FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Juan Carlos Toja

«13456712»
DelPiero1014.09.2008 20:14
in tenis imi place decat de Federer

Ma abtin de la un comentariu de prost-gust. Exemplul meu tot e valabil, chiar daca nu o fi pt Kournikova :D

De ce te gandesti la ce nu trebuie? :naughty: Imi place doar ca tenismen... :P

stelistul stelist18.09.2008 17:42

toja a facut doua meciuri bune si s'a stins , de ce , de ce de cate ori are mingea la picioare trebuie sa faca prostia aia de piruieta in care de multe ori pierde mingea dinainte de a reusi piruieta si astfel nu e de ajutor Stelei

CatalinBerceni18.09.2008 23:59
toja a facut doua meciuri bune si s'a stins , de ce , de ce de cate ori are mingea la picioare trebuie sa faca prostia aia de piruieta in care de multe ori pierde mingea dinainte de a reusi piruieta si astfel nu e de ajutor Stelei

Toja are mintea in colturi ca altfel nu-mi explic de ce a incercat sa faca de 4 ori aceeasi schema cu trasul mingii in spate daca a vazut ca este deposedat de fiecare data, oricum asta excluzand Aruncatul ca-n bazinul de inot si infinitee pase gresite sau inapoi......

Robinson Rufay Zapata04.10.2008 19:42

cred ca e o bomba fasaita , petarda , sau poate nu ii place la noi si de asta joaca asa prost , totusi antrnorul din america si acum il lauda si ii pare rau dupa el

Bogdan4Steaua04.10.2008 23:45

Toja a inceput excelent cand a jucat in banda. Din pacate, trecerea lui in centru s-a dovedit a fi neinspirata... i-a afectat atat jocul cat si moralul.

L-am transferat pe Semedo, dar l-am pierdut pe Toja. Ii va fi extrem de greu sa revina, mai ales in conditiile in care va fi rezerva in meciurile urmatoare.

MoWeed05.10.2008 08:06

Nu cred ca e chiar asa de slab cum a aratat ieri, dar in nici un caz nu pare a fi "salvatorul" pe care-l vedea toata lumea cand a fost transferat.

CoRsSo05.10.2008 13:22

Si-au batut joc Lacatus si becali de toja. Asta e motivul pt care joaca slab.

John war06.10.2008 02:42

Conozco a Juan, debuto en el Independiente Santafe y lo veia los domingos en el estadio, buen jugador en mi opinión, lo vi jugar como volante por derecha, izquierda y central, por lo menos en santafe rindio, aqui se le recuerda por salir positivo en un doping por fumar marihuana, nada serio.

DelPiero1016.10.2008 09:39

Baiatul asta a jucat senzational cu Brazilia.Cu BRAZILIA!Si acum stau si ma intreb:nu cumva prestatiile sale sub asteptari de la Steaua se datoreaza in mare parte a faptului ca Laca l-a aiurit pur si simplu,folosindu-l ce nu trebuie?Voi ce ziceti?Sau a fost doar un simplu foc de paie al unui jucator mediocru?Eu cred in prima varianta...

bodanelu16.10.2008 09:54

@delpiero nu am vazut meciul..pe ce post a jucat?

cristian01416.10.2008 10:35

Cu siguranta a jucat pe postul pe care s-a consacrat !

bodanelu16.10.2008 11:00

Cristian, am intrebat la obiect pe cineva care a vazut meciul: Pe ce post a jucat?

ti se pare ca mi-ai raspuns la obiect?

DelPiero1016.10.2008 11:19

Mijlocas stanga a jucat Toja.Am observat ca i s-a dat o mare libertate de miscare,fiindu-i incredintat rolul de coordonator al actiunilor de atac columbiene.A fost mult peste Kaka,Robinho si celelalte vedete 'cariocas'.A alergat mult,a driblat eficient,a pasat bine,pe mine m-a impresionat.Prima data am crezut ca-i vorba de alt Toja,insa mi-am amintit imediat cine-i antrenorul echipei noastre...

Marius16.10.2008 11:22

Aiurea... am vazut secventele importante ale meciuluim si nu mi s-a parut asa senzational... Am citit de dimineata si cronicile partidei de pe site-urile importante de fotbal si nici ei nu au fost impresionati peste masura de Toja. Si Columbia a facut un joc defensiv, Brazilia fiind la carma jocului.

sabin130716.10.2008 11:24
Mijlocas stanga a jucat Toja.[..]fiindu-i incredintat rolul de coordonator al actiunilor de atac columbiene.

Buna asta, ca mijlocas stanga a avut rolul de coordonator al actiunilor de atac.

:photo:

DelPiero1016.10.2008 11:27

Uite,Sabine,pastrand proportia,Toja a jucat la columbieni cam ce joaca Messi pentru Barca.Coordonatorul de joc nu trebuie neaparat sa fie mijlocasul central,asta ti-o spune unul ce a jucat fotbal 9 ani...

P.S.Marus:te-ai uitat la meci?Ce e mai elocvent...cronica unei partide sau urmarirea ei live?

sabin130716.10.2008 11:39

@DelPiero10

Coordonatorul trebuie sa fie in centru, pentru ca pe la el trec toate mingile, el le dirijeaza spre benzi. Acestea, in functie de calitatile lor intra pe centru, dribleaza, ¨croseteaza¨, dar nu coordoneaza. Ca se insista pe o banda sau pe alta e altceva.

Normal ca esti subiectiv in analiza evolutiei lui Toja la nationala, inteleg ca vrei sa vii cu argumente impotriva lui Lacatus, dar totusi..

DelPiero1016.10.2008 11:49

Majoritatea mingilor,in atac,au trecut la el,d-asta m-am referit ca Toja a fost coordonatorul fazelor lor de atac...eu n-am nici un cui impotriva lui Laca,e jucatorul cel mai reprezentativ al acetui club,insa nu are rost sa ne prefacem si sa nu vedem ca,ca antrenor nu e nici la jumatate pe cat a fost ca jucator...

sabin130716.10.2008 11:55

Eu astept (macar) pana in iarna sa trag concluzii. Becali si indolenta jucatorilor au ratat un obiectiv, mai raman doua. Vom vedea.

bodanelu16.10.2008 12:00

@Marius, un link ceva unde sa vad si eu imagini din meci?

Marius16.10.2008 12:07
AICI fazele din prima repriza... revin cand ajung acasa si cu alte linkuri.
steaua_gloria16.10.2008 17:05

Acem jucatori de nationala Columbiei , pacat ca e asa de slaba cu vreo 11 puncte in vreo 10 meciuri. Halal jucatori !

Singurul mare jucator e Zatapa, in antiteza cu marele prost care sta pe banca columbiei.

SteauaB16.10.2008 19:43
Acem jucatori de nationala Columbiei , pacat ca e asa de slaba cu vreo 11 puncte in vreo 10 meciuri. Halal jucatori !

Singurul mare jucator e Zatapa, in antiteza cu marele prost care sta pe banca columbiei.

[...] Nationala Columbiei e de 30ori mai buna ca nationala Romaniei - jucatorii sunt mult mai talentati, mai rafinati la technica, pur si simplu mult mai valorosi! Pai doar Dayro Moreno in momentul de fatza e de 2-3 ori peste Mutulica nostru. La ce technica au colombieni astia, paai de mine ,o sa vezi tu vreodata un roman la fel technic si talentat ca Juan Carlos, spre exemplu? Deci asta e un vis romanesc frate.

steaua_gloria17.10.2008 11:00

@steauaB

[...]

dr.adrian917.10.2008 11:30

http://www.youtube.com/watch?v=wmYmAAksWYM

rezumat de 10 minute al meciului brazilia-columbia

p.s m-am incurcat. asta e turul. dar nu pot sterge mesajul. daca se poate sa o faca moderatorii

«13456712»