FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - FC Steaua București 1-0

«111121314»
radutheodor30.07.2008 22:15
ok, desi posturile de genul "sunt cel mai mare stelist in viata" sunt interesante, propun sa ne ocupam de meciul FC Vaslui - Steaua Bucuresti, de acord?

Da' domnu' moderator de 5 minute sa traiti, da dupa alea 5 minute putem sa revenim la "oile" noastre? :D

Vaslui - Steaua.

- antrenor 1. slab (sa inceapa cu Banel, sa il tina pe Goian rezerva, sa il bage pe Kapetanos in loc de Vali Badea) si 2. panicat (din min 60 a aplicat tactica din aia falimentara, pe care am mai vazut-o undeva :D, toti atacantii in teren si in careul advers, 0 constructie, toate mingiile de la Radoi direct in careul advers, de zici ca era finala Champions League. Si in plus, exact jocul de care Vaslui stia sa se apere cel mai bine)

- un Petre Marin cu daruinta mai mare decat alti jucatori, insa care are aproape 35 de ani si se vede, niste jucatori stelisti care bat la Vaslui numai in declaratii, extraordinar si inexplicabil de nervosi pentru un meci din prima etapa, aparent fara o miza asa de mare (credeam ca am scapat de faze cu taiat vene la vestiare). Aici, din nou, vina ciobanului necioplit, dar si a jucatorilor care o tin sus si tare "pe noi nu ne afecteaza cearta dintre domnu' Becali si domnu' Porumboiu". Am vazut cat de tare nu v-a afectat

- ghionion (daca pana si Zapata, un ZEU si un EROU pe langa Lovin&Co, a gafat)

- un arbitraj bun (nu arbitrul a fragmentat jocul, ci jucatorii vasluieni, si au primit un duium de galbene, inclusiv un rosu)

- un mare castig: SZEKELY

- nu inteleg de ce Dayro era mai mult nervos decat juca si in unele faze a fost egoist, dar sa zicem ca are caracterul lui Mutu, care vrea sa rezolve singur tot, sa speram ca are si talentul lui Mutu

- felicitari galeriei Stelei ca s-a dus pana acolo si a indurat umilinte ca sa incurajeze echipa

Si cam atat

Living_Dead_Stripper30.07.2008 22:18
Ce ar mai fi de spus? Se vede ca suntem cu totii suporteri adevarati. Ne doare sufletul, ne strigam durerea, ne dam cu parerea. Altfel ne-ar fi durut fix in scula.

Parerea mea e ca arbitrul a stricat inca de la inceput jocul, ca Vasluiul a profitat, s-a organizat bine, a dat la picioare ca-n codru si a avut si olecuta de noroc. Stelei, desi a vrut, nu i-a iesit nimic.

Lacatus ar trebui sa se hotarasca odata. Ori joaca echipa, ori pleaca.

Gigi sa o lase mai moale cu scandalurile si amenintarile. Pentru ca isi atrage dusmanii. Vasluiul e ultima echipa la care as fi vrut sa pierdem. Din cauza lui Porumboiu care a atatat un oras intreg, poate chiar un judet impotriva Stelei. Taran neghiob!

Un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil, dar nu ar fi schimbat nimic semnificativ.

da si noi ar trebui sa o lasam in punctul mort cu aratatul antipatiei fata de Becali.....

sti cum e........bla,bla,bla.....macanim si nu facem nimic concret!!!!!!

Cu Becali se poate face doar un singur lucru: pac - pac ! Restul sunt doar lamentari si tanguieli in van...

Marius30.07.2008 22:19

@ radu

fara oi :w00t:

in rest... e bine :D

Cred ca esti singurul care nu se leaga de eliminarea lui N'Doye, ceea ce mi se pare un lucru laudabil.

AdrianUltras2530.07.2008 22:23

Pai si daca era eliminat indoaie ala ce se intampla?

Se schimba jocul vasluiului?

Nu s-ar mai fi baricadat?

Sau ce?

Sa fim seriosi!

Daca era ala dat afara, iesea ori burduf jan ori temvanjira si in locul lui ar fi intrat un inchizator.probabil Bogdan Panait.si ala ar fi rupt tot la mijloc, ca doar e rupator.

radutheodor30.07.2008 22:25
@ radu

fara oi :w00t:

in rest... e bine :D

Cred ca esti singurul care nu se leaga de eliminarea lui N'Doye, ceea ce mi se pare un lucru laudabil.

Eu sincer cred ca acum avem cel mai bun lot din '96 incoace. Practic 11 jucatori de nationala pot fi in teren, ceea ce inseamna enorm in Romania de azi.

Sa judece fiecare ce lipseste, pentru ca eu chiar nu pot intelege cum de am scapat de Lovin, Gigel Coman, Oprita, Bostina, Carlos, Neaga, Surdu, Paraschiv, "Dica cel lenes", Victoras Iacob, Zaharia, etc etc etc si ii avem pe Zapata, Golanski, Szekely, Ov Petre, Dayro, Ochirosii, Stancu, Arthuro si tot nu reusim sa castigam la Vaslui.

Daca ii ai in echipa pe Szekely, Dayro, Stancu si Ochirosii, cum poti sa ai doar un sut pe poarta tot meciul, poate cineva sa ma faca sa inteleg? Pai cred ca Grigoras dadea 7 goluri cu jucatorii astia, Peseiro minim 5. Pierdeam, inteleg, dar sa fi pierdut cu 5-4, cu 7-6, cu 3-2 cum pierdea Protasov.

Protasov cu lotul asta trece de grupele CL, dau in scris.

P.S.: istoria jocului s-a scris ca am luat noi primii gol si vad ca in continuare sunt mari lacune psihice la jucatorii nostri, carora parca le cad zeci de meteoriti in cap cand sunt condusi cu 1-0 in min 25 !!! Si aici, ghici ghicitoarea mea, a cui Gigi Becali + antrenor vina o fi?

Daca dadea Banel gol in minutul 2 (UTOPIC VORBIND, bineinteles), bateam clar cu 5-0, ca nu mai statea INDOAIE ala negru si urat sa dea la gioale, trebuia sa iasa la joc, lucru pe care ei nu il stiau.

Dar stau si ma gandesc si mai adanc: Lacatus a analizat jocul de acum 2 ani, stiind ca tot Hizo e antrenor si stiind ca un batran tampit ca Hizo nu isi schimba tactica? Voi vi-l imaginati pe "Dulau" pe laptop, pus la curent cu ce se joaca azi in Europa? El stie una si buna: pune plaiesii 1-5-5-0 , da un gol pe o gafa de aparare, si chiar daca nu da, 0-0 cu Steaua e un mare succes. Am vazut filmul asta acum 2 ani, cand parca tot Marko ne dadea o parodie de gol prin min 85 ... Lacatus nu stie sa isi studieze adversaru' si sa il "citeasca"?

AdrianUltras2530.07.2008 22:28

Radu

Degeaba ai atacanti de super clasa daca ii folosesti mijlocasi!

Exagerez in ceea ce priveste clasa lor da, sa fim seriosi.

A iesit Petre si a intrat Stancu.Si in loc sa ocupe loc langa Arthuro, acesta s-a asezat langa Dayro.

Stancu nu poarta de prost numarul 9 la tineret.

E atacant!

NU mijlocas!

Sa ii zica cineva si lui Laca asta!

Acelasi lucru se poate spune si despre Dayro.

Ala nu a venit din columbia avand 16 goluri inscrise in 16 meciuri din postura de mijlocas!

choli30.07.2008 22:30
Choli

de 10 luni Lacatus are continuitate in Ghencea.

Practic a schimbat 3 echipe:cea facuta de Hagi, cea facuta de el in iarna si cea de acum.

Continuitate deci a avut.

Liniste mai multa decat au primit altii.

Comparatia cu Ferguson nu isi are rostul.De ce?

Pt ca in Anglia oricine poate oricand sa ia campionatul.

La noi e totusi un numar de echipe bine definit care pot emite pretentii in acest moment: 4!!!

Steaua e una din ele.

De cand a venit si pana acum, Laca nu i-a invatat nimic pe elevii lui.

Nu a adus nimic nou, nu a schimbat nimic.

Sistemul e tot acelasi.Rezultatele inca lasa de dorit.

Spectaculozitatea lipseste din joc.

Ce mai vrea Laca?

INca 10 luni?

Inca 2 echipe sa schimbe?

Mi-era frica sa nu inceapa o noua era Piturca.

Dar in momentul de fata mi-e frica doar de un lucru: S-ar putea sa dispara Steaua.

Cred ca esti un om normal din toate punctele de vedere...asa ca te rog sa-mi permiti sa-ti aduc aminte ca de la n* puncte in spatele lui CFR, dupa locul 3-4 am ajuns la un singur punct la final...

Scuza-ma da' asta cred ca este o mare performanta..Pe urma a venit finalul in care multumita lui Marius Lacatus am tras sperante pana in ultima etapa, apoi a-ti sarit la gatul lui..Vezi tu Doamne trebuia sa iesim campioni.. STII CUM E CU OBRAZU'? CRED CA STII.

Bun a venit stagiul de pregatire din austria unde rezultatele nu au fost convingatoare..iar a-ti sarit la gatul LUI. Eu stiu ca in pregatire incerci diverse formule de echipa...cateodata iti iese alteori nu. DAR IN NICI UN CAZ NU ESTI OBLIGAT SA CASTIGI TOATE MECIURILE!!!

Apoi astazi, meciul de debut. Tu poate nu ai vazut unele faze care au fost de-a dreptul frumoase, poate nu ai vazut cele 2 greseli mari de arbitraj care au fost in defavoarea noastra?

la thiago si la Ghionea?

Astazi nu am jucat stralucitor DAR EU CRED CU TARIE CA JOCUL ECHIPEI ESTE SPRE BINE IAR PARERILE TALE SI A ALTORA gen Marius care spun ca Laca asa si pe dincolo, sunt total aiurea.

Si da Marius trebuie sa ramana la Steaua in continuare. Stii cand voi incepe sa fiu de acord cu voi???? La sfarsitul anului!!!

PANA ATUNCI....

AdrianUltras2530.07.2008 22:33

Choli

de ce nu iei in considerare si faptul ca in retur cefereul nu a mai jucat aproape nimic?

si de ce nu iei in calcul si meciul din giulesti?

DelPiero1030.07.2008 22:33

Sa-i zica cineva lu' Laca ca Steaua n-are jucatori pentru sistemul jucat de Spania la Euro!Steaua are jucatori pt un 4-4-2...Dayro Moreno e atacant!Cu Szekely(mie imi place la nebunie cum joaca,serios) si Toja pe flancuri,Plesan si Petre,sa zicem,in mijloc,Steaua chiar arata decent...

P.S.E o parere personala...sa nu-mi sara unii in cap ca-i dau sfaturi lui Lacatus...

choli30.07.2008 22:37
Choli

de ce nu iei in considerare si faptul ca in retur cefereul nu a mai jucat aproape nimic?

si de ce nu iei in calcul si meciul din giulesti?

SIDE CE NU l-au SCHIMBAT PE Andone?????

A PIERDUT ATATEA PUNCTE....

:))))))

pentru ca un antrenor tre sa aiba continuitate!!!

Stiti ce este aia?

zloty30.07.2008 22:38
Sa-i zica cineva lu' Laca ca Steaua n-are jucatori pentru sistemul jucat de Spania la Euro!Steaua are jucatori pt un 4-4-2...Dayro Moreno e atacant!Cu Szekely(mie imi place la nebunie cum joaca,serios) si Toja pe flancuri,Plesan si Petre,sa zicem,in mijloc,Steaua chiar arata decent...

P.S.E o parere personala...sa nu-mi sara unii in cap ca-i dau sfaturi lui Lacatus...

lui Laca ?? cred ca ar trebui sa i se spuna lui ciobandante ca el face echipa , faze dalea cu "eu iam zis sa joace cu Goian da el na vrut" nu le crede nici dracu

AdrianUltras2530.07.2008 22:40

Eu unul m-am saturat de compromisuri.

Nu vreau la Steaua campionate castigate cu faze fixe si scoruri la limita.

Si nu vreau nici jocuri spectaculoase care se termina cu infrangere.

Vreau sa vad Steaua.

Asa cum e Steaua.

Jucand spectaculos, dominand, zdrobindu-si adversarul si castigand un nou titlu.

Nu mai am chef de compromisuri.

Steaua e Steaua si ar trebui sa ii faca pe toti sa tremure iar cand intra pe acelasi gazon.

Ma duc acum sa dorm.Ca ma doare capul ca naiba si am enorm de multi nervi.

Abia astept sa ma trezesc in aceasta dimineata si sa ma salute toti antistelistii care ma cunosc. Oh happy day!!!

Noapte buna la toata lumea si Forza Steaua!

p.s.

pe Andone nu l-au schimbat pt ca el e din scoala Lucescu.

e uns cu toate alifiile.

el le-a pus pe tava meciul cu Dinamo si probabil si pe cele cu uta si Gloria Bistrita si bineinteles, cel cu U(echipa antrenata de Andone in trecut)

Andone a fost adus pt blaturi nu pt ca are valoare.

valoarea lui adevarata e acel 0-3 cu anorthorsis!

DelPiero1030.07.2008 22:40

Am vrut sa par diplomat!Stim cu totii de ce n-a jucat Goian in acest meci...

Marius30.07.2008 22:40

@ choli

Sa-ti aduc aminte ca la n* puncte in spatele cefereului un oarecare Adi Ilie i-a dat lui Lacatus pe unu' oarecare Andres Mendoza care i-a facut Stelei vreo 15 goluri in retur si pe alt anonim Pepe Moreno, care a marcat vreo 5 goluri, stia sa se demarce si facea culoare pentru alde Dica, Goian (la cornere) veniti din linia a doua?

Sa-ti aduc aminte ca, nu spun cine, i-a dat afara cu un sut in fund? Sa-ti mai aduc aminte ca antrenorul Lacatus nu i-a invatat nimic pe cei doi, care jucau din inertie? Chiar vrei sa ne intoarcem in returul sezonului trecut? Fara Mendoza si Pepe terminam pe 3-4, dau n scris asemeni lui radu :)

radutheodor30.07.2008 22:40
Acelasi lucru se poate spune si despre Dayro.

Ala nu a venit din columbia avand 16 goluri inscrise in 16 meciuri din postura de mijlocas!

Categoric si 100% de acord cu tine: Dayro si Stancu sunt cei mai mari si clasici atacanti. Si da-mi voie sa zic ca sunt de super clasa, pentru ca au 21 si 23 de ani, si o sa mai vorbim in 4-5 ani despre ei. Vom vedea cu totii care e valoarea lor si pozitia lor in teren.

Oare Lacatus a vazut din ce pozitie a dat Stancu gol cu Italia la tineret?

Dayro cred ca e si super frustrat, pentru ca el nu are capacitatea de a se lupta cu N'Doye din aia, el este atacant, el asteapta sa primeasca pase in careu, 1 la 1 cu un fundas central, sa-l indoaie din fenta si sa dea gol. Daca iti amintesti, in repriza a doua, a ajuns intamplator in postura de 1 la 1 cu un fundas de la Vaslui, l-a facut din fenta si a tras putin pe langa poarta, portarul era batut, oricum a obtinut corner.

La Steaua lipseste jucator de profilul lui Aliuta sau Marko L de la Vaslui, de exemplu. Deci in continuare ii avem pe Ov Petre, Lovin si Tiago. Acum nu iau Football Manager ca pe o perfectiune, insa au aprecieri foarte aproape de adevar, i-a spus cineva lui Lacatus ca Ov Petre si Lovin par mai ofensivi decat Tiago?

Sa-mi spuna cineva, avem 3 inchizatori, mijlocasi de banda EXCLUSIV (Banel, szekely, Ochirosii), 5 atacanti (Dayro, Stancu, arthuro, kapetanos, v Badea), dar noi jucam o formula cu doar un atacant. UNDE SUNT MIJLOCASII OFENSIVI, DE CREATIE? UNDE?

Ii spune cineva lui Lacatus ca isi bate joc de cariera lui Bogdan Stancu si a lui Dayro daca ii mai foloseste mijlocasi?

choli30.07.2008 22:43

lui Laca ?? cred ca ar trebui sa i se spuna lui ciobandante ca el face echipa , faze dalea cu "eu iam zis sa joace cu Goian da el na vrut" nu le crede nici dracu

@zloty

De ce crezi tot ce arunca presa??

Voi chiar nu vedeti ca toata lumea este impotriva noastra???

@ choli

Sa-ti aduc aminte ca la n* puncte in spatele cefereului un oarecare Adi Ilie i-a dat lui Lacatus pe unu' oarecare Andres Mendoza care i-a facut Stelei vreo 15 goluri in retur si pe alt anonim Pepe Moreno, care a marcat vreo 5 goluri, stia sa se demarce si facea culoare pentru alde Dica, Goian (la cornere) veniti din linia a doua?

Sa-ti aduc aminte ca, nu spun cine, i-a dat afara cu un sut in fund? Sa-ti mai aduc aminte ca antrenorul Lacatus nu i-a invatat nimic pe cei doi, care jucau din inertie? Chiar vrei sa ne intoarcem in returul sezonului trecut? Fara Mendoza si Pepe terminam pe 3-4, dau n scris asemeni lui radu :)

dar era Lacatus antrenor????? crezi ca fazele alea nu erau repetate la antrenament???

zloty30.07.2008 22:44

radu

eu tot nu imi dau seama cum ia venit lui Laca idea de a reprofila un varf de 30 de ani in mijlocas stanga(care si asea a tinut echipa in spate) , sa fim serios avea tot ce aveam nevoie mendoza ca sa faca furori la Steaua , sut puternic , experienta internationala ,era si rapid avand in vedere gabaritul lui

choli

vad ca toata lumea e impotriva noastra , dar parca mai frumos e cand treci peste toate astea si castigi (incredibil cati draci mia facut acest meci in care am avut 1 sut pa poarta)

choli30.07.2008 22:45
Am vrut sa par diplomat!Stim cu totii de ce n-a jucat Goian in acest meci...

ce stii???? sti ce-ti arunca presa! care,presa este anti Steaua...si este o presa de scandal care incita....ASTA NU ESTE PRESA!!!!!!

Marius30.07.2008 22:46

esti naiv iar eu, evident, nu ma pricep la fotbal asa bine ca tine. Dar totusi, tu chiar crezi ca la antrenamentele cu Steaua a invatat Mendoza sa centreze sau Pepe sa dea cu capu' si sa se demarce?

inca ceva, din moment ce acum jucam EXACT ca in retur, de ce nu dam goluri? Cumva pentru ca nu mai are cine sa centreze sau pentru ca nu avem un atacant care sa dea goluri?

AdrianUltras2530.07.2008 22:46

Choli

am mai vorbit in posturile anterioare despre asta.

Steaua a castigat prin faze fixe 90% din meciurile de anul trecut.

Dar asta, de la inceput.

Meciurile din perioada Hagi, din campionat, au fost toate castigate doar prin faze fixe!!!

Deci eficienta la faze fixe nu poate sa ii fie atribuita exclusiv lui Laca.

zloty30.07.2008 22:49

Adrian

diferenta o fac si executanti de faze fixe: diferenta dintre mendoza/Banel

AdrianUltras2530.07.2008 22:50

bineinteles.

si nu il uita pe Dica.

si el dadea centrari destul de buna din faze fixe.

DelPiero1030.07.2008 22:52
esti naiv iar eu, evident, nu ma pricep la fotbal asa bine ca tine. Dar totusi, tu chiar crezi ca la antrenamentele cu Steaua a invatat Mendoza sa centreze sau Pepe sa dea cu capu' si sa se demarce?

inca ceva, din moment ce acum jucam EXACT ca in retur, de ce nu dam goluri? Cumva pentru ca nu mai are cine sa centreze sau pentru ca nu avem un atacant care sa dea goluri?

Exact!Poate ar trebui sa incercam sa jucam si altceva...adica sa jucam cu mingi pe jos,ca Steaua ce a fost odata...oare unde-o fi Steaua de altadata?Va mai reveni ea vreodata?

Adrian

diferenta o fac si executanti de faze fixe: diferenta dintre mendoza/Banel

Las' ca Szekely centreaza bine,nu asta-i problema!Noi jucam ca o echipa de nivel mediocru in Anglia...

radutheodor30.07.2008 22:54

choli, hai mai ca deja innebunim cu totii. Le iau pe rand

1. Am ajuns la 1p in spatele CFR-ului din cauza ca Unirea nu a primit penalty la hentul lui Golanski, din cauza ca Mendoza centra bine cornerele, pe CFR am batut-o din 2 cornere si o faza fixa, pe Pandurii din faza fixa, pe UTA in min 91 MIRACULOS, pe Gloria Bistrita a batut-o Dica cel lenes de unul singur + Goian din faza fixa (stiau de la Protasov fazele fixe, dupa cum bine ti s-a mai zis:D), pe Buzau i-am batut cum i-am batut, Dacia Mioveni a jucat fara 7 titulari, pe Craiova i-am batut din corner in min 75, nu mai zic ce ne-au tremurat bucile la bara lu Costea si cum ne presau, pe Otelu i-am batut din corner in min 83 (tot din cauza lui Protasov), Poli Iasi ne-a facut de ras, Timisoara a facut 1-1 pe Ghencea cu noi, Dinamo ne-a batut in groapa. Care din meciurile astea ti s-a parut de mare antrenor? Iti zic eu care: 4-0 in Ghencea cu U Cluj deja retrogradata si 5-0 frateste cu Buzau. In alea Lacatus a fost un MARE antrenor

2. Zi-mi si mie TREI FAZE frumoase COLECTIVE (nu INDIVIDUALE) facute de Steaua in meciul de azi. Tin sa precizez ca executia spectaculoasa a lui Szekely, sut din voleu din marginea careului mic, NU E INVATATA DE LA Lacatus, e executie personala si a fost executata in urma unei devieri norocoase, nu a unei faze de joc indelung exersata de Lacatus la antrenamente

3. Ghionea a fost de-a dreptul penibil si si-a meritat ambele galbene: putea sa rupa picioarele jucatorului advers la intrarea din min 83, nici macar n-a protestat, nici el si nici vreun coechipier

4. Eliminarea lui N'Doye nu aducea nimic in plus sau in minus. Steaua nu ar fi marcat in seara asta nici daca juca 10 contra 8.

5. Daca Andone pierdea titlul, "si-ar fi dat demisia", dau in scris. Continuitate la CFR? La fel ca si cu Dorinel Munteanu si Bergodi? Andone va fi demis cat de curand, DAU IN SCRIS DIN NOU.

choli30.07.2008 22:56

BUN si ce spuneati cand golurile se dadeau numai din cornere? ca vreti sa vedeti pase, combinatii in viteza intr-un cuv.SPECTACOL. MAI OAMENILOR EU NU ZIC CA Lacatus E CEL MAI MARE ANTRENOR, CA JUCAM CEL MAI BUN FOTBAL, CA NU au fost greseli in perioada de transferari, ca jucatorii nostri sunt asa si pe dincolo...etc.

DAR VREAU UN SINGUR LUCRU SI pentru ASTA VOI LUPTA MULT TIMP DE ACUM INCOLO...!!!

DATI-I TIMP LUI Marius Lacatus ASTEPTATI SA VEDEM CUM JOACA Steaua CU TOJA IN ECHIPA. CREDETI, ALTFEL NU SUNTETI MAI BUNI DECAT DUSMANII ACESTUI CLUB!!

«111121314»