Nu trebuie sa ma uit in oglinda,iti garantez,pentru a sti cine sant.Daca tu asa procedezi,este problema ta!Cat despre palme,ti le las tie.Se pare ca esti de aceeasi parere cu noi,frustratii,desi iti place sa comentezi de dupa colt.
"Bucuria" noastra(a mea)era legata de infrangerea suferita de Dinamo,pentru simplul motiv ca este ultima echipa pe care mi-as dori sa o vad in CL.
In finalul comentariului tau esti de acord sa ajutam celelalte echipe,pentru a impiedica aceeasi echipa de infrangerea careia s-au bucurat multi stelisti.Deci?!........
Tu esti mai stelist decat altii si mai putin frustrat?
Prietene,se pare ca nu stii sa citesti printre randuri. Ideea este ca bucuria pentru insuccesele rivalilor trebuie lasata frustratilor din ghiulesti,groapa si in restul zonelor din tara unde Steaua e detestata si infranterile noastre sunt ca si victoriile echipelor lor. Eu nu pot sa ma bucur ca javrele si-o iau cand noi ne apropiem de locul 10. Da,ei o iau,insa pina una alta sunt pe locul 1 in timp ce noi ne apropiem mai mult de locul 9 si facem cel mai slab sezon din ultimii 50 de ani. Stii vorba aia romaneasca,rade ciob de oala sparta.
In a 2-a parte a postarii mele spuneam ca dinamu trebuie batuta in Ghencea(si peste tot) nu neaparat pentru orgoliul nostru(desi repet,si asta e important) ci pentru sanitizarea campionatului,pechinezii nu merita sa joace direct in CL.
Deci da,consider ca e sub demnitatea mea de stelist sa ma bucur de insuccesele rivalilor cand echipa mea e cu un picior in groapa. Aceste bucurii desarte m-ar duce cu un pas mai aproape de conditia de frustrat care-i caracterizeaza atat de bine pe rivalii nostri. Noi suntem Steaua,centrul universului lor,se raporteaza la noi,la succesele noastre si la insuccesele noastre. Noi nu ne raportam la ei,eu unul nu pot sa o fac. Sper ca s-a inteles mesajul meu.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.