Hai sa nu o dam pe arbitraj....
Meciul l-am pierdut in special pentru ca am jucat mediocru, numai Szekely, Dayro, Ochirosii si Radoi ar fi meritat mai mult
Hai sa nu o dam pe arbitraj....
Meciul l-am pierdut in special pentru ca am jucat mediocru, numai Szekely, Dayro, Ochirosii si Radoi ar fi meritat mai mult
Sutul acela al lui Kapetanos a fost sut de atacant?
imi pare rau de Szekely,saracu se chinuie de unu singur dar n-are cu cine juca...ce sa mai zic de atacanti,palamide ca astia n-am mai avut niciodata,pana si Iacob in ultima perioada a lui la Steaua juca mai bine ca astia
:| ![]()
![]()
A inceput Mircea Sandu sa`si plateasca "datoriile" fatza de Becali .. Meciul asta a fost STRICAT de arbitru. Si moldovenii au jucat numa la rupere si au tras de timp cat au putut. Sa imi bag p#!@ in gatu` lor de anti-talente impreuna cu mizeria lor de patron X(X(
daia n-am fost in stare sa tragem 3 suturi pe poarta???
Dute ma trebuie suspendat "meciu",astia ne rup la picioare....Nu este corect trebuiau eliminati multi vaslueni
Nu a fost fair-play deloc!!!
EU INEBUNESC ![]()
![]()
Sutul acela al lui Kapetanos a fost sut de atacant?
Stii...ai pretentii SA IESI din grupele CL si imprumuti gratis atacanti.
"nu e un joc modern este un kick and run specific britanic" ai ma
sa mori tu:)) cred ca astea au fost indicatiile date de Lacatus:))
A inceput Mircea Sandu sa`si plateasca "datoriile" fatza de Becali .. Meciul asta a fost STRICAT de arbitru. Si moldovenii au jucat numa la rupere si au tras de timp cat au putut. Sa imi bag p#!@ in gatu` lor de anti-talente impreuna cu mizeria lor de patron X(X(
da de faptul ca noi nu am jucat cine stie ce ce zici?
Ce vrei ma de la Kapetanos nu a mai vazut o minge de fotbal de mult timp.Nu vreau sa il laud pe Banel dar a fost peste Ochirosii la faze fixe.Primul joc prima infrangere, eu cred ca se putea mai mult dar numai comentez nimic.
A inceput Mircea Sandu sa`si plateasca "datoriile" fatza de Becali .. Meciul asta a fost STRICAT de arbitru. Si moldovenii au jucat numa la rupere si au tras de timp cat au putut. Sa imi bag p#!@ in gatu` lor de anti-talente impreuna cu mizeria lor de patron X(X(ce datorii amice? e un arbitraj prost ,dar cand tu ataci tot meciul si adversarul are mai multe ocazii ca tine ce inseamna???
Fratele meu, daca arbitru asta nu a avut lectzia invatzata, eu ma fac preot. Da`o`n **************** de treaba. Mie nu`mi e ca a luat Steaua bataie, dar macar s`o fi luat corect, nu pe mizeriile facute de unu` si altu`
Un meci de cosmar care trebuie uitat cat mai repede.Ar trebui ceva mai multa responsabilitate din partea lui Lacatus in alcatuirea echipei.
Maine ma duc sa dau probe la Steaua ca sunt mai bun decat Artuuro si Kapetanos...sa-mi dea si mie banii lor...ca au zecii de mii de euro si nu sunt in stare sa dea o pasa
Ce vrei ma de la Kapetanos nu a mai vazut o minge de fotbal de mult timp.Nu vreau sa il laud pe Banel dar a fost peste Ochirosii la faze fixe.Primul joc prima infrangere, eu cred ca se putea mai mult dar numai comentez nimic.
))))=)))) peste Ochirosii la faze fixe?? cred ca daia trebuie bagat in teren Banel nu?? da faptu ca Ochirosii a mai reusit un dribling?
campionatul? o gluma proasta...o infrangere care ne facem sa nu mai avem emotii cu campionat...as roma a jucat la misto si astia au crezut ca sunt Real Madrid...n-am cuvinte,am zis ca vara asta o sa schimbe ceva,da de unde dreaq,tot o prostie de echipa a ramas...si aia care tot insista cu Ochirosii...uitati-va cate actiuni a avut baietzasu asta...o fi el bun,dar nu e inca pregatit de Steaua...asta e clar!!!!
Cica la comentator ca a fost un meci de calitate
Acu chiar ca o sa inebunesc...Pe bune ![]()
daia n-am fost in stare sa tragem 3 suturi pe poarta???
Pai cand nu eshti lasat sa tragi pe poarta, de un arbitru si de nishte anti-talente, ce mai e de comentat ?
tiganul a stricat tot in atac; absolut tot....
CE draq arbitru ba cand noi nu dam un sut la poarta?Suntem vai mama noastra
Zloty degeaba o intorci recunoaste ca a fost mai bun la capitolul asta.
Cel mai bun jucator Radoi!
diseara au vasluenii prima..porumb fiert:-j
oricum am jucat urat prost ei au dat gol din cel mai mare bulan posibil asta e ![]()
N-o mai dati ba dupa plop ca romanu..lasati draq arbitru , uitati-va in ce hal joaca mercenarii astia "fotbal"
Am senzatia aia ca vad acelasi film prost odata inca odata si inca odata...
nu-i ceva nou pt noi...am pierdut din nou. cred ca trebuie sa ne obisnuim cu asa ceva. astazi a fost randul lui zapata. totusi, ce am jucat? arthuro, kapetanos!?
Mda... Steaua încã mai e în perioada de pregãtire.
Zapata îmi pare cã seamãnã din ce în ce mai mult cu Hamutovski. În primul an a apãrat dumnezeiește, în cel de-al doilea nesigur spre slab.
Apãrarea nesigurã și ea, Ghionea începe sã aibe niște intervenții stupide.
Golanski & P. Marin - slabi, cu un plus de inexistențã-n joc pentru polonez.
Ov. Petre - își face treaba și atât.
Tiago - mie mi-a plãcut.
Szekely - om de bazã.
Bãnel - încearcã sã-și facã treaba, da' nu poate sãracu'.
Dario Moreno - Dicã pierdea meciurile stând pe loc, el le pierde alergând
Arturo - invizibil
Ochiroșii - clar peste "alergãtorul ciocolatiu pierdut printre fotbaliști" la toate capitolele, mai puțin executarea loviturilor libere; ar trebui sã fie om de bazã
B. Stancu - invizibil
Cãpitanos - invizibil
Oricum, parcã se vede altceva în joc fațã de sezoanele precedente. Totuși, grupele UCL se vãd cam departe. Dacã Steaua va termina perioada de pregãtire pânã la meciurile din turul 3, intrã, dacã nu, doar cu un bulan ca anul' trecut, o echipã gen BATE Borisov.
SLAB,SLAB DE TOT!Cat trebuie sa mai suportam jocul acesta?Jucam asa de un an si jumatate...m-am saturat!Pacat,pacat de Szekely,e un super jucator,pacat de Dayro,postul pe care joaca ii ia cel putin 50% din potential...pacat ca n-avem antrenor!Nu trebuie sa ne amagim cu Toja...nu jucatorii sunt problema la Steaua!