choli, te rog sa-mi raspunzi si mie la doua intrebari, daca ai chef si timp:
1.
- clujenii sunt fericiti ca acum 3 ani erau in C, iar anul asta cu Andone au luat titlul si joaca direct in grupele CL
- dinamovistii sunt fericiti ca in ciuda unui sezon ratat, ne-au umilit in groapa si ne-au luat titlul
- rapidistii sunt fericiti ca pe teren ne conduceau cu 1-0 in min 75, au fost considerati echipa cea mai spectaculoasa a campionatului, au fost echipa cu cele mai multe ocazii pe meci, aveau jucatori valorosi, Sapunaru, Mazilu, Despotovic, Bozovic, Coman, M Constantin, C Lazar
- timisorenii erau fericiti ca participa prima oara in Cupa UEFA si ca prin egalul din Ghencea ne-au indepartat de titlu
- ialomitenii sunt fericiti ca in primul lor sezon in Liga 1, au prins Cupa UEFA
CARE E BUCURIA TA in CELE 10 LUNI CU Lacatus ANTRENOR?
2. Daca tot esti fan legende-antrenori, de ce nu sa antreneze la Steaua Ienei, Iordanescu, T Stoica, Dukadam, Bumbescu, I Dumitrescu, B Panduru, Gabi Balint, etc etc etc?
Si sa iti mai zic ceva: zici ca Steaua a invatat sa joace pe contra-atac. Pai pe contra-atac joaca echipele defensive, deci Steaua ce face, joaca ofensiv sau joaca pe contra-atac?
Au fost 2 un-doiuri? Si daca o sa fie 20 de un-doiuri pe meci, niciunul din ele finalizate cu un sut pe poarta macar, te incalzeste cu ceva?
Echipa a stat in pressing? E ca si cum as sta eu in spaghat non-stop ca sa imi treaca foamea. A stat in pressing, da? Si cate mingi a recuperat? Si cate faze periculoase si-a creat? Si cate goluri a dat din asta?
Iti zic eu: cu Protasov antrenor, stateau in pressing, recuperau mingea la 25 de metri de poarta adversa, dupa care dadeau gol. Simplu. Si Protasov a facut minunea asta in 6 luni ca antrenor. Sa vedem cati ani ii mai ia lui Lacatus sa faca asta.
Tine minte toata viata ta: Protasov va ramane un etalon de antrenor in Ghencea. A venit dupa "defensivul" Zenga, care ii super tacticizase si jucau numai din tactic si din lovituri libere, si in 2 luni a facut o echipa super ofensiva, cu petarde de jucatori ca Fl Dumitru, Paraschiv, Bostina, Oprita, etc. ETALON, stii ce inseamna cuvantul? Orice om care a vazut ca se poate face asta in 2 luni cu niste pocnitori de jucatori nu va intelege de ce Lacatus nu poate sa o faca in 10 luni cu jucatori de nationala. Adica numai tu nu vei intelege, noi am inteles: PENTRU CA Lacatus NU ARE VALOARE CA ANTRENOR.
Eu nu l-am vazut vreodata pe Protasov sa dea cu pumnul in cabina la sfarsitul meciurilor. Lacatus doar asta stie sa faca.
Si inca ceva, foarte important: te rog sa-mi comentezi pe scurt declaratia lui Lacatus din seara asta dupa meci: VASLUIUL SI-A DORIT MAI MULT VICTORIA. Nu e cumva treaba antrenorului sa-i faca pe jucatori sa-si doreasca victoria? Daca am ajuns sa-l vad pe Hizo mai bun ca Lacatus ... nu mai am ce comenta