Cand o sa aiba parte de arbitraje ca cel de astazi si CFR ul, Dinamo si crapizii????
cred ca nu vezi problema ,nu ar trebui sa ne intereseze astfel de lucruri, cand noi jucam ca o echipa din partea de subsol al clasamentului nu ai ce sa comentezi
Nu s genul sa ma leg de arbitru....a fost o constatare normala dupa meciul de astazi....si ma repet....vasluiul a jucat fotbal....Steaua nu a jucat singura.....au controlat mijlocul...Aliuta a orchestrat aproape perfect jocul lor....iti este greu sa recunosti ca au jucat si astia fotbal????? Mie nu.Sa ne raportam la ce a fost in teren, nu la numele echipelor.
Ca noi nu am jucat e problema noastra...... Fata de alte infrangeri de data asta nu s asa afectat....pentru ca am pierdut impotriva unei echipe care a jucat fotbal chiar daca se numeste Vaslui. Cand o echipa mica din italia bate pe Milan sau Juve va place???
Asta e ..... e primul meci...Daca o sa incepeti sa aruncati cu noroi dupa un meci in care eu zic ca am jucat mai mult fotbal decat anul trecut...chiar daca e putin pentru pretentiile Stelei....e de rau....Ce i reprosez lui Laca e ...atletul.....
Jucatorii astia trebuie sa treaca de la bufa bufa la joc din prima, un doi uri, viteza etc....adica fotbal....daca noi nu o sa avem rabdare ..... o sa se aleaga praful. Nu le caut scuze dar eu zic ca sunt sanse reale de imbunatatire a jocului....cu o conditie...sa nu inceapa iar gibonul sa si arate muschii....atunci chiar ca se alege praful.
As dori, poate chiar o sa se realizeze acest lucru....sa organizeze AISS un turneu de fotbal de o zi....undeva prin Bucuresti....la care sa participe user ii acestui site....sa vedem care sunt cunostintele fotbalistice ale stelistului internaut....sa punteti meciuriule si pe site....un turneu....10 minute doua goluri....ar fi tare.....