@AdrianUltras25
Il si vad eu pe Banel muncind zi si noapte cand stie ca oricum ar juca pana la urma tot de patron ar depinde daca joaca sau nu titular.
Stiu in ce consta o sesiune de antrenament si e mai important sa faca antrenament cu toata echipa atat fizic cat si tactic(doar crezi ca e o intamplare ca am ajuns cei mai buni sezonu trecut la faze fixe). Plus ca intervine si oboseala jucatorului. Pai daca dupa 2 antrenamente pe zi zic ca sunt obositi, apoi dupa inca unul suplimentar.
Mai ales ca pe masura ce vom intra in sezon, vom avea 2 meciuri pe saptamana. Deci in ziua meciurilor nu se face antrenament si a 2-a zi dupa meci se face recuperare. Asta inseamna ca in cele 3 zile ramase dintr-o saptamana tre sa se faca si antrenamentele tactice si cele fizice. Asta in timp ce Lacatus ar trebui sa studieze adversarul, probabil se fac si vizionari. Nu acum e timpul ca Laca sa corecteze carentele tehnice ale unora...
Nu ii scadem noi din sarcini, ci te astepti tu de la el la prea multe. Crezi tu ca are timp cateva ore pe zi sa-l invete pe Banel sa faca o preluare? Si el si jucatorul? Are si el o viata proprie nu te poti astepta sa lucreze de dimineata la 6 pana seara la 10.