FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Contracandidatele La Titlu - Sezonul 2008-2009

«1789101114»
MoWeed29.11.2008 22:50

Adriane, pentru asta e nevoie si de un antrenor curajos si o conducere rabdatoare.

Pai in contextul crizei economice, ratarea cupelor europene ar fi extrem de rea pentru Jiji. Ia gandeste-te cum ar reactiona daca acei tineri gresesc intr-un meci pe care il vom pierde.

Adrian29.11.2008 23:06

Sa vedem ce fel de antrenor e Dorinel.Nici despre Napoli nu se puteau spune multe la inceput.

Acum, pe mine ma doare fix in cot de ce e bine pt Gigel.Ce e bine pt Steaua ma intereseaza pe mine.

Desi probabil ca ar fi mai bine, orgoliul imi spune ca Steaua trebuie sa nu piarda sezonul urmator de cupe europene.

Daca intr-adevar vor fi promovati tineri, atunci noi castigam oricum ar merge treburile.

Daca baietii merg bine si prind cupele europene sau chiar locul 1 - Foarte bine!

Daca rateaza cupele europene dar echipa progreseaza - iarasi foarte bine!

Sa vedem ce va fi.

Viitorul nostru e oricum foarte incetosat.

MoWeed29.11.2008 23:14
Acum, pe mine ma doare fix in cot de ce e bine pt Gigel.Ce e bine pt Steaua ma intereseaza pe mine.

Desi probabil ca ar fi mai bine, orgoliul imi spune ca Steaua trebuie sa nu piarda sezonul urmator de cupe europene.

Sunt complet de acord cu tine ca numai ce e bine pentru Steaua ar trebui sa ne intereseze. Din pacate pe Jiji nu-l intereseaza decat ce e bine pentru el.

Adrian29.11.2008 23:17

Eu mizez pe faptul ca Gigel nu gandeste pe termen lung.

El o sa zica: "nu mai cumpar nimic...ca sa nu dau bani... ca e criza financiara...promovez tineri...si daca nu merg fac valize...pac pac..."

Insitinctul lui de afacerist de prada sigur asta ii zice.

Si s-ar putea ca asta sa fie cel mai bine pt noi in aceste conditii.

Cu putin noroc vom asista cum Gigi isi da singur m**e.

Marius29.11.2008 23:19

In mod normal se pot intampla 2 chestii:

1. Jiji isi ia catrafusele si pleaca

2. terminam pe loc de Liga, indiferent de cine e antrenor sau cine joaca, asa cum se intampla de 2 ani.

razvan_stelist200730.11.2008 00:08

Adrian ar fi bine sa se promoveze tineri dar acei tineri sa fie completati de jucatori buni si experimentati(24-30 ani)

c.ronaldo1730.11.2008 07:52

E imposibil acest lucru la Steaua. Nici-un antrenor nu si-ar putea asuma o asemenea sarcina. Ganditi-va ca doar o singura data in viata D.Munteanu are sansa de a antrena o echipa precum Steaua, iar daca va incerca experimente cu 5 jucatori de la Steaua 2 + 5 de la echipa mare (sa zicem) si va esua, imaginea lui ca antrenor ar fi prafuita rau de tot.

Plus ca in exemplul Craiovei au fost nevoie de aproape 3 sezoane pentru a ajunge unde sunt acum. Si asa este peste tot in lume. Orice jucator are nevoie de un sezon sau chiar mai mult de acomodare pentru a da randamentul maxim.

bodanelu30.11.2008 08:00

si ca o continuare a postului lui @ronie, cum la noi se vrea performanta imediat, plus ca sunt 2 ani de zile de cand nu am mai luat niciun trofeu, si eu unul nu as vrea sa repetam cei 4 ani de pe vremea lui Piturca...

Adrian01.12.2008 23:41

Ceferistii unguri au facut blat cu gazul metan.

E destul de clar ca lupta se va da in retur in 3:Noi, dinam0 si cefere.

Mi-e foarte ciuda ca le-a iesit acestor jeguri blatul.In ultimul minut, incredibil!

Bine, nici Curtean nu se prea astepta sa intre sutul ala.

Asta e.

Sa speram ca o sa incepem noi sa jucam.

Cainii sunt foarte slabi.Ei au doar meciurile de culise.Pe teren sunt varza.

Bogdan4Steaua02.12.2008 08:27

Daca era blat, nu cred ca asteptau ei ultimul minut. Conduceau lejer cu 2-0 sau 3-0 si stateau linistiti.

Daca vedem numai blaturi in dreapta si in stanga si nu constientizam criza in care ne aflam, vom sfarsi tragic.

Adrian02.12.2008 11:38

Cam usor au facut marcajul ala din minutul 93.De fapt, ce marcaj?!

Mingea aia nu trebuia sa cada.

Nici un fundas de Liga a 3a nu ar fi lasat mingea aia sa cada in minutul 93 in careu.

Curtean, saracu', a dat gol din gresala.Au trebuit baietii sa rezolve problema cumva.

Gazu si cefere sunt prieteni vechi.

Cefere a intrat in A datorita gazului.Ca astia au facut egal cu Jiul in ultima etapa din acel campionat care i-a dus pe ceferisti in Liga 1.

Atunci era sabau antrenor la gazu.Si cred ca Muresan juca la ei.

Bistrita, cefere si Medias sunt prieteni buni.

dee02.12.2008 11:41

Adrian, aia erau prea euforici ca au egalat , iar asta i-a costat. Nu inteleg de ce vezi mai mereu conspiratii si blaturi. Daca ar fi fost blat, de ce s-ar mai fi chinuit ei sa egaleze in minutele de prelungiri? de ce sa mai faca o patrundere si sa suteze plasat in min.91? :) au avut ceferistii noroc si au inscris, la fel cum a avut si Steaua aseara. Victoria ambelor echipe a fost norocoasa.

Bogdan4Steaua02.12.2008 12:01

Gaz Metan are sanse reale de a evita retrogradarea. Ma indoiesc ca le-au cedat punctele celor de la CFR in mod voit.

Adrian02.12.2008 12:09

Care dintre Gloria Bistrita(tata jean), Pandurii Targu Jiu(condescu) si Farul Constanta crezi ca va lua locul gazului la final de campionat?

p.s. Si u Cluj a avut anul trecut forta de a se salva de la retrogradare.Forta, nu si vointa.

Bogdan4Steaua02.12.2008 12:41

In fotbal orice e posibil. Mai putin in cazul Gloriei Bistrita.

MoWeed02.12.2008 13:13
Care dintre Gloria Bistrita(tata jean), Pandurii Targu Jiu(condescu) si Farul Constanta crezi ca va lua locul gazului la final de campionat?

Vedem la finalul campionatului, dar imi vine greu de crezut ca Pandurii sau Gloria vor retrograda

cristian01402.12.2008 14:20

Cum sa pice ba Pandurii ? Ati innebunit ? :)

Nici vorba.

weeezer02.12.2008 19:32
[...] doar o singura data in viata D.Munteanu are sansa de a antrena o echipa precum Steaua, iar daca va incerca experimente cu 5 jucatori de la Steaua 2 + 5 de la echipa mare (sa zicem) si va esua, imaginea lui ca antrenor ar fi prafuita rau de tot.

@ronnie

Poate asa o fi, dar in acelasi timp, avand in vedere ca jocul echipei scartaie de hat departe in trecut ca nici nu mai tinem minte de cand, si eu, poate si tu si probabil cei mai multi dintre suporteri ar aprecia mai degraba daca, de exemplu, Dorinel va avea oua sa-i bage in echipa pe Ochirosii, Tudose, Bicfalvi si ceva baieti de la Steaua 2 decat sa-si taraie cu*ul prin tarana cu aceeasi echipa trasa de par care de 15 etape nu prea joaca nimic...

Lari07.03.2009 16:45

Ion Craciunescu, despre arbitrajul din meciul Gaz Metan Medias - Dinamo: 1-1:

"A fost clar henț la intervenția lui Moți, trebuia penalti și eliminare, Izvoranu trebuia sã primeascã al doilea cartonaș galben, la fel și în cazul lui Papa Malik. Arbitrajul lui Lajos a fost dezolant. La experiența mea, pot afirma fãrã nicio problemã cã face parte din sistem, fãrã sã fac aici vreo legãturã cu Dinamo, club pe care îl respect. Ca sã demonstrez cã face parte din sistem, amintiți-vã prestația lui Corpodean din etapa trecutã... acum a fost delegat la Târgu Jiu", a spus Crãciunescu.

Mediafax

LE: Ce are de zis Rednic in situatia asta: Nu am simțit ajutorul arbitrului. ªi pentru el e greu

strezahuzum07.03.2009 21:29
:gathering: Da, da, e greu sa fii Lajos. Trebuie sa numeri cu atentie euroii lui Borcea, sa te gandesti unde sa-i ascunzi ... ehei, numai la meci nu-ti sta tie capul.
maye07.03.2009 23:52

Am vazut meciul asta..destul de aproape :yes:

dinamu praf , lajos dinamuist cu acte in regula...

dar raman interviurile de dupa meci.

Rednic:nu comentez arbitrajul(normal...doar a tras cu voi-daca erati voi dezavantajati sareati ca arsi).Pustai:arbitrajul nu-l comentez , nu e problema mea(dupa un meci in care echipa dumnealui a fost furata ca in codru).Sesizati vreo diferenta de caracter dintre cei doi domni?

Daniel-Ionut08.03.2009 15:35

Contracandidatele La Titlu - Sezonul 2008-2009...

17 echipe...

In afara de Steaua :thumbdown:

axl08.03.2009 15:38
Contracandidatele La Titlu - Sezonul 2008-2009...

17 echipe...

In afara de Steaua :thumbdown:

Sunt absolut sigur ca daca Steaua ar fi jucat nitelus mai bine ar fi fost si ea o contra-candidata la titlu.

Daniel-Ionut08.03.2009 15:39

Mda...

Probabil...

'Si daca am fi dat cu un gol mai mult ca Brasovul poate am fi castigat si meciul"

maye13.03.2009 20:08

Franarii si milogii inghititi de zapada ! :laugh:

«1789101114»