FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Juan Carlos Toja

«167891012»
Deliric127.12.2008 20:49
am observat ceva,as dori sa mi se confirme daca sunt nebun sau cacatii de comentatori sunt cele mai spurcate fiinte de pe pamant

la fiecare meci transmis de antena 1 sau Pro TV comentatorii au obiceiul sa se ia de cea mai mica greseala a strainilor nostri din lot...daca Dayro,toja etc gresesc imediat sar pe ei ca niste hiene

dar in schimb cocoasa ambulanta de Lovin este alintat ca "cel mai bun mijlocas defensiv" ca sa nu mai zic ca la un meci de ch lg ne povesteau cum ca Lovin este mijlocasul ofensiv ideal cu niste verticalizari perfecte

ca sa nu mai spun de laudele aduse lui duracel "centreaza in capul primului care il ataca" Nicolita de efortul care il depune de superdeposedarile sale de centrarile perfecte

acum revenind la subiect toja mi se pare un jucator bun care daca ar avea coechipieri si antrenor ar face treaba buna...pana atunci il tot mutam de pe dreapta pe mijloc de pe mijloc in tribuna din tribuna in poarta pana o sa ne angajam un antrenor nu doar simbol

frate ai spus cuvant cu cuvant ce gandesc eu despre comentatori. bv

am obs. o campanie impotriva Stelei din partea comentatorilor , de parca asteptau de mult momentu asta sa loveasca echipa .

redondo27.12.2008 23:19

Iar Toja?!?! Eu nici pana in ziua de azi nu-nteleg ce cauta baiatul asta chipes pe un teren de fotbal.

mountytoma28.12.2008 11:22

probabil ca toja nici el nu intelege ce cauta intr-o tara ca a noastra. nu e usor sa te muti intr-o tara straina, si daca de la greu la bine se trece usor (cand a plecat in sua), atunci cand de la bine ajungi iar la rau e groaznic. ia sa vedem, cati dintre vizitatorii acestui site ar lasa sua pentru a veni in Romania? daca am gasi vreunul, nu cumva ceilalti ne-am intreba daca e sanatos la cap?

toja ar fi trebuit sa joace cu pedriel la echipa a doua, sa nu li se ceara mari performante deocamdata, sa li se dea timp sa se acomodeze cu tara asta, cu campionatul asta. la fel trebuia procedat cu Elton, cu Andrey, chiar si habibou. lui kapetanos i-a fost mai usor, e balcanic de-al nostru :-)

eu cred ca deocamdata nu stim ce poate toja, insa mi-e si teama ca nu vom sti niciodata, avand in vedere cat de "plini" de tact sunt conducatorii Stelei...

Bogdan4Steaua31.12.2008 03:06

Presa e parsiva, dar injuraturile lui Becali la adresa lui Mironica nu ne ajuta cu nimic, ba din contra!

Penibil este Becali pentru ca recurge la astfel de manifestari grotesti, primitive, care denota IQ-ul subunitar al acestuia. In acelasi timp, penibili sunt si comentatorii, ziaristii, care pun conflictul de mahala pe care il poarta constant cu Becali inaintea profesiei de jurnalist. In loc sa dea in creditor, prefera sa dea in Steaua. Rusine!

Referitor la Toja: sper sa fie pastrat si in retur. Eu unul zic ca are potential. Vom vedea...

All3x07.01.2009 20:07

Mie chiar imi place Toja.

A facut niste meciuri bune.M`a impresionat la inceput.

Meci bun facut cu Galata in tur..apoi au venit cele 2 pase decisive cu Argesiul si in returul cu Galata.

De multe ori la inceput aveam impresia ca nu`i poate lua nimeni mingea.Mereu gasea el ceva..aici tin minte cele 2 driblinguri absolut splendide cu Galata si cu Arges,urmate de 2 centrari perfecte,una fructificata de Banel si una irosita stupid de Arthuro.

Verticalizarile facute cu Argesul,si viziunea lui asupra jocului m-au convins ca daca i se da libertate in joc poate face orice pe terenul de fotbal.

Apoi a urmat un impas:l-am numit esec dupa ce 4-5 meciuri ne-a incantat.Dar dupa meciul cu Bayern nimic nu a mai mers la echipa.A mai fost si mutarea sa ca mijlocas central,desi postul stau e de mijlocas stanga..un "winger" get beget.

Sper ca in retur sa i se acorde niste sanse,caci sunt sigur ca poate deveni un idol pentru toti stelistii.

redondo07.01.2009 20:31

@mountytoma

Toja sa arate pe teren ca stie ceva,nu numai pe youtube. Ce zic conducatorii e una si ce joaca el alta,desi eu inca n-am auzit sa se lege de el cineva din conducere. Iar el a lasat SUA pentru Romania doar in materie de fotbal.

mountytoma07.01.2009 23:22

pe mine nu m-a impresionat cu nimic filmuletul ala de pe youtube. daca te uiti pe youtube la Victoras Iacob, te intrebi cum de nu se bat pe el arsenal, Liverpool si Chelsea!? (nu sunt ironic, mie imi place Iacob, l-as aduce inapoi acum!)

sper sa aiba boii nostri rabdare cu toja, si poate aflam si noi ce-i poate pielea in materie de fotbal. ca pe fete vad ca le-a dat pe spate!

maye16.01.2009 22:28

o sa fie anul lui Toja!

Fan FC Steaua18.01.2009 15:00
o sa fie anul lui Toja!

Adica ii va iesi un dribling din 365? Si iar il veti pupa in poponeț spunand ca e un jucator foarte valoros si ca nu e folosit unde trebuie? Pai da, nu e folosit unde trebuie.. el trebuie folosit la circ, nu la fotbal!

Toja nu e de Steaua...

Bogdan4Steaua18.01.2009 16:04

Asta cu circul e mentalitate Becaliota.

Pentru mine, Toja este la aproximativ acelasi nivel cu Dayro Moreno.

b0RMA23.01.2009 22:52

Cum sa miscat toja in aceste partide amicale?Bine sau ca in tur?...

SteauaB23.01.2009 23:59

S-a miscat destul de bine. Pot sa zic lejer ca este cel mai tehnic jucator al Stelei...Are un rafinat bun la driblinguri sale.

Totusi, nationala Colombiei e cu clase peste nationala Romaniei..E si normal ca Toja sa fie titular la Steaua.

maye24.01.2009 00:07
Adica ii va iesi un dribling din 365? Si iar il veti pupa in poponeț spunand ca e un jucator foarte valoros si ca nu e folosit unde trebuie? Pai da, nu e folosit unde trebuie.. el trebuie folosit la circ, nu la fotbal!

Toja nu e de Steaua...

mie mi`a placut foarte mult toja in aceste amicale.desigur poti sa spui ca sunt neconcludente.dar s-a miscat foarte bine si arata o pofta extraordinara de joc.si nu..nu fac parte din randul acelora care "pupa in poponet" un jucator pentru un dribling...dar o sa vorbim in mai si ai sa vezi ca am avut dreptate cand am zis ca o sa fie anul lui!

b0RMA03.02.2009 23:48

HAHAHAAHAHAHAHA!!!!!cand a fost transferat toata lumea zicea ca va fi un jucator valoros,peste ~15 etape toata lumea il critica,acum toata lumea il lauda.sa vedem ce ne rezerva viitorul.

TOJA in curand cred ca ne va inebuni si pe noi,baietii,ca pe fete le-a dat gata!!Bafta in continuare,Toja!

redondo04.02.2009 00:26

A facut si el ceva in sfarsit si gata....Stati frate sa vina meciurile oficiale

SteauaB04.02.2009 02:40
A facut si el ceva in sfarsit si gata....Stati frate sa vina meciurile oficiale

Ai dreptate. Insa se vede clar ca e cel mai tehnic jucator al Stelei...

Fan FC Steaua04.02.2009 09:22

@SteauaB eu inca nu vad nimic tehnic la el, ci doar banalitati pe care le putem face toti la un meci amical cu prietenii...

Nu stiu cati ani ai, nici nu ma intereseaza, dar noi, astia mai marisori, jucam si pe noroi si inghetam de frig, si tot eram mai tehnici decat toja....

Unde vezi tu tehnica la toja? N-ai vazut ca mereu cand prinde mingea ramane pe loc sa se intoarca? N-ai vazut ca tehnica lui e sa tina mingea cat mai mult la picior? Asta e tehnica? sa fim seriosi... sa cazi in cur e tehnica? Mie nu-mi place deloc acest "jucator", e la fel de penibil ca si freza lui de fazan...duca-se de unde a venit...

A facut si el cateva meciuri de incalzire bunicele, si gata ati sarit toti repede ca e cel mai bun.... sunteti la fel ca aia care l-au votat pe Elton al doilea mijlocas din ultimii 10 ani...din aia care vad doar faze spectaculoase din meciuri pe youtube... daca face un jucator un driblijg automat e cel mai tare si cel mai tehnic in opinia voastra...

Toja nu stie sa depaseasca adversarii....doar tine mingea pe loc si da pase dupa ce se intoarce....

redondo04.02.2009 10:22

Toja are tehnica de fotbal la sala>Dar oricum a crescut mult fata de cum era cand a venit...era de speriat saracu'

@Fan FC Steaua

Elton avea explozie si viteza in genul lui Messi...si asta am vazut pe viu la meciul cu Dinamo 2-4,cand a creat cateva faze extraordinare,dar deh mai era si un Lovin,un Radoi si mai ales un Andrey care ne-au ingropat atunci.

b0RMA04.02.2009 16:35

@Fan FC Steaua

Nu mai comentez.Cred ca esti de varsta a 3a si pe vremea voastra jocul nu trebuia sa fie spectaculos,de aceea cred ca te legi de Toja!!! :steag_cruce_invers:

P.S:ce fotbalist din Liga 1 mai face "acele banalitati" la fel de bine si eficiente ca Toja?

p.s2:pun pariu ca iti place Lovin

Fan FC Steaua04.02.2009 23:41
@Fan FC Steaua

Nu mai comentez.Cred ca esti de varsta a 3a si pe vremea voastra jocul nu trebuia sa fie spectaculos,de aceea cred ca te legi de Toja!!! :steag_cruce_invers:

P.S:ce fotbalist din Liga 1 mai face "acele banalitati" la fel de bine si eficiente ca Toja?

p.s2:pun pariu ca iti place Lovin

Din pacate antrenorii din Romania nu le permit jucatorilor sa dribleze sau sa faca altceva, pentru ca ei vor pase...si orice dribling nereusit e considerat de 10 ori mai grav decat o pasa gresita...asta e antrenorul roman..n-ai ce-i face...

Si nu, nu-mi place strutzocamila aia de Lovin..nimanui nu cred ca-i place girafa alergatoare, aka Lovin..

b0RMA05.02.2009 10:10
Din pacate antrenorii din Romania nu le permit jucatorilor sa dribleze sau sa faca altceva, pentru ca ei vor pase...si orice dribling nereusit e considerat de 10 ori mai grav decat o pasa gresita...asta e antrenorul roman..n-ai ce-i face...

Si nu, nu-mi place strutzocamila aia de Lovin..nimanui nu cred ca-i place girafa alergatoare, aka Lovin..

Da,dar un dribling reusit nu e de 10 ori mai bun decat o pasa reusita?In amicalul cu Slovan,a dat la stiri ca Lacatus le-a zis jucatorilor sa ii dea pase lui Juan ca tot jocul trece pe la el.Din asta am realizat ca "Fiara" are incredere in tehnica lui si ca poate sa il foloseasca drept playmaker.

RaMs3s05.02.2009 13:25
S-a miscat destul de bine. Pot sa zic lejer ca este cel mai tehnic jucator al Stelei...Are un rafinat bun la driblinguri sale.

Totusi, nationala Colombiei e cu clase peste nationala Romaniei..E si normal ca Toja sa fie titular la Steaua.

Nationala Columbiei e cu clase peste cea a Romaniei :blink:

Si....da.....spunea cineva ca tu critici prea mult jucatorii romani si ii lauzi pe cei straini...asa se pare

Laso mai moale ! Deocamdata toja nu a demonstrat nimic...

Lari05.02.2009 17:38

Mijlocașul echipei Steaua, Juan Toja Vega, este singurul columbian din lotul grupãrii roș-albastre, care a fost convocat de selecționerul Eduardo Lara, pentru partida amicalã contra naționalei statului Haiti.

Ceilalți doi jucãtori columbieni din lotul Stelei, Dayro Moreno și Robinson Zapata, nu au fost convocați.

Sursa: Mediafax.

Ce declara acesta cu cateva ore inainte de aflarea vestii:

Nu pot spune ce aș alege între o participare cu Steaua în Liga Campionilor și calificarea la Mondiale cu Columbia. Amândouã sunt la fel de importante. Când eram la Dallas era mai greu sã fiu convocat la echipa naționalã, deoarece fotbalul din SUA nu are o imagine foarte bunã, deși campionatul de acolo este destul de bun. Venind la Steaua, am mai multe șanse sã joc la echipa naționalã. Este un moment excelent pentru mine, fiindcã joc în competiții foarte importante din Europa. Este un moment de care trebuie sã profit, deoarece este cel mai bun din cariera mea. Trebuie sã muncesc foarte mult, pentru a obține performanțe atât cu Steaua, cât și cu echipa naționalã a Columbiei

Cred cã orice fotbalist muncește zi de zi, an de an, meci de meci, pentru a-și îmbunãtãți jocul. Cred ca în aceastã perioadã de pregãtire am muncit cu toții bine, pentru a înfrunta returul în formã. Vrem sã jucam foarte bine și sã câștigãm campionatul. Cred cã Lãcãtuș a fost mereu ambițios, atat ca jucãtor, cât și ca antrenor. Normal ca ne-a insuflat și nouã aceastã ambiție și aceastã Dorințã de a câștiga mereu. Ne luptãm pentru orice minge, atât la antrenamente, cât și la meciuri. Când am venit la Steaua, erau mulți jucãtori noi, nu ne cunoșteam prea bine. Acum ne-am acomodat și suntem un grup puternic și unit, o echipã cu adevãrat

Un derbi este la fel oriunde în lume. Este cea mai importantã întâlnire dintr-un sezon. Chiar dacã nu câștigi campionatul, chiar dacã stai prost în clasament, suporterii îți cer sã câștigi acest meci. Jucãm cu Dinamo pe teren propriu, trebuie sã respectãm acest lucru și blazonul Stelei și sã îl jucãm ca pe un adevãrat derbi. Nu doar cu Dinamo trebuie sã evoluãm așa, ci cu toate echipele pe care le vom întâlni în retur. În orice țarã ai juca, îți dai seama care este cel mai mare rival al echipei tale. În Columbia este derbi-ul dintre Santa Fe și Millionarios, în Argentina este River Plate - Boca Juniors, în SUA am jucat în Dallas - Houston, care este un derbi. Între Steaua și Dinamo este o rivalitate mare și am realizat și eu asta, fiindcã fac parte din familia Stelei acum. ªtim cine este Steaua și cum se simte acest meci. Mingea de fotbal este aceeași oriunde în lume. Nivelul campionatelor este oarecum asemanator, singura diferențã ține de stilul de joc. În Argentina se pune bazã pe tehnicã și pe alergare, în SUA se încearcã o copiere a stilului britanic. În România se aleargã mult, cu mingi lungi, iar cele mai bune echipe încearcã sã pãstreze mai mult posesia mingii, la fel ca și în Columbia. Nu sunt foarte multe diferențe

Sursa: SteauaFC.com

AsSaSiN07.02.2009 22:38

Asta cine mai e? :chair: :chair: :chair: Cand a facut el vreun meci bun la Steaua? Afara cu toate prastiile.

crisstinel27.02.2009 19:43

O PUSCARIE DE JUCATOR!!!!

POTI SA AI IN ECHIPA NUMAI SUPER VEDETE INTERNATIONALE , DK IL AI PE TOJA, PIERZI!!!!!!!!!!!!!!!

O PUSCARIE!!!!!!!!!!!!!!

sa-l ia pe Lovin(care nu da decat pase inapoi) si sa se duca draculuiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sa joace fotbal pe plaja

toja?????e mai prost decat orice dinamovist!!!

trebuie exmatriculat sau transferat la Dinamo sa-i duca si pe aia in jos

O PUSHCARIE DE JUCATOR!

«167891012»