FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - FC Steaua București 1-0

«1121314»
AdrianUltras2530.07.2008 23:00

choli

si de ce ar fi Toja titular?

Daca nu ma insel, chiar Laca a zis ca Banel trebuie sa fie titular.

"Ca daca nu, il pierdem, iar el e om de nationala deci are valoare."

Acelasi Laca a zis ca Ochirosii nici maca nu se apropie ca valoare de Banel.

Azi, imediat dupa ce a intrat, Ochirosii a luat o minge, i-a dat-o printre picioare unui adversar, l-a facut pe altul in viteza, i-a dat-o lui Dayro si acesta a tras periculos pe langa poarta din marginea careului.

Nicolita, in afara de sutul ala foarte prost din voleu de la inceputul meciului, nu a avut absolut nici o faza pozitiva!

DelPiero1030.07.2008 23:00

Corect choli,dar asteptam de vreo 2 ani sa vedem si noi un pic de fotbal...atat vrem!Pt ca de jucatori valorosi nu ducem lipsa...

radutheodor30.07.2008 23:01
BUN si ce spuneati cand golurile se dadeau numai din cornere? ca vreti sa vedeti pase, combinatii in viteza intr-un cuv.SPECTACOL. MAI OAMENILOR EU NU ZIC CA Lacatus E CEL MAI MARE ANTRENOR, CA JUCAM CEL MAI BUN FOTBAL, CA NU au fost greseli in perioada de transferari, ca jucatorii nostri sunt asa si pe dincolo...etc.

DAR VREAU UN SINGUR LUCRU SI pentru ASTA VOI LUPTA MULT TIMP DE ACUM INCOLO...!!!

DATI-I TIMP LUI Marius Lacatus ASTEPTATI SA VEDEM CUM JOACA Steaua CU TOJA IN ECHIPA. CREDETI, ALTFEL NU SUNTETI MAI BUNI DECAT DUSMANII ACESTUI CLUB!!

choli, in seara asta nu am dat gol deloc, nici din cornerele alea multe si loviturile libere din preajma careului, nici din joc spectaculos.

Ma vad nevoit sa repet: cu Protasov si lotul asta, dadeam cel putin 4 goluri la Vaslui. Sa traiasca Gigi Becali cu tot neamul lui si cu campania lui electorala si cu Lacatus si Hagi antrenori.

Hagi e bun de antrenor la juniori si copii, iar Lacatus de psiholog la echipa, sa-i intarate. Zenga era bun sa antrenese defensiva, iar Protasov ofensiva. Si Mircea Lucescu manager general =)) + 10 scouteri de exceptie. Atunci poti sa zic ca avem un club profesionist si o sa inghit orice infrangere considerand-o PARTE DIN JOCUL DE FOTBAL, ca doar si Arsenal, MU, Real, Barca si Chelsea mai pierd ....

P.S.: si bai choli, din cauza ta nu am intins rufele care stau in masina de spalat, si e doua noaptea si maine la ma duc la munca carpit in fund iar, ca de obicei. Si le zic iar: a pierdut Steaua frate, as usual, si am jucat si urat, si am nervi, asa ca lasati-ma in pace. Si ei o sa ma intrebe simplu asa, ca femeile: pai nu e LEGENDA Lacatus ANTENOR LA Steaua, atunci cum ati pierdut? Ca e un mare antrenor Lacatus din cate am auzit, iar de Vaslui astia nu prea am auzit aici ... de Steaua stim ca a luat cupa campionilor, ca e echipa mare, da de Vaslui nu am auzit ... =))

zloty30.07.2008 23:01

choli

chiar crezi ca toja este cheia tuturor problemelor Stelei?? daca o sa il vezi pe toja jucand in centru ??atunci ce o sa spui??

eu nu cred pana nu vad pa grafica televizata ca nr 16 nu se mai afla in teren , poate sa vina si maicasa lu toja ,pana nu vad nu cred ca Banel poate sa fie scos din primu 11

AdrianUltras2530.07.2008 23:02

Si acum chiar nu mai stau.

Eu zic sa lasam si pt dimineata asta ceva.Asa la rece.Ca acum inca traim meciul...

Noapte buna tuturor!

choli30.07.2008 23:09
choli, hai mai ca deja innebunim cu totii. Le iau pe rand

1. Am ajuns la 1p in spatele CFR-ului din cauza ca Unirea nu a primit penalty la hentul lui Golanski, din cauza ca Mendoza centra bine cornerele, pe CFR am batut-o din 2 cornere si o faza fixa, pe Pandurii din faza fixa, pe UTA in min 91 MIRACULOS, pe Gloria Bistrita a batut-o Dica cel lenes de unul singur + Goian din faza fixa (stiau de la Protasov fazele fixe, dupa cum bine ti s-a mai zis:D), pe Buzau i-am batut cum i-am batut, Dacia Mioveni a jucat fara 7 titulari, pe Craiova i-am batut din corner in min 75, nu mai zic ce ne-au tremurat bucile la bara lu Costea si cum ne presau, pe Otelu i-am batut din corner in min 83 (tot din cauza lui Protasov), Poli Iasi ne-a facut de ras, Timisoara a facut 1-1 pe Ghencea cu noi, Dinamo ne-a batut in groapa. Care din meciurile astea ti s-a parut de mare antrenor? Iti zic eu care: 4-0 in Ghencea cu U Cluj deja retrogradata si 5-0 frateste cu Buzau. In alea Lacatus a fost un MARE antrenor

2. Zi-mi si mie TREI FAZE frumoase COLECTIVE (nu INDIVIDUALE) facute de Steaua in meciul de azi. Tin sa precizez ca executia spectaculoasa a lui Szekely, sut din voleu din marginea careului mic, NU E INVATATA DE LA Lacatus, e executie personala si a fost executata in urma unei devieri norocoase, nu a unei faze de joc indelung exersata de Lacatus la antrenamente

3. Ghionea a fost de-a dreptul penibil si si-a meritat ambele galbene: putea sa rupa picioarele jucatorului advers la intrarea din min 83, nici macar n-a protestat, nici el si nici vreun coechipier

4. Eliminarea lui N'Doye nu aducea nimic in plus sau in minus. Steaua nu ar fi marcat in seara asta nici daca juca 10 contra 8.

5. Daca Andone pierdea titlul, "si-ar fi dat demisia", dau in scris. Continuitate la CFR? La fel ca si cu Dorinel Munteanu si Bergodi? Andone va fi demis cat de curand, DAU IN SCRIS DIN NOU.

TREI FAZE.

1. AU FOST 2 UN-DOIURI PLECATE DE LA MIJLOCUL TERENULUI.

2. ECHIPA A INCEPUT SA JOACE IN VITEZA...ESTE DOAR O CHESTIUNE DE TIMP PANA SE VA CONCRETIZA

3. ECHIPA A STAT IN PRESING TOT MECIUL(APROPE)

4. Steaua A INCEPUT SA STIE SA JOACE PE CONTRAATAC

Ghionea A DAT NUMAI IN MINGE NICI MACAR NU L-A ATINS

NU STII TU CE S-AR FI INTAMPLAT FARA CIOARA AIA

SI IAR NU STII TU CE S-AR FI INTAMPLAT

SI ACUM VB. PUTIN DESPRE RETUR.

Cum a castigat Steaua meciurile...le-a castigat cu jucatorii pe care i-a avut. Pentru cornere, FAZE FIXE... Cu cine vroiai sa construiesti o actiune? cu Dica?, Lovin, ov.Petre....etc. Astia au fost jucatorii....acum e altceva

choli

chiar crezi ca toja este cheia tuturor problemelor Stelei?? daca o sa il vezi pe toja jucand in centru ??atunci ce o sa spui??

eu nu cred pana nu vad pa grafica televizata ca nr 16 nu se mai afla in teren , poate sa vina si maicasa lu toja ,pana nu vad nu cred ca Banel poate sa fie scos din primu 11

nu...Toja este adus special in locul lui Banel..vei vedea :)

Si cum zicea Adrian...NOAPTE BUNA.. (daca puteti dormi...) EU NU POT....A PIERDUT Steaua..

MoWeed30.07.2008 23:17
choli

Exact!

Deja Toja este vazut ca un fel de "mesia" care va veni sa schimbe radical jocul Stelei. Chiar daca va veni si chiar daca are valoare(asta ramane de vazut; pe youtube poti sa faci un film in care si Banel sa para bun dupa cum bine zicea cineva pe forum) ii va lua mult timp sa se obisnuiasca cu noii colegi, sa invete sa comunice cu ei si chiar si mai mult timp pentru a se adapta la fotbalul romanesc....

choli30.07.2008 23:17

BINE AI VENIT...DLE. SOMANESCU

ACUM SUNTETI PRECUM PESTII IN APA..DATI TOTI IN Lacatus....SI NICI NU A INCEPUT CAMPIONATUL BINE!

ERAI SINGURUL ANTI-Laca CARE LIPSEA!

ORICUM TE SALUT..

radutheodor30.07.2008 23:32

choli, te rog sa-mi raspunzi si mie la doua intrebari, daca ai chef si timp:

1.

- clujenii sunt fericiti ca acum 3 ani erau in C, iar anul asta cu Andone au luat titlul si joaca direct in grupele CL

- dinamovistii sunt fericiti ca in ciuda unui sezon ratat, ne-au umilit in groapa si ne-au luat titlul

- rapidistii sunt fericiti ca pe teren ne conduceau cu 1-0 in min 75, au fost considerati echipa cea mai spectaculoasa a campionatului, au fost echipa cu cele mai multe ocazii pe meci, aveau jucatori valorosi, Sapunaru, Mazilu, Despotovic, Bozovic, Coman, M Constantin, C Lazar

- timisorenii erau fericiti ca participa prima oara in Cupa UEFA si ca prin egalul din Ghencea ne-au indepartat de titlu

- ialomitenii sunt fericiti ca in primul lor sezon in Liga 1, au prins Cupa UEFA

CARE E BUCURIA TA in CELE 10 LUNI CU Lacatus ANTRENOR?

2. Daca tot esti fan legende-antrenori, de ce nu sa antreneze la Steaua Ienei, Iordanescu, T Stoica, Dukadam, Bumbescu, I Dumitrescu, B Panduru, Gabi Balint, etc etc etc?

Si sa iti mai zic ceva: zici ca Steaua a invatat sa joace pe contra-atac. Pai pe contra-atac joaca echipele defensive, deci Steaua ce face, joaca ofensiv sau joaca pe contra-atac?

Au fost 2 un-doiuri? Si daca o sa fie 20 de un-doiuri pe meci, niciunul din ele finalizate cu un sut pe poarta macar, te incalzeste cu ceva?

Echipa a stat in pressing? E ca si cum as sta eu in spaghat non-stop ca sa imi treaca foamea. A stat in pressing, da? Si cate mingi a recuperat? Si cate faze periculoase si-a creat? Si cate goluri a dat din asta?

Iti zic eu: cu Protasov antrenor, stateau in pressing, recuperau mingea la 25 de metri de poarta adversa, dupa care dadeau gol. Simplu. Si Protasov a facut minunea asta in 6 luni ca antrenor. Sa vedem cati ani ii mai ia lui Lacatus sa faca asta.

Tine minte toata viata ta: Protasov va ramane un etalon de antrenor in Ghencea. A venit dupa "defensivul" Zenga, care ii super tacticizase si jucau numai din tactic si din lovituri libere, si in 2 luni a facut o echipa super ofensiva, cu petarde de jucatori ca Fl Dumitru, Paraschiv, Bostina, Oprita, etc. ETALON, stii ce inseamna cuvantul? Orice om care a vazut ca se poate face asta in 2 luni cu niste pocnitori de jucatori nu va intelege de ce Lacatus nu poate sa o faca in 10 luni cu jucatori de nationala. Adica numai tu nu vei intelege, noi am inteles: PENTRU CA Lacatus NU ARE VALOARE CA ANTRENOR.

Eu nu l-am vazut vreodata pe Protasov sa dea cu pumnul in cabina la sfarsitul meciurilor. Lacatus doar asta stie sa faca.

Si inca ceva, foarte important: te rog sa-mi comentezi pe scurt declaratia lui Lacatus din seara asta dupa meci: VASLUIUL SI-A DORIT MAI MULT VICTORIA. Nu e cumva treaba antrenorului sa-i faca pe jucatori sa-si doreasca victoria? Daca am ajuns sa-l vad pe Hizo mai bun ca Lacatus ... nu mai am ce comenta

choli30.07.2008 23:42
choli, te rog sa-mi raspunzi si mie la doua intrebari, daca ai chef si timp:

1.

- clujenii sunt fericiti ca acum 3 ani erau in C, iar anul asta cu Andone au luat titlul si joaca direct in grupele CL

- dinamovistii sunt fericiti ca in ciuda unui sezon ratat, ne-au umilit in groapa si ne-au luat titlul

- rapidistii sunt fericiti ca pe teren ne conduceau cu 1-0 in min 75, au fost considerati echipa cea mai spectaculoasa a campionatului, au fost echipa cu cele mai multe ocazii pe meci, aveau jucatori valorosi, Sapunaru, Mazilu, Despotovic, Bozovic, Coman, M Constantin, C Lazar

- timisorenii erau fericiti ca participa prima oara in Cupa UEFA si ca prin egalul din Ghencea ne-au indepartat de titlu

- ialomitenii sunt fericiti ca in primul lor sezon in Liga 1, au prins Cupa UEFA

CARE E BUCURIA TA in CELE 10 LUNI CU Lacatus ANTRENOR?

2. Daca tot esti fan legende-antrenori, de ce nu sa antreneze la Steaua Ienei, Iordanescu, T Stoica, Dukadam, Bumbescu, I Dumitrescu, B Panduru, Gabi Balint, etc etc etc?

Si sa iti mai zic ceva: zici ca Steaua a invatat sa joace pe contra-atac. Pai pe contra-atac joaca echipele defensive, deci Steaua ce face, joaca ofensiv sau joaca pe contra-atac?

Au fost 2 un-doiuri? Si daca o sa fie 20 de un-doiuri pe meci, niciunul din ele finalizate cu un sut pe poarta macar, te incalzeste cu ceva?

Echipa a stat in pressing? E ca si cum as sta eu in spaghat non-stop ca sa imi treaca foamea. A stat in pressing, da? Si cate mingi a recuperat? Si cate faze periculoase si-a creat? Si cate goluri a dat din asta?

Iti zic eu: cu Protasov antrenor, stateau in pressing, recuperau mingea la 25 de metri de poarta adversa, dupa care dadeau gol. Simplu. Si Protasov a facut minunea asta in 6 luni ca antrenor. Sa vedem cati ani ii mai ia lui Lacatus sa faca asta.

Tine minte toata viata ta: Protasov va ramane un etalon de antrenor in Ghencea. A venit dupa "defensivul" Zenga, care ii super tacticizase si jucau numai din tactic si din lovituri libere, si in 2 luni a facut o echipa super ofensiva, cu petarde de jucatori ca Fl Dumitru, Paraschiv, Bostina, Oprita, etc. ETALON, stii ce inseamna cuvantul? Orice om care a vazut ca se poate face asta in 2 luni cu niste pocnitori de jucatori nu va intelege de ce Lacatus nu poate sa o faca in 10 luni cu jucatori de nationala. Adica numai tu nu vei intelege, noi am inteles: PENTRU CA Lacatus NU ARE VALOARE CA ANTRENOR.

Eu nu l-am vazut vreodata pe Protasov sa dea cu pumnul in cabina la sfarsitul meciurilor. Lacatus doar asta stie sa faca.

Si inca ceva, foarte important: te rog sa-mi comentezi pe scurt declaratia lui Lacatus din seara asta dupa meci: VASLUIUL SI-A DORIT MAI MULT VICTORIA. Nu e cumva treaba antrenorului sa-i faca pe jucatori sa-si doreasca victoria? Daca am ajuns sa-l vad pe Hizo mai bun ca Lacatus ... nu mai am ce comenta

PRIMA BUCURIE ESTE CA AM TERMINAT PE LOCUL 2. SI MULTI NE VEDEAU PE 4-5.

CE TOT MA OMORI CU Protasov..? A LUAT TITLUL IN UCRAINA?...

2. EU nu sunt fan-legende, dar cred ca Lacatus merita mai multa incredere, in special dupa cat am plans dupa el...iti aduci aminte, nu?

o echipa trebuie sa joace si pe contraatac si pe posesie si defensiv,etc

Ma pui sa comentez ceva imposibil...cand pierzi ce vrei sa declari?

si chestia ca nu e antrenor...vad ca tu si altii il iei etalon pe Protasov..

te mai intreb o data....ce performante are Protasov?

si inca ceva...tu sti de ce a plecat Protasov?

a plecat pentru ca Becali a incercat sa impuna(probabil) unii jucatori...

EU CRED CA PANA NU SCAPAM DE Becali, INDIFERENT CINE O SA FIE ANTRENOR VA AVEA PROBLEME IN A-SI EXERCITA MESERIA.

TREBUIE SA SCAPAM DE Becali...DAR NE ESTE FRICA DE CE VA FI DUPA AIA.. NOI IL VREM PE Becali! SA FIE CLAR!

DACA NU L-AM VREA AM ORGANIZA UN MITING, AM PROTESTA PE STADION(SI NU NEAPARAT CU INJURII), NU O ETAPA...UN CAMPIONAT DOUA, AM ORGANIZA UN MITING DOUA, TREI...

INTR-UN FINAL S-AR SATURA SI AR PLECA!!!

GARANTAT!

ULTIMII MOHICANI.....

DIN DRAGOSTE PENTRU CULORI...

steauafan31.07.2008 01:46

Duffyduck, jos palaria, puncte de vedere argumentate impecabil!

Doar citind numele lui Protasov mi se face dor de singura perioada in aproape 20 de ani cind la Steaua se juca fotbal, cu bucuria jocului, cu un antrenor decent, fara iesiri mioritice si cu metode originale. Cind mi-aduc aminte cum faceau toti misto de pregatirea fizica pe care o facea cu jucatorii (luat in circa, dus roaba si tot felul de ghidusii de juca si Lovin fotbal de drag) si ce le-a dat-o la toti prin Gurita dupa aia...

Virgil31.07.2008 04:36
Ce ar mai fi de spus? Se vede ca suntem cu totii suporteri adevarati. Ne doare sufletul, ne strigam durerea, ne dam cu parerea. Altfel ne-ar fi durut fix in scula.

Parerea mea e ca arbitrul a stricat inca de la inceput jocul, ca Vasluiul a profitat, s-a organizat bine, a dat la picioare ca-n codru si a avut si olecuta de noroc. Stelei, desi a vrut, nu i-a iesit nimic.

Lacatus ar trebui sa se hotarasca odata. Ori joaca echipa, ori pleaca.

Gigi sa o lase mai moale cu scandalurile si amenintarile. Pentru ca isi atrage dusmanii. Vasluiul e ultima echipa la care as fi vrut sa pierdem. Din cauza lui Porumboiu care a atatat un oras intreg, poate chiar un judet impotriva Stelei. Taran neghiob!

Un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil, dar nu ar fi schimbat nimic semnificativ.

da si noi ar trebui sa o lasam in punctul mort cu aratatul antipatiei fata de Becali.....

sti cum e........bla,bla,bla.....macanim si nu facem nimic concret!!!!!!

Eu am scris 10 randuri, iar tu ai replicat fecarui comentariu mai bine conturat. Care dintre noi macane?

Cum spuneam, tu esti cel cu bla bla-ul, cu macanitul. Asa ca mai lasa-i pe altii in pace si vezi-ti de comentariile tale. Nu mai da lectii altora, pentru ca nu ai aceasta calitate.

Choli? De unde ai mai aparut si tu mai baiete si cine te crezi de esti asa de tare in gura?

Pe mine sa ma scutesti de teoriile tale, pe care le fumez de 4 ani pe acest forum.

Te crezi grozav? Nu esti. Grozavi sunt altii. Uite iti dau un exemplu. AdrianUltras25, care vorbeste strict pe fotbalul jucat de Steaua. Si chiar se pricepe si nu da altora indicatii pretioase.

SuperstaR1831.07.2008 06:56

as vrea sa adaug ceva: eu cred ca Steaua l-a transferat in vara asta pe Ropotan de Portugalia! :|

Deci ... aseara a jucat Tiago exact in stilu` cainelui ala de la echipa din groapa. Doar din entuziasm; a pierdut o gramada de mingi... inainta si pasa asa haotic :| . Cuplul de mijlocasi centrali Tiago - Ov. Petre a parut mai slab decat Lovin - Ov. Petre. Si asta spune multe...Oricum are o scuza... l`a speriat negrul ala nenorocit cu intrarea aia criminala. Sa vedem ce face pe viitor; pare talentat, dar nu prea gandeste.

ma rog... Forza Steaua! fularsteaua2

radutheodor31.07.2008 07:28

@Superstar: cu un mic amendament: Ropotan pare mai valoros decat Tiago :D

Tiago e un jucator bun daca il transferi la Vaslui, Urziceni sau Poli Timisoara. Noi nu trebuia sa fim de nivelul asta.

Sunt sute de jucatori la ora actuala in Europa si America de Sud, senzationali, care nu costa mai mult de 2 milioane de euro si care nu cer salarii mai mari decat are Radoi.

Cat timp nu vom avea departament de scouting, nu avem ce cauta in fotbal. Orice infrangere este scuzabila din punctul meu de vedere, atata timp cat cel mai galonat club de fotbal este condus in 3 oameni: Gigi, Argaseala, Lacatus.

Luati voi cluburile de fotbal care joaca an de an in Champions League si vedeti cati manageri au, cati scouteri, cati asistenti, antrenorii lor ce echipa de oameni au pe langa ei, etc si mai vorbim.

Ce vina sa aiba Lacatus? Pai a facut Lacatus vreo scoala de antrenori? L-a recomandat vreo performanta? Stam si punem legende antrenori, bravo noua. Comparati-l pe Lacatus ca antrenor cu van Basten ca antrenor, daca aveti curaj. Sau cu Rijkaard.

Pana si Peseiro ala, a invatat treaba pe la Real Madrid si a facut performanta cu Sporting si Panathinaikos.

c.ronaldo1731.07.2008 07:47
1.

@Radu

Si noi am putea spune mai multe motive de bucurie din sezonul trecut. Am participat in CL, am batut Dinamo in Ghencea.

@Rapid - cei de sub pod sunt an de an considerati campioana morala, cea mai spectaculoasa echipa a Europei, bla bla... asta e bucurie pentru un intreg sezon? ca au condus Steaua cu 1-0?

Aici gresesti grav fratele meu.

A juca pe contraatac nu inseamna a fi o echipa defensiva, ci a exploata toate sansele. Sunt o gramade de echipe puternice din Europa care folosesc acest joc de contraatac drept principala arma. In jocurile din deplasare, este foarte important sa stii sa joci pe contre.

Parerea mea ca golul primit repede+ gafa lui Zapata+ arbitrajul+ Banel Nicolita ne`au adus un joc mai putin bun.

zloty31.07.2008 07:48

radu

la noi conducerea clubului e un circ ,asa ca ,cuvinte ca dept. scouting ,academie de juniori sau alte lucruri normale intr-un club civilizat sunt aicea de ordinul sf- ului

radutheodor31.07.2008 07:50
Parerea mea ca golul primit repede+ gafa lui Zapata+ arbitrajul+ Banel Nicolita ne`au adus un joc mai putin bun.

Bai frate, cu voi e grav. Daca primesti golul prea repede, e o problema ca iti toarna plumb in picioare si te destabilizeaza. Daca primesti golul prea tarziu, e o problema ca nu mai ai timp sa intorci rezultatul. Eu zic sa nu ne mai prezentam pe teren decat daca adversarul semneaza o foaie prin care se angajeaza ca ne dau gol numai in repriza a doua si numai daca e minim 2-0 pentru Steaua ...

Daca e vreun minut de preferat sa primesti un gol, pai apoi minutul ala tre' sa fie cat mai devreme, ca sa ai timp sa schimbi ceva. Si slava Domnului, am primit gol in min 20. Si apoi? Ce s-a intamplat? S-a terminat cumva 5-1 pentru Steaua?

maye31.07.2008 08:31

sa omoram ciobanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu`...

choli31.07.2008 09:53
Ce ar mai fi de spus? Se vede ca suntem cu totii suporteri adevarati. Ne doare sufletul, ne strigam durerea, ne dam cu parerea. Altfel ne-ar fi durut fix in scula.

Parerea mea e ca arbitrul a stricat inca de la inceput jocul, ca Vasluiul a profitat, s-a organizat bine, a dat la picioare ca-n codru si a avut si olecuta de noroc. Stelei, desi a vrut, nu i-a iesit nimic.

Lacatus ar trebui sa se hotarasca odata. Ori joaca echipa, ori pleaca.

Gigi sa o lase mai moale cu scandalurile si amenintarile. Pentru ca isi atrage dusmanii. Vasluiul e ultima echipa la care as fi vrut sa pierdem. Din cauza lui Porumboiu care a atatat un oras intreg, poate chiar un judet impotriva Stelei. Taran neghiob!

Un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil, dar nu ar fi schimbat nimic semnificativ.

da si noi ar trebui sa o lasam in punctul mort cu aratatul antipatiei fata de Becali.....

sti cum e........bla,bla,bla.....macanim si nu facem nimic concret!!!!!!

Eu am scris 10 randuri, iar tu ai replicat fecarui comentariu mai bine conturat. Care dintre noi macane?

Cum spuneam, tu esti cel cu bla bla-ul, cu macanitul. Asa ca mai lasa-i pe altii in pace si vezi-ti de comentariile tale. Nu mai da lectii altora, pentru ca nu ai aceasta calitate.

Choli? De unde ai mai aparut si tu mai baiete si cine te crezi de esti asa de tare in gura?

Pe mine sa ma scutesti de teoriile tale, pe care le fumez de 4 ani pe acest forum.

Te crezi grozav? Nu esti. Grozavi sunt altii. Uite iti dau un exemplu. AdrianUltras25, care vorbeste strict pe fotbalul jucat de Steaua. Si chiar se pricepe si nu da altora indicatii pretioase.

Asa cum ziceai, ai scris 10 randuri...atat! Eu cel putin am taria sa vin cu propunere si de aici chestia cu macanitu', fata de tine si de multi altii care nu stiu decat sa vb. in van.

Cat priveste chestia "cu aparutu'"....In '95 am aparut in peluza si am ramas meci de meci pana in '02. Apoi din '02 si pana acum vin regulat la stadion cu sotia si luam loc la tribuna I. Cat priveste acest forum sunt de aproape 2 ani aici in care am extrem de putine comentarii, asta datorita faptului ca nu mi-a placut sa fac diferite speculatii. Altfel cred ca puteam avea lejer 2000 de postari!

Acum intrebarea normala se pune...Dar tu cine esti?

Si cat il priveste pe Adrian...el stie ca-l respect, i-am spus-o si aseara, dar asta nu inseamna ca sunt de acord cu el si cu parerile lui fotbalistice.

Virgil31.07.2008 10:17

@ choli

Cine sunt? Ce importanta are. Daca cele peste 6000 de posturi scrise de mine cu manutele astea doua, nu-ti spun nimic, ce rost are sa-ti mai spun ca am vazut la lucru marea echipa a Stelei, ca iubesc aceasta echipa de cand am deschis ochii, ca am fost nelipsit de la jocurile Stelei, ca am stat pe frig, pe ploaie, pe arsita, pentru a vedea la treaba jucatorii si echipa favorita?

Nu te-as fi intrebat cine esti daca nu ai fi incercat brusc sa pari mai mult decat un simplu iubitor al Stelei. Ci unul care da sfaturi, care nu accepta parerie altora, unul care se comporta ca un veritabil activist de partid.

robespierre31.07.2008 11:55

Incredibil ce reactii dupa o infrangere in prima etapa. Bai oameni buni n-a murit nimeni, n-am pierdut campionatul, inca nu s-a intamplat nimic. Tipic romanesc sa facem din tantar armasar. Sincer nu va inteleg pe voi cei care deja criticati. Pana ce si masinariile care teoretic sunt perfecte mai dau rateuri. O luati si voi pe urmele ciobanului.....ce vreti 34 de victorii? Asta nu se poate nici in campionatele din Africa. Parca n-ati stii ca toata lumea joaca tare cu Steaua. Asta e. Am pierdut 3 puncte. Nimanui nu-i place sa piarda dar se mai intampla, e inevitabil. Nu trebuie sa acceptam infrangerile dar nici sa exageram cand nu este cazul. Acum mitraliati echipa si daca peste 3 etape batem cu 5-0 (putin probabil) o s-o dati la 180 de grade si veti spune ca mama ce echipa tare avem. Sincer oricat as vrea nu pot sa va inteleg.

Pacat ca unii din voi se pare ca nu inteleg limba romana si canta degeaba Steaua LA BINE LA RAU...

Asta e. Ne vedem pe stadion....in caz ca veniti.

«1121314»