ok, desi posturile de genul "sunt cel mai mare stelist in viata" sunt interesante, propun sa ne ocupam de meciul FC Vaslui - Steaua Bucuresti, de acord?
Da' domnu' moderator de 5 minute sa traiti, da dupa alea 5 minute putem sa revenim la "oile" noastre? ![]()
Vaslui - Steaua.
- antrenor 1. slab (sa inceapa cu Banel, sa il tina pe Goian rezerva, sa il bage pe Kapetanos in loc de Vali Badea) si 2. panicat (din min 60 a aplicat tactica din aia falimentara, pe care am mai vazut-o undeva
, toti atacantii in teren si in careul advers, 0 constructie, toate mingiile de la Radoi direct in careul advers, de zici ca era finala Champions League. Si in plus, exact jocul de care Vaslui stia sa se apere cel mai bine)
- un Petre Marin cu daruinta mai mare decat alti jucatori, insa care are aproape 35 de ani si se vede, niste jucatori stelisti care bat la Vaslui numai in declaratii, extraordinar si inexplicabil de nervosi pentru un meci din prima etapa, aparent fara o miza asa de mare (credeam ca am scapat de faze cu taiat vene la vestiare). Aici, din nou, vina ciobanului necioplit, dar si a jucatorilor care o tin sus si tare "pe noi nu ne afecteaza cearta dintre domnu' Becali si domnu' Porumboiu". Am vazut cat de tare nu v-a afectat
- ghionion (daca pana si Zapata, un ZEU si un EROU pe langa Lovin&Co, a gafat)
- un arbitraj bun (nu arbitrul a fragmentat jocul, ci jucatorii vasluieni, si au primit un duium de galbene, inclusiv un rosu)
- un mare castig: SZEKELY
- nu inteleg de ce Dayro era mai mult nervos decat juca si in unele faze a fost egoist, dar sa zicem ca are caracterul lui Mutu, care vrea sa rezolve singur tot, sa speram ca are si talentul lui Mutu
- felicitari galeriei Stelei ca s-a dus pana acolo si a indurat umilinte ca sa incurajeze echipa
Si cam atat