Dragi stelisti,
mesajul e simplu:
AM DEBUTAT!
e vai de noi...
Dragi stelisti,
mesajul e simplu:
AM DEBUTAT!
e vai de noi...
Am avut toata increderea de pe lume in antrenorul Olaroiu si el a distrus Steaua.......nu a facut nimic altceva decat sa continuie jocul imputit impus de Piturca...care la randul sau face "treaba mare rau de tot" la nationala......aplicand acelasi principiu drag voua rau de tot......fotbal zero dar plin de "tactica anifotbal".
Ok ok ok ... ai dreptate si imi cer si scuze pentru apelativul "zdrente". Eram probabil prea nervos.
P.S.: ingrijorator este Anorthosis 3 - 0 Rapid Vienna in Champions League. Acum ma tem de orice echipa pe care o putem intalni in turul 3 preliminar al CL ...
Iar am facut noi din alea, am batut Roma in amical si am crezut ca pe Vaslui ii batem din oficiu ... of of of, menalitate de doi lei ...
e vai de noi...
daca nu batem pe Brasov duminica e chiar mai rau , suntem deja pierduti :sad2:
Uiti un mic amanunt: Andone 1 titlu de campion si o calificare directa in grupele CL, Olaroiu un titlu de antrenor si o calificare in grupele CL. Lacatus, ZERO deocamdata.
Solutia? Trebuie indepartat Gigi Becali, insa nu pentru a fi adus un Marian Iancu. Iar solutia asta e utopica.
Mde, uit si alte amanunte :
Andone eliminat de Anorthosis + un titlu de campion castigat dupa ce potaile si gunoierii s-au dat la o parte intr-o regie de cascadorii rasului
Olaroiu : un titlu de 'antrenor' castigat dupa ce potaile au reusit sa de faca de kko tot returul ala iar gunoierii s-au desteptat prea tarziu. Cat despre clificarea in CL eu zic sa mai asteptam, e foarte posibil ca Steaua sa intalneasca Standard Liege in turul 3 preliminar si putem vedea atunci care-i diferenta.
Hai totusi sa asteptam meciul cu Brasovul. 3 zile nenorocite.Sa dam o ultima sansa, ca toti erati in eforie dupa meciul cu Roma![ de la euforie la ultima sansa, schimbatori mai suntem, Doamne!]
Ai uitat sa mentionezi si ziua de vineri, cand vom afla adversara din turul trei preliminar. Scuze se vor gasi si dupa meciul cu Brasovul, si dupa meciul de la Iasi...
"Banel juca bine cînd a venit la echipã. Acum a fãcut bani, nu mai are aceeași Dorințã. Are niște pase atît de proaste acum. Calitatea lui de bazã era viteza. Acum i se mai înmoaie genunchi.
Cînd echipa joacã atît de prost, primul vinovat este antrenorul, dar Lãcãtuș nu va pleca niciodatã de la Steaua. Nu am vãzut încã pe Rapid, dar CFR-ul pot spune cã joacã un fotbal frumos. Nu ai cum sã te bați cu CFR la capionat dacã vom juca cum am jucat azi. Ei cîștigã meci de meci. Chiar dacã îi vom bate în meciul direct ei au o evoluție constantã, pe cînd noi mai pierdem puncte.
E abia prima etapã și mã bazez și pe ambiția jucãtorilor de a demonstra de ce pot. Trebuia sã batem pe Vaslui azi cu 4-0. Numai noi suntem de vinã. Dacã vedeam un meci bun al Stelei dar pierdeam totuși, nu ziceam nimic. Dar noi nu am jucat nimic, numai mingi pe sus" a adãugat Gigi Becali pentru Fanatik Show, la Telesport
Uitati unul din rarele momente cand ciobanul gandeste si mai are si dreptate pe deasupra!
Imi explicati si mie de ce merita Dayro mai mult?
Ca nu a facut decat o actiune ca lumea tot meciul? Ca a tinut mingea foarte mult si inutil, TOCMAI cand ziceam ca am scapat de Dica ala "lentu"?
fiecare cu parerea lui,respect acest lucru dar totusi...Dayro,szekely si Ochirosii sunt singurii(de la mijloc in sus) care au facut ceva in acest meci.
Am jucat execrabil si asta se intampla cand esti sinucigas si joci doar cu un mijlocas defensiv in fata a 5 mijlocasi.Nu am avut mijloc ca nu avea cine sa recupereze mingea.
LOL...aici parca a vorbit Olaroiu.poate ca daca Steaua ar juca avansat,cu presing in jumatatea adversa ca pe vremea lui Protasov,poate ca nu ar mai fi nevoie de prea multi ,,defensivi´´ fiinca ghici ce:mijlocasi ofensivi ar recupera mingi.eu nu zic ca acest lucru poti face cu orice echipa,ca cele puternice din c.l.,dar totusi cu echipe ca vasluiul(net inferioare)nu este permis sa nu poti domina autoritar mijlocul.
numai bine....FORZA Steaua!!!
@Recoba
nu e vorba de un singur meci!serios!eu unul nu mai pot!nu se poate asa ceva,doar pentru a fii antrenor la Steaua sa-ti calci pe orgoliu,principii si alte alea!
da-o-n gura ma-sii,si eu vreau sa lucrez la cea mai tare companie din lume si sa am 850.000 de cocobauri pe luna!da' n-am cum!imi vad limitele,asa si cu Laca!daca intelegi!
ce Champions League va mai trebe ma?
mai vreti cl dupa ce ati vazut in seara asta?
nu v-ati saturat de umilinte?
eu mor aici de ciuda si nici nu stiu cum o sa ies maine din casa si voi va ganditi la CL.
reveniti cu picioarele pe pamant!!!!!!
1+1=2. Un meci urat, cu atat mai mult ca am pierdut. Oricum vad ca multi de aici nu reusesc sa-si depaseasca conditia de simplu copil. Ce tot ne luam de antrenor, de jucatori, de ala, de alalalt. Ba Vaslui a jucat mai bine, au stat in presing tot timpul, au impiedicat constructia, s-au inchis bine, au facut marcaj excelent si nu in ultimul rand au avut arbitrii care au avut directive.
Pe langa jocul bun facut de Vaslui noi ar trebui sa vedem cruciada care este impotriva noastra si sa strangem randurile langa echipa si antrenor. Daca nu vom face asa le vom da satisfactie dusmanilor. Cum dracului poti fi la nici 2 metri de atacul criminal al cioroiului aluia si tu sa nu propui cartonas rosu????? Cum se poate? prunea statea langa porumb fiert...e normal asa?
Ghionea a dat in minge, nici nu l-a atins si a primit rosu...!!!
Ba astia isi bat joc de noi...de 60% din microbistii romani. Voi chiar nu vedeti? Jocul echipei noastre nu a stralucit, am jucat prost dar asta nu inseamna sa ne lasam capra in fata lor.
Cu un arbitraj corect.... am fi pierdut demn!!!
Trebuie sa intelegem un lucru!!! Ce se intampla Stelei este exclusiv vina lui Becali. Corect?
Dar cum putem indrepta lucrurile? Putem? DA PUTEM, DAR NU VREM. Si daca nu vrem atunci nu mai injurati personajul de desene animate Becali si fiti alaturi de echipa. Noi il vrem, il toleram deci ne place de el si suntem cu el. Conducerea FRF este una plina de dinamovisti si rude ale lor, acum din cauza lui Becali, au inceput cruciada impotriva lui si implicit a noastra...ne confundam toti cu Becali si ne place mizeria in care traim. Am putea sa nu stam capra, am putea scanda impotriva FRF la meciul cu tziganul de Lucescu....sa aratam lumii ca noi, POPORUL STELIST NU MOARE FARA LUPTA, SA ARATAM DRAGOSTEA PENTRU ECHIPA, pentru ANTRENOR NECONDITIONAT, SA NU NE LASAM CALCATI IN PICIOARE!!! pentru CA ASTA SE INTAMPLA DOMNILOR...SUNTEM CALCATI IN PICIOARE DE FRF DE Liga, DE ARBITRI, DE PRESA, DE TELEVIZIUNE!!!!!
Altfel vom arata ca suntem la discretia lor, ca atunci cand vor sa calareasca pe cineva vin la noi si ne f** in fund. SA CANTAM IMPOTRIVA NASILOR, IMPOTRIVA LUI LUPESCU, PRUNEA, MITICA, Constantin ETC.
Am spus mai sus ca noi il toleram pe Becali si suntem de acord cu el... daca aveti nevoie de argumente puteti sa cereti.
EU PERSONAL NU VREAU SA FIM SCLAVII SI BATJOCORA CAINILOR!
DACA VOI VRETI...... FITI IMPASIBILI SI LOVITI IN CONTINUARE ECHIPA SI ANTRENORUL!!!!!
Ce ar mai fi de spus? Se vede ca suntem cu totii suporteri adevarati. Ne doare sufletul, ne strigam durerea, ne dam cu parerea. Altfel ne-ar fi durut fix in scula.
Parerea mea e ca arbitrul a stricat inca de la inceput jocul, ca Vasluiul a profitat, s-a organizat bine, a dat la picioare ca-n codru si a avut si olecuta de noroc. Stelei, desi a vrut, nu i-a iesit nimic.
Lacatus ar trebui sa se hotarasca odata. Ori joaca echipa, ori pleaca.
Gigi sa o lase mai moale cu scandalurile si amenintarile. Pentru ca isi atrage dusmanii. Vasluiul e ultima echipa la care as fi vrut sa pierdem. Din cauza lui Porumboiu care a atatat un oras intreg, poate chiar un judet impotriva Stelei. Taran neghiob!
Un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil, dar nu ar fi schimbat nimic semnificativ.
AdiUltras: Becali n-are dreptate, ci doar a inceput sa dea subtil in Lacatus, daca observi. Face la fel ca si cu Hagi, o mizerie de om acest Gigi. Poate ca Lacatus sau Hagi nu sunt mari antrenori, insa Gigi este o mizerie de om. Pe fata spune "Lacatus are suportul meu, poate sa stea 100 de ani, are 100% suportul meu", apoi insa incepe sa dea in el subtil cu faza cu Goian ca nu l-a jucat titular, dupa ce tot Gigi l-a scos din echipa. Acum zice ca "echipa a jucat urat", adica tot Lacatus e de vina.
Va continua asa pana cand Lacatus isi va da demisia. E clar ca in momentul acesta Gigi vrea sa il dea jos pe Lacatus. Are deja planul facut sa il aduca pe Dan Petrescu, preferatul lui Giovanni. PUNCT.
O mizerie. Cea mai trista zi din viata mea ar fi sa cumpere UPC drepturile TV si sa pot vedea din nou aceste umilinte la care suntem supusi. DA, prefer sa dau odata brusc LIVESCORE.com si sa vad direct cu cat am pierdut, decat sa sufar 90 de minute de doua ori pe saptamana, de fiecare data. M-am saturat sa nu ma pot culca pana la 3 dimineata de nervi, m-am saturat sa nu fiu in stare sa muncesc o zi intreaga pentru ca joaca Steaua si apoi sa nu fiu in stare sa muncesc 2 zile pentru ca Steaua a fost umilita de Vaslui si U Cluj.
Da, am crezut din pacate la mai mult de la Lacatus, dar se pare ca in acel mini-retur au fost butoanele si norocul, nu stiinta lui Lacatus.
M-am mai gandit ca atunci juca sub presiune, ultimele 5-7 etape erau bara la bara cu CFR si ma gandeam ca sacrifica jocul pentru rezultat.
Cand s-a terminat totul in Stefan cel Mare, defapt, cand CFR a marcat din penalty la U Cluj, eram trist, dar in acelasi timp bucuros ca o sa vina un nou inceput, ca Lacatus o sa aiba parte de o pregatire de vara numai a lui, nu echipa preluata de la Olaroiu/Hagi. Ca o sa aiba parte de transferurile lui, si slava Domnului au fost fatza de alti ani. Ma gandeam ca nu mai exista presiune, ca va fi joga Bonito, ca e un nou inceput, ca am scapat si de "Dica cel lent" si de toti papagalii de suporteri care il injurau dupa tot ce a facut el pentru Steaua, a fost amicalul cu Roma, visam frumos.
Si cand colo, suntem la acelasi stadiu de infrangere la Vaslui cu Hizo antrenor, fara macar sa inscriem. Ridicol. Nimic nu poate fi mai dureros decat sa-l vezi pe Porumboiu tzopaind si pe Borcea dansand Shakira.
Porumboiu e un papagal, era insa o singura metoda sa i se inchida gura odata pentru totdeauna: sa castigam cu 3-0 in seara aceasta. Dar in loc sa facem asta, noi am pierdut cu 1-0 si acum el are cale libera sa urle in stanga si in dreapta "ca uite am facut curatenie in lot si Steaua n-a mai trantit meciul cu Vaslui". Spuneti-mi mie macar unul din voi, in conditiile din seara aceasta, IL MAI POATE CONTRAZICE CINEVA PE PORUMBOIU? LA DRACU, asta e cel mai dureros, chiar daca mai sunt 33 de etape la captul caruia vom castiga campionatul, PUTEM SA LUAM SI NOI VREODATA CAMPIONATUL DE MANIERA IN CARE A FACUT-O CFR, sa avem 11p AVANS LA SFARSITUL TURULUI si sa batem cu 4,5-0 toate zdrentele de echipe precum CS Otopeni?
Virgil
Sa fim seriosi, nu arbitrul a lasat mingea sa treaca peste ca sa poata lovi Lubinkovici cu capul.
Si nu arbitrul statea in marginea careului relaxat privind cum mingea il depaseste pe Petre Marin si cum Lubinkovic reia cu capul purtand pe spate tricoul cu nr 16 al Stelei.
Radutheodor
AdiUltras: Becali n-are dreptate, ci doar a inceput sa dea subtil in Lacatus, daca observi. Face la fel ca si cu Hagi,
Asa si trebuie.echipa nu joaca nimic.
Exista totusi o diferenta.
Lacatus e la echipa de 10 luni.Hagi era la inceput.
Ce rezultat ar fii avut meciul de astazi daca:
-echipa campioana a Romaniei nu era calificata direct in grupele C.L.dandu-i se posibilitatea de a pune mana pe ,,cascavalul" celor de la UEFA? (aici un patron de club destept ar fii ,,uns"si federalii cu ceva chiar si numai pentru faptul ca rezultatele echipei sale sa nu fie influientate in niciun fel de fasctori adiacenti intrecerii fotbalistice.)
-jjjjj nu intra in polemica cu m.Sandu?
-paszkany si taher nu ar fii fost in gratiile ocupantilor celor doua palate,recte base si tariceanu?
-daca Zapata nu gresea impardonabil?
-daca Ghionea era prezent in meci cu interventii sigure acolo unde-i era locul?
-daca n*doe ar fii fost eliminat la acea intrare criminala?
-daca brigada de arbitri ar fii fost echidistanta?
-daca Banel n-ar fii facut deplasarea la Vaslui?
-daca Arthuro ar fii avut putin sange de atacant?
-daca in locul lui Tiago ar fii fost Plesan?
-daca D.Moreno ar fii jucat in centru?
-daca pe final de meci jucatorii nostri nu ar mai fii apelat la ,,eternele pase peste"aruncate de pe fund direct spre careul advers?
-daca................?
Am mai fii fost atat de orbi de furie incat sa nu observam ca totusi echipa (per ansamblu) a jucat altceva decat ne obisnuise pana acum? Chiar nu putem sa vedem ca am inceput sa mai legam si noi cateva pase mai de doamne-ajuta si sa gandim fazele? Spre deosebire de sezoanele precedente cand intamplarea si hazardul faceau parte 50% din jocul nostru?
Mde, uit si alte amanunte :
Andone eliminat de Anorthosis + un titlu de campion castigat dupa ce potaile si gunoierii s-au dat la o parte intr-o regie de cascadorii rasului
Olaroiu : un titlu de 'antrenor' castigat dupa ce potaile au reusit sa de faca de kko tot returul ala iar gunoierii s-au desteptat prea tarziu. Cat despre clificarea in CL eu zic sa mai asteptam, e foarte posibil ca Steaua sa intalneasca Standard Liege in turul 3 preliminar si putem vedea atunci care-i diferenta.
Ma cum dracu se face ca Manchester United a luat titlul pentru ca Chelsea a facut 1-1 cu Wigan si a fost egalata in min 93, ca Arsenal n-a batut pe Liverpool. Cum se face ca Real a luat titlul pentru ca Barca a fost zdrente sezonul asta. Cum se face ca Inter a luat titlul pentru ca Roma a avut ghinion ultimele 5 etape. Cum se face ca Shaktior a luat titlul pentru ca i-a batut in meci direct pe Kiev, cum se face ca Bayern a luat titlul pentru ca Marica a jucat prost. Cum se face ca pana si Rednic cu pocnitorile lui de Blay si Ze Kalanga ne-a dat 18 puncte avans. Cum se face ca Andone a mai luat niste titluri si cu Dinamo. Cum se face ca Olaroiu a fost CAMPION CU FC National INAINTE DE ULTIMA ETAPA, a pierdut titlul in ULTIMA ETAPA CU O ECHIPA CARE ACUM E IN DIVIZIA C FRATE !!!
Si cum dracu se face ca numai Lacatus si Hagi au ghinion ... !!!??? Peste tot pe unde se duc? Cum se face ca Hagi a avut ghinion si la galata si la Poli Timisoara? CUM MA CUM? ca eu sa mor daca inteleg ...
@JDERUL
Am observat si eu o imbunatatire a vitezei in atac si au fost cateva pase in viteza(in principal intre Dayro si Szekely sau Ochirosii). Din pacate avem extreme de valoare, dar nici un varf mai de Doamne-ajuta, se vedea ca pe centru nu era nimeni care sa reia centrarile(Arthuro si Kapetanos au fost ca si inexistenti pe teren)
Trebuie sa fi observat si tu ca apararea e o gluma comparativ cu apararea de sezonul trecut. Am avut noroc la ratarea lui burdujan si daca moldovenii continuau sa atace mai luam cel putin un gol.
Ce rezultat ar fii avut meciul de astazi daca:
Frate, da in ritmul asta bine ca nu ne intrebi ce rezultat ar fi avut meciul de azi daca presedinte la Steaua era Ramon Calderon si ii aveam pe Casillas, Sergio Ramos, C Ronaldo, Fabregas, Torres si Stevan Gerrard. =)))))))))
Ce ar mai fi de spus? Se vede ca suntem cu totii suporteri adevarati. Ne doare sufletul, ne strigam durerea, ne dam cu parerea. Altfel ne-ar fi durut fix in scula.Parerea mea e ca arbitrul a stricat inca de la inceput jocul, ca Vasluiul a profitat, s-a organizat bine, a dat la picioare ca-n codru si a avut si olecuta de noroc. Stelei, desi a vrut, nu i-a iesit nimic.
Lacatus ar trebui sa se hotarasca odata. Ori joaca echipa, ori pleaca.
Gigi sa o lase mai moale cu scandalurile si amenintarile. Pentru ca isi atrage dusmanii. Vasluiul e ultima echipa la care as fi vrut sa pierdem. Din cauza lui Porumboiu care a atatat un oras intreg, poate chiar un judet impotriva Stelei. Taran neghiob!
Un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil, dar nu ar fi schimbat nimic semnificativ.
da si noi ar trebui sa o lasam in punctul mort cu aratatul antipatiei fata de Becali.....
sti cum e........bla,bla,bla.....macanim si nu facem nimic concret!!!!!!
Viteza a crescut doar pt ca au fost adusi jucatori de viteza.
Szekely e peste Nicolita la viteza.
Ochirosii peste Mendoza.
Dayro cu mult peste Dica.
Deci comparativ cu echipa din primavara, avem mult mai multi jucatori rapizi in teren.
De jucat, jucam la fel de prost.
Echipa nu are nici o idee ofensiva.
Se bazeaza doar pe calitatile indivizilor.
Hai ca poate Banel ii alearga pe aia pana mor.Hai ca poate Szekely si Ochirosii dribleaza in viteza si trag la poarta.Hai ca poate Dayro face faza etapei...
Dar nu merge asa.
Echipa nu are nici o idee de joc!!!
Nu ma credeti?
Va dau cel mai clar exemplu posibil.
In ultimele minute ale meciului, Szekely era pe stanga.A driblat un adversar, a incercat sa intre in careu dar a fost intampinat de 2 fundasi.Asa ca a pasat in centru.Daca era vreo faza lucrata, Tiago venea cu sut.Dar asa, pana sa vada intentia colegului sau, un vasluian a ajuns la minge inaintea lui Tiago si a degajat.
Aia e o idee de joc.
Scoti un adversar din joc, faci un culoar si dai pasa pt sut.
De nervi, am pierdut 2 ore in loc sa ma joc Football Manager ... =))
AdiUltras: noi doi ne contrazicem la multe chestii, da' macar tu pari ca stii ce vorbesti. Nu te mai chinui degeaba sa explici unora care nu vor sa inteleaga. Pana si eu, care sunt un ZEU =)), credeam ca echipa joaca acum frumos si in viteza, fara sa realizez defapt ca era vorba de executiile individuale a doi jucatori de exceptie: Dayro Si SZEKELY.
Deci se vede de la o posta ca si in jocul cu Roma si in seara asta, au fost cateva sclipiri de geniu, de viteza si de tehnica a acestor doi fotbalisti. Daca e ceva ce ma bucura in acest moment, este faptul ca Tatarusanu a semnat cu Steaua, ca Bogdan Stancu, Szekely si Ochirosii sunt la Steaua. Si cred si in Arthuro, desi are un start mai slab, cred ca este un jucator bun. Cred eu asta, astept cu placere sa mi se dea peste ochi daca se va dovedi contrariul.
Daca va aduceti aminte ce frumos s-a luptat si a recuperat un balon in chiar minutul 2,a pasat la Szekely iar acesta din urma a centrat fara se uite DIRECT PE Dayro frate, care era singur in careu (si Banel nu centreaza la ai nostri nici cand sunt 8 stelisti in careu). Si daca nu era Banel acolo cand a sarit mingea, ci Ochirosii sau Toja, si se facea 1-0, se facea din cauza recuperarii lui Arthuro. Arthuro in 5 etape va fi unul din cei mai buni atacanti din Liga 1, peste zdreanta aia de Fabbiani
.
Si frate, CEL MAI MARE CASTIG AL Stelei ESTE ACEST SZEKELY, sa-i dea Dzeu sanatate lu Copos ca a fost idiot sa nu-l cumpere. N-am mai vazut de vreo 10 ani jucator la Steaua sa centreze din prima, fara sa se uite, din marginea terenului, din intoarcere, FIX PE ATACANTU' STELIST. Si face niste faze de iti vine sa pupi televizoru, parca si uitam ca ne bate Vaslui cand era el la minge.
Asta ati vazut voi si vi se pare ca "suntem pe drumul cel bun". Lacatus e zero antrenor, dar un mare psiholog. Judecati voi singuri daca e de ajuns.
Si cand colo, suntem la acelasi stadiu de infrangere la Vaslui cu Hizo antrenor, fara macar sa inscriem. Ridicol. Nimic nu poate fi mai dureros decat sa-l vezi pe Porumboiu tzopaind si pe Borcea dansand Shakira.
Nu chiar. Nimic nu poate fi mai dureros decat sa vezi c-avem o conducere care nu se deosebeste cu nimic de papagalii astia. Daca Steaua ar fi condusa de persoane preocupate de eficienta si calitate, nu de propria imagine, ne-ar durea fix in pulpa de un meci pierdut fiindc-am sti c-a fost doar un accident si ca in meciurile urmatoare echipa ar putea juca altceva. Din pacate stim prea bine ca imbunatatiri spectaculoase nu-s posibile in conjunctura actuala.
Cred ca o sa fiu catalogat foarte optimist...nu prea sunt din fire
.....dar eu am sperante dupa jocul din seara asta......am vazut CEVA schimbat in bine...chiar daca putin, tot a fost ceva.....s a incercat sa se joace fotbal....Vad ca multi spun ca vasluilul a fost praf...eu nu i am vazut stand cu curul in poarta si bubuind mingeq....au tinut de minge, au avut mijlocul, mai ales dupa primirea golului, pana la gol am fost clar peste ei, dar dupa gol...Aliuta si cu ceilalti de la mijlocul lor ne au pasat si driblat cum noi nu prea am facut o..exceptii Dayro si Sekely (cred ca i am gresit numele) pe alocuri.....
Am vazut acele combinatii dupa care toti plangeau nu cu putin timp in urma pe site..am vazut o incercare de a juca fotbal. Greseala lui Laca e ca se incapataneaza (sau este facut sa se incapataneze...vesnica problema din curtea noastra).
Fratilor, am si eu indoielile mele legate de Laca....mai ales faptul ca joaca cu Banel in locul lui Ochirosii...sper sa vina Toja sa scapam de cosmarul acesta..poate atunci si l scaote de la inima si jijiotul....
Plus...noi nu avem un mijlocad central, coordonator AUTENTIC....poate Dayro o sa devina dar baiatul trebuie sa fie ce nu paote sa fie pentru moment...e vina lui Laca, e vina celor care au adusi jucatori?...nu stim si nu o sa stim niciodata atata timp cat jijiotul are Steaua in mainile lui si face ce vrea..taie si spanzura la echipa si in club.....
Pe Laca i l putem acuza de servilism....posibil.....dar....dar.....
Cand stau si ma gandesc la situatia noastra, situatia Stelei care sta la mana unui tampit...parca am fi sclavii lui ..parca suntem tinuti in lesa ca niste caini si ne rugam in gand....bai sa nu se supere asta ca iar ne trage un picior asa ca i se nazare lui. Stam la mana toanelor unui paralel in ale fotbalului si noi mai vorbim de antrenori performanti, de jucatori de valoare, de profesionalism ....cred ca ar trebui sa ne revizuim asteptarile avand in vedere situatia creata ..situatie care dainuie dupa plecarea lui MM....
Am mai spus o odata...Noi si el traim in lumi paralele. Noi vrem un fotbal de la echipa noastra draga pe care nu o sa l pupam atat timp cat asta e "jupanul"...cred ca l ungi la inima daca l strigi asa....Doar daca Laca o sa aiba o super putere de convingere, stapaneste psihologia inversa in asa fel incat sa l tina pe jijiot departe de echipa....pana atunci.....ne rugam sa nu se mai supere stapanul..ca iar ne trage cate un picior de vedm stele (un Rada exilat, un Goian pe banca, un Banel titular...numai suturi de astea primim in fiecare zi).
Acum toti ne gandim sa nu faca asta iar o criza...daca se baga peste echipa (altii cred ca dejao face iar Laca prin mutarile lui cu Banel si Goe le da apa la moara).....dar se apuca asta de .....daca, daca ...... rau am ajuns.....caini tinuti in lesa iar lesa e in mainile unui stapan nebun.
Viteza a crescut doar pt ca au fost adusi jucatori de viteza.
Szekely e peste Nicolita la viteza.
Ochirosii peste Mendoza.
Dayro cu mult peste Dica.
Deci comparativ cu echipa din primavara, avem mult mai multi jucatori rapizi in teren.
De jucat, jucam la fel de prost.
Echipa nu are nici o idee ofensiva.
Se bazeaza doar pe calitatile indivizilor.
Hai ca poate Banel ii alearga pe aia pana mor.Hai ca poate Szekely si Ochirosii dribleaza in viteza si trag la poarta.Hai ca poate Dayro face faza etapei...
Dar nu merge asa.
Echipa nu are nici o idee de joc!!!
Nu ma credeti?
Va dau cel mai clar exemplu posibil.
In ultimele minute ale meciului, Szekely era pe stanga.A driblat un adversar, a incercat sa intre in careu dar a fost intampinat de 2 fundasi.Asa ca a pasat in centru.Daca era vreo faza lucrata, Tiago venea cu sut.Dar asa, pana sa vada intentia colegului sau, un vasluian a ajuns la minge inaintea lui Tiago si a degajat.
Aia e o idee de joc.
Scoti un adversar din joc, faci un culoar si dai pasa pt sut.
SI CE DRACU MAI CAUTI AICI??.....DU-TE SI URMEAZA SCOALA DE ANTRENORI....
@AdrianUltras25
E o singura diferenta fata de sezonul trecut. Atunci ne bazam pe un singur jucator sa faca vreo faza care sa ne scoata din c***t: Dica. Acum avem 2 astfel de jucator: Dayro si Szekely. De altfel Szekely e singurul jucator care azi a reusit sa traga pe poarta de la Steaua. La pariu cu tine ca la vole-ul ala din prima repriza, o mare parte din atacantii nostri nu reuseau o executie la fel de precisa ca a lui?
Din pacate, alaturi de impotenta ofensiva care ne caracterizeaza de cateva sezoane, vad ca acum incepe sa scartaie si apararea
Choli
ma imprumuti tu cu banii necesari?
ca sa faci scoala de antrenori trebuie sa platesti bine prietene.
e un club exclusivist din cate am vazut.
nu lasa ei pe oricine acolo.
Doamne fereste sa apara vreun antrenor care sa nu aibe trecut fotbalistic!!!
Ca daca e asa, atunci ce mai fac fostii fotbalisti?
Someri la 35 de ani?
Nu se poate.Antrenori!!!!