mda predator, trist dar adevarat.
SS Lazio, eu le dau sanse pana mor, ca sunt stelist si sunt nervos si suparat ca sunt stelist, ca daca doar aveam ceva cu Lacatus, acum trebuia sa ma bucur de raul lui, nu?
Nu ma bucur, imi pare rau pentru el ca trebuie sa traiasca asta, dar treaba lui frate, daca se crede antrenor. E valabil si pentru el si pentru Hagi, in loc sa ramana niste legende, niste vedete, sa se faca antrenori de copii si juniori, ei au ales sa isi pateze imaginea de fotbalisti prin carierele de antrenori.
Eu ii dau credit lui Lacatus, astept si 10 campionate, nu credit e vorba, doar nu ma pot convinge ca e antrenor. Am vazut echipe mari pierzand, dar au pierdut jucand frumos, au pierdut inscriind goluri, au pierdut avand o idee de joc.
Cat despre meciul cu Roma, eu chiar nu m-am entuziasmat.
De acord cu tine ca asteptam pana se termina campionatul si chiar inca 5 sezoane. Si ce facem daca dupa 5 sezoane nu avem nici un titlu si tot ne bate Vaslui si U Cluj si toate petardele de echipe?
E clar ca lumina zilei: trebuie sa moara ciobanul, pentru ca Gigi face ce face pentru imagine, nu din stiinta fotbalului. A venit zdreanta aia de Taher la rapid, n-a dat el doi bani pe ce zic suporterii, i-a executat din prima pe Coman si M Constantin, simbolurile lor, si echipa joaca frumos, n-ai ce sa ii reprosezi.
Gigi ia decizii politice, i-a pus pe Hagi si Lacatus antrenori in speranta voturilor. E timpul sa moara dracului odata si sa aducem si noi un antrenor serios si sa facem treaba serioasa. Steaua a devenit jucaria lui Gigi, mai pune pe Adi Ilie manager, il da jos, se imprieteneste cu Giovanni.
A, si inca ceva: credeam ca viitorul suna bine, Adi Ilie avea niste proiecte grandioase. A plecat el, s-a dus si speranta asta ...