FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Juan Carlos Toja

«14567812»
b0RMA20.10.2008 12:02

Sper ca la meciul cu Lyon sa faca o impresie buna tuturor asa cum a facut-o la nationala!Imi pun mari sperante in el si in Dayro,dar si in Zapata(pt ca in ultima vreme ne-a cam dezamagit).

Forza Steaua!

Pronostic : Steaua 1-0 Lyon (gol marcat de Toja)

Sper sa fie asa:)

Blackzie22.10.2008 07:43

Speram mai mult de la el. Pana acum nu a facut nimic in nici un meci. Joaca foarte prost in opinia mea.

c.ronaldo1722.10.2008 13:18

Senzational de slab acest jucator.

geo17222.10.2008 14:37

slab jucator!nici nu ar mai trebui bagat in echipa.

zapata cel mai tare!

Blackzie22.10.2008 16:56
Senzational de slab acest jucator.

Senzational e prea putin spus. E de Liga a 3-a acest jucator.

redondo22.10.2008 17:12
Acem jucatori de nationala Columbiei , pacat ca e asa de slaba cu vreo 11 puncte in vreo 10 meciuri. Halal jucatori !

Singurul mare jucator e Zatapa, in antiteza cu marele prost care sta pe banca columbiei.

[...] Nationala Columbiei e de 30ori mai buna ca nationala Romaniei - jucatorii sunt mult mai talentati, mai rafinati la technica, pur si simplu mult mai valorosi! Pai doar Dayro Moreno in momentul de fatza e de 2-3 ori peste Mutulica nostru. La ce technica au colombieni astia, paai de mine ,o sa vezi tu vreodata un roman la fel technic si talentat ca Juan Carlos, spre exemplu? Deci asta e un vis romanesc frate.

Asta e talentat? E incredibil de slab,pacat ca a durat atat de mult timp pana sa ne dam seama...am tot sperat.

Lari22.10.2008 17:19

Cand a jucat la Nationala, era o comoara, acum e zdrente!

De acord, mai bine jucam in 10 decat cu el aseara. Insa nu pot sa nu observ ca a fost pus sa joace pe dreapta sau/si in centru. Acolo a jucat.

El este mijlocas stanga. Asta a jucat toata viata lui.

c.ronaldo1722.10.2008 17:21

Lari, cand nu stii sa faci o preluare simpla, mi se pare putin penibil sa dai vina pe postul pe care joci, sistem, colegi etc. Pai cred ca si Zapata juca mai bine decat el in atac aseara. Fara ironie!

Blackzie22.10.2008 17:27
Lari, cand nu stii sa faci o preluare simpla, mi se pare putin penibil sa dai vina pe postul pe care joci, sistem, colegi etc. Pai cred ca si Zapata juca mai bine decat el in atac aseara. Fara ironie!

Sunt de acord cu tine :yes:

Recoba22.10.2008 17:29

Sincer nu il acuz atat pe toja pentru. ca pur si simplu nu inteleg.Ceva e total aiurea din moment ce Toja acum cateva zile face un meci mare contra braziliei, iar cand vine la Steaua nu joaca nimic.Valoare are dar nu inteleg de ce nu iese la iveala si in Ghencea.

Lari22.10.2008 17:38

Man, n-am spus ca aseara a jucat extraordinar. El si Arthuro mi s-au parut aseara cei mai penibili jucatori din istoria Stelei, alaturi de Victorio Piturca.

Dar am vazut ca destui oameni afirma cu seninatate ca e un jucator vai mama lui. Cam aspru, mai ales ca saptamana trecuta era cautat geniul care l-a adus in Ghencea.

Crede-ma ca as fi stat in banca mea daca nu ar fi existat euforia dupa meciul sau de la nationala Columbiei.

Si da, atunci cand esti pus de antrenor pe un post pe care nu te simti bine, la un asemenea nivel, este posibil sa fii atat de timorat incat sa nu-ti iasa nimic.

steaua_gloria22.10.2008 17:40

Adevarul e ca e greu sa joci pe alt post decat pe postul tau. E ffff adevarat.Eu inca astept sa vad cum se va comporta in meciurile urmatoare.

c.ronaldo1722.10.2008 17:43
Si da, atunci cand esti pus de antrenor pe un post pe care nu te simti bine, la un asemenea nivel, este posibil sa fii atat de timorat incat sa nu-ti iasa nimic.

Inseamna ca nu avem aceleasi pareri despre fotbal. Eu consider ca daca nu stii sa faci o preluare (indiferent de vreme, conditii etc), atunci nici copil de mingi nu esti bun.

Lari22.10.2008 17:45

Am spus ca este posibil, nu ca e perfect scuzabil.

Eu cred in continuare in acest jucator, asa cum cred si in Rada sau Neaga. Sunt jucatori cu reale calitati de care stafful tehnic isi bate/si-a batut joc.

b0RMA22.10.2008 20:10

La inceput,cand a venit la Steaua in primele meciuri a avut o evolutie accpetabila.A dat 2 pase de gol pentru Banelinho.Dar,dupa ce a fost introdus mijlocas central de atunci au inceput problemele.Totusi,el va ramane un jucator mare.Sper ca noul antrenor de la Steaua sa il mai lase vreo 2 meciuri ca sa fie convins daca are sau nu valoare de Steaua.Daca n-are valoare poate sa se duca la Steaua 2 sau sa se intoarca la FC Dallas.

In meciul de aseara numai parul a fost de Toja.Daca ati observat,cand a fost schimbat Semedo cu Toja,acesta imediat dupa ce a intrat pe teren s-a ciufulit putin:))!

CatalinBerceni23.10.2008 10:04
La inceput,cand a venit la Steaua in primele meciuri a avut o evolutie accpetabila.A dat 2 pase de gol pentru Banelinho.Dar,dupa ce a fost introdus mijlocas central de atunci au inceput problemele.Totusi,el va ramane un jucator mare.Sper ca noul antrenor de la Steaua sa il mai lase vreo 2 meciuri ca sa fie convins daca are sau nu valoare de Steaua.Daca n-are valoare poate sa se duca la Steaua 2 sau sa se intoarca la FC Dallas.

In meciul de aseara numai parul a fost de Toja.Daca ati observat,cand a fost schimbat Semedo cu Toja,acesta imediat dupa ce a intrat pe teren s-a ciufulit putin:))!

Toja este cel mai nereusit transfer al Stelei, ca mijlocas pe orice post este dezastru, pierde multe baloane, multe pase gresite, nu are puterea sa revina in aparare si cu sutul sta la fel de slab ca Dayro Moreno, macar ala mai tine balonul si da o pasa, dar asta nimic

b0RMA23.10.2008 13:09

Sa speram ca isi va reveni...daca o sa continue tot asa o sa se roage sa prinda un post de titular la Steaua 2 :)

AsSaSiN24.10.2008 21:05

Ba baiatule, pleaca de la Steaua ca nu ai valoare nici macar de campionatul romanesc, d'apai de UCL

b0RMA26.10.2008 19:19

Baiatu' asta cred ca incepe sa-si de drumu la joc.Fata de meciurile trecute,in seara asta Toja a facut un meci bun si sincer,m-a impresionat.Sper sa ne arate adevarata sa valoare in meciurile care vor urma.

Succes in continuare,Toja!

b0RMA15.11.2008 15:20

Cred ca Toja cu Dorinel pe banca are 2 posibilitati:

1.Sa plece din iarna

2.Sa joace la echipa 2a pana cand marcheaza 30 de goluri pe sezon si apoi revine la prima echipa.

:)

Lari19.11.2008 15:11

Mijlocașul columbian Juan Carlos Toja a declarat cã, în opinia sa, în România, lipsește echilibrul în analiza asupra evoluției fotbaliștilor, informeazã publicația "Futbolred", citatã de Mediafax.

"Fac în decembrie patru luni la Steaua, timp în care am trãit senzații foarte plãcute, am vãzut cum e în Liga Campionilor. Este primul club din Europa la care joc și am adunat experiențã. Sper sã îmi îmbunãtãțesc jocul și sã am performanțe. Cum e dupã patru luni la Steaua? Nu am reușit sã marchez goluri și m-am blocat un pic. Am început titular, însã în ultimele partide nu am avut șansa sã joc, dar sunt fericit la Steaua, o sã am destule ocazii sã joc, e timp. Cum e în Romania? Daca joci prost, nu ești bun, dacã joci bine, ești

Maradona. Trebuie sã știi cum sã gestionezi aceastã situație", a spus Toja.

Pe de altã parte, columbianul a vorbit și despre sarcinile pe care le-a primit pânã acum de la antrenorii Stelei.

"Fac în decembrie patru luni la Steaua, timp în care am trãit senzații foarte plãcute, am vãzut cum e în Liga Campionilor. Este primul club din Europa la care joc și am adunat experiențã. Sper sã îmi îmbunãtãțesc jocul și sã am performanțe. Cum e dupã patru luni la Steaua? Nu am reușit sã marchez goluri și m-am blocat un pic. Am început titular, însã în ultimele partide nu am avut șansa sã joc, dar sunt fericit la Steaua, o sã am destule ocazii sã joc, e timp. Cum e în Romania? Daca joci prost, nu ești bun, dacã joci bine, ești Maradona. Trebuie sã știi cum sã gestionezi aceastã situație", a spus Toja.

DelPiero1019.11.2008 16:47

Asta e bun numai la declarataii...la fotbal,mai putin...cum are unu' parul mai lung,gata,e vedeta...

redondo19.11.2008 17:21

As vrea ca acest jucator sa ne dovedeasca, ca l-am judecat gresit,dar nu prea cred.In afara de pase cu talpa ca la sala si preluare cu talpa in spate unde e mereu deposedat nu stie nimic.Si cand vezi cum sare mingea din el la stopuri te apuca groaza.

Melku19.11.2008 17:56

Eu am vazut ca e capabil sa faca si meciuri bune. Oare cineva ia in calcul ca sezonul din SUA a luat sfarsit? Deci el din punct de vedere al potentei fizice :)) nu sta asa de bine? El practic are cel mai lung sezon al carierei, cel petrecut in SUA (mare procentaj din el) + meciuri in campionatul Romaniei + Champions League + nationala.

Annie19.11.2008 18:51

Nu stiu ce sa zic..mie chiar mi s-a parut un jucator foarte bun...imi pare rau ca nu a mai jucat de mut...BAFTA TOJA!!!!! :steag_cruce_invers:

«14567812»