Mijlocașul columbian Juan Carlos Toja a declarat cã, în opinia sa, în România, lipsește echilibrul în analiza asupra evoluției fotbaliștilor, informeazã publicația "Futbolred", citatã de Mediafax.
"Fac în decembrie patru luni la Steaua, timp în care am trãit senzații foarte plãcute, am vãzut cum e în Liga Campionilor. Este primul club din Europa la care joc și am adunat experiențã. Sper sã îmi îmbunãtãțesc jocul și sã am performanțe. Cum e dupã patru luni la Steaua? Nu am reușit sã marchez goluri și m-am blocat un pic. Am început titular, însã în ultimele partide nu am avut șansa sã joc, dar sunt fericit la Steaua, o sã am destule ocazii sã joc, e timp. Cum e în Romania? Daca joci prost, nu ești bun, dacã joci bine, ești
Maradona. Trebuie sã știi cum sã gestionezi aceastã situație", a spus Toja.
Pe de altã parte, columbianul a vorbit și despre sarcinile pe care le-a primit pânã acum de la antrenorii Stelei.
"Fac în decembrie patru luni la Steaua, timp în care am trãit senzații foarte plãcute, am vãzut cum e în Liga Campionilor. Este primul club din Europa la care joc și am adunat experiențã. Sper sã îmi îmbunãtãțesc jocul și sã am performanțe. Cum e dupã patru luni la Steaua? Nu am reușit sã marchez goluri și m-am blocat un pic. Am început titular, însã în ultimele partide nu am avut șansa sã joc, dar sunt fericit la Steaua, o sã am destule ocazii sã joc, e timp. Cum e în Romania? Daca joci prost, nu ești bun, dacã joci bine, ești Maradona. Trebuie sã știi cum sã gestionezi aceastã situație", a spus Toja.