Nu stiu ce sa zic..mie chiar mi s-a parut un jucator foarte bun...imi pare rau ca nu a mai jucat de mut...BAFTA TOJA!!!!!![]()
Sigur ca ti s-a parut... ![]()
Nu stiu ce sa zic..mie chiar mi s-a parut un jucator foarte bun...imi pare rau ca nu a mai jucat de mut...BAFTA TOJA!!!!!![]()
Sigur ca ti s-a parut... ![]()
@ del pierro
taci ma ca ei ii place cum arata ![]()
exagerati cu totii.nu sunt fan toja dar aceasta nu e nici 1/10 din valoarea lui.am vazut un dvd cu un meci intreg si mi-am dat seama ca acest jucat mai merita o seansa.totul depinde de Dorinel...
@ del pierro
taci ma ca ei ii place cum arata
Stiu,am zis-o ironic...
exagerati cu totii.nu sunt fan toja dar aceasta nu e nici 1/10 din valoarea lui.am vazut un dvd cu un meci intreg si mi-am dat seama ca acest jucat mai merita o seansa.totul depinde de Dorinel...
Eu as vrea sa ai tu dreptate,dar mie mi se pare foarte slab acest fotbalist.
Mie mi se pare ca el a surprins foarte bine viziunea romaneasca asupra fotbalului, daca un jucator face un meci bun e Maradona si daca face unul slab e cel mai prost jucator.
Cam asa ceva. Ma intreb cati isi mai aduc aminte cam cum era tratat Neaga in primele lui 2 sezoane la Steaua, sa zicem ? Acelasi Neaga pentru care era jumate de forum gata sa dea petrecere cand s-a intors din Coreea.
Eu la un jucator de football apreciez cum joaca..si Toja cand a venit la Steaua a avut un joc bun...si nu imi place asa mult cum arata..
Fotza Steaua!
Pe langa oboseala acumulata in acest lung sezon , Toja a fost dat peste cap si de vreme . Omul vine din Texas , unde temperatura medie este de peste 27 de grade si ajunge aici , se descura foarte bine pana la meciu cu Bayern , cand s-a jucat pe un frig naprasnic si pe un teren ud . A fost patetic din acel moment si sper ca cei din club sa realizeze ca asta este problema si sa nu il trimita pe la Buzau in iarna .
Pentru binele lui,ar trebui sa NE PARASEASCA.Daca in meciul cu Urziceniul nu va fi convocat(in ciuda faptului ca Semedo e praf,Szekely nici atat pe stanga iar Ochirosii....mai bine tac),are seanse mari sa evolueze la Steaua 2.Tot stafful tehnic ar trebui dat afara!!!
@I.N.Money
Sunt de acord cu tine!Daca iti amintesti ultima declaratie a lui Toja iti dai seama cata dreptate a avut!
Annie....te-ai razganit....nu mai e frumos si ar trebuie sa joace :laugh:
b0RMA...Ochirosii ar trebui incercat mai mult....nu lasat sa imbatraneasca pe banca
cred ca ar trebui titularizat pe stanga 2,3 meciuri sa vedem cum se descurca..nu 1 meci si joaca prost gata ! 2 meciuri sa nu zica ca nu a avut timp!
mult succes am vazut ca poate cat de cat!
nu stiu ce sã mai cred despre acest jucãtor.. o fii bun nu o fii ?
Becali a zis ca nu-l da...sa vedem daca va prinde primul 11 sau in primul rand lotul!
sa vedem daca va prinde primul 11 sau in primul rand lotul!
Cam aceeasi situatie o avea si Golanski in iarna trecuta si nu l-a mai scos nimeni din echipa in retur.
Cam aceeasi situatie o avea si Golanski in iarna trecuta si nu l-a mai scos nimeni din echipa in retur.
Daca e sa ne luam dupa ce i sa intamplat lui Golanski inseamna ca Toja va fi titular incontestabil si ca urmeaza sa se accidenteze! ![]()
Oare cum ne-a jucat 'briliantul' azi?![]()
nu m-a impresionat deloc, mai astept
Toja pleaka dracu din Ghencea....nai tu fata de echipa Stelei ![]()
![]()
![]()
toja inca nu sa adaptat la Steaua.....la nationala joaca meci de meci si este pintre cei mai buni...Ochirosii trebuie flolosit si el mai mult pt ca este destul de bun ![]()
am observat ceva,as dori sa mi se confirme daca sunt nebun sau cacatii de comentatori sunt cele mai spurcate fiinte de pe pamant
la fiecare meci transmis de antena 1 sau Pro TV comentatorii au obiceiul sa se ia de cea mai mica greseala a strainilor nostri din lot...daca Dayro,toja etc gresesc imediat sar pe ei ca niste hiene
dar in schimb cocoasa ambulanta de Lovin este alintat ca "cel mai bun mijlocas defensiv" ca sa nu mai zic ca la un meci de ch lg ne povesteau cum ca Lovin este mijlocasul ofensiv ideal cu niste verticalizari perfecte
ca sa nu mai spun de laudele aduse lui duracel "centreaza in capul primului care il ataca" Nicolita de efortul care il depune de superdeposedarile sale de centrarile perfecte
acum revenind la subiect toja mi se pare un jucator bun care daca ar avea coechipieri si antrenor ar face treaba buna...pana atunci il tot mutam de pe dreapta pe mijloc de pe mijloc in tribuna din tribuna in poarta pana o sa ne angajam un antrenor nu doar simbol
nemilosul, nu esti singurul care ai observat acest lucru. Comentatorii sunt de rahat.
@nemilosul
Corect...in legatura cu comentatorii,dar Toja sincer e puscarie.
Toja pleaka dracu din Ghencea....nai tu fata de echipa Stelei![]()
Nici nu tu nu ai fata de limba romana.E prea grea pentru tine,dar nu dispera.Se poate invata. ![]()
De acord cu tine nemilosule. I-au facut viata grea lui Zapata si aproape l-au gonit din Ghencea...acei comentatori nenorociti...aia de pe Pro TV sunt cei mai de rahat (la fel ca postul)
Oricum Toja nu e bun de europa....mai bine ramanea la dallas...se vede ca nu stie fotbal... a facut numai rau echipei...sper sa plece