Ce meci ai vazut, ma? Toja a jucat bine, altii nu au avut treaba cu fotbalul.
Ce meci ai vazut, ma? Toja a jucat bine, altii nu au avut treaba cu fotbalul.
Bafta Toja sper sa dai multe goluri...sau daka nu sa contribui la goluri si sa fi titular..!!!
Nu s-a adaptat si cred ca o sa ramana un inadaptat gen Dayro. Si-a incununat prestatia lamentabila din meciul impotriva celor de la Vaslui cu un rosu.
In fine a inceput sa miste si toja. Parerea mea ca Toja, Kapetanos si Stancu sunt singurii care joaca cat de cat...
In afara de intoarcerea lui minune, altceva nu prea stie, centrari slabute, pase slabute, incomodat frecvent de faptul ca e de picior stang.
toja e pe drumul cel bun
Prost
sevlow tata eu zic ca ar trebui sa dai si u pe la stadion ....nu sa vorbesti aiurea
dak toja e prost ....atunci Banel e superstar
....mai uitate si u la meciuri ![]()
Forza toja....cu timpul o sa ajunga sa joace foarte bine
... ![]()
Prost
Daca tot zici ca e prost macar argumenteaza...
La multi ani, Toja!
La multi ani, Toja!
La multi ani Toja !!!
mie imi place foarte mult cum joaca el si Thiago ![]()
Daca tot zici ca e prost macar argumenteaza...
Isi prelungeste toate mingile,este foarte lent si previzibil.Si-a mai revenit fata de cum era la inceput dar nu cu oameni ca el va redeveni Steaua acolo unde a fost.
La multi ani!
La multii anii Toja :X:X
cel mai bun jucator din lotu Stelei:X
La multi ani (cu lag de 43 de minute)!
Sper ca la anul sa joace mai degajat ca-i prea timorat pe teren, plus ca nu-si asuma mai multe riscuri; prea multe pase inapoi. Hai Toja, se poate si mai bine!
Dupa antrenorul de La Ujpest, toja e cel mai bun si periculos jucator stelist.
Imi place Toja e printre cei mai dezghetati jucatori...dar dupa meciul cu Ujpest incep sa cred ca mai bine ar fi folosit mijlocas defensiv....at vazut ce alunecari facea...foarte bune
Tot asa Toja si apropo chiar daca esti in timpul liber nu sta si tu pana la 5 dimineata...stai si tu pana la 2-3...ce noroc la femei ai...
excelent jucator , de acord cu gby10 ii place viata de noapte , dar pe teren da randament
Bun pe naiba.... are doar un picior, si imi pare bine ca nu joaca, pentru ca nu-mi mai vine sa sparg TV-ul cand il vad ca se invarte in jurul balonului ca sa ajunga cu fata la poarta adversa.... sper sa plece clownu asta, si sa-l ia si pe Dayro cu el.... 2 varzari de la circ...
Bun pe naiba.... are doar un picior, si imi pare bine ca nu joaca, pentru ca nu-mi mai vine sa sparg TV-ul cand il vad ca se invarte in jurul balonului ca sa ajunga cu fata la poarta adversa.... sper sa plece clownu asta, si sa-l ia si pe Dayro cu el.... 2 varzari de la circ...
aha. Si sa ramanem cu Andrei Ionescu pana la finalul campionatului nu? Care face un meci bun si inca 3 slabe ( in care se izbeste de mijlocasii adversi). Toja e cel mai complet mijlocas central pe care il avem.
Cu lotul actual NU NE PERMITEM sa dam pe nimeni afara. Nici pe Dayro chiar. "Clownul" ala care a luptat cat a putut azi pt Steaua II.
In conditiile in care mai avem vreo 22 de meciuri toamna asta eu zic sa fie pastrati absolut toti jucatorii. Mai ales ca suntem abonati la clinica Isokinetic din Bologna.
Serios, zici ca esti o moara stricata.
Tot insinsti ca are decat un picior...cati jucatori de la Steaua( fie ei de picior stang sau drept) isi folosesc la fel de bine celalalt picior?
Da'poate ca ai prea multe asteptari de la el...
In fine..astept sa cat mai repede "clownu".
N-o fi asa stralucit Toja,dar la ce lot are Steaua e un jucator bun.N-o sa ne putem baza doar pe Ionescu.
Ei, si unde sunteti voi, fanii lui toja? Nici acum nu v-ati lamurit?
Un jucator sub-mediocru, fara viziune, forta si determinare.Paseaza doar lateral si dribleaza la fel. Ionescu, desi si el mai are de crescut si invatat MULT fotbal, e peste el. Dar ce vorbim noi akm de fotbalisti? Sa disparara JEGUL, atat conteaza momentan.
eu cred ca postul lui Toja este de mijlocas stanga in centru nu face fata ..cele mai bune meciuri le-a facut in banda ...mai indicat ar fi ca mijlocas ofensiv folosirea lui Tanase ![]()