Ce chestie, daca era nitelus mai la stanga era si poza cu Axl.
eh... e alta ![]()
Poza cu Toja surprinsa la meciprintre multe altele
![]()
Hop-said! ![]()
jtiu ![]()
![]()
![]()
jtiu![]()
Tu cum il alinti pe Juan(asta are nume predestinat)? :tongue:
Hoha aloha :laugh:
MELE 'ASENA MUL
mda:))![]()
ia uite stelistele:x
"ejty cel mai dulcik"
mda:|
get lost mah:))![]()
u daia te uiti la meci?:-?
ca sa vezi ce achizitii dulcice are Steaua?=))
nu pot sa neg ca Toja are nijte ochi 8->
sunt si eu fata akm..tre sa ma intelegeti..
da nici in halu ala=))
ma rog:x
bravo Toja..tine-o tot aja:x si nu ma refer la admiratoare ci la fotbal:))![]()
axl, esti stelista? Ia get lost d-aici, ca de fapt Toja nu e deloc dulcic, dekt okijorii luy sunth atat dhe mijt0, ca sa nu zic dulcici :X:X:X:X =)) Gata, eu de azi ma fac admiratoarea lui Banel ca se simte parasit de cand toate ii fac avansuri lu' Toja. ![]()
axl, esti stelista? Ia get lost d-aici, ca de fapt Toja nu e deloc dulcic, dekt okijorii luy sunth atat dhe mijt0, ca sa nu zic dulcici :X:X:X:X =)) Gata, eu de azi ma fac admiratoarea lui Banel ca se simte parasit de cand toate ii fac avansuri lu' Toja.![]()
WTF? Sunt siderat(a).
Vai axl, esti o pitzipoanca! :laugh:
*ahem* fata de dinaintea mea radea ca ai spus ca Toja e dulcic.
dar esti baiat, nu? adica sper. daca ai fi fata, ai fi una cu mentalitate de baiat.
axl, esti stelista? Ia get lost d-aici, ca de fapt Toja nu e deloc dulcic, dekt okijorii luy sunth atat dhe mijt0, ca sa nu zic dulcici :X:X:X:X =)) Gata, eu de azi ma fac admiratoarea lui Banel ca se simte parasit de cand toate ii fac avansuri lu' Toja.![]()
Alecsa,axl e barbat.El doar o lua in bascalie pe una... ![]()
P.S.Deci tie nu-ti place de Toja,sa-nteleg...
mda:))ia uite stelistele:x
"ejty cel mai dulcik"
Eu la asta m-am referit cand am scris postul acela. Pentru ca stiam ca axl e barbat, iar Allyylla a scris chestia asta neintelegand ca el o luase la misto pe tipa aia.
In legatura cu intrebarea ta, ce imi place la Toja sunt declaratiile lui. "It's good for me", "I'm very happy", nu cred ca a aparut vreodata la TV fara sa zica una din astea in declaratia sa. ![]()
LE: Ma rog acum am vazut ca nu era intrebare.![]()
oo dah8->
erau vreo 2 care au scris chestia aia:P
ma rog..eu le criticam pe toate nu neaparat pe unu:P
nu sunt baiat:))![]()
sunt fata:)
dar,, bine intradevar toja arata bine:) si cum am mai zis are oki faini:)
dak e sa o luam asa..mie imi place Dayro moreno, sunt fana declarata Dayro:)
dar eu ma uit la fotbal, vreau sa vad fotbal nu cat de frumos e unu si celalt
Bravo Allyylla!Nu stiu daca ai 7 ani(cat zici)
,insa ultima fraza a fost inteligenta...
oo dah:-|
nu am 7 ani:P
am mai mult oleaka:))![]()
dar nu foarte multi:x
cik io am spirit de baiat 8-|
am mai auzito de cateva ori:x
in timp ce prietenele mele "steliste" mor si lesina dupa toja, io urlu la arthuro ca rateaza..din nou8-|
![]()
)![]()
:
In timp ce prietenele mele lesina dupa Toja eu stau in picioare pe scaun, cu fularul legat la cap si-l injur pe Arthuro ca in loc sa faca o preluare ca lumea calca pe minge.
Si sunt fana declarata a lu' Baciu. ![]()
poi da... aja s eu:))
in echipamentul lui Dayro:P... pap seminte beau bere ( ca orice microbist care se respecta) ![]()
)
si da clar ca nu il suport p Arturo:)
la meciul ala unde a ratat penaltyul eram sigura ca asa va fii de cand am vazut cine executa:))![]()
Forza Steaua:x
si dispari arthuro... becalii fane s ne fie dor de tine:)
hai Steaua, Hai Dayro:x, hai Toja
Fetelor,Toja...Dayro...cel mai bun e Radoi,va spun eu! :wink:
da..aici ai dreptate:x
Radoi e cel mai bun.. iar in ultimul timp..a arata cine e adevaratul capitan..si a aratat ca merita din nou:)
cu unele scapari Radoi a fost bestial... bravo lui:)
Fetelor,Toja...Dayro...cel mai bun e Radoi,va spun eu! :wink:
Stii tu.. peluza, minge in cap. M-am razgandit. O sa ii zic sa nu mai dea. Si promit ca nu mai folosesc cuvantul cu "m".
M-am facut cuminte, dupa cate vezi.
Iar on-topic.. Toja e bun. Atunci cand are cui sa paseze sau pe cine sa dribleze. Nu am vazut vreo faza finalizata de el, dupa ce a driblat vreun adversar or smth.
pai da..aici ai dreptate:-s
dar..hmm..inca mai tine faza cu e nou?:-s
nu prea cred:))
ma rog...
eu am vazut ca asa se intelege bine cu coechipierii, cu Banel se intelege bine..si mnah
mie imi place..
dar l-am vazut abea in 3 sau 4 meciuri?:-?
cam aja..
ar trebui sa il mai lasam vreo 2 meciuri si apoi sa venim cu verdictul
Cat timp o sa mai fie nou? Ca a jucat omu' in toate meciurile de cand a venit. Sincera sa fiu, daca va mai da pase de gol, va mai dribla adversari putin imi pasa daca nu inscrie. Poate fi the playmaker. Sa dea numa' pase de gol.