FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - FC Steaua București 1-0

«167891014»
MALDINI30.07.2008 19:49

@ANTIgigi ala pleaca numai cand o sa fie 2m sub pamant

il_scorpio30.07.2008 19:49
Dureros ce sa mai zici ca eu unul am ramas fara grai. Au fost greseli de la portar pana la conducatori...Mie unul imi est clar, inca Ochirosii si Szekely cu tot talentul lor idiscutabil pe care-l au sunt inca tineri si neexperimentati, s-a vazut clar in jocul lor, iar Dayro este apasat de tricoul pe care-l poarta, a vrut sa faca multe si a gresit complicandu-se inutil. Mi-au placut ca de obicei Radoi, Ghionea si Petrica, si poate Tiago, cam atat...Forza Steaua !

Bha sunteti nebuni cu Petre Marin sau trebuie sa ma spitalizez eu??? Poate il mai aud pe unu ca zice ca Kapetanos e de perspectiva sa nu-l criticam pana nu-l vedem mai mult si unul sa zica ca Stancu are un viitor mare si ma duc la sanatoriu.

DanStan30.07.2008 19:49

Tinand seama de numarul redus de jucatori de mare valoare din lot precum si de lipsurile echipei tehnice as zice ca Steaua a facut un meci destul de bun azi. Dupa cum spuneam acum cateva zile, avem o echipa de locurile 3-5 si nu e cazul sa ne facem iluzii : trebuie sa se schimbe multe pentru a 'avansa' la nivelul de echipa de locurile 1-2. Pentru o echipa de locurile 3-5 Steaua a jucat bine. Nu ma multumeste statutul asta de echipa de mana a doua dar prefer sa accept realitatea decat sa-mi inchipui c-avem cine stie ce superechipa si sa ma mir dupa aia de ce jucam mediocru.

@dy_00730.07.2008 19:50

ce meci..[-( pun pariu ca orice om de pe acest forum i-ar putea inlocui pe:Banel,arturo,kapetanos,Petre Marin,Ovidiu.. mie frica de meciul cu brasovul..slab rau.. FORZA Steaua !!

fansteaua4630.07.2008 19:50

"Daca ma bate Vasluiul, ma las de fotbal. Nu ma intereseaza nimic. Nici Liga, nici nimic. Nu o sa mai fie Steaua de aur, ci Steaua de tinichea", a declarat Gigi Becali inainte de meciul de la Vaslui

greenyes30.07.2008 19:52
Mda... Steaua încã mai e în perioada de pregãtire.

Zapata îmi pare cã seamãnã din ce în ce mai mult cu Hamutovski. În primul an a apãrat dumnezeiește, în cel de-al doilea nesigur spre slab.

Apãrarea nesigurã și ea, Ghionea începe sã aibe niște intervenții stupide.

Golanski & P. Marin - slabi, cu un plus de inexistențã-n joc pentru polonez.

Ov. Petre - își face treaba și atât.

Tiago - mie mi-a plãcut.

Szekely - om de bazã.

Bãnel - încearcã sã-și facã treaba, da' nu poate sãracu'.

Dario Moreno - Dicã pierdea meciurile stând pe loc, el le pierde alergând

Arturo - invizibil

Ochiroșii - clar peste "alergãtorul ciocolatiu pierdut printre fotbaliști" la toate capitolele, mai puțin executarea loviturilor libere; ar trebui sã fie om de bazã

B. Stancu - invizibil

Cãpitanos - invizibil

Oricum, parcã se vede altceva în joc fațã de sezoanele precedente. Totuși, grupele UCL se vãd cam departe. Dacã Steaua va termina perioada de pregãtire pânã la meciurile din turul 3, intrã, dacã nu, doar cu un bulan ca anul' trecut, o echipã gen BATE Borisov.

Oare suntem singurii care am vazut, chiar daca putin pentru numele Stelei, o imbunatatire a jocului echipei....ma repet...raportat la bufa bufa din ultmii ani...si mai ales conditiile "super profesioniste" din sanul echipei..in care un luminat, aurat, branzar...taies si spanzura.....??????

Sunteti invitati la fotbal........jucat de voi.....tare as fi curios sa vad cu practicati majoritatea de aici sportul asta ....

dorianpirau30.07.2008 19:52

bai baietii...macar am scapad de Becali.."Daca Steaua nu bate la Vaslui, Ma las de fotbal"...yeah right. Joc slab, mi sa parut ca nu am legat nici o pasa...cred ca Lacatus ar trebui sa plece. Ne trebuie un antrenor strain si bun.

iri30.07.2008 19:52

trist... foarte trist ce se intampla...

Miaus30.07.2008 19:53

Vad ca Dayro "merita mai mult".

Imi explicati si mie de ce merita Dayro mai mult?

Ca nu a facut decat o actiune ca lumea tot meciul? Ca a tinut mingea foarte mult si inutil, TOCMAI cand ziceam ca am scapat de Dica ala "lentu"?

Am jucat execrabil si asta se intampla cand esti sinucigas si joci doar cu un mijlocas defensiv in fata a 5 mijlocasi.Nu am avut mijloc ca nu avea cine sa recupereze mingea.

Uneori un mijlocas in locul unui varf e mutare ofensiva nu defensiva.Vasluiul ne-a batut pe merit.Ca au tras de timp, ca au avut bulan,etc,etc NU MA INTERESEAZA.

Ei au facut ce trebuiau sa faca, atata pot aia le este lectia si au jucat-o bine.Nu ii mai acuzati pe ei ci acuzati-i pe impleticitii nostri.

Zapata asta e a comis-o, se mai intampla pana cand nu incepe sa faca din astea constant nu vad de ce sa ii scot lui ochii.

In schimb avem o aparare DEZASTRU. Golanski e absolut PENIBIL acolo, Petrica e prea batran, Ghionea merita sa nu prinda lotul vreo 3 etape pentru INCONSTIENTA si mai ramane Radoi singurul care a jucat ceva.

Ov.Petre a jucat ce stia el.Tiago e in plus.Ori cu Tiago ori cu Lovin tot al drac.

Arturo si Banel = Lolek si Bolek. Jucatorii astia au marea calitate ca oricat ai inmulti calitatea lor cu ceva ea ramane constanta.Va las pe voi sa decideti daca e vorba de ZERO sau unu.

Dayro - cea mai mare dezamagire.Poate ca nu joaca pe pozitia lui, dar asta nu explica driblingurile in tusa care sunt inutile, tinutul de minge aiurea cand trebuia sa avem viteza.Si a mai ramas Szekely.

In 3 jucatori Radoi, Ov.Petre si Szekely nu prea putem sa jucam.

Cred si sper ca sezonul asta sa fie ori la bal ori la spital.Ori vine Toja sau oricare altcineva si incepem sa jucam fotbal (poate si cu un nou antrenor...) ori iesim pe 10 si terminam balciul.

AdrianUltras2530.07.2008 19:53

Domnule Lacatus,

Va iubesc, va admir si va respect foarte mult pt tot ce ati facut pt Steaua ca jucator.

Nu cred ca va mai exista in istoria acestui club un jucator ca dumneavoastra.

Va sunt recunoscator si veti ocupa totdeauna un loc in inima mea.

De aceea va rog sa plecati de la Steaua.

Va rog dati-va demisia.

Nu aveti inca valoare ca antrenor si nu puteti antrena Steaua.

Ar fi pacat sa se ajunga pana acolo incat tribunele care inca va striga numele, sa va injure!

Nimeni nu vrea asta.

Ar fi probabil cel mai negru moment din istoria clubului.

Asa ca va rog din toata inima sa va dati demisia.

Despre cum ati pregatit meciul cu vasluiul am doar cateva intrebari:

1.De ce l-ati folosit pe Nicolita titular? E clar ca nu poate.Nu stie elementele de baza ale fotbalului(preluare, pasa,sut, sta tot timpul pe calcaie si asteapta mingea sa vina) si nu poate ajuta echipa.

2.De ce l-ati folosit pe Petre Marin titular?V-a impresionat ca s-a pregatit foarte bine in perioada de pregatire?Dar ceilalti jucatori nu s-au pregatit?Daca nu s-au pregatit, dati-i afara!

Atat timp cat Nesu a fost titular, Steaua a castigat meciurile de pregatire(vorbesc despre primele partide).De ce ati jucat cu Petre Marin titular?

3.De ce joaca Dayro Moreno la mijlocul terenului?E clar ca nu e mijlocas.Fantezia de care da dovada nu inseamna neaparat ca e un mijlocas innascut.Poate nu credeti dar multi atacanti au o tehnica si o imaginatie incredibil de mare si o folosesc pt a trece de fundasi cu dribling sau pt a face 1-2uri cu alti atacanti sau pt a-si bate joc de adversar in careu inainte de a da gol.

4.De ce l-ati cumparat pe Szekely daca aveti de gand sa jucati toate mingile pe Nicolita?In prima repriza Szekely a primit de foarte putine ori mingea!

5.De ce insistati cu sistemul cu 1 singur varf?Vi se pare ca a mers pana acum?De ce nu jucati cu 2 atacanti care sa stea tot timpul cu fata la poarta(Dayro si Stancu ar fi candidatii perfecti)?

6.Unde e jocul in viteza si cu devieri de la meciul cu Roma?

7.De ce nu mai merg fazele fixe?Nu credeti ca ati renuntat cam repede la Mendoza?

Pana acum am tot dat in jucatori(vorbesc aici de noi, suporterii, nu doar de mine).

E timpul sa ne intrebam daca avem antrenor.

Pe toata durata meciului Hizo a fost in picioare si a strigat la jucatori, dandu-le indicatii.

In tot acest timp Laca si Pedrazzini au stat pe banca si au povestit.

Va rog Domnule Lacatus, plecati!!!

Recoba30.07.2008 19:53

o echipa nu se face peste noapte.Am incredere ca vor juca mai bnie dupa ce vor incepe sa se cunoasca.Si Lacatus va reusi sa lege echipa.O singura vina ii gasesc lui Laca...nu e posibil sa mai incepi titular cu Nicolita ,atata timp cat ai pe banca un jucator de talent enorm cum e Ochirosii. In rest cred ca e prea devreme sa ne dam cu parerea de valoarea jucatorilor noi adusi.Totusi inca odata o zic...e dabea primul meci,mai sunt multe de aratat , dar atata timp cat vom juca cu jegul de Nicolita e grav de tot.

SS Lazio30.07.2008 19:54

Tiago, Kapetanos si Arturo. Astia sunt jucatorii de mare valoare de care vorbiti?

Adica, stati asa: cel care a jucat 60 de min. intr-un sezon intreg la aek= marele jucator? cel venit pe gratis?( e un fel de Vali Badea, a reusit sa califice echipa aek cu un an in urma si atat...)

Echipierul Cordobei?

Adica cu astia?

E trist, e dezolant, insa echipa nu s-a coagulat. Dupa meciul cu Brasov ne va fi tuturor mult mai usor. garantez.

N-a fost Lovin titular, Nicolita a fost schimbat primul (desi nu trebuia introdus), dar nu aveam cum !

Sa fim seriosi, rezultatul asta era pe foaia lui Prunea de dinainte de meci. I l-a dictat Porumboiu... de 25 de ori.

Rosu direct la n'doye, asta prima la mana. Rosu la Munteanu ( o interventie criminala, la 10 min. dupa ce luase galben).

Teren impracticabil. Refuz sa cred ca Zapata n-ar fi prins mingea pe Ghencea.

Efectiv, impracticabil. Nu stiu cum li se da voie sa joace pe un astfel de stadion de div.5. Nu se putea face un dribling, nimic.

Sa avem rabdare pana dupa meciul cu Brasov. Acolo toate scuzele astea nu vor avea valoare.

Rabdare, rabdare, ca de abia acum incepem sa ne inchegam, sa ne omogenizam.

Cand aveam in miniretur doar victorii era bine, acum nu.

xDaJACKALx30.07.2008 19:54
Tinand seama de numarul redus de jucatori de mare valoare din lot precum si de lipsurile echipei tehnice as zice ca Steaua a facut un meci destul de bun azi. Dupa cum spuneam acum cateva zile, avem o echipa de locurile 3-5 si nu e cazul sa ne facem iluzii : trebuie sa se schimbe multe pentru a 'avansa' la nivelul de echipa de locurile 1-2. Pentru o echipa de locurile 3-5 Steaua a jucat bine. Nu ma multumeste statutul asta de echipa de mana a doua dar prefer sa accept realitatea decat sa-mi inchipui c-avem cine stie ce superechipa si sa ma mir dupa aia de ce jucam mediocru.

Cum poti sa spui ca nu avem echipa???!!!Cand e foarte clar ca avem jucatori care au calitati tehnice deosebite, dar nu poti sa ataci in 3 oameni cand aia se apara cu 6.NU inteleg ce tot aveti cu Arturo si Kapetanos aia sunt atacanti de gabarit daca nu au mingi sunt morti.Ce vreti sa ia mingea din careul nostru si sa dribleze tot terenul?Nu avem trasee, idei ,nimic , am aratat ca o echipa care astazi s-a intalnit prima oara.

radutheodor30.07.2008 19:54

Frate, cred ca au trecurt 8 luni de cand nu am mai postat ceva, si il gasesc tot pe greeneyes aici zicand "eu zic sa nu aruncam cu noroi dupa un meci".

Care un meci frate, care un meci? Cand ai la dispozitie 2 jucatori din nationala Columbiei, 2 din nationala de tineret a Romaniei, 4-5 de la nationala Romaniei, 1 de la nationala Poloniei ... ce poti sa mai zici? Am jucat cu o echipa care cred ca nu ar retrograda si din Liga a doua a Spaniei sau Angliei ... numai puscarii de jucatori de 50.000$.

Acum sa mai aud pe unul sa zica ceva de (zer)Olaroiu. Zdrentelor, poftim, ii aveti pe banca pe Hagi si Lacatus, o sugem cu placere. Va dau in scris ca 5 ani de acum incolo Steaua nu va mai avea performantele pe care le-a avut Olaroiu cu Lovin, Gigel Coman, Oprita, Bostina, Carlos si Stelian Stancu. A luat toate petardele, a luat campionatu si a jucat semifinalele UEFA si a dus echipa in grupele CL, a facut 5 puncte, a facut egal la Lyon, a facut jucator din Dica, eram de temut in Europa.

Acum avem jucatori la care nici nu visam, Bogdan Stancu parea ca nu va ajunge niciodata la noi, Szekely era 90% la Rapid ... pai daca se mai ducea si Szekely la Rapid, cred ca ne mancau tiganii cu fulgi cu tot.

Peseiro e ZEU de antrenor pe langa Lacatus. DA FRATILOR, da, un fost jucator super mediocru precum Peseiro a venit si a facut echipa, a avut curajul sa il dea afara din lot pe Marius Constantin.

CFR ia titlul cu toate stifturile de jucatori liberi de contract. Dar greeneyes ne cere sa mai avem rabdare. Eu cred ca defapt Lacatus e un super antrenor si ii lasa pe CFR sa ajunga din nou la 11p, sa le arate ca de data asta reuseste sa le ia titlul ... **** !!!

P.S.: i-auzi si la SS Lazio, terenu, Prunea, plmea plmea ... ce teren frate? Era beton terenul, las-o dracului de treaba

predatorpulse730.07.2008 19:55

Multi dintre voi sunt suparati in aceste momente. Pe buna dreptata. Insa va rog sa nu uitati un lucru foarte important: astazi am vazut singura echipa din ultimele 2 sezoane si ceva care a incercat sa joace fotbal in deplasare in fata unei echipe care a stat cu fundul in poarta si poate mai important,astazi ne-am dat cu totii seama ca la Steaua se incearca o reconstructie a echipei si mai ales,a stilului de joc.

Repriza a 2-a a fost execrabila insa cu totii laudati acum echipa daca Banel stia cum sa loveasca o minge de fotbal la acea ocazie din prima repriza si daca nu era acel smoc de iarba care l-a derutat pe zapata abordam altfel repriza a 2-a. Am vazut astazi o Steaua cu un singur inchizator adevarat,adica ov Petre(thiago nu e inchizator orice s-ar spune),cu un szekely in forma si am vazut pentru prima oara niste driblinguri,un-doi-uri in viteza,chiar daca acestea s-au intamplat mai ales in prima repriza.

Datorita lui zeroli,Steaua a stagnat din punct de vedere al jocului ofensiv timp de 2 sezoane iar acum Lacatus trebuie sa-i invete pe acesti jucatori cum sa joace intr-un sistem ofensiv. Din ce am vazut azi se pot trage cateva concluzii de bun-simt zic eu:

-Petre Marin trebuie retras. Cu tot respectul dar are o varsta si mai este si scund si nu,nu spun asta pentru ca a gresit astazi la capul lui ljubinkovic ci pentru ca,odata cu aceasta tactica mai ofensiva,va trebui sa stranga mai mult in centru(pentru ca fundasii nostri centrali vor fi mai expusi si vor fi atrasi in tusa) si nu are cum sa faca fata

-aparatorii nostri centrali trebuie sa se obisnuiasca cu faptul ca nu vor mai avea un inchizator in fata lor. Cand Steaua juca cu 2 inchizatori de fapt juca cu unul pentru ca mai mereu statea in fata apararii,Steaua avand in unele momente ale jocului practic 5 fundasi(tineti minte cum se calcau pe picioare). De aici ni se trage apararea foarte buna din anii trecuti dar si mijlocul in care eram de multe ori in inferioritate.

-Lacatus trebuie sa vada ca Banel Nicolita are valoare de banca de rezerve si ca Dayro nu mijlocas,exact cum nici Dica nu era mijlocas. Pentru a fi mijlocas ofensiv ai nevoie de viteza,tehnica dar in ziua de azi trebuie sa te si retragi ca sa faci faza defensiva si dupa cum am vazut cu totii Dayro nu stie sa se retraga. Moreno are driblingul in sange si a fost periculos astazi tocmai cand era pe la 16 metri,adica in zona de atac,tocmai pentru ca postul sau este acela de ATACANT.

-atacul Stelei nu exista in acest moment pentru ca multi dintre acesti jucatori au fost adusi tarziu si mai indoiesc de valoarea multora. Momentan cele mai mari sperante mi le pun in arthuro si cred sincer ca atacantii Stelei trebuie sa se numeasca arthuro si Dayro moreno,cu Stancu rezerva iar Badea rezerva de rezerva. Kapetanos e o gluma de jucator si nu are viitor in Ghencea.

Ar mai fi lucruri de spus dar rog stelistii mei sa-si ia multe calmante pentru sezonul ce urmeaza si ii ii sfatuiesc sa nu aiba mari asteptari de la acest sezon. Va place sau nu,in acest moment Steaua are un colectiv care abia acum incepe lungul drum prin care trebuie sa devina o echipa de fotbal,si mai e condusa si de un antrenor fara experienta. Singurul jucator de valoare certa care a fost adus in aceasta campanie este si cel mai scump si anume janos szekely,dovada din nou ca e buna acea vorba "dai un ban da face". Avand in vedere ca actuala Steaua e o echipa in formare si ca va mai trece ceva vreme pana cand vor invata acesti baiati sa joace fotbal demn de numele Stelei, eu cred ca o clasare pe podium ar fi o performanta in acest an iar o participare in CL tine de domeniul science fiction daca dam de o echipa solida.

Personal cred ca abia peste 1-2 ani se va maturiza aceasta echipa a Stelei. Nu poti sa faci o echipa competitiva cand nu ai un 11 stabil,ce naiba,Steaua schimba vreo 4-5 jucatori la fiecare meci iar antrenorul nostru persista in aceleasi greseli,anume jucarea lui Dayro ca mijlocas si folosirea lui Nicolita ca titular.

Sper ca macar ciobanul sa se tina de cuvant si sa iasa din fotbal dar eu stiu ca e un jegos care nu are cuvant.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

vlad7530.07.2008 19:55

Un meci care trebuie uitat cat mai repede.Oricum mi-a stricat seara.E bine totusi ca e doar prima etapa.De ce sa ne mintim ca e totul roz? Avem restul campionatului in fata pentru a mai drege din greseli.Sper ca prin venirea lui Toja sa castigam un om si sa nu mai resuscitam pe Nicolita.

Din pacate,nu avem varfuri!

Iar Laca ii interzice lai Dayro "floricele"!

Urmeaza un meci greu,cel cu Brasovul,care are antrenor....TRIST .

fsoica30.07.2008 19:55

dupa spusele lui Becali suntem Steaua de tinichea

slabuta echipa, dar de ce sa ne facem iluzii ?

un loc 4-5, un loc de UEFA si mai incercam la anul...

fedora30.07.2008 19:56

Astia care va "pricepeti" la fotbal.

Dayro nu a fost egoist neaparat, poate ati observat si voi ca nu a avut cui pasa! Nu a creat nimeni culoare, nu s-a demarcat nimeni intr-o pozitie ideala. Iar familia de pase pe sus din final va face haiosi pe voi care spuneti ca avem o imbunatatire in joc. Aceleasi mingi bubuite de fundasi direct in fata, acelasi antrenor limitat (foarte limitat (super limitat)) pe banca.

Nu avem jucatori de valoare in lot? Dar Hizo pe cine are?

danimarcu30.07.2008 19:57

Cu un antrenor second-hand nu avem cum sa jucam fotbal!

Banel titular?Cat oare ii mai trebuie "antrenorului" sa vada ca nu mai are loc in echipa?

Nesu rezerva,Marin titular?Ce dracu,trebuie sa ai 10 scoli de antrenori facute ca sa vezi diferenta dintre ei?

Goian pedepsit pt ca vrea sa plece?Noi avem voie sa-l certam pe Goian,da antrenorul Stelei trebuie sa bage in teren cei mai buni jucatori,iar Goian e unul dintre ei...

Multumim antrenorului Gigi Becali pt rezultatul de azi,precum si secunzilor Pedrazzini (in primul rand) si Lacatus,secundul italianului in al doilea rand...

Jocul nostru nu merge bine,dar asta e vina si lipsei de omogenitate.

Rezultatul de azi a fost influentat in primul rand de jocul nostru,in al doilea rand de lipsa de antrenor,si in ultimul rand de arbitrul de azi...

Ma rog,raman cu Steaua la bine si la rau,ca intotdeauna!Pana la moarte.

E abia prima etapa,sper ca jocul nostru sa isi revina si sa-i batem mar pe brasoveni!

Hai Steaua!Mandru ca sunt stelist!

AdrianUltras2530.07.2008 19:57
o echipa nu se face peste noapte.Am incredere ca vor juca mai bnie dupa ce vor incepe sa se cunoasca.Si Lacatus va reusi sa lege echipa.O singura vina ii gasesc lui Laca...nu e posibil sa mai incepi titular cu Nicolita ,atata timp cat ai pe banca un jucator de talent enorm cum e Ochirosii. In rest cred ca e prea devreme sa ne dam cu parerea de valoarea jucatorilor noi adusi.Totusi inca odata o zic...e dabea primul meci,mai sunt multe de aratat , dar atata timp cat vom juca cu jegul de Nicolita e grav de tot.

M-am saturat de umilintele la care am fost supus in aceste 10 luni de cand e Lacatus antrenor la Steaua.

Cat timp sa ii mai acord incredere?

Cat sa il mai las?

Asa ati zis si in primavara.

Schimbati placa! Ca m-am saturat deja de melodia asta.

JDERUL30.07.2008 19:58

Daca nu v-ati enervat destul in timpul meciului uitati-va pe Telesport si veti vedea triumful frustratilor!

robespierre30.07.2008 19:59

mda....o sa fie un sezon lung. Eu zic ca azi Steaua n-a jucat cel mai rau fotbal. A avut meciuri si mai slabe.

Sa speram ca ne revenim.

Cu Steaua la bine la greu...

c.ronaldo1730.07.2008 20:00

@Miaus

Si Dica ce facea fratele meu in meciul asta?

Lua el mingea si o baga de la 50 m in poarta de unul singur?

Dica abia de atingea mingea de 10 ori in 90 de minute fratele meu. Dayro slab cum a fost, a fost mult mai activ in joc decat ar fi fost Dica "lentu`".

radutheodor30.07.2008 20:00

"Personal cred ca abia peste 1-2 ani se va maturiza aceasta echipa a Stelei"

INCREDIBIL. Atunci du-i la Urziceni pe toti, ca acolo e liniste si timp, 2-3-5-10 ani sa inchege o echipa. Poate ai uitat ca la Steaua obiectivul este titlul.

Explica-mi si mie te rog domnule predatorpulse, cum a reusit Andone sa inchege o echipa sa ia titlul din primul an la Cluj si cum a reusit Razvan Lucescu sa inchege o echipa sa promoveze din prima in Liga 1 si sa bata la meciul de debut pe Unirea Urziceni si explica-mi si mie cum a reusit Peseiro sa bata cu 3-0 pe Bistrita la debut, fara Coman, M Constantin, Burdujan, Buga, Despotovic, Sapunaru, etc etc etc ... daca nici Peseiro la Rapid nu a schimbat tot lotul si joaca Rapid de rupe sitlul, o sa mature cu CFR in etapa 3-a ...

P.S.: Lacatus, o legenda ca jucator, o panarama ca antrenor.

CRonaldo: Dica a fost golgheterul Stelei 4 ani + pasatorul decisiv al Stelei + golgheterul Stelei in Champions League. Deocamdata taci macar 1 sezon si daca la sfarsit Dayro are macar jumate din golurile lui Dica, vorbim.

greenyes30.07.2008 20:00
@greeneyes din partea mea aia de la Vaslui merita toate felicitarile ,au obtinut ce siau propus chit ca au facuto cu faulturi criminale cu un joc fragmentat, dar si-au atins scopul

noi nu suntem o echipa mica de provincie ,trebuia sa ii calcam in picioare pe gandaci astia ,si tu imi zici ca daca am avut mai multe pase ca anul trecut e mai bine?? scuzama da nu impartasesc optimismul tau

buba acuma e antrenoru imi pare rau ca o spun da asea e, cand tu ai numai fotbalisti mici de statura in teren si tu sa joci numai ,da numai cu pase lungi nu am ce sa spun

Cu trasul concluziilor mai astept ..... legat de pasele lungi...noi am pierdut mijlocul terenului...noi inca nu avem.....si asta e vina bancii tehnice si a alarora care aduc jucatori la Steaua (sa nu l uitam pe ciobante)....Dayro e atacant pur sange care acum INVATA sa fie coordonator.......din pacate situatia lui e pe muchie de cutit...sper ca Laca realizeaza ce face...si sa nu sparga oalele in capul lui...ar fi pacat......

Steaua cauta atacanti de CAREU de doi an ide zile....noi aveam deja un super atacant Dayro....dar nu cauta de ce are nevoie ......MIJLOCASI OFENSIVI.....plus ca l am dat pe Thereau.....ce rost mai are sa vorbim cand Steaua e pe mainile ciobanului........

Oricum....eu unul nu pot sa ma arunc cu acuzele dupa un meci......

«167891014»