FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Juan Carlos Toja

«19101112»
Daniel-Ionut19.03.2010 09:04

Ce ma enerveaza asta cu crosa lui stanga! :wall:

blindica19.03.2010 14:01

Sa plece si Toja,gata,nu se mai poate.De fapt ce vorbesc eu aici,o conducere decenta n-ar fi cumparat niciodata un astfel de jucator care se complace in starea lui.Dayro,fata de asta,a avut personalitatea sa plece ca nu-l punea pe ce post vrea,deh,atat stie si ala, atat face.Singurul lucru pe care-l remarc la Toja e ca deposedeaza bine.Atat!

mountytoma22.03.2010 06:56
fuera! fuera! fuera!
SuperstaR1822.03.2010 09:54

Eu ma intreb cand mai are Toja timp de antrenamente de cand Player a devenit a 2a lui casa.

Pana mea, la cluburile care se respecta (pf..), exista oameni responsabili care urmaresc activitatile extra-sportive ale jucatorilor. La noi, daca nu dai cu banii-n lautari pana dimineata ca Tanase, sau daca nu agati cate una pe seara ca Juan Carlos nu te poti numi "vedeta".

Ai sa imi bag...

Arian30.03.2010 17:00

In ultima vreme, Toja evolueaza mai mult prin cluburile de noapte decat pe dreptunghiul verde.

mountytoma06.04.2010 10:11
judecatzi,judecatzi si cand va da 2-3 goluri importante o sa va vad k veniti aici si zicetzi BV TOJA cel mai Bun si etc. :-j

daca asta da 2-3 goluri intr-un meci, inseamna ca echipa adversa e cu 10 jucatori in ghips pe teren! sau cu zece frati de-ai lui Banel!

Maye06.04.2010 10:12
daca sta da 2-3 goluri intr-un meci, inseamna ca echipa adversa e cu 10 jucatori in ghips pe teren! sau cu zece frati de-ai lui Banel!

Sau cu 11 dreptaci :D

S.Mariuss06.04.2010 10:19

cine a zis mah k da 2-3 goluri intr-un meci??:))) noob

daca sta da 2-3 goluri intr-un meci, inseamna ca echipa adversa e cu 10 jucatori in ghips pe teren! sau cu zece frati de-ai lui Banel!
Lari01.06.2010 23:49

Recursul lui Toja a fost respins, astfel incit columbianul a ramas cu amenda de 62.500 de euro dată de club! El mai are o singură cale de atac: TAS.

rezistenta_ultras20.07.2010 23:11

Steaua s-a ințeles cu clubul elen pentru a-l ceda pe mijlocașul columbian, mutarea urmînd să fie oficializată astăzi

Nemulțumit de modul in care s-a pregătit și a evoluat in cantonamente, Pițurcă a decis să-l vîndă pe unul dintre favoriții lui Becali

Pițurcă mai și vinde, nu numai cumpără. Ieri a bătut palma pentru vînzarea unuia dintre jucătorii folosiți foarte mult in ultimii doi ani. E vorba despre Juan Toja, fotbalist venit ca o mare vedetă in Ghencea acum doi ani, de la FC Dallas.

Încasează o jumătate de milion

Steaua s-a ințeles cu gruparea elenă Aris Salonicpentru cedarea lui Toja in schimbul a 500.000 de euro. Suma a fost acceptată de greci, iar astăzi șefii lui Aris vor decide intr-o ședință dacă ii vor da și lui Toja salariul solicitat, in jur de un sfert de milion de euro pe an . Pițurcă a fost cel care a hotărît să se despartă de sud-american, fiind total nemulțumit de modul in care acesta s-a pregătit, dar mai ales de randamentul foarte slab din partidele amicale.

Piți a decis, Gigi s-a supus

Pițurcă l-a anunțat pe Gigi Becali in urmă cu 10 zile că e posibil să-l vîndă pe Toja in Grecia. "Foarte bine, faci ce vrei, tu ești șeful la echipă", i-a dat undă verde Becali in ciuda faptului că mijlocașul columbian a fost unul dintre preferații patronului. Cifrele lui Toja la Steaua sînt insă dezamăgitoare. În doi ani ca mijlocaș central ofensiv sau mijlocaș stînga, a marcat doar 4 goluri și a oferit 5 pase de gol in nu mai puțin de 64 de partide in toate competițiile.

Era numărul 2 la salarii

1. Geraldo 300.000 (euro)

2. Toja 275.000

3. Kapetanos 250.000

4. D. Stoica 250.000

5. Zapata 250.000

5,50 a fost media GSP a lui Toja in sezonul trecut al Ligii I, fiind antepenultimul in topul steliștilor, in urma lui clasîndu-se doar Tănase (5,44) și Tudose (4,67)

2,8 % din golurile marcate de Steaua in sezonul trecut, in toate competițiile, adică două din 70, au fost inscrise cu contribuția directă a lui Toja, autor a două goluri, dar a nici unei pase decisive

Alexandru H.21.07.2010 06:17

Cea mai buna stire :thumbsup:

AG21.07.2010 07:26

duca'se

Daniel-Ionut21.07.2010 07:57

Du-te Toja du-teee...

Sper sa fie pastrat Lazar in locul lui la prima echipa.

navodarean21.07.2010 08:17

Si uite asa a facut 180 de grade si s-a dus la gretili. Bun.

Acu' sa-i achizitionam pe aia 6, pe care n-am dat banii. :)

RobYnho21.07.2010 09:25
Sper sa fie pastrat Lazar in locul lui la prima echipa.

Slabe sanse.

red&blue_boy21.07.2010 16:09

O sa iti simta aia lipsa in Player...Dar o sa gasesti tu si prin Grecia ceva cluburi. :)

RobYnho21.07.2010 17:50
Aris Salonic a anuntat pe siteul oficial transferul lui Juan Carlos Toja, venit gratis de la Steaua.

Toja a semnat un contract pe trei ani cu grecii.

"sunt foarte fericit că transferul meu a fost finalizat. Știu că am venit la un club mare din Grecia si astept cu nerabdare să joc pentru această echipa Am auzit si de fani, care sunt foarte vulcanici si acest lucru se potriveste cu temperamentul meu. Voi face totul pentru a ajuta Aris să-și indeplinească obiectivul in Grecia si-n Europa", a spus mijlocasul de 25 de ani.

gesepe

Sa-i uram noroc la noua lui echipa.

Poate fi mutat la Fosti jucatori.

Daniel-Ionut21.07.2010 17:54

Toja a fost prezentat oficial la Aris, multa bafta!

http://www.arisfc.gr/index.cfm?pid=2&v...ail&id=1696

Topic mutat.

Stryker21.07.2010 18:07

Eu zic ca e o afacere proasta sa dai un jucator de 2 mil la sfert de pret si pe criza asta, Toja de bine de rau avea ceva potential, pe cine avem mai bun in echipa pe postul lui ?

Oricum dupa parerea mea un pas inapoi si pentru jucator as spune, cel putin in plan sportiv

Urmeaza probabil sa-l vanda si pe Zapata la sfert de pret si asa se face treaba

f234567k21.07.2010 18:16

Stryker, glumesti? Sigur vorbesti despre omul-crosa?

Sa-ti aduc aminte ce a facut Toja la Steaua:

-a fost adus de "breloc";

- in 53 de meciuri a dat 3 goluri(mai mult a marcat prin cluburi);

-sezonul trecut a dat un gol si o pasa de gol;

-nu a fost in stare sa o bage in ate din 2m in vreo 4-5 meciuri pentru ca daca ii pui un lemn in loc de piciorul drept nu e nicio diferenta;

-o schemă tare cu Galatasaray pe partea stanga in tur.

Eu personal am simtit ca radiez de bucurie aseara cand am citit stirea in gsp. Poate faci parte din categoria celor care il apreciaza mai mult pentru aspectul fizic :D

PS Adu-mi aminte un meci mare facut de Toja la Steaua in afara de alea cu Ceahlau sau o echipa de genul asta.

Stryker21.07.2010 18:52

Nu am spus ca este un fotbalist de valoare, insa la ce lot avem parca nu era chiar asa de slab ...

Eu mai mult am contestat faptul ca l-au vandut prea ieftin, adica grosul de jucatori sunt luati liberi de contract, mai sunt cativa luati pe bani insa si acolo sunt probleme, urmeaza probabil Zapata sa fie vandut tot la fel de ieftin, macar un milion daca obtinea pe Toja si apoi si pe Zapata sa ia macar un milion sa-si mai faca bugetul ca din cate se pare cam bate vantul pe acolo

Si nu, nu fac parte din categoria aia de barbati care sa aprecieze alti barbati pt aspectul fizic ... si daca tot o dai cu ironii ieftine, nu pot decat sa-ti raspund atat : cand eu ma jucam cu fetele, tu probabil te jucai cu masinutele, daca nu cu altceva in tarana :yes:

RobYnho21.07.2010 19:05

Penibil. Ne ironizam unul pe altul. Parca n-am fi toti stelisti p-aici.

f234567k21.07.2010 19:29

500.000 E ti se pare o suma mica pentru Toja? Mie mi se pare chiar una foarte mare. Vorba aia, prost e ala care da, nu ala care cere. A, scuza-ma, vrei sa spui ca nu sunt multi in tribunele din Ghencea care il plac pe Toja pentru faptul ca are o infatisare mai de macho, gen Cristiano Ronaldo(stai linistit, nu sunt genul sa jignesc aiurea). Daca arata ca Nicolita nu mai avea atatia/atatea fani/fane.

Cine crezi ca da 1.000.000 E pe un portar de 32 de ani?

blindica21.07.2010 20:10

Bine c-a plecat Juan Carlos Toja.Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa nu mai vina inapoi la Steaua! Singurul jucator care nu a facut vreun progres real,sa fim iertati,dar pana si Surdu si-a revenit in unele momente,pana si Tatarusanu a fost mai sigur uneori.

Omul acesta chiar era un titirez,mingea pe stangul si se invartea.Ce fac dvd-urile din fotbalisti!

FCSBKiDo21.07.2010 22:03

Am scapat de unu care ne storcea de bani! Go Go Go Toja

«19101112»