FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - FC Steaua București 1-0

«123414»
ultramoro30.07.2008 12:05

MULT SUCCES IN NOUL CAMPIONAT!!...Un parcus cat mai bun in noul sezon atat in campionat cat si in cupele europene, cat mai multe victorii si meciuri memorabile. SA NE RESPECTAM BLAZONOL!...MULT SUCCES MAI DEPARTE, Steaua Bucuresti!

berny3230.07.2008 14:57

Salut,

Steaua fans :steag_cruce_invers:

stie cineva un internet site unde pot sa vad meciul?

Multumesc, Berny

dax4730.07.2008 14:59

Trebuie sa batem Vasluiul lui porumbel, dar rau de tot, la scor. E plina tara asta de terminati. Care mai de care fura, se ajunge, si apoi isi trage echipa de fotbal ca sa apara la tembelizor, sa dea cu gura, precum pe vremuri la securitate.

Il dispretuiesc pe porumbel asta. E mai complexat decat un caine cu pene. Tare patetic

Hai Steaua ! Hai baietii ! Sa incepem campionatul cum trebuie, cu o victorie, la scor !

iulianbarlad30.07.2008 15:23

am mari emotii si sper sa nu avem mila fata de echipa idiotului care si-a facut un scop in viata din dorinta de a ne bate.forta Steaua!!!

vlad7530.07.2008 15:50
?Oricine va purta obiecte vestimentare în culorile Stelei sau orice alt simbol al echipei oaspete nu va avea acces în stadion, întrucât în sectorul rezervat oaspetilor vor intra doar suporterii care vor face deplasarea de la Bucuresti, conform solicit?rilor primite de la FC Steaua Bucuresti?, se arat? într-un comunicat de pres? emis de FC Vaslui. :laugh: :laugh: :laugh:

Porumboul atinge culmile delirului. Dar cine mama dracului e el sa hotarasca hainele cu care ai voie sa intri pe stadion ? Hitler ? Stalin ? Idi Amin ?

Poate doar sa-l distribuie Porumboiu Jr. in aceste roluri.

Hitler a fost Charlie Chaplin

Idi Amin a fost Forrest Whitaker.

Stalin a fost Robert Duvall....

Lui Porumboiu ii mai ramane doar Tandala,ca pe ala nu l-a jucat nimeni!...sau cu acordul fiului regizor :avortonul din "4 luni,3 saptamani,2zile..."

Alex88pl30.07.2008 16:09

referitor la faza cu "vestimentatia" scoasa de papagalu ala...sa moara ma-sa daca n-o sa fie tot stadionu ros-albastru..ca de obicei.poate tace din gura data viitoare

ultrash30.07.2008 16:27

Rada lasat in afara lotului,Goian pe banca? dubios :-?

AdrianUltras2530.07.2008 16:33

Daca Lacatus incepe cu Nicolita demonstreaza clar ca nu are ce cauta ca antrenor al Stelei.

Tiganu nu stie fotbal.Orice ar zice oricine, nu stie fotbal!

Poate sa dea 7 goluri in seara asta ca tot nu imi schimb parerea.

Ochirosii a demonstrat in meciurile de pregatire, in meciul tineretului cu Italia si in meciul de prezentare, cu Roma, ca e cel mai bun pe partea stanga.

Daca Lacatus nu il foloseste inseamna ca e o noua era Piturca, cand la Steaua jucau doar cotizantii.

Doar asa imi pot explica eu prezenta lui Nicolita in echipa: cotizatia la antrenor!

greenyes30.07.2008 16:36
Salut,

Multumesc, Berny

Salut! Incearca www.rojadirecta.org (trebuie sa intalezi sopcastul sau tvants) sau http://www.cool-TV.net/TV-channels/TV-live...tal-online.html (ai nevoie de sopcast).

Daca Lacatus incepe cu Nicolita demonstreaza clar ca nu are ce cauta ca antrenor al Stelei.

Tiganu nu stie fotbal.Orice ar zice oricine, nu stie fotbal!

Poate sa dea 7 goluri in seara asta ca tot nu imi schimb parerea.

Ochirosii a demonstrat in meciurile de pregatire, in meciul tineretului cu Italia si in meciul de prezentare, cu Roma, ca e cel mai bun pe partea stanga.

Daca Lacatus nu il foloseste inseamna ca e o noua era Piturca, cand la Steaua jucau doar cotizantii.

Doar asa imi pot explica eu prezenta lui Nicolita in echipa: cotizatia la antrenor!

Ma simt ciudat rau cand ma uit la titularii anuntati si l vad pe atlet (iar Ochirosii "inca nu e o solutie pentru Steaua"....Of Doamne), Goian pe banca (acum imi vine in cap o declaratie de a lui, cand nu intelegea de ce suporterii sunt impotriva celui care imprumuta echipa dupa faza cu fularul cateilor la gat...acum cred ca intelege si el ... sper) iar Rada inafara lotului. In sfarsit......ei stiu mai bine......noi nu putem decat sa suferim si sa ne dam cu pararea.....

As vrea sa i zdrobim in seara asta...sper sa nu avem parte de inca o dezamagire ca la alte meciuri inainte de care am sperat din tot sufletul.

berny3230.07.2008 16:46
Salut,

Multumesc, Berny

Salut! Incearca www.rojadirecta.org (trebuie sa intalezi sopcastul sau tvants) sau http://www.cool-TV.net/TV-channels/TV-live...tal-online.html (ai nevoie de sopcast).

Multumesc, am instalat sopcast! Ma bucur la un meci de Steaua dupa euro!!

nemilosul30.07.2008 16:49

Banel titular,Goian rezerva,rada lasat in afara locului ...Lacatus dintr-o legenda a ajuns un sclav

nici olita nu era atat de devotat stapanului

dupa ce am vazut caracterul legendei noastre nici o victorie cu 5-0 nu mi-ar face supararea sa dispara

MoWeed30.07.2008 16:50

Iar e tiganul titular? :thumbdown:

Nu mai scapam de el? Sa vina odata Toja ala poate asa nu o sa mai joace asta....

danimarcu30.07.2008 16:53
Musai sa debutam cu o victorie in noua editie de campionat. Va fi greu pana vom marca primul gol. Apoi vasluienii vor iesi la joc si posibilitatea de a majora scorul va fi usoara.

Mizez pe o victorie la doua goluri diferenta. Sa moara Porumboiu de ciuda. Dar si Muresan, Borcea si Iancu.

Si bineinteles infractorul Copos si Taher.

:whistle:

Sper sa ii inchidem gura pe veci porumboy-ului,printr-un scor concludent!

Sper ca Lacatus sa ia cea mai buna decizie in privinta primului 11...

Hai Steaua!

Virgil30.07.2008 16:53

Echipa de start a Stelei:

Zapata - Golanski, Radoi, Ghionea, Petre Marin - Ovidiu Petre - Szekely, Tiago, Dayro Moreno, Nicolita - Arthuro.

"Ma astept ca Vasluiul sa nu iasa la atac . Hizo nu va forta din primele minute va astepta ca Steaua sa iasa . Vreau atitudinea de la meciul cu Roma pentru Steaua. Sa-si respecte blazonul.Trebuie sa demonstreze ca e superioara. Dayro Moreno va fi cheia jocului" a spus Gabi Balint la Sport.ro

FC Vaslui, echipa probabila:

1. Kuciak - 15. Buhus, 29. D. Munteanu, 28. Canu, 27. Hugo Luz - 20. Ljubinkovici, 21. N'doye, 4.Ghencev, 10. Aliuta - 19. Temwanjera, 9. Burdujan.

Nu credeti ca Ghencev ar trebui sa joace la noi? :) Ma rog, poate e omul nostru in echipa porumb oiului.

L-am prins pe Porumboiu. Oaie de-a lui Gigi. :))

ullo30.07.2008 16:58

cred ca Ochirosii ar trebui sa joace titular....e bun,si sper sa batem azi

c.ronaldo1730.07.2008 17:12

Lacatus e antrenorul, el decide cine joaca si cine nu.

Cu siguranta noua nu ne place de Nicolita, dar e foarte util defensiv "tiganul".

ros-albastru4ever30.07.2008 17:43

Oooooo,ce surpriza...comentator e Bogdan Cosmescu :>...dar langa el e fatalaul de labaleanu :|...strica toata treaba...da bine ca nu mai e gretosu ala de vochin :-j

cosmos1330.07.2008 18:07

1-0 pt Vaslui,pacat de zapata....daca si asta a inceput sa gafeze!

Tiago e pe nicaieri

crossman30.07.2008 18:08

incredibil ce gol de tot kkt-ul dar nu pot sa ii reprosez nimic lui zapata de atatea ori ne-a scos din kkt

Inteleptul30.07.2008 18:09

Vaslui 1-0 Steaua NU SE POATE!!!Ziceti-mi ca e un bug la fifa 08-09....

Sper sa batem cu 2-1 desi nu prea cred...(dar sper)

LUPTA Steaua!!!LUPTA! :steag_cruce_invers::hai_steaua:

cosmos1330.07.2008 18:10

Ala de la Vaslui trebuia sa ia rosu

Kekea30.07.2008 18:10

In primul rand ce vina are Zapata ca Petre Marin era prost plasat, ba chiar acel Nicolita util defensivei a fost abesent la acea faza.

ros-albastru4ever30.07.2008 18:13

Praf in ochi a fost meciul cu AS Roma...mdea...deja e obisnuinta :-j ... Jiji,pregateste-ti plecarea...

Inteleptul30.07.2008 18:15

Da frate parerea mea e ca Gigi nu a facut bine echipa!!!Ca Lacatus sigur nu a facuto!Cel putin asa cred(chiar Lacatus a recunoscut ca Jiji oieru face echipa)

cosmos1330.07.2008 18:17

N-am vrut sa zic ca Zapata e singurul vinovat,dar eram obisnuiti sa ne scoata mereu.Uite ca acum s-a prostit si el dupa ceilalti.Oricum jucam de toata jena...

ce sut a avut szekely!!!!

«123414»