FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - FC Steaua București 1-0

«1789101114»
zloty30.07.2008 20:01
Daca nu v-ati enervat destul in timpul meciului uitati-va pe Telesport si veti vedea triumful frustratilor!

mas uita da nul mai prind ,da nici dor nu mie de el:))

MALDINI30.07.2008 20:01

M-am uitat pe gsp TV la declaratiile oierului....vai de capu lui , sa se impuste...sa plece odata de la echipa

Miaus30.07.2008 20:03
Multi dintre voi sunt suparati in aceste momente. Pe buna dreptata. Insa va rog sa nu uitati un lucru foarte important: astazi am vazut singura echipa din ultimele 2 sezoane si ceva care a incercat sa joace fotbal in deplasare in fata unei echipe care a stat cu fundul in poarta si poate mai important,astazi ne-am dat cu totii seama ca la Steaua se incearca o reconstructie a echipei si mai ales,a stilului de joc.

Repriza a 2-a a fost execrabila insa cu totii laudati acum echipa daca Banel stia cum sa loveasca o minge de fotbal la acea ocazie din prima repriza si daca nu era acel smoc de iarba care l-a derutat pe zapata abordam altfel repriza a 2-a. Am vazut astazi o Steaua cu un singur inchizator adevarat,adica ov Petre(thiago nu e inchizator orice s-ar spune),cu un szekely in forma si am vazut pentru prima oara niste driblinguri,un-doi-uri in viteza,chiar daca acestea s-au intamplat mai ales in prima repriza.

Datorita lui zeroli,Steaua a stagnat din punct de vedere al jocului ofensiv timp de 2 sezoane iar acum Lacatus trebuie sa-i invete pe acesti jucatori cum sa joace intr-un sistem ofensiv. Din ce am vazut azi se pot trage cateva concluzii de bun-simt zic eu:

-Petre Marin trebuie retras. Cu tot respectul dar are o varsta si mai este si scund si nu,nu spun asta pentru ca a gresit astazi la capul lui ljubinkovic ci pentru ca,odata cu aceasta tactica mai ofensiva,va trebui sa stranga mai mult in centru(pentru ca fundasii nostri centrali vor fi mai expusi si vor fi atrasi in tusa) si nu are cum sa faca fata

-aparatorii nostri centrali trebuie sa se obisnuiasca cu faptul ca nu vor mai avea un inchizator in fata lor. Cand Steaua juca cu 2 inchizatori de fapt juca cu unul pentru ca mai mereu statea in fata apararii,Steaua avand in unele momente ale jocului practic 5 fundasi(tineti minte cum se calcau pe picioare). De aici ni se trage apararea foarte buna din anii trecuti dar si mijlocul in care eram de multe ori in inferioritate.

-Lacatus trebuie sa vada ca Banel Nicolita are valoare de banca de rezerve si ca Dayro nu mijlocas,exact cum nici Dica nu era mijlocas. Pentru a fi mijlocas ofensiv ai nevoie de viteza,tehnica dar in ziua de azi trebuie sa te si retragi ca sa faci faza defensiva si dupa cum am vazut cu totii Dayro nu stie sa se retraga. Moreno are driblingul in sange si a fost periculos astazi tocmai cand era pe la 16 metri,adica in zona de atac,tocmai pentru ca postul sau este acela de ATACANT.

-atacul Stelei nu exista in acest moment pentru ca multi dintre acesti jucatori au fost adusi tarziu si mai indoiesc de valoarea multora. Momentan cele mai mari sperante mi le pun in arthuro si cred sincer ca atacantii Stelei trebuie sa se numeasca arthuro si Dayro moreno,cu Stancu rezerva iar Badea rezerva de rezerva. Kapetanos e o gluma de jucator si nu are viitor in Ghencea.

Ar mai fi lucruri de spus dar rog stelistii mei sa-si ia multe calmante pentru sezonul ce urmeaza si ii ii sfatuiesc sa nu aiba mari asteptari de la acest sezon. Va place sau nu,in acest moment Steaua are un colectiv care abia acum incepe lungul drum prin care trebuie sa devina o echipa de fotbal,si mai e condusa si de un antrenor fara experienta. Singurul jucator de valoare certa care a fost adus in aceasta campanie este si cel mai scump si anume janos szekely,dovada din nou ca e buna acea vorba "dai un ban da face". Avand in vedere ca actuala Steaua e o echipa in formare si ca va mai trece ceva vreme pana cand vor invata acesti baiati sa joace fotbal demn de numele Stelei, eu cred ca o clasare pe podium ar fi o performanta in acest an iar o participare in CL tine de domeniul science fiction daca dam de o echipa solida.

Personal cred ca abia peste 1-2 ani se va maturiza aceasta echipa a Stelei. Nu poti sa faci o echipa competitiva cand nu ai un 11 stabil,ce naiba,Steaua schimba vreo 4-5 jucatori la fiecare meci iar antrenorul nostru persista in aceleasi greseli,anume jucarea lui Dayro ca mijlocas si folosirea lui Nicolita ca titular.

Sper ca macar ciobanul sa se tina de cuvant si sa iasa din fotbal dar eu stiu ca e un jegos care nu are cuvant.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Si daca erau planetele in conjunctie sigur Banel lovea mai bine mingea si zapata prindea mingea.

Bah macar noi astia care mai avem urme de creier hai sa incercam sa fim lucizi.

Echipa in formare????

Pai de-aia exista pre-sezon sa faci echipa sa joace ceva.Noi nu am jucat NIMIC. De bine ce incercam sa reconstruim jocul am bagat iar minge fundas - varf.Doar ca de data asta nu mai era Goian - Iacob ci Ghionea - NIMENI. Cum e mah posibil sa fii ditamai malacu' cum sunt labele alea triste din fata si sa nu castigi nicio minge, sa nu fii in stare sa protejezi un amarat de balon.

Ne-am trezit sa jucam cu un inchizator in deplasare intr-o echipa cu 5 mijlocasi. Sinucidere curata.Nici macar Real,Barca,Inter ,Milan,Manchester etc NU ISI PERMIT sa joace in deplasare cu un singur inchizator de meserie.

Dupa cum ziceam sper sa fie la bal sau la spital!

il_scorpio30.07.2008 20:03
Frate, cred ca au trecurt 8 luni de cand nu am mai postat ceva, si il gasesc tot pe greeneyes aici zicand "eu zic sa nu aruncam cu noroi dupa un meci".

Care un meci frate, care un meci? Cand ai la dispozitie 2 jucatori din nationala Columbiei, 2 din nationala de tineret a Romaniei, 4-5 de la nationala Romaniei, 1 de la nationala Poloniei ... ce poti sa mai zici? Am jucat cu o echipa care cred ca nu ar retrograda si din Liga a doua a Spaniei sau Angliei ... numai puscarii de jucatori de 50.000$.

Acum sa mai aud pe unul sa zica ceva de (zer)Olaroiu. Zdrentelor, poftim, ii aveti pe banca pe Hagi si Lacatus, o sugem cu placere. Va dau in scris ca 5 ani de acum incolo Steaua nu va mai avea performantele pe care le-a avut Olaroiu cu Lovin, Gigel Coman, Oprita, Bostina, Carlos si Stelian Stancu. A luat toate petardele, a luat campionatu si a jucat semifinalele UEFA si a dus echipa in grupele CL, a facut 5 puncte, a facut egal la Lyon, a facut jucator din Dica, eram de temut in Europa.

Acum avem jucatori la care nici nu visam, Bogdan Stancu parea ca nu va ajunge niciodata la noi, Szekely era 90% la Rapid ... pai daca se mai ducea si Szekely la Rapid, cred ca ne mancau tiganii cu fulgi cu tot.

Peseiro e ZEU de antrenor pe langa Lacatus. DA FRATILOR, da, un fost jucator super mediocru precum Peseiro a venit si a facut echipa, a avut curajul sa il dea afara din lot pe Marius Constantin.

CFR ia titlul cu toate stifturile de jucatori liberi de contract. Dar greeneyes ne cere sa mai avem rabdare. Eu cred ca defapt Lacatus e un super antrenor si ii lasa pe CFR sa ajunga din nou la 11p, sa le arate ca de data asta reuseste sa le ia titlul ... **** !!!

P.S.: i-auzi si la SS Lazio, terenu, Prunea, plmea plmea ... ce teren frate? Era beton terenul, las-o dracului de treaba

Trist dar adevarat!

fansteaua4630.07.2008 20:03

Porumboiu : " Cei de la Steaua au taiat cablurile de la lumina "

xDaJACKALx30.07.2008 20:04
@Miaus

Si Dica ce facea fratele meu in meciul asta?

Lua el mingea si o baga de la 50 m in poarta de unul singur?

Dica abia de atingea mingea de 10 ori in 90 de minute fratele meu. Dayro slab cum a fost, a fost mult mai activ in joc decat ar fi fost Dica "lentu`".

Pai facea ce a facut anul trecut cu Vasluiul cand am jucat la fel de infect.

JDERUL30.07.2008 20:05

Zootehnistul jubileaza si arunca in spatele suporterilor nostri vina ca ar fii taiat cablurile electrice de la vestiarele stadionului?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Mai sa fie.....!!!!!!!!!!!!!!!

Si o natiune intreaga este jignita prin difuzarea pe un post de televiziune a unor astfel de aberatii.

Cartianu si Ivanovici ca niste slugi in fata pporumb-boy-ului!

Miaus30.07.2008 20:05
@Miaus

Si Dica ce facea fratele meu in meciul asta?

Lua el mingea si o baga de la 50 m in poarta de unul singur?

Dica abia de atingea mingea de 10 ori in 90 de minute fratele meu. Dayro slab cum a fost, a fost mult mai activ in joc decat ar fi fost Dica "lentu`".

Pai facea ce a facut anul trecut cu Vasluiul cand am jucat la fel de infect.

Domnul xDaJACKALx diferenta fata de anul trecut este de la 0-1 la 1-0.

Atat.

AdrianUltras2530.07.2008 20:05

Va rog sa nu va suparati pe mine, dar sunteti PROSTI voi astia care ati vazut Steaua jucand in seara asta.

Ori PROSTI, ori ORBI!

Ii rog pe moderatori sa nu stearga cuvantul prost.Si daca e sa primesc warn nu e nimic.Dar sa nu il stearga.

Vreau sa il vada cat mai multa lume si sa se enerveze.

Ca daca se enerveaza poate ca vor sta sa se gandeasca care a fost motivul pt care eu i-am facut prosti.

Si daca se gandesc vor vedea ca de 10 luni Lacatus isi tot pregateste o echipa si tot pregateste si face si drege si nimic nu iasa.

Bai baieti.

O echipa de fotbal nu e un Bonzai ma!

O echipa de fotbal o faci sa fie de succes folosind doar 2 ingrediente:

1.Jucatori buni.

2.Un antrenor bun.

Daca jucatorii nu sunt buni, e vina tot a lui Lacatus.

Ca el ii baga in teren, el i-a cerut,etc.

Anul trecut eram tari la fazele fixe.De ce?

Pt ca asa i-a invatat Hagi.A lucrat cu ei.

Anul asta ne lipsesc fazele fixe.

De ce?

Pt ca in perioada de pregatire Lacatus nu a mai lucrat nimic cu ei.

Miaus30.07.2008 20:08
Anul trecut eram tari la fazele fixe.De ce?

Pt ca asa i-a invatat Hagi.A lucrat cu ei.

Anul asta ne lipsesc fazele fixe.

De ce?

Pt ca in perioada de pregatire Lacatus nu a mai lucrat nimic cu ei.

Mama ce a mai lucrat Hagi cu ei la fazele fixe... Ah stai mah ca am uitat ei jucau cum ii invatase zerOli ala defensiv dar aveau fazele fixe invatate de la Hagi.

Adi vezi ca ti-a crescut nasul Pinocchio mic si nebunatic

I.N.Money30.07.2008 20:09

@radutheodor

Totusi Peseiro asta nu e un antrenor oarecare , a dus Sporting in finala UEFA , a pierdut pe final titlu cu PAO . Stelei nu i se poate schimba jocul peste noapte , au trecut 9-10 luni cu Lacatus si noi practicam acelasi fotbal demn de un club de mijlocul clasamentului . Stilul unui antrenor se simte intr-o echipa in primele 2 luni si oricat de mult am visa si cat ne-am dori pentru Laca si pentru noi , Steaua nu o sa joace fotbalul pe care il dorim .

Il aud pe Porumb cum gesticuleaza si rade spunand ca " Steaua sa spuna mersi ca a scapat cu 1-0 " si ma intreb cat naiba sa mai rezistam si noi ? Sunt 2 ani de fotbal mizerabil practicat de Steaua , de umilinte , de victorii chinuite , ce naiba 4 ani fara victorie in Groapa si 3 ani fara victorie cu Dinamo . E deja prea de tot pentru orgoliul Stelei .

makaan30.07.2008 20:11

Bai... deci asteptam demisia jegului de cioban!

Miaus30.07.2008 20:11
@radutheodor

Totusi Peseiro asta nu e un antrenor oarecare , a dus Sporting in finala UEFA , a pierdut pe final titlu cu PAO . Stelei nu i se poate schimba jocul peste noapte , au trecut 9-10 luni cu Lacatus si noi practicam acelasi fotbal demn de un club de mijlocul clasamentului . Stilul unui antrenor se simte intr-o echipa in primele 2 luni si oricat de mult am visa si cat ne-am dori pentru Laca si pentru noi , Steaua nu o sa joace fotbalul pe care il dorim .

Il au pe Porumb cum gesticuleaza si rade spunand ca " Steaua sa spuna mersi ca a scapat cu 1-0 " si ma intreb cat naiba sa mai rezistam si noi ? Sunt 2 ani de fotbal mizerabil practicat de Steaua , de umilinte , de victorii chinuite , ce naiba 4 ani fara victorie in Groapa si 3 ani fara victorie cu Dinamo . E deja prea de tot pentru orgoliul Stelei .

Doua mici amendamente:

1.Cum se vede stilul in 2 luni cand lumea inca il injura pe Olaroiu (sau il considera vinovat dupa "doar" 1 an jumate de cand a plecat.

2.Steaua - Dinamo in toamna trecuta 1-0 Gol Neaga.

greenyes30.07.2008 20:12
@radutheodor

Il aud pe Porumb cum gesticuleaza si rade spunand ca " Steaua sa spuna mersi ca a scapat cu 1-0 " si ma intreb cat naiba sa mai rezistam si noi ? Sunt 2 ani de fotbal mizerabil practicat de Steaua , de umilinte , de victorii chinuite , ce naiba 4 ani fara victorie in Groapa si 3 ani fara victorie cu Dinamo . E deja prea de tot pentru orgoliul Stelei .

Atata timp cat "profesionalismul" facut si inteles de un individ ca .... detine conducerea Stelei....

Living_Dead_Stripper30.07.2008 20:13
Acum sa mai aud pe unul sa zica ceva de (zer)Olaroiu. Zdrentelor, poftim, ii aveti pe banca pe Hagi si Lacatus, o sugem cu placere. Va dau in scris ca 5 ani de acum incolo Steaua nu va mai avea performantele pe care le-a avut Olaroiu cu Lovin, Gigel Coman, Oprita, Bostina, Carlos si Stelian Stancu. A luat toate petardele, a luat campionatu si a jucat semifinalele UEFA si a dus echipa in grupele CL, a facut 5 puncte, a facut egal la Lyon, a facut jucator din Dica, eram de temut in Europa.

Pai de la (zer)Olaroiu a inceput totul! Baiatu' care i-a urmat lui Protasov. Baiatu' de la Boro ! Baiatu' a carui tactica inca il mai incanta pe Gigi ! Baiatu' pe care Gigi viseaza sa-l aduca inapoi...

AdrianUltras2530.07.2008 20:14

Miaus

ce i-a invatat Olaroiu?

Sa fim seriosi.

Fazele fixe au inceput sa fie folosite de pe vremea lui Protasov.Care a observat ca are jucatori inalti care stiu cu capul.

Olaroiu nu stiu ce a facut cu ei.A lucrat alte treburi cu ei.

Hagi a venit si i-a pus la lucrat tactic.

Ca nu faceau pe teren nimic, aia nu e vina lui.Ca a fost clar ca jucatorii au fost pusi de becalii sa il lucreze.

Tot returul trecut echipa a trait pe faze fixe...

radutheodor30.07.2008 20:15
Adi vezi ca ti-a crescut nasul Pinocchio mic si nebunatic

=)))))))))

Lasa-l ma pe Adi, ca macar 50% are dreptate: Lacatus nu e antrenor.

Ba si cand vad ca o dau unii cu arbitrii, Prunea, Porumboiu si terenu, nu ma gandesc decat atat: pentru voi exista Gigi Becali si din cauza voastra nu pleaca. Pai cum sa plece Gigi, daca voi credeti ca defapt am pierdut din cauza arbitrului si a lui Prunea?

Ce a mai gresit Porumboiu acum? A luat 10-15 petarde de jucatori si a batut Steaua. Punct. Deci Hizo peste Lacatus, deci cred ca nu mai e nimic de spus.

Si mai e ala care a bagat-o pe aia cu "o sa vedeti ca putine echipe o sa plece cu puncte de la Vaslui". Pe cat punem pariu ca CFR si Rapid, adica alea care conteaza, pleaca cu 3p de la Vaslui?

P.S.: Adi, chiar vad ca vrei sa fii Pinocchio mancatziash, mai sunt unii care cred ca Hagi e un antrenor mare, da n-am mai gasit inca unul sa creada ca Hagi a lucrat tactic ca antrenor pe undeva ... sau ca i-a invatat pe vreunii faze fixe ... el lua mingea si le arata "uite baEtii tatii cum se trage la paianja~n" si cam atat ... mai du-te si tu pe la antrenamente, mai intreaba fosti jucatori de la Poli Timisoara si de la Steaua ce ii invata Hagi ...

I.N.Money30.07.2008 20:15

@Miaus

Am si uitat de golul lui Rica , poate ultima bucurie din ultimii ani . Cat despre al doilea lucru spus de tine , atat timp cat pe noi ne intereseaza cum joaca adversarul si nu ne preocupam noi de jocul nostru si sa impunem jocul nostru nu o sa se schimbe nimic , fie ca e vorba de Olaroiu , Hagi , Pedrazzini , Lacatus .

puyol30.07.2008 20:16

jocul Stelei a decurs exact cum ma asteptam :)

greenyes30.07.2008 20:16

Pai de la (zer)Olaroiu a inceput totul! Baiatu' care i-a urmat lui Protasov. Baiatu' de la Boro ! Baiatu' a carui tactica inca il mai incanta pe Gigi ! Baiatu' pe care Gigi viseaza sa-l aduca inapoi...

S au intors "tacticosii", "suporterii rezultat"......adeptii "fotbalului modern"...

Miaus30.07.2008 20:17
Miaus

ce i-a invatat Olaroiu?

Sa fim seriosi.

Fazele fixe au inceput sa fie folosite de pe vremea lui Protasov.Care a observat ca are jucatori inalti care stiu cu capul.

Olaroiu nu stiu ce a facut cu ei.A lucrat alte treburi cu ei.

Hagi a venit si i-a pus la lucrat tactic.

Ca nu faceau pe teren nimic, aia nu e vina lui.Ca a fost clar ca jucatorii au fost pusi de becalii sa il lucreze.

Tot returul trecut echipa a trait pe faze fixe...

Colegu' pe vremea lui Protasov nu se inventaseara fazele fixe.Olaroiu le-a adus, le-a perfectionat si am trait de pe urma lor inca un an.

Hagi nu avea cum sa lucreze tactic cu ei pentru ca nu il duce capul sa lucreze tactic prima la mana si doi la mana daca iti amintesti jucatorii s-au plans ca nu e capabil sa le explice ce vrea de la ei.

Permite-mi sa ma indoiesc ca putea sa lucreze fazele fixe in atari conditii.

Dar lasa mah ca e tot Oli de vina si acum dupa 2 ani.

1on30.07.2008 20:17
Va rog sa nu va suparati pe mine, dar sunteti PROSTI voi astia care ati vazut Steaua jucand in seara asta.

Ori PROSTI, ori ORBI!

Ii rog pe moderatori sa nu stearga cuvantul prost.Si daca e sa primesc warn nu e nimic.Dar sa nu il stearga.

Vreau sa il vada cat mai multa lume si sa se enerveze.

Io pe un anumit gen de oameni nu mã pot enerva, orice ar face. ªi tu cred cã intri între ãia.

DAR, dacã nici lui Lãcãtuș nu îi poți acorda credit, atunci cui? În returul trecut a luat echipa de la nșpe puncte în spatele liderului și a dus-o pe primul loc. Prostia lui cã l-a lãsat pe jijidiot sã facã tactica la meciul cu dinam0.

Lãcãtuș mai are timp fix 2 sãptãmâni, maxim 1 lunã sã termine cu pregãtirea. Dacã n-o terminã, e de rãu. ªi pentru el și pentru noi.

AdrianUltras2530.07.2008 20:18

Vasluiul e o echipa foarte slaba.

S-a vazut valoarea lor cu Baku aia.Sa fim seriosi!

Au jucat cu ambitie.Atat!

Si ne-au facut.

Atat!

razvan_stelist200730.07.2008 20:18

ar trebui sa facem si noi asa.....10 lei biletele pt suporterii Stelei si 40 pentru adversari...da duceti-va dracu de moldoveni jegosi ca vreti sa fiti tratati frumos in Ghencea da voi ne tratati ca pe niste sclavi

alexblaja30.07.2008 20:18

here we go again cu radutheodor si miaus....

«1789101114»