FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - FC Steaua București 1-0

«12314»
fcsteaua.ro30.07.2008 01:04

Steaua se deplaseazã în Moldova, la Vaslui, pentru primul meci al sezonului 2008-2009. Partida se va disputa pe stadionul Municipal, va începe la ora 20:30 și va fi transmisã în direct de postul Antena 1.

Întâlnirea este ultima a etapei I, fiind decalatã din cauza meciului susținut de vasluieni sâmbãtã în Cupa Intertoto. Pentru Steaua este primul meci oficial al acestei veri și prima ocazie pentru a valorifica entuziasmul din amicalul de prezentare cu AS Roma.

În mod forțat și (cel mai probabil) inutil, partida va debuta într-o atmosferã de tensiune, cauzatã de declarațiile patronului vasluian Porumboiu, deja obișnuite în preajma meciurilor contra Stelei. Inexplicabilã totuși poziția de victimã a acestui "om de fotbal" care și-a calificat echipa în Cupa Intertoto printr-una din cele mai jenante și stânjenitoare potlogãrii pe care le-am vãzut în fotbalul recent. ***

Dincolo de acest cadru artificial, meciul se anunțã disputat, ambele echipe dorindu-și sã pãșeascã cu dreptul în acest campionat. În timp ce vasluienii pãstreazã de partea lor avantajul terenului propriu și al publicului local, "militarii" vin cu un lot clar mai valoros și cu un tonus excelent dupã evoluția dãtãtoare de speranțe din meciul contra celor de la AS Roma.

Antrenorul Marius Lãcãtuș nu-l va putea folosi pe Mihãițã Pleșan (ușor accidentat în partida de sâmbãtã), în locul acestuia fiind de așteptat sã aparã portughezul Tiago, autorul unei evoluții extrem de curajoase și încurajatoare în ultimul meci. În rest, "Fiara" va apela la aceiași 11 jucãtori, nefiind totuși exclusã nici titularizarea lui Ochiroșii în locul lui Nicolițã.

Steaua va începe cu:

Zapata - Golanski, Rãdoi, Ghionea, Petre Marin - Ovidiu Petre - Szekely, Tiago, Dayro Moreno, Nicolițã - Arthuro

Într-o ultimã dovadã de "ospitalitate", clubul gazdã a decis sã practice un preț la bilete diferențiat între cele douã peluze ale stadionului, "oaspeții" trebuind sã achite 30 de lei, spre deosebire de suporterii gazdã, care vor plãti doar 10 lei pentru un bilet.

Nu ne rãmâne decât sã sperãm cã astãzi Steaua va întoarce Vasluiului toate aceste "amabilitãți" și cã, în urma unui joc bun, va reuși sã plece cu toate cele 3 puncte!

Forza Steaua! Hai Lãcã! Hai bãieții!

Ovidiu

*** Pentru cei mai puțin informați, FC Vaslui a reușit sã depãșeascã Oțelul Galați în clasament (și astfel sã se înscrie în Cupa UEFA Intertoto) dupã finalul campionatului, atunci când gãlãțenilor li s-au luat 3 puncte de cãtre Comisiile federale, ca urmare a folosirii unui jucãtor suspendat într-un meci de campionat. În fapt, la data meciului respectiv, Oțelul fãcuse deja apel la decizia de suspendare și primise acceptul Ligii pentru ca respectivul jucãtor sã evolueze. Ulterior însã, la celelalte cãi de atac, comisiile au schimbat decizia, au menținut suspendarea și au constatat - RETROACTIV - cã Oțelul a folosit un jucãtor fãrã drept de joc, depunctând astfel echipa gãlãțeanã. Coincidențã: echipa "victimei" Porumboiu a sãrit un loc în clasament și a reușit sã ia fața Oțelului în lupta pentru Intertoto. Un caz stupefiant întemeiat pe o aberație juridicã a permis deci vasluienilor sã aștepte astãzi tragerea la sorți pentru turul I preliminar al Cupei UEFA.

axl30.07.2008 01:25

Daca tot debutam atunci s-o facem cu dreptul, adica dreptul lui Dayro.

dorianpirau30.07.2008 03:52

m-am cam saturat de aberatile lui Porumboiu.....le vom da un 3-0 si sa il vedem cum se mai plange mafiotul. Forta Steaua!! :steag_cruce_invers:

vlad7530.07.2008 03:59

Meciul va transmis pe Antena 1.

Sa nu uitam si de declaratiile lui Mircea Sandu,cel care pune paie pe foc. Observatorul partidei nu este altul decat Florin Prunea,vasalul lui Sandu. Ce meci ne asteapta!

Victorie Steaua!

pui de dac 11230.07.2008 05:04

e prima oara (din cate stiu eu) cand Mircea Sandu isi da cu parerea la modul asta despre un meci al Stelei, dovada clara ca Jiji e in razboi cu federatia. nu l-am auzit insa spunand nimic despre modul in care vasluiul si-a castigat participarea in Intertoto. in orice caz avem moral, avem echipa, e momentul sa ii suim pe garduri pe moldoveni, sa ii scoatem ifosele din cap mafiotului care pozeaza in victima.

o sa radeti de mine, dar eu sper azi ca Banel sa faca un meci mare, e cam ultima lui ocazie (Ochirosii sta la panda, mai vine si toja)

:steag_cruce_invers:

SuperstaR1830.07.2008 06:01

@ pui de dac: fara suparare, dar Banel nu poate juca bine nici atunci cand vrea. Eu sper doar ca oferta Galatei sa fie adevarata si sa ne zica "bye-bye" Nicolita.

D`abia astept azi sa vad ce o sa faca Ochirosii, Stancu sau Thiago. Bine... de fapt toata echipa :steag_cruce_invers:

udaradu30.07.2008 06:48
@ pui de dac: fara suparare, dar Banel nu poate juca bine nici atunci cand vrea. Eu sper doar ca oferta Galatei sa fie adevarata si sa ne zica "bye-bye" Nicolita.

D`abia astept azi sa vad ce o sa faca Ochirosii, Stancu sau Thiago. Bine... de fapt toata echipa :steag_cruce_invers:

Superstarule,ii papam,chisalita facem din moldovenii cacaciocului care a facut avere din meciuri trucate si urla cu o jumatate de campionat inainte de a avea meci cu Steaua,.....ca va fi furat.

Si asta e un personaj de kkt din fotbalul romanesc.

MoWeed30.07.2008 07:23

Sa ii aratam taranului ala de Porumboiu unde ii e locul....

Heart_For_Steaua30.07.2008 08:08

Sper sa facem un meci bun si sa castigam chiar si cu 1-0 dar macar sa avem ocazii multe si sa nu fie clasicul 1-0 chinuit...

Hai Steaua!!! Hai baietii!!! Hai Laca!!!

Tav30.07.2008 08:22

Azi am noroc ca pot sa vad meciul pe Antena 1.

Dar dupa aia, o sa inceapa sa transmita gsptv....

Cum se prinde postul asta?

Ma refer la faptul ca nu e in grila lui Dolce TV, sau Digi TV

O sa ajung sa vad un meci cu Steaua in campionat o data la 2 luni

Oricum azi ar trebui sa obtinem 3 puncte

Pe un teren greu ca la Vaslui, lui Dayro ii va fi foarte greu

Sper la un 1-0 pt Steaua...gol Nicolita

c.ronaldo1730.07.2008 08:29

Mi`e nu mi s-a parut un meciul cu As Roma ca am fi jucat un 4-1-4-1 ci mai degraba un 4-4-2.

===========Zapata============

===========================

Golo=====Radoi===Ghionea===Marin=

======O.Petre===Tiago==========

Szekely=================Nicolita=

=======D.Moreno==============

===========Arthuro===========

makaan30.07.2008 08:47

Titlul de sub fotografie nu are nici o treaba cu realitatea...Dayro nu seamana la mai nimic cu Dica, atunci de ce ar fi urmasul lui? Doi fotbalisti diferiti,eventual speram sa fie Dayro cel care il va face uitat pe Dica,si asta nu ar fi foarte greu,caci Dica de un an nu a mai existat la Steaua.

robson30.07.2008 09:50

Tiago e jucatorul Stelei. Thiago e la Dinamo.

Khalid30.07.2008 10:00
Azi am noroc ca pot sa vad meciul pe Antena 1.

Dar dupa aia, o sa inceapa sa transmita gsptv....

Cum se prinde postul asta?

Ma refer la faptul ca nu e in grila lui Dolce TV, sau Digi TV

O sa ajung sa vad un meci cu Steaua in campionat o data la 2 luni

Oricum azi ar trebui sa obtinem 3 puncte

Pe un teren greu ca la Vaslui, lui Dayro ii va fi foarte greu

Sper la un 1-0 pt Steaua...gol Nicolita

Daca ai DigiTV trebuie sa initializezi o noua scanare pentru toti satelitii pentru a "prinde" cele 3 canale de la gsptv, cel putin la mine a functionat.

on-topic : Batem la diferenta de un gol.

Virgil30.07.2008 10:11

Musai sa debutam cu o victorie in noua editie de campionat. Va fi greu pana vom marca primul gol. Apoi vasluienii vor iesi la joc si posibilitatea de a majora scorul va fi usoara.

Mizez pe o victorie la doua goluri diferenta. Sa moara Porumboiu de ciuda. Dar si Muresan, Borcea si Iancu.

Si bineinteles infractorul Copos si Taher.

il_capitano30.07.2008 10:24

Cred ca formatia pe care ati scris-o voi trebuia scrisa in felul urmator, pentru a intelege posturile : Zapata - Golanski - Ghionea - Radoi - P.Marin - Szekely - Tiago - Ov. Petre - Nicolita (Ochirosii) - Dayro Moreno - Arthuro, deoarece se incepe cu Portar, fundas dreapta, central ... etc mijlocas dreapta, central ... etc atacanti ! Forza Steaua - 3 puncte luam astazi ! fular-campionii

Yoyoyoi30.07.2008 10:36

"Oricine va purta obiecte vestimentare în culorile Stelei sau orice alt simbol al echipei oaspete nu va avea acces în stadion, întrucât în sectorul rezervat oaspetilor vor intra doar suporterii care vor face deplasarea de la Bucuresti, conform solicitãrilor primite de la FC Steaua Bucuresti", se aratã într-un comunicat de presã emis de FC Vaslui. :laugh: :laugh: :laugh:

axl30.07.2008 10:37

Libera exprimare, ceva?

ros-albastru4ever30.07.2008 10:37

In sfarsit vacanta s-a terminat si incepe un nou sezon in care va trebui sa suportam bataile de joc ale federalilor...prima lovitura,transmisia meciurilor :cursing: ...dupa ce ca am asteptat o gramada de vreme sa inceapa campionatu asta,acu treb sa stau cate 4-5 etape sa vad un meci al Stelei...nu sunt din Bucuresti sau din imprejurimi si nu imi permit sa ajung in capitala sa vad meciurile :(:no: ...si ca sa stau si sa astept cate 1 luna sa vad un meci e prea de tot,iar live texturile sunt infecte :puke:...ce sa mai vb,o bataie de joc ce se intampla in tara asta,numai mafie in federatia asta terminata cu mitica,nasu,lupescu,panarame cu acte in regula...bine ca macar primul meci il baga pe a1,chiar dak detest comentatorii de acolo,asta e......cat despre meci,batem sa-i inchidem gura odata pentru totdeauna mizeriei de Porumboiu ca e tare-n clantza de ceva vreme la adresa Stelei,mi-a devenit foarte antipatic tzaranul asta...cu un 2-0 cred ca vom castiga ;) ...FORTA Steaua :steag_cruce_invers:

grizzly30.07.2008 11:15

o sa fie un meci foarte greu. am vazut in itoto, terenul acolo e un fel de mlastina.

bijoux_bz30.07.2008 11:15

ciobanul: Dacã mã bate Vasluiul, mã las de fotbal.

ar fi cel mai inteligent lucru pe care ar putea sa il faca de cand s-a nascut !!!

kosm1n30.07.2008 11:22

Porcul ala de Porumboiu nu suporta sa ia bataie, da o so ia si de data asta si o sa dea juma de echipa afara si asta e ce sa-i facem daca e prost! Steaua spre 24!

1uLy4Nn30.07.2008 11:40

debutam cu o victorie la scor sa trecem pe primul loc din clasament fular-campionii

mfun30.07.2008 11:46
debutam cu o victorie la scor sa trecem pe primul loc din clasament fular-campionii

5-0? sau 4-0? :P

strezahuzum30.07.2008 11:46
"Oricine va purta obiecte vestimentare în culorile Stelei sau orice alt simbol al echipei oaspete nu va avea acces în stadion, întrucât în sectorul rezervat oaspetilor vor intra doar suporterii care vor face deplasarea de la Bucuresti, conform solicitãrilor primite de la FC Steaua Bucuresti", se aratã într-un comunicat de presã emis de FC Vaslui. :laugh: :laugh: :laugh:

Porumboul atinge culmile delirului. Dar cine mama dracului e el sa hotarasca hainele cu care ai voie sa intri pe stadion ? Hitler ? Stalin ? Idi Amin ?

«12314»