FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - FC Steaua București 1-0

«1234514»
ros-albastru4ever30.07.2008 18:19

Ce-are ma Zapata?...e Robinson Zapata asta sau altu? :|

MALDINI30.07.2008 18:27

Cine a facut echipa asta...decat 1 atacant ... luam iar bataie.suntem vai mama noastra

cosmos1330.07.2008 18:28

singurii care au miscat in prima repriza sunt Dayro si szekely.sa speram ca la pauza Lacatus o sa-l schimbe pe tiago

choli30.07.2008 18:29

ALA TREBUIA SA IA ROSU si pe langa asta trebuiau si 10 ani de puscarie pentru tentativa de omor.

Kekea30.07.2008 18:30

Frate...cum vrei sa il observi pe Tiago cand se joaca pe flancuri?Crezi ca o sa dribleze tot mijlocul vasluian si o sa dea o pasa?

bgdb30.07.2008 18:31

eram absolut convins ca vad genul asta de comentarii pe site! Sunteti suporteri numai la bine! Va dati toti tacticieni si antrenori si gasiti fiecaruia o vina! Mai bine incurajati echipa

endorama30.07.2008 18:31

mai, mie nu mi se pare ca am jucat chiar atat de prost in prima repriza... de fapt, chiar sunt multumit de calitatea jocului.. Arthuro si Moreno n-au facut mare lucru, dar pe ansamblu am jucat ok. pacat doar de golul ala incasat aiurea de Zapata... oricum, Vasluiul mi se pare o echipa buna si nu cred ca multe echipe vor merge cu 3 puncte de la Vaslui...

c.ronaldo1730.07.2008 18:31

Parca suntem alta echipa cand jucam in deplasare.

SMF!

JDERUL30.07.2008 18:32

Alergam mult dar degeaba.In repriza a doua,vasluienii se vor apara cu toata echipa si vor miza doar pe contraatac.Un egal? Putin probabil. Ovictorie a noastra? O minune!

Sa dea Dumnezeu sa se intample minunea!

MALDINI30.07.2008 18:33
eram absolut convins ca vad genul asta de comentarii pe site! Sunteti suporteri numai la bine! Va dati toti tacticieni si antrenori si gasiti fiecaruia o vina! Mai bine incurajati echipa

Si ce vrei ma sa fac? Sa i pup in fund ca habar nu au sa joace fotbal???Ce vrei sa i pup in fund ca iau sute de mii de euro si ca nu sunt in stare sa joace fotbal ? Zi ma ce sa le fac?

MoWeed30.07.2008 18:33

Banel e la fel ca sezonul trecut, adica praf. E degeaba pe teren, a stricat orice atac in care a atins mingia. Sa-l scoata pana intram in criza de timp.

Apararea nu mai e la nivelul din sezoanele precedente si asta se vede mai ales in contextul unui joc prost facut de inchizatorul Ov Petre.

Cioara aia de N'doye ce mai cauta pe teren? Atacul lui a fost masav, nu a intentionat niciodata sa caute mingia....

Oricum s-a vazut o imbunatatire in jocul Stelei comparativ cu sezonul trecut. Dayro si Szekely au combinat extrem de frumos in 2-3 ocazii si viteza este sporita. Dar cand Banel a stricat tot ce a atins....

Sper ca in a 2-a repriza sa jucam mai bine, dar acest lucru e posibil numai daca il introduce urgent pe Ochirosii in locul lui Banel

greenyes30.07.2008 18:33

Pacat de jocul practicat pana la golul nefericit facut cadou de Zapata. Se pare ca suntem pe calea cea buna. Cel putin comparat cu anul trecut jucam fotbal. Sper sa revenim dupa pauza si sa castigam. Chiar sunt curios care o sa fie reactia "stelistilor" daca o sa jucam un super fotbal dupa pauza dar nu o sa castigam......sa cearna sita sa cearna.....

Doamne ce aproape a fost Tiago de o accidentare criminala....ce pazea tusierul nu stiu.

Pacat de golul asta imputit.

clausblaus30.07.2008 18:37

A cam disparut entuziasmul!Este normal atata timp cat Banel este titular,Ov.Petre se invarteste in jurul cozii si Golanski iese mai mereu cu mingea in afara terenului.Nu stiu cine a facut echipa,dar daca joaca asa cu Vasluiul,nu vad un campionat reusit din partea Stelei.

DelPiero1030.07.2008 18:38
Pacat de jocul practicat pana la golul nefericit facut cadou de Zapata. Se pare ca suntem pe calea cea buna. Cel putin comparat cu anul trecut jucam fotbal. Sper sa revenim dupa pauza si sa castigam. Chiar sunt curios care o sa fie reactia "stelistilor" daca o sa jucam un super fotbal dupa pauza dar nu o sa castigam......sa cearna sita sa cearna.....

Doamne ce aproape a fost Tiago de o accidentare criminala....ce pazea tusierul nu stiu.

Ai vazut alt meci?Ce-am jucat noi in prima repriza?NIMIC!Pacat de Szekely,Dayro,Radoi...n-au cu cine juca...e greu cand n-ai antrenor.

P.S.O sa sara multi la mine...eu cred insa ca Laca chiar nu-i antrenor de Steaua!Punct!

MALDINI30.07.2008 18:39

@DelPiero10 , nu ca nu jucam nimic , ABSOLUT NIMIC !!! Imposibil fratele meu ... cand o sa avem si noi o echipa calumea? Vezi crapidistii si ungurii etapa asta...da la ce atacanti avem noi...

MoWeed30.07.2008 18:41

Ce naiba mai cauta Banel in teren?

Kekea30.07.2008 18:41

Ai vazut alt meci?Ce-am jucat noi in prima repriza?NIMIC!Pacat de Szekely,Dayro,Radoi...n-au cu cine juca...e greu cand n-ai antrenor.

P.S.O sa sara multi la mine...eu cred insa ca Laca chiar nu-i antrenor de Steaua!Punct!

de acord cu P.S.-ul

cosmos1330.07.2008 18:41
Frate...cum vrei sa il observi pe Tiago cand se joaca pe flancuri?Crezi ca o sa dribleze tot mijlocul vasluian si o sa dea o pasa?

si mingile pierdute aiurea la mijlocul terenului ale cui sunt?Nu-i vorba ca si Ovidel a fost slabut da tiago m-a enervat rau.

Eu sper sa castigam cu 3-1 cu tot jocul asa si asa

mir8630.07.2008 18:42

Sper sa egaleze Steaua cat mai rapid si sa castige.Trebuia eliminat jucatorul celor de la Vaslui,interventie criminala.Zapata a gresit la gol, nu e in apele sale, oricum la cat ne-a ajutat sezonul trecut nu i se poate reprosa multe.

JDERUL30.07.2008 18:43

Pasa la portar!!!!!!!!!!!

si jegul de arbitru da ....corner!

hypno30.07.2008 18:45

Tiago e varza.

bgdb30.07.2008 18:47

ce am inteles eu din meci:

1. Arbitrul a fluierat ca un idiot absolut orice trecere a unui stelist pe langa un moldovean

2. Moldovenii au jucat ca niste **** insarcinate care cadeau doar daca suflai asupra lor, in schimb intrau la rupere

3. Steaua nu a jucat chiar rau

JDERUL30.07.2008 18:48

Hent intentionat si nu se da galben!

greenyes30.07.2008 18:50

Fratie, nu am jucat super fotbal dar fata de anul trecut am jucat fotbal.....Din pacate Laca isi taie craca cu atletul....asta ma mahneste la culme....ma inearca un sentiment de lehamite cand i l vad in echia plus ca l ai pe Ochirosii care e super jucator...upsss cica Laca i l schimba...bun :)

clausblaus30.07.2008 18:50

In sfarsit Banel este schimbat!

«1234514»