FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Juan Carlos Toja

«12345612»
Allyylla30.08.2008 22:10

pai da..eu zik ca degeaba dai cu sutu in minge si accidental ajunge in poarta daca in rest nu esti in stare sa legi 2 pase..

asta face un bun fotbalist, cel care stie sa constriasca, si sa se inteleaga cu colegii, sa aiureasca adversarii..hai Toja ca teai descurcat pana acum...

viitorul iti surade

alecsa30.08.2008 22:16

Un bun fotbalist trebuie sa stie sa si finalizeze. Sau macar sa ajunga in situatia de a putea inscrie.

Allyylla30.08.2008 22:20

pai da.. si asta:)

dar sa stie, nu sa aiba norokul de a inscrie;)

nu?

iar suntem off-topic:)):))

DelPiero1030.08.2008 22:27

Fetelor,ce discutii aveti voi aici...e o placere sa vad fete discutand despre fotbal!Allylla,daca ai scrie ami putin in stil mIRC ar fi perefct...doar o sugestie! :smile:

alecsa30.08.2008 22:31

Nu cred ca un fotbalist poate da cu piciorul in minge si sa ajunga accidental in poarta. Adica fara sa fie intentie. Din moment ce un fotbalist suteaza banuiesc ca are intentia de a trimite in plasa. Ma rog, in cazul autogolurilor poate fi cum ai zis tu, accidental.

Cred ca jucator (de camp, la portar e exceptie) trebuie sa stie sa lege cateva pase si sa poata ajunge in situatia de a inscrie. Sper ca si Toja sa ajunga la asta. Sa rateze, dar macar sa ajunga in fata portii cu mingea la picior. Macar o singura data sa ma conving si eu ca e fotbalist mare.

Allyylla30.08.2008 22:34

pai da.. ca de arthuro m-am convins ca e un losser:)

duhoamne nu il pot suporta..a dat si el un gol;)

de toja imi place mai mult:)

sal vad, acum, cu Pandurii are sansa sa demonstreze:)

io astept cu nerabdare meciu cu gaz metan retour:x

ca o sa fiu si io acolo pe stadion;) si o sa pot sa observ mai altfel decat privind in fata la TV si askultand comentatorii tampiti:)

sa speram ca toja nu ne va dezamagii asa cum au fakuto kapetanos si arthuro

alecsa30.08.2008 22:43

De Kapetanos nu stiu ce sa zic. Nu l-am vazut jucand. Decat alea cateva minute cu Bistrita parca in care nici nu l-am observat. Arthuro are si el rolul lui in echipa. Tine de minge, creeaza spatii. Cel putin asta am vazut eu. Tu ai deja niste idei si nu ti le vei schimba decat dupa ce va da Arthuro 3 goluri pe meci. Ca deh, e atacant.

Allyylla30.08.2008 23:01

nu mai, nu ma intelege gresit:)

:|

nu imi trebe sa dea 500 de goluri la secunda:)

dar nici sa rateze de fiecare data cand atinge mingea:)

ia gandestete putin:|

hmmm:|

iar e off topic..

mai bine ne mutam la arthuro..:|

nu cred ca diskutiile astea sunt legate de toja:)

alecsa30.08.2008 23:05

Esti fana Dayro, dar nu-ti place deloc de Arthuro ca rateaza mult. Steaua-Galatasaray. Ce-a facut Dayro?

Allyylla30.08.2008 23:13

oke..sa o luam si asa:)

daca tu vrei desii e total off topic:)

dar iubito, cate a facut Dayro pana acum si cate a facut arthuro?:-s

din cate imi amintesc cu FC Arges Dayro a dat un gol, urmatorul gol dintro centrare perfecta:)..iar arthuro a ratat penalty:)..care mi se pare cel mai usor mod de a da gol..

si crede-ma ca joc fotbal de la 6 ani..si joc mult:)

deci...

alecsa30.08.2008 23:16

Eu doar am pus o intrebare. A facut multe Dayro, stiu. Dar nu cred ca Arthuro e atat de praf cum spui tu. Si o tii incontinuu cu penalty ala ratat. L-am injurat destul atunci, mi-a trecut. Eu ti-am spus ca din punctul meu de vedere Arthuro joaca bine si atat.

Allyylla30.08.2008 23:21

pai, da..a facut:)..si o sa mai faca:)

nu stiu, dar de cand a venit..nu il pot suporta:-??

are unele momente de stralucire:0..dar nush... mie mi se pare slab:)

mai sunt unii care chiar merita sa fie pe teren, nu el:)..dar ma rog..probabil Laca stie mai bine:)

DelPiero1030.08.2008 23:35

Ai auzit iubito?

alecsa30.08.2008 23:40

Ai grija ce spui ca ne dam de gooool. :chair:

Am auzit. :)) Si asta e parerea ei. Mie chiar incepe sa-mi placa de Arthuro.

Allyylla30.08.2008 23:47

mda:|

axl31.08.2008 00:06

Fascinant. Si o spun la modul ok.

Allyylla31.08.2008 00:13

adika?:-?

ma rog, sunt cam blonda la ora asta:-?..ma inec in lacrimi si nu prea imi dau seama:P

scorpyfcs31.08.2008 07:49

Full name Juan Carlos Toja Vega

Date of birth May 24, 1985

Place of birth Bogotá, Colombia

Playing position Left Winger/ Midfielder

Current club Steaua București

Number 14

A facut meciuri bune cu Galatasaray.Este un jucator bun.A dat pasa decisiva pentru Banel in meciul Steaua-Galatasaray...A facut faze bune si a pasat foarte bine...Un jucator bun pentru Steaua..SUCCES in continuare Toja!!!

SRamos06.09.2008 16:04

La baiatu asta se vede ca stie cu mingea. Un transfer foarte bun, face si faza defensiva la fel de bine ca sio cea ofensiva! Bafta TOJA :thumbsup:

Annie10.09.2008 10:58

Ce parere aveti despre toja? :steag_cruce_invers:

mie mi se pare ca e si frumos si joaca super bine,are multa tehnica..

toja_profil.jpg

toja_profil.jpg

toja_profil.jpg

MALDINI10.09.2008 11:04

Annie , tu la ce ai postat aici ? :)) Deaia e topicul , sa ne spunem parerea despre Toja , nu trebuia tu sa intrebi :)

DelPiero1010.09.2008 18:09

mie mi se pare ca e si frumos si joaca super bine,are multa tehnica..

Bineinteles ca,conteaza in primul rand ca-i frumos!Vai si amar...

DoKiA13.09.2008 15:22

Bineinteles ca,conteaza in primul rand ca-i frumos!Vai si amar...

Hai mai, nu fii rau. De parca voi ati apreciat-o pe Kurnikova doar pt calitatile ei pe teren...:P

DelPiero1014.09.2008 12:18

Eu nu o apreciez pe Kournikova,in tenis imi place decat de Federer. :wink:

DoKiA14.09.2008 19:41
in tenis imi place decat de Federer

Ma abtin de la un comentariu de prost-gust. Exemplul meu tot e valabil, chiar daca nu o fi pt Kournikova :D

«12345612»