PREZENTARE in direct.
PREZENTARE in direct.
Toja - noul Johan Cruyff
http://www.sport.ro/livePREZENTARE in direct.
stati linistiti nu merge nimic la astia de la zero.ro . sunt niste varzalai nu le mai merge nimic in ultimul timp. mai ales sectiunea live e la buleala.
"Venirea lui Toja este un plus pentru noi. Ca si Steaua, Toja doreste sa faca performanta in Europa si sa castige trofee aici. Tin sa multumesc MJL pentru amabilitatea avuta, au fost parteneri buni de discutii, dar si lui Toja pentru faptul ca a dorit sa ajunga la Steaua. Ii transmit bun venit in familia Stelei si sper sa plece la o echipa foarte mare, asa cum isi doresc toti jucatorii care fac performanta in Ghencea", a spus Argaseala.gsp
Nici n-a venit bine omul si bisnitarii din Ghencea(se cunosc ei)calculeaza deja cit ar putea scoate.haideti sa speram ca Steaua ne va aduce bucurii prin Cupa UEFA,fiinca prin c.l.nu o sa avem niciodata sanse cu asemenea specimene la conducerea clubului.pt c.l. faceti-va fani Liverpool,Manchester,inter,real,barca,etc.
Mi`a amintit prin pasele cu exteriorul de Ricardo Quaresma. ![]()
Pare un jucator foarte bun, simt ca va fi idolul tribunelor alaturi de Dayro si Radoi.
Da,e neintegrat,insa pare a fi un jucator de valoare!Sper sa revina Szekely si sa nu-l mai vad pe maratonist pe teren...
Are unele calitati si era de asteptat sa faca un meci mai prost azi in contextul in care a venit de 5 zile si nici nu stie limba.
Dupa un timp de acomodare poate deveni un jucator important in angrenajul echipei
Are tehnica, a scos in cateva randuri unul sau mai multi adversari din joc.
Inca nu isi cunoaste bine coechipierii, dar este un plus evident pentru Steaua.
E un plus chiar foarte mare pentru noi.Buna afacere.Si inca nu e adaptat 100%.Buna treaba Toja!!!
Cel mai bun jucator pe care l-am vazut.............ii urez succesc sa dea cat mai multe goluri si cat mai multe pase de gol asa cum a dat aseara in meciul Steaua - FC Arges 2-0 BAFTA
Cel mai tehnic jucator din lotul Stelei.Si asta mi-am dat seama dupa numai 2 meciuri!Are toate sansele sa devina unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei...
bun...bun baiatu`.....o sa plece pe bani multi de la noi...el si cu Dayro...o sa`i aduk lu kkt`u de jj multi bani......
LE...acum m-am gandit...zapata..Goian...Ghionea...golanski...Dayro...Radoi...toja...Stancu.....
ne`ar mai trebui 3 juk si am putea visa frumos....
offtopic...bagati si voi meciu cu ardesu pe tracker plsss...
Foarte bun Toja ieri seara.
La unele faze chiar mi-a amintit de Elton,cu mica diferenta ca Toja are si forta.
Daca Dayro si Toja jucau in Brazilia spre exemplu,cred ca trebuia platit minim 3 mil de euro pentru ai avea in echipa
Cred ca Toja e cel putin de nivelul lui Dayro...
Desi vine dintr-un campionat modest, Toja a demonstrat inca din primele doua meciuri ale sale pentru Steaua ca are valoare si, mai ales, ca are glezna fina. Se pare ca jucatorul columbian poate elimina din joc adversarii directi prin driblinguri uluitoare, si poate pune baloane perfecte pentru colegi, prin centrari sau pase foarte precise. Steaua avea nevoie de un astfel de fotbalist, un playmaker am putea spune. Succes in viitor, Juan Carlos Toja !
LE...acum m-am gandit...zapata..Goian...Ghionea...golanski...Dayro...Radoi...toja...Stancu.....ne`ar mai trebui 3 juk si am putea visa frumos....
... mai este si Szekely ...
De la plecarea lui Rosu, Steaua nu a mai avut un jucator care sa se ridice la valoarea lui (il scot din discutie pe Radoi care este defensiv). Imi doresc ca macar acest Toja sa-l depaseasca. Poate si Moreno. Poate si Stancu. Poate si Szekely. Sa vedem...
Bravo !
:steagcruce:
:steagcruce: ![]()
Geniala pasa lui Toja. Bravo!
Care ati vazut la TV, ce frumos faceau comentatorii la gol : " A fost un pic de offside, da un pic, nu mult" :laugh:
Sunt si ei romani.....ca doar nu puteau sa spuna ca a fost ofsaid si GALATA a fost furata la faza aia......oricare dintre noi cred ca facea la fel....mai ales la euforia care era!
Bogdan Cosmescu a zis si dupa reluare ca nu e offside, in gluma evident :laugh:
memorabila pasa lui Toja. ![]()
arety super!!!
![]()
Esti cel mai dulcic.
arety super!!!
![]()
Impuscha-the! ![]()
Hopa, au aparut admiratoarele. ![]()
Oricum, Toja e bun pentru artificii tehnice, spectacol. Aveam nevoie de un asa jucator in echipa. Si am observat ca se intelege de minune cu Banelu' nostru.