Doar norocul ne-a salvat de la umilinta!
Doar norocul ne-a salvat de la umilinta!
Cu parere de rau, e timpul ca Petre Marin sa se retraga....
Maimuta aia de cioban o sa zica ca el debea acum se va implica la echipa.
)) rau eu rad dar nu e rasul meu.....asta e pericolul cel mai mare
Atata ne mai lipsea, un eliminat....
asa frate da si unu afara...
ELIMINARE NUUUUUUU!!!!!
:cursing:
Imi spune si mie cineva ce echipa e asta?
BOMBOANA PE COLIVA A FOST PUSA! Ghionea eliminat si zootehnistul porumb-boy exulta!
**** ***** de arbtru!!!
Nu ai auzit de tackling impecabil?
Poate se da fault, dar in nici`un caz galben unui jucator care mai are deja galben!!!
mama lor de orgolii...mari orgolii mai are oierul asta,sa-l tina pe Goian pe banca si sa-l bage pe Ghionea...si uite ce se intamplaaaa...vad ca Mirel s-a saturat de vrajeli si vrea razboi,dar asta trebuia sa o faca de la inceput...iar de cartonasul asta,las-o dreaq de treaba,dak asta a fost interventie de rosu,atunci vorba unui baiat care a postat mai inainte,ala trebuia sa fie condamnat la puscarie
:|...campionat infect ce sa mai vb
pentru faza asta ghinonea ar trebui scos din echipa , cand echipa si asea joaca prost tu ii mai lasi si in 10?stiind ca ai galben tu intri cu ambele picioare inainte??
Cand o sa aiba parte de arbitraje ca cel de astazi si CFR ul, Dinamo si crapizii????
@c.ronaldo17
Inteleg ca esti suparat, dar era de galben faultul pentru ca i-a prins unul din picioarele lui Lubjinkovic intre picioarele lui...
Un rosu si pentru porumbari dar e prea tarziu pentru a mai salva ceva....
Fara butoane suntem praf.....
incearca arbitru asta sa faca ceva,dar degeaba...mult prea tarziu...
na ca a eliminat si de la ei:D
@MoWeed
Hai sa fim frate seriosi, daca intervenitia lui Ghionea care nu i`a atins picioarele lui Lubjinkovic e de galben, atunci cea a lui N`doye la Tiago de ce culoare e?
Nu a fost de nici`un galben faza!
Frectie cu ,,carmol" la un picior de lemn. Este eliminat si un vasluian.
Doamne,Doamne ce arbitru ,,corect"!
Cand o sa aiba parte de arbitraje ca cel de astazi si CFR ul, Dinamo si crapizii????
cred ca nu vezi problema ,nu ar trebui sa ne intereseze astfel de lucruri, cand noi jucam ca o echipa din partea de subsol al clasamentului nu ai ce sa comentezi
Aia a lui n'doye a fost de rosu
Arbitrajul a fost infect oricum, dar de aia a si fost pus observator Prunea...
Doua cuvinte: Afara Lacatus. Daca mai ramane nu prindem Liga. Face echipa la indicatiile lui Becali. Il pune pe Dayro mijlocas. Insista cu Nicolita pe stanga. Doar pentru ca a fost un jucator important la Steaua nu inseamna ca trebuie mentinut intr-o pozitie pentru care nu e pregatit. Sa antreneze prin Liga a 2-a. Asta e nivelul sau. Incompetenta nu se iarta. Cu siguranta va fi dat afara, sper doar ca asta sa se intample cat mai devreme.
A inceput Mircea Sandu sa`si plateasca "datoriile" fatza de Becali .. Meciul asta a fost STRICAT de arbitru. Si moldovenii au jucat numa la rupere si au tras de timp cat au putut. Sa imi bag p#!@ in gatu` lor de anti-talente impreuna cu mizeria lor de patron X(X(
aceleasi senzatii pe finaluri de meciuri ca si anul trecut,adik suntem aproape de infrangere...n-o sa ne mai schimbam niciodata stilul de joc chiar daca aducem 20 de jucatori
Bravo Lacatus!
A inceput Mircea Sandu sa`si plateasca "datoriile" fatza de Becali .. Meciul asta a fost STRICAT de arbitru. Si moldovenii au jucat numa la rupere si au tras de timp cat au putut. Sa imi bag p#!@ in gatu` lor de anti-talente impreuna cu mizeria lor de patron X(X(
ce datorii amice? e un arbitraj prost ,dar cand tu ataci tot meciul si adversarul are mai multe ocazii ca tine ce inseamna???