FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Du-ne in B,nu ne suparam, ca de-aia esti simbol

«1678»
noname_fu06.08.2008 16:52

E clar, tu vrei sa plece Lacatus dar nu ai nici un motiv logic. M-am convins. Hai sictir !

AdrianUltras2506.08.2008 17:01
E clar, tu vrei sa plece Lacatus dar nu ai nici un motiv logic. M-am convins. Hai sictir !

Ce motiv mai logic decat faptul ca de 10 luni echipa nu joaca nimic vrei?

MoRRiS06.08.2008 17:06
Asa ceva intrece orice limita, orice bun-simt.

denaturezi ce am scris eu, asa intr-un mod grosolan...

1. Am spus ca sunteti datori antrenorului.

Consider ca sunteti, atat timp cat a stat 10 luni. Timpul unui antrenor este crucial, in special la Steaua. Dar 10 luni este extrem de putin pentru reactiile pe care le consider deplasate.

2. La reactiile de ura la adresa lui imi mentin parerea si spun: VOI NU SUNTETI STELISTI!!

3. Iti poti exprima cate pareri doresti(nu sunt eu in masura sa decid asta) dar asa nu se mai poate! nu exista comentariu in care sa nu dati in antrenor iar multa lume care este destul de tanara este influentabila!

4. NU MAI FI ABSURD! - EU SUNT DOAR UN SIMPLU "FORUMIST" AL ACESTUI SITE! deci nu pot si nici nu vreau(chiar daca as fi putut)sa "dau voie" la diverse pareri!

5. " Cine esti tu ba, sa vorbesti de mine?" - este o prostie mai mare ca tine(spre deosebire de tine, eu am avut ocazia sa-i strang mana omului Marius Lacatus) - nu ar fi in stare de o asemenea idiotenie, te respecta, daca si tu faci la fel

6. "Ceea ce vreau sa-i transmit acestui baiat e ca dintre noi toti, nimicurile care dam in ANTRENORUL Lacatus si Marius Lacatus, noi suntem unicii care dam bani pentru Steaua, in timp ce el este PLATIT "sa-si dea viata" pentru Steaua."

Lacatus a demonstrat de atatea ori ca "si-a dat viata pentru Steaua", ca jucator, iar ca si antrenor e platit sa antreneze

7. "As vrea sa vad cum s-ar simti acest user si altii ca el, daca ar fi injurat de Marius Lacatus sau de un jucator/oficial/antrenor al Stelei." - ce intrebare idioata, ai fost tu injurat de Lacatus, ca de el vb.. nu de conducere. ai fost? cand o sa fi, atunci sa ma intrebi pe mine!

8. "Cand Piturca a injurat tribuna a doua, care-i cerea demisia pentru rezultatele slabe, lui de ce nu-i eram datori?" - Nu i-am fost datori deoarece Piturca a stat 3 ani jumate linistit, nu ca si Lacatus 10 luni!

9. " Daca ati plati un bilet de tren la clasa 1 si in schimb ati fi pusi intr-un loc pe culoar la clasa a 2a si ati face 8 ore in loc de 3, ce ati face, ati zice: nu-i nimic, am incredere in CFR, nu conteaza ca mi s-au inselat asteptarile? Sau ati lua atitudine?" - o stupizenie de comparatie, nu cred ca-si are locul aici. Ai fi putut compara altceva, de genul: Daca Piturca a avut la dispozitie 3 ani jumate linistiti si Marius 10 luni de ce trebuie sa-l injuram pe Marius?

10. "Baiatule, noi suntem cei care platim bani buni, DIN PROPRIUL BUZUNAR, ca sa avem ocazia sa incurajam Steaua. NOI mergem de buna voie, pe ploaie si pe zapada si pe ger, sa vedem Steaua. Si NOI avem dreptul sa cerem socoteala celor care zic ca ne ofera Steaua, dar in schimb ne dau UN SUROGAT care are o singura legatura cu originalul, respectiv NUMELE."

Ce eroi sunteti voi :))) - aici nu vreau sa comentez, am comentat putin pentru Adrian zilele trecute. Poti cauta!!! Si cu toate astea singurul tau drept este sa incurajezi echipa!!!

11. "Sunt curios, daca lui Lacatus nu i se ofereau bani, mai venea sa antreneze? Sau daca i se cerea sa dea bani ca sa antreneze Steaua, mai venea? Cu alte cuvinte, daca i se cerea sa antreneze Steaua, DOAR PE PASIUNEA PENTRU Steaua, mai era acum aici? NOI, cand ni s-au cerut o gramada de bani pentru un bilet de Champions League, am fost acolo!"

Cu siguranta ar fi antrenat....a declarat de n* ori!!

12. "La referendumul de anul acesta pentru mentinerea presedintelui Laporta la Barcelona, o parte din fani l-a huiduit pe Johan Cruyff pentru ca si-a declarat sustinerea pentru acesta. Oare EI CINE SUNT sa faca asta? Sau si ei sunt niste nimicuri care n-au dreptul sa vorbeasca? Diferenta dintre Cruyff si Marius e uriasa. La toate nivelurile. Daca Laca s-a identificat cu Steaua" nu cred ca sunt impotriva mea si a Stelei", pe marele jucator batav nu l-am auzit identificandu-se cu Barca, pe criteriul, " cate am facut io pentru clubul asta". Johan Cruyff a inteles insa, ca atata vreme cat un suporter da 1 euro din buzunarul PROPRIU, din banii pentru care munceste, ca sa vada niste baieti platiti regeste care promit spectacol, are dreptul sa CRITICE ce a primit si pe cei care au oferit, daca nu-i place. Se cheama NORMALITATE."

Baiatule vezi ca aici faci o confuzie halucinanta!

Vezi ca cei care au votat (aproximativ 130.000 de persoane) nu sunt fani. EI SUNT "SOCIOS" - EI PLATESC LA PROPRIU O COTIZATIE LUNARA DE "N" EURO LA CLUBUL Barcelona. EI AU ALT DREPT DECAT TINE. Paralela pe care o faci o consider absurda. Ei scot batiste, noi scoatem mortii la lumina cand protestam, ei nu au garduri, noi avem, la iei nu sunt suporteri care ataca pe teren jucatori, noi avem...etc! Ce vreau sa zic au alta mentalitate!

Si inca ceva " EI CAND CRITICA O FAC O DATA LA 5 ANI, NU IN FIECARE ZI!!!

Doar un cuvant am de spus : FELICITARI !!!

Virgil06.08.2008 17:16

Consider ca dragostea fata de un simbol, e un sentiment inaltator, dar meseria e meserie si nu trebuie amestecate una cu alta.

Am apreciat foarte multe comentarii, dar cel mai corect mi se pare acesta:

Lacatus a fost un mare jucator. si a facut istorie in teren pentru Steaua. asta este dincolo de orice discutie si pentru asta trebuie laudat si admirat!

la fel insa si ca antrenor, discutia este relativ clara: Lacatus nu are anvergura, iar ca antrenor la o echipa cu pretentii, cum este Steaua, clasa este absolut necesara! mai mult as zice ca Lacatus a sarit anumite etape legate de pregatirea profesionala a unui antrenor, si de aceea imi e foarte greu sa-l numesc un profesionist pur-sange. pentru cei care comenteaza laudativ la adresa lui, ii intreb din nou doar atat: CE SCOALA DE ANTRENORI A ABSOLVIT MAESTRUL?! fotbalul de un anumit nivel nu mai poate fi practicat dupa ureche sau cu antrenori autodidacti. e nevoie de multa munca si pregatire teoretica!

sa-l amestecam pe Becali in discutie mi se pare o aiureala. i-a dat o sansa uriasa unui om care a facut ceva ca jucator pentru Steaua. nu este vina lui ca respectivul nu convinge. e vina lui Becali insa ca la presiunea tribunei accepta mediocritatea pe banca Stelei!

in concluzie: Lacatus ca antrenor e doar un amator FARA SCOALA, animat de bune intentii, dar fara clasa! Steaua are nevoie de profesionisti, nicidecum de antrenori limitati! sigur, comentariul este cinic, dar din pacate nu ne putem permite astfel de experimente! deja s-a pierdut in mod amatoristic si infantil un titlu pe care il aveam in buzunar!

[...]

Harald06.08.2008 17:44

Virgil, eu inca nu am postat, asa ca sper sa nu intru in cateogria mentionata de tine.

vreau sa subscriu interventiei lui MoRRis mai sus.

In primul rand Mihai, faptul ca evoci intr-un mod insistent partea financiara starneste semne de intrebare.

In al doilea rand ai spus: "Sa luam pe rand afirmatiile baiatului: ", dar afirmatia citata de tine:

" Ai auzit de " Steaua, clubul nostru drag, ce mult te iubim, LA BINE LA RAU, Steaua E CLUBUL MEU TOT MEREU... "

nu ai mai apucat sa o comentezi.

Mi se pare un comentariu personal, il respect, dar in acelasi timp incomplet argumentat si scris la cald (presupun ca ori erai grabit fie erai emotionat).

Eu imi mentin parerea ca trebuie sa fim uniti si alaturi de echipa tot timpul si mai ales sa protestam impotriva cui trebuie, ca impotriva antrenorilor si jucatorilor am protestat destul...

Ps: Adriane, tu cat timp stai frate pe forumul asta in medie pe zi ?

:steag_cruce_invers:

Oradeanu06.08.2008 18:15

Sa ajungi sa dai exemple cu alte cluburi?!!

Asta inseamna ca nu mai ai incredere in ceea ce e Steaua acum.

Oricum respect opinia...

Ceea ce nu imi place este ca apar comparatiile. Steaua nu se compara cu nimeni si nimic. Fie ea o invinsa a noastra sau nu!!!

In ceea ce il priveste pe Lacatus, eu zic sa avem rabdare. Cu Tiago, Lovin in centru liniei mediene nu va putea face nimic. DAR NIMIC!!!!

Am mare inceredere in Lacatus. Pentru ca am vazut cu ochii mei ca e un STELIST MARE... Dupa ce a smuls un punct Stelei in meciul jucat la Oradea (era antrenor la UTA) a plans dupa ce a salutat galeria ros-albastra (asa rarefiata cum era dupa deplasarea de la Sevilla)

Nu vreau sa intru in contradictoriu cu nimeni, mai ales cu niste STELISTI, dar parerea mea e ca Laca ne va duce in CL.

floroflores06.08.2008 18:30
Consider ca dragostea fata de un simbol, e un sentiment inaltator, dar meseria e meserie si nu trebuie amestecate una cu alta.

Am apreciat foarte multe comentarii, dar cel mai corect mi se pare acesta:

Lacatus a fost un mare jucator. si a facut istorie in teren pentru Steaua. asta este dincolo de orice discutie si pentru asta trebuie laudat si admirat!

la fel insa si ca antrenor, discutia este relativ clara: Lacatus nu are anvergura, iar ca antrenor la o echipa cu pretentii, cum este Steaua, clasa este absolut necesara! mai mult as zice ca Lacatus a sarit anumite etape legate de pregatirea profesionala a unui antrenor, si de aceea imi e foarte greu sa-l numesc un profesionist pur-sange. pentru cei care comenteaza laudativ la adresa lui, ii intreb din nou doar atat: CE SCOALA DE ANTRENORI A ABSOLVIT MAESTRUL?! fotbalul de un anumit nivel nu mai poate fi practicat dupa ureche sau cu antrenori autodidacti. e nevoie de multa munca si pregatire teoretica!

sa-l amestecam pe Becali in discutie mi se pare o aiureala. i-a dat o sansa uriasa unui om care a facut ceva ca jucator pentru Steaua. nu este vina lui ca respectivul nu convinge. e vina lui Becali insa ca la presiunea tribunei accepta mediocritatea pe banca Stelei!

in concluzie: Lacatus ca antrenor e doar un amator FARA SCOALA, animat de bune intentii, dar fara clasa! Steaua are nevoie de profesionisti, nicidecum de antrenori limitati! sigur, comentariul este cinic, dar din pacate nu ne putem permite astfel de experimente! deja s-a pierdut in mod amatoristic si infantil un titlu pe care il aveam in buzunar!

[...]

bravo virgin...ai clasa ce mai...si am vazut ca si cataloghezi oamenii care ar mai posta la acest comentariu...tu si multi altii printre care si autorul acestui articol care ar putea linistit sa fie propus sa candideze la "enormitatea deceniului",l-ati merita antrenor pe Lucescu jr...in rest,fii rau virginele...si fii solidar cu somanescu...

Miaus06.08.2008 18:37

Lacatus e simbolul Stelei.Poate sa zica oricine, orice.

Performantele ca performantele - si slava domnului sunt destule - dar sentimentul acela pe care ti-l dadea Lacatus in tricoul Stelei e inegalabil.Cel putin pentru mine cand il vedeam pe Laca in teren stiam ca va muri cu adversarii de gat.Un sentiment oarecum la fel cu cel pe care il traiesc vazandu-l pe Radoi.

Doar ca Radoi nu are nici pe jumatate performantele lui Lacatus ( da da stiu alte vremuri,alt fotbal,bla,bla).

Cat timp sa ii acordam lui Lacatus? Pai daca lui Piti i-am dat vreo 4 ani jumate 5 asa si a luat un titlu cred ca putem sa il lasam pe Laca cel putin tot atat.

AdrianUltras ai cunostinte de tactica asa cum sa le zic cel putin contradictorii.Vb de extreme de joc pe jos mah rog unii din noi nu au timp sa citeasca si sa scrie non-stop pe site dar am citit vreo cateva comentarii in care vb de lucruri total opuse.

Steaua nu are extreme si mai mult nici nu are nevoie pentru ca noi nu jucam 4-3-3 sau 3-4-3. Nici macar 3-5-2 sau 5-3-2 ca sa avem nevoie de extreme.

Din prostiile debitate pe aici pe site am citit ca Lacatus e responsabil sa il invete pe Banel sa faca preluari.O ineptie mai mare nici ca puteam sa aud.Lucrurile astea se invata la juniori nu la seniori si cu siguranta nu la un club de talia Stelei.A auzit careva de Ferguson sau Capello cum ii invatau pe jucatori sa faca stopuri care sa nu implice tibia si autul? Doamne fereste.

Aaaah ca jumate din jucatorii din Divizia A nu stiu sa faca un stop si sare mingea din ei ca din gard e alta poveste.Dar pentru asta nu sunt vinovati antrenorii de la seniori ci javrele alea de la juniori.

Ai mai spus parca o tampenie de genul ca l-au invatat italienii fotbal pe Toni care a explodat la 25 de ani.Pai a explodat atunci pentru ca surpriza Palermo a promovat in Serie A si l-a descoperit lumea.El juca la fel de bine si in Serie B da nu il vedea nimeni logic.Asa te pomeni ca l-au invatat fotbal si pe Amauri?

Poate Lacatus nu e antrenorul care sa poata sa ne duca unde vrem.Eu unul cel putin sunt pregatit pentru asta, sunt pregatit sa mergem si in divizia B cu el.Cred insa sincer ca Lacatus va pleca daca nu va fi capabil sa ne duca acolo sus.

Ah si explicati-mi si mie cum e aia cu platesc bilet si Steaua TREBUIE sa castige.Nu stimabililor, platesc bilet sustin echipa si SPER ca echipa sa castige.Vad ca sunt numai mari stelisti pe aici care vor numai victorii.

Am si eu o intrebare.Daca ar fi parinti si copilul lor la un moment dat nu ar mai luat doar 9 si 10 ci si 5 si 6 ce ar face? L-ar trimite altundeva la plimbare? Nu l-ar mai sustine, nu l-ar mai iubi?

Sa nu uitati, suntem aici pentru culori si pentru ale noastre valori! Iar Laca e una din CELE MAI MARI VALORI!

Forza Laca! Forza Steaua!

Virgil06.08.2008 18:42

@ Harald

Era o simpla gluma, pe care unii au luat-o chipurile in serios.

@ altii

VIRGÍN adj. v. curat, intact, întreg ( la minte)

Multumesc (ff) mult.

Bogdanos06.08.2008 23:56

In primul rand vreau sa mentionez ceva .. Marius Lacatus este un nume enorm in Ghencea asa ca nimeni nu are voie sa schitzeze un gest de nemultumire fata de acesta! Sa ne amintim perioada petrecuta de Hagi in Ghencea in care asa zisul Cioban a pus presiune pe el pt ca nu juca nimic .. Si deznodamantul? a demisionat ! e clar ca Becali are tot dreptul de a certa staful tehnic daca echipa nu joaca .. dar prieteni .. daca vrei sa faci o observatie despre un antrenor nu o faci dupa 10 etape .. Un antrenor trebuie lasat sa lucreze sa observe jucatorii valorosi , sa isi dea seama cam ce iar trebui acestei echipe .. Totusi Hagi a stat doar o vara la Steaua .. Marius Lacatus este de 10 luni .. si inca ceva .. NU SE POATE COMPARA Hagi CU Lacatus CA SIMBOL AL Stelei! Hagi a jucat o perioada de 3 ani la Steaua .. Lacatus? pai dragi stelisiti .. Lacatus a jucat din anul 1983 pana dupa revolutie cand s-a transferat la Brescia ! Apoi a revenit acasa si sa retras in 1998 cu echipa sa de suflet intr-un mod mai mult decat onorabil , luand titlul de campion ! Poate ca si asupra lui Maius Lacatus sau pus presiuni pe parcursul antrenoratului .. Dar el nu a dat importanta si probabil din dragoste pentru culori a acceptat sa continue sa antreneze ! si rezultatele? totusi la sfarsitul turului eram pe locul 4 la 11 puncte de CFR .. am reusit sa trecem pe prima pozitie cu 4 etpe inainte de terminarea campionatului si sa pierdem titlul la 1 punct de CFR .. drept urmare? suntem din nou in turul 3 preliminar si .. avem sanse reale de calificare in UCL .. acum se va vedea daca Lacatus are valoare de antrenor .. in dubla cu Galata ! Cred ca Lacatus isi merita cu prisosinta statuia in curtea Complexului daca nu chiar denumirea stadionului cu numele sau .. Cat despre Mihai Socorescu .. scuzatima dar a facut niste afirmatii la limita penibilului .. Cum poti sa spui ca Galeria Steaua are dreptul sa huiduie pe oricine? Pe oricine din staful tehnic si din conducere da .. dar pe Lacatus ? Simbolul nostru? Daca nu ar avea rezultate cred ca Laca ar pleca singur .. deoarece siar da seama ca echipa are nevoie de un antrenor mai bun si sar gandi la viitorul echipei ! PS : scuzati greselile de ortografie :) !

robson07.08.2008 06:24
In primul rand vreau sa mentionez ceva .. Marius Lacatus este un nume enorm in Ghencea asa ca nimeni nu are voie sa schitzeze un gest de nemultumire fata de acesta! Sa ne amintim perioada petrecuta de Hagi in Ghencea in care asa zisul Cioban a pus presiune pe el pt ca nu juca nimic .. Si deznodamantul? a demisionat ! e clar ca Becali are tot dreptul de a certa staful tehnic daca echipa nu joaca .. dar prieteni .. daca vrei sa faci o observatie despre un antrenor nu o faci dupa 10 etape .. Un antrenor trebuie lasat sa lucreze sa observe jucatorii valorosi , sa isi dea seama cam ce iar trebui acestei echipe .. Totusi Hagi a stat doar o vara la Steaua .. Marius Lacatus este de 10 luni .. si inca ceva .. NU SE POATE COMPARA Hagi CU Lacatus CA SIMBOL AL Stelei! Hagi a jucat o perioada de 3 ani la Steaua .. Lacatus? pai dragi stelisiti .. Lacatus a jucat din anul 1983 pana dupa revolutie cand s-a transferat la Brescia ! Apoi a revenit acasa si sa retras in 1998 cu echipa sa de suflet intr-un mod mai mult decat onorabil , luand titlul de campion ! Poate ca si asupra lui Maius Lacatus sau pus presiuni pe parcursul antrenoratului .. Dar el nu a dat importanta si probabil din dragoste pentru culori a acceptat sa continue sa antreneze ! si rezultatele? totusi la sfarsitul turului eram pe locul 4 la 11 puncte de CFR .. am reusit sa trecem pe prima pozitie cu 4 etpe inainte de terminarea campionatului si sa pierdem titlul la 1 punct de CFR .. drept urmare? suntem din nou in turul 3 preliminar si .. avem sanse reale de calificare in UCL .. acum se va vedea daca Lacatus are valoare de antrenor .. in dubla cu Galata ! Cred ca Lacatus isi merita cu prisosinta statuia in curtea Complexului daca nu chiar denumirea stadionului cu numele sau .. Cat despre Mihai Socorescu .. scuzatima dar a facut niste afirmatii la limita penibilului .. Cum poti sa spui ca Galeria Steaua are dreptul sa huiduie pe oricine? Pe oricine din staful tehnic si din conducere da .. dar pe Lacatus ? Simbolul nostru? Daca nu ar avea rezultate cred ca Laca ar pleca singur .. deoarece siar da seama ca echipa are nevoie de un antrenor mai bun si sar gandi la viitorul echipei ! PS : scuzati greselile de ortografie :) !

Lacatus s-a transferat la Fiorentina, nu la Brescia. A mai jucat si pe la Oviedo, dar niciodata la Brescia. Nu s-a retras de la Steaua in 1998, ci de la National, in 2000.

Referitor la huiduit, galeria Stelei nu l-a huiduit si foarte probabil n-o va face niciodata. Dar si eu sunt de parere ca Lacatus nu e antrenorul potrivit pentru Steaua si ca nu mai e deloc Fiara, avand o atitudine servila fata de Becali la care nu ma asteptam din partea lui.

victor07.08.2008 07:03
Deci nu ai nici cea mai mica idee cum se antreneaza Steaua si in ce zile se pune accent pe tehnica in locul unui antrenament fizic sau ce pregatesc jucatorii mai exact la un antrenament, sub indrumarea lui Lacatus. Du-te te rog o data sa vezi cam de cate ori ii opreste pt a le arata cum se face un exercitiu corect sau cum se loveste mingea intr-un anume fel. Olaroiu nu putea sa le arate asta nici daca voia. Pentru ca nu are talent. Ori daca nu ai talent, nici cel mai talentat antrenor nu te poate invata sa centrezi din alergare (sau chiar de pe loc, in cazul lui banelinho), cum sa lovesti mingea sau cand sa ii dai drumul din prima. Du-te la un antrenament si vino cu o cronica aici pe site in care sa arati cu ce greseste Lacatus si iti garantez eu ca va fi publicata pe prima pagina.

daca tot vorbesti de structura antrenamentelor, vezi ca maestrul face cam mult fizic si in momente uneori nepotrivite. anul trecut inaintea jocului cu Dinamo (cu 2 zile inainte) a facut 2 antrenamente pe zi, din care unul fizic de peste 2 ore, pe o ploaie torentiala. ma uitam si nu-mi venea sa cred la ce intensitate cerea sa se lucreze. rezultatul?! la ora jocului cu Dinamo am parut epuizati si lipsiti de prospetime!? asta e un ex. concret care arata ca astazi nu poti sa faci antrenorat dupa ureche si aproape totul a devenit stiinta!

in general Lacatus este un antrenor de moda veche, din scoala lui puiutu. multa pregatire fizica si o anumita rigiditate in a distribui sarcini secunzilor. in plus pare ca nu intelege ca lucreaza cu jucatori diferiti si este nevoie de individualizare. in ultima vreme se concentreaza foarte mult pe Dayro, dar de ex. nu l-am vazut niciodata cerandu-i lui Nicolita sa ramana pentru a lucra suplimentar centrari sau anumite elemente de tactica specifica. problema antrenorilor tineri din Romania, care la origine au fost mari jucatori, este ca nu considera de demnitatea lor sa se implice, sau nu au capacitatea, in corijarea carentelor unor jucatori tineri, cu potential. si Hagi, si Lacatus, par a fi antrenori capabili mai degraba sa intretina o echipa, nicidecum sa construiasca una competitiva. au o incapatanare infatuata, o parere prea buna despre ei insisi, care pana la urma ii va trage in jos.

cat despre tactica, aici cred ca Lacatus sufera cel mai mult, fiind "dominat" de prea multi antrenori, chiar si din Romania. dinamica jocului si schemele aplicate de Steaua sunt in evidenta suferinta si nu este de acceptat, la lotul pe care il avem, sa avem evolutii ca cele din meciurile cu vasluiul si brasovul. de multe jocuri realizarile vin doar pe momente de inspiratie individuala si mai putin pe scheme lucrate la antrenamente. daca va amintiti anul trecut Lacatus se fudulea ca jucam foarte bine fazele fixe. si atunci eram sceptic la acest comentariu, caci cheia succesului parea mai degraba abilitatea lui mendoza decat schema. ca a fost asa o dovedeste azi, cand peruanul a plecat, faptul ca nu mai reusim sa fructificam astfel de momente fixe, iar cornerele si loviturile libere din lateral au cam devenit pase la portarul advers (vezi la Vaslui, unde un portar cat de cat serios ne-a blocat cu usurinta).

repet din nou: Lacatus nu pare a avea clasa si nici suficienta scoala ca sa antreneze o echipa de nivelul Stelei! dezvoltam jocul foarte greu si parem ca mai degraba ne opintim in multe momente.

Marius07.08.2008 07:16

@ Victor

O analiza foarte buna.

arpi_anglia07.08.2008 12:21

Am mai spus-o si o mai spun: nu mai comparati fratilor marfa cu ambalajul!!! Ca Lacatus este simbolul Stelei sunt intru-totul de acord, insa ca pt asta el sa trebuiasca sa fie batut in cuie ca si antrenor mi se pare cea mai mare aberatie. Noi insa omitem ceva foarte important si anume ca pozitia de antrenor a fost completata doar din dorinta patronului de a se impaca cu suporterii. Nu alegerea unui simbol a fost raspunsul ci ar fi trebuit cautat un antrenor cu rezultate care sa poata sa impuna o tactica, un stil de joc si respect la echipa. Insa de aici si pina la avea pretentiile de a avea rezultate dintre cele mai bune de la actualul antrenor, eu zic ca voi toti cei care credeti asta va identificati cu TRECUTUL cind aceste asteptari erau implinite de Laca insa in calitate de JUCATOR. Ce este asa de greu de inteles ca Lacatus nu are experienta si din pacate de la joc la joc nu pare a arata vreo imbunatatire. Credeti-ma ca imi doresc din toata inima sa gresesc insa nu cred ca va fi asa. Iar pt toti cei care ii critica pe cei care zic ca dak platesti ai voie sa critici, eu va spun un singur lucru: "clientul nostru este stapinul nostru!" acesta este motto-ul dupa care se ghideaza orice afacere(din orice domeniu, inclusiv sportiv). Din pacate in Romania se sufera la toate serviciile clienti din acest punct de vedere. Asa ca dak cineva plateste un bilet are voie in contul achizitionarii acelui bilet sa isi exprime orice parere vrea, pro sau contra si trebuie tratata ca atare.

MarkCortez07.08.2008 21:31

Fiecare poate sa-si spuna parerea, dar, cel putin in ceea ce ma priveste, Marius Lacatus este o legenda, un idol si asa ar trebui sa fie pt noi toti cei care tinem cu Steaua. Aporoape jumatate din titlurile castigate de Steaua in 60 de ani de existena I SE DATOREAZA intr-o mare masura ! Si nu doar titlurile pe care ni le-a adus, dar si modul in care MEREU a vorbit de Steaua si de suporterii ei arata faptul ca este printre putinii care sunt "TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI !! "

Daca cineva vrea sa il conteste e liber sa oa faca, dar intr-o maniera civilizata si de bun simtz. Pentru ca Marius Lacatus nu merita un altfel de tratament din partea nostra.

axl07.08.2008 22:15
"NOI SUNTEM DATORI LUI Marius, NU EL NOUA. SA-TI INTRE BINE IN CAP ASTA, SI TIE SI TUTUROR CARE VA VEDETI "MARI STELISTI".

Lacatus ANTRENORUL ARE NEVOIE DE NOI SI DE INCREDEREA NOASTRA...NU ESTI IN STARE SA O ARATI? FOARTE BINE, DAR NU VENI TU SA INFLUENTEZI LUMEA PE AICI...

"sa ne faca pe noi fericiti" - pai tu crezi ca meriti? - meriti tu si altii ca tine?

Nu meritati nimic!!!! Voi nu ati facut nimic pentru clubul asta....

Ai auzit de " Steaua, clubul nostru drag, ce mult te iubim, LA BINE LA RAU, Steaua E CLUBUL MEU TOT MEREU...

DA in orice caz nu ai niciun drept sa dai in Lacatus, pentru ca tu esti un nimeni in comparatie cu el."

Acesta este comentariul postat de un user al siteului www.fcsteaua.ro. El nu e singurul care crede asa ceva.

Parerea mea este ca ai ales sa construiesti castele (de nisip sau piatra, vom vedea) pe o fundatie mlastinoasa. Acuma nu stiu daca ai facut-o intentionat (pentru a-ti sustine mai bine cauza folosind acest siretlic) sau nu, dar comentariul pe marginea caruia brodezi e unul mediocru si nereprezentativ pentru filiera pro-Lacatus.

Deci, din punctul meu vedere, articolul, combatand o argumentatie subreda, nu-ti face cinste.

arcadia10.08.2008 10:19

doar o mica observatie, Lacatus s-a transferat la fiorentina

Lacatus? pai dragi stelisiti .. Lacatus a jucat din anul 1983 pana dupa revolutie cand s-a transferat la Brescia !

danimarcu10.08.2008 11:01

@arcadia -esti intr-o mare eroare.

Lacatus a plecat de la Steaua la Fiorentina,apoi la Oviedo.Nu a jucat la Brescia.

Poate-l confunzi cu Raducioiu...Desi nu prea seamana:unul e brunet,altu blond,unul stelist,celalalt maidanez... :whistle:

«1678»