Bodanelu
Ba da!
Trebuie sa ii invete.
Asa cum trebuia sa il invete pe Habibou ce sa faca in teren, nu sa se planga ca e dezordonat.
Asa cum l-au invatat italienii pe Toni sa fie golgeter.Ca Toni la 25 de ani a explodat.
Asa cum Prandelli a facut din Mutu, la 24 de ani, golgeter.Din jucator mediocru de serie a, a facut golgeter.
Iar Mancini, a facut dintr-un super jucator ca Adriano, o petarda. Asta e reversul medaliei.
Ai dreptate.Avem 2 extreme in echipa.
Una adevarata:Surdu si inca un jucator care poate sa joace acolo:Szekely.
Dar Surdu nu joaca nimic.
Si da, jucam cu extreme.
Ti se pare cumva ca jucam 4-1-2-2-1?
Nu, jucam cu 4-1-4-1. Cand mijlocasii laterali sunt la nivelul mijlocasilor ofensivi atunci se numesc extreme!
Neaga a jucat in centru.Tot meciul, nu a jucat nimic.Nu a dat nici o centrare.Cum se poate sa fie extrema si sa nu dea centrari?
Nu a dat pt ca a fost la mijloc, cica "playmaker".
Iar gresesti. Ov. Petre a urcat de foarte multe ori pe spatiile lasate goale intre linia de mijlol si apararea brasoveana. Si de acolo venea o oarecare superioritate. Brasovenii necontand in atac, un mijlocas defensiv este inutil, deci cu mai multa libertate de a urca in atac.
Asta inseamna exact ce am zis eu.Ov Petre nu a jucat al 2lea varf cum zici tu, a jucat mijlocas ofensiv, pe faza de atac.
Nea Marius. Nu i-am auzit zicand domn profesor...
Pai de ce sa ii zica asa?
I-a invatat cumva ceva?
Tre sa ii inveti pe elevi ceva ca sa ti se zica profesor.
Lacatus nu i-a invatat nimic.
Mai mult, a stricat.
Acum nu mai merg fazele fixe.
Si NU!
NU el a facut fazele fixe sa mearga struna la Steaua.Fazele fixe mergeau inca de pe vremea lui Hagi.
Si care e cea mai buna solutie sa spargi apararile alea? nu oare mingea pe flancuri si centrari, cu aglomerarea centrului careului adversar cu cati mai multi oameni de la tine din echipa? Combinatiile pe spatiile mici nu merg, neexistand aceste spatii.
Petre Marin nu avea ce sa faca la acea minge. Si e vina lui Laca, ca Banel e bezmetic in teren. Nici nu ataca, nici nu se apara?
Noa explica-mi tu mie de ce e bine sa dai centrari in careul unde adversarul are 2 fundasi inalti si tu doar un atacant inalt?
Nu prietene.In cazuri din astea, nu joci cu mingi pe sus.
Daca dai centrari, le dai la semi inaltime.
De ce le dai la semi inaltime?
Pt ca un fundas inalt si greoi, daca il obligi sa se aplece ca sa respinga, comite greseli.
Si din astfel de greseli rezulta de multe ori autogoluri.
Vezi autogolul lui Dragutinovici din meciul Steaua-Standard Liege din Cupa UEFA de pe vremea lui Zenga.Dorinel a centrat atunci de pe stanga la semi inaltime, drago s-a aplecat si a lovit mingea prost => autogol!
Daca vrei sa spargi astfel de aparari, o faci jucand in viteza, cu pase pe jos.
Formand triunghiuri de pase, care sa scoata adversari din joc.
2 atacanti rapizi si un mijlocas ofensiv pot printr-un astfel de triunghi sa scoata din joc cel putin 4 oameni.
Asta daca joaca pe jos, in viteza, din prima, cu pase printre.
i iar gresesti. La noi mijlocasii laterali se tot schimba intre ei pe tot timpul meciului. Nu cred ca Lucescu nu stia asta si schimba aiurea. Noi, neavad un jucator de banda stanga, acel flanc e mort. Si de accea a scos un fundas stanga si a bagat un mijlocas dreapta. Deci schimbarea era logica, chiar daca juca Szekely acolo sau nu.
Dar de ce se schimba?
Care e logica?
Prietene, Szekely a jucat toata repriza a 2a pe stanga!
Noi avem un jucator de banda stanga: Ochirosii, jucator care nu a fost folosit!
Schimbarea nu a fost logica.
Pt ca Roman(mijlocasul dreapta) nu a jucat in stanga.
In Stanga, mijlocas, a jucat Catalin Munteanu, care pana atunci jucase pe dreapta.
Si mijlocasul stanga, senin, a trecut fundas stanga.
Roman ocupand pozitia de mijlocas dreapta.
Asta dupa ce a dat gol.
In momentul cand a dat gol, inca nu trecuse pe dreapta.Statea pe stanga pt a nu se destabiliza flancul odata cu plecarea lui senin in linia de fund.si pt ca Munteanu nu avusese timp sa schimbe pozitia.
Noname_fu
eu am adus argumente la ceea ce am zis.
pana acum argumentele tale se rezuma doar la a jigni.