Hai ma Laca,baga-l pe Stancu in locul lui Tiago ca nici nu miscam in atac
...da sa nu il bagi in min 85 ![]()
Oare incepe sa se simta lipsa Dicanului?
Hai ma Laca,baga-l pe Stancu in locul lui Tiago ca nici nu miscam in atac
...da sa nu il bagi in min 85 ![]()
Oare incepe sa se simta lipsa Dicanului?
In sfarsit,a facut si Arthuro o faza!
In sfarsit,a facut si Arthuro o faza!
Sunteti nervos rau de tot M:).
Un arbitru timorat care acorda fault la oriece interventie.
Pasa la portar!!!!!!!!!!!si jegul de arbitru da ....corner!
Incredibila faza!
FRF`ul sa traiasca!
se poate compara Ochirosii cu Banel?? acum serios
Doamne in p*** mea!
Rahatul asta de portar isi schimba ghetele in timpul meciului iar arbitrul sta si il asteapta!
se poate compara Ochirosii cu Banel?? acum serios
Unul e fotbalist altul e atlet....ghici ciuperca cine i ?
)
Doamne in p*** mea!Rahatul asta de portar isi schimba ghetele in timpul meciului iar arbitrul sta si il asteapta!
=))...lasa frate,traim in Romania :-j
pfoa de se leaga ceva, nimic frate
se poate compara Ochirosii cu Banel?? acum seriosUnul e fotbalist altul e atlet....ghici ciuperca cine i ?
)
frate nui nici atlet ,daca era asea poate avea viteza nu???
se poate compara Ochirosii cu Banel?? acum seriosUnul e fotbalist altul e atlet....ghici ciuperca cine i ?
)
eeeee,viteza are ca la cat a fugit de tarani dupa ce fura cirese si porumb,i s-a format ![]()
@
Sunteti nervos rau de tot M:).
Din pacate,da!
Cum sa nu fiu nervos cand arbitrii ne macelaresc,Laca incepe cu Banel,Ghionea viseaza,Arthuro face prima faza notabila de-abia in minutul 55 ,iar Zapata este ,,cel mai periculos atacant vasluian?
)
eeeee,viteza are ca la cat a fugit de tarani dupa ce fura cirese si porumb,i s-a format
nup tre sa te contrazic , eu zic ca isi lua avans si ii facea la rezistenta:)))=))
)
Asa umbla vorba prin popor ca e atlet
; atletii sunt de viteza si de anduranta acum....si aceste calitati i au fost afectate de faptul ca fotbalul si atletismul se lupta in corpul sau ...e o lupta apriga in interiorul muschilor lui Banel......si la suprafata isi face loc un hibrid fara nici o calitate......
Hai mai repede Toja ca nu e bine deloc ce se intampla cu echipa in momentul de fata ![]()
Timpul trece repede si noi nu reusim mare lucru!Macar de s-ar tine de cuvant Becali,desi nu cred!
Cum poate sa ridice ala offside ???? Bai baiatule.....
A iesit Arthuro care nu a facut mai nimic....
Hai mai repede Toja ca nu e bine deloc ce se intampla cu echipa in momentul de fata![]()
mai degraba avem nevoie de un antrenor , nu poti sa joci asea cu jucatori tehnici si scunzi (excluzandu-l pe Banel) sa joci cu pase lungi
A iesit Arthuro care nu a facut mai nimic....
Si intra Kapetanos care va face absoult nimic.
Daca JJ se tine de cuvand zau ca-mi doresc sa pierdem........dar gunoiu mereu invoaca el ceva sa o intoarca la180%.
si nu va mai tot luati de Lacatus ca joaca cu ala sau celalalt,sau ca nu-l schimba....el e doar o marioneta acolo JJ traseaza lucrurile de la inceput iar el le pune in practica.
m-am saturat sa vad ca mai nou ne batem cu echipele de la mijlocul clasamentului ce sa mai vb de ttlu cu jocul asta.........
Fratilor cat de porumbari si antipatici or fi vasluienii, astazi au jucat fotbal....ca noi am fost subtirei...e alta problema....
Maimuta aia de cioban o sa zica ca el debea acum se va implica la echipa.
era sa fie 2-0 nu mai rezist nervos! ![]()