fratii Costea astia ma fac sa tin cu Craiova la cum joaca :laugh:
fratii Costea astia ma fac sa tin cu Craiova la cum joaca :laugh:
Muica ![]()
Eu sper sa nu incep sa devin fan Mititelu ![]()
Dumnezeule mare,ce zile am ajuns!.....sa ne bucuram la victoriile altora.
Dumnezeule mare,ce zile am ajuns!.....sa ne bucuram la victoriile altora.
Ma bucur cand vad ca altii joaca fotbal. De ala adevarat, in viteza, cu entuziasm, cu goluri fabuloase. Din pacate, Steaua a cam uitat sa faca asta...
Ba,dati-va doua palme,uitati-va in oglinda si intrebati-va singuri daca chiar sunteti stelisti. Chiar atat de rau ati ajuns incat sa va bucurati pentru insuccesele adversarilor? Pai chestia asta o fac doar frustratii din tara cand pierde Steaua,cand se bucura chiar mai mult decat la victoriile propriilor echipe. "Intotdeauna superiori" va spune ceva?
Am o bruma de satisfactie cand vad cum o iau pechinezii pe un teren in care noi am jucat destul de bine,insa mi se duce sentimentul de bine cand imi aduc aminte ce jucam noi si in ce situatie ne aflam. In afara de scaparea de cioban,obiectivul nostru in acest sezon ar trebui sa fie victoria cu pechinezii pentru ca nu merita sa mearga direct in CL. Noi si alte echipe din liga1 trebuie sa-i impiedicam pe caini si sa lasam alte echipe sa ia campionatul,daca noi nu putem. Urziceni a jucat cel mai bun fotbal,dinamu a avut 3-4 meciuri bune tot sezonul,restul slabe sau mediocre(nu chiar ca noi insa tot slab),iar apoi ar mai fi o Timisoara,un Cluj pe alocuri,Craiova si chiar crapidistii in cateva meciuri. De noi nu mai zic ca mi se face rau,jocul nostru e cam de locul 8-10 insa,repet,trebuie sa ajutam restul echipelor impiedicand pe dinamu. Nu neaparat pentru orgoliul nostru(desi si ala conteaza) ci pentru a impiedica o mare nedreptate,dinamu direct in CL pe munca altora. Sa se califice acolo dupa ce trec de tururi preliminare daca se cred tari.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Haha, ce frumos... Tin minte ce spunea Mititelu acum vreo 3-4 ani dupa fiecare infrangere cu 3-0, 4-0 sau 5-0 cu echipele din Bucuresti. Bravo lui, jos palaria!
Yeap, felicitari oltenilor. Iata ca se poate juca fotbal OFENSIV, bazat pe pasa si dribling, atac, fantezie. Iata ca poti sa castigi 4 meciuri la rand FARA sa bagi 8 jucatori defensivi pe teren. Si poti sa ai SI SPECTACOL SI REZULTATE. Asa cum era la noi Oleg Protasov. Dar a venit Olita, sa ne faca repede tactica rahatului prajit, jucatori care fac faza defensiva, gen Nicolita.
Yeap, felicitari oltenilor. Iata ca se poate juca fotbal OFENSIV, bazat pe pasa si dribling, atac, fantezie. Iata ca poti sa castigi 4 meciuri la rand FARA sa bagi 8 jucatori defensivi pe teren. Si poti sa ai SI SPECTACOL SI REZULTATE. Asa cum era la noi Oleg Protasov. Dar a venit Olita, sa ne faca repede tactica rahatului prajit, jucatori care fac faza defensiva, gen Nicolita.
Stii care e ironia? Formula asta de echipa a fost gandita de Mititelu si impusa lui Nicolo Napoli. ![]()
Edit: ii dau dreptate lui Mihai Stoica. Soava a renascut... ar trebui sa ne trimitem si noi gloabele la Universitatea, poate isi revin... ca la noi maestrul Becali si maestrul Lacatus stiu doar sa distruga
fratii Costea sunt stelisti amandoi... si ala mai micu e mult mai talantat si cuminte decat al-mare ![]()
@Alexandru H.
Nu cred ca Mititelu i-ar impune ceva lui Napoli. Probabil vorbesc, discuta, Mititelu i-a dat credit neconditionat italianului. Doar l-a adus pe "barba" lui. Plus ca i-a mai dat inca ceva: LINISTE. Mie Craiova de acum imi aduce aminte de Steaua lui Walter.
Cam aceeasi asezare: trei mijlocasi centrali de travaliu, dar care stiau sa si construiasca, neaga si Dumitru sprijinindu-l pe Dinita, Ciocoiu sau Cristea. Plus tinerii Litu si Simion aruncati in lupta. Dar, apoi s-a bagat Gigi... ![]()
Felicitari jucatarilor craioveni pentru mesajul cu care au intrat pe teren.
"Suntem alaturi de fratii din Moldova"
Nu are rost sa compar mesajul afisat de olteni si mesajul afisat de jucatorii nostri la meciul cu Gloria.
@psr
Si ai nostri au fost alaturi de "fratele"lor...
Sper ca ati citit interviul din inchisoare.
Astia imi amintesc de sloganul ala comunist: "Nicio masa fara peste"...
Inainte de meciul de la Craiova ma gandeam cam de cate ori s-au laudat juvetii ca inving Dinamo si au esuat lamentabil. Si iata ca acum, dupa 5 ani, Stiinta invinge marea rivala printr-un joc foarte, foarte bun. Nu credeam ca o sa ajung sa-i dau dreptate lui Mititelu, dar ar merita cel putin felicitat pentru ce a reusit acolo, in ultima perioada. Baietii astia chiar au prins tupeu si m-as bucura sa o tina tot asa. Fotbalul spectaculos trebuie promovat.
Despre Dinamo n-as putea sa spun multe. Au zis-o foarte inspirat subpodarii printr-un banner adresat propriilor jucatori : "Fetitele in roz, au pus-o de un blat pufos." ![]()
Ah..si sa nu uit..multa **** tiganului de Niculescu pentru gestul de mahala !
Inainte de meciul de la Craiova ma gandeam cam de cate ori s-au laudat juvetii ca inving Dinamo si au esuat lamentabil. Si iata ca acum, dupa 5 ani, Stiinta invinge marea rivala printr-un joc foarte, foarte bun. Nu credeam ca o sa ajung sa-i dau dreptate lui Mititelu, dar ar merita cel putin felicitat pentru ce a reusit acolo, in ultima perioada. Baietii astia chiar au prins tupeu si m-as bucura sa o tina tot asa. Fotbalul spectaculos trebuie promovat.Despre Dinamo n-as putea sa spun multe. Au zis-o foarte inspirat subpodarii printr-un banner adresat propriilor jucatori : "Fetitele in roz, au pus-o de un blat pufos."
Ah..si sa nu uit..multa **** tiganului de Niculescu pentru gestul de mahala !
Un gest incredibil de urat. Fiul sau joaca la clubul ala, el a ajuns in fotbalul mare datorita Universitatii, ce naiba dorea sa transmita prin lovitura aia? Sper ca se vor decide niste etape in plus de suspendare pentru el...
Sper ca se vor decide niste etape in plus de suspendare pentru el...
Cata naivitate! Cat idealism! Cata puritate in ganduri!
Dude, vezi ca ala joaca la Dinamo...
Topicul asta ar trebui redenumit in "Candidatele la Titlu- Sezonul 2008-2009"
Topicul asta ar trebui redenumit in "Candidatele la Titlu- Sezonul 2008-2009"
Chiar as insista sa ii schimbati numele... cu cel de mai sus ![]()
Sã nu-ți dai cu tesla-n ... creieri când vezi ce se întâmplã în campionat? Cu niște oameni cât de cât sãnãtoși la cap în conducere și cu un antrenor cât de cât de Doamne - ajutã, câștigam campionatu' ãsta și fãrã sã vrem, din greșealã, fluierând a pagubã...
Jucãtorii, sãracii, n-au nicio vinã, ei merg pe principiul "vine valu', îmi ia calu'..."
Pan la urma care-i faza cu Timisoara? isi mai ia punctele alea inapoi sau nu?
Ba,dati-va doua palme,uitati-va in oglinda si intrebati-va singuri daca chiar sunteti stelisti. Chiar atat de rau ati ajuns incat sa va bucurati pentru insuccesele adversarilor? Pai chestia asta o fac doar frustratii din tara cand pierde Steaua,cand se bucura chiar mai mult decat la victoriile propriilor echipe. "Intotdeauna superiori" va spune ceva?
.......trebuie sa ajutam restul echipelor impiedicand pe dinamu. Nu neaparat pentru orgoliul nostru(desi si ala conteaza) ci pentru a impiedica o mare nedreptate,dinamu direct in CL pe munca altora. Sa se califice acolo dupa ce trec de tururi preliminare daca se cred tari.
Nu trebuie sa ma uit in oglinda,iti garantez,pentru a sti cine sant.Daca tu asa procedezi,este problema ta!Cat despre palme,ti le las tie.
Se pare ca esti de aceeasi parere cu noi,frustratii,desi iti place sa comentezi de dupa colt.
"Bucuria" noastra(a mea)era legata de infrangerea suferita de Dinamo,pentru simplul motiv ca este ultima echipa pe care mi-as dori sa o vad in CL.
In finalul comentariului tau esti de acord sa ajutam celelalte echipe,pentru a impiedica aceeasi echipa de infrangerea careia s-au bucurat multi stelisti.Deci?!........
Tu esti mai stelist decat altii si mai putin frustrat?
Cata naivitate! Cat idealism! Cata puritate in ganduri!
Dude, vezi ca ala joaca la Dinamo...
A primit totusi doua etape de suspendare...
Am vazut.
Daca nu fac aia recurs, mare lucru...
Am vazut.
Daca nu fac aia recurs, mare lucru...
Cu Steaua in afara cursei, imi pun banii pe Unirea Urziceni. Daca ne luam dupa antrenor si manager, e practic Steaua II...![]()
Mititelu este exact Becali de acum 4-5 ani...a jignit si el fostele glorii,dar oamenii din Craiova au asteptat atat de mult timp ca sa aiba din nou o echipa buna,incat acum i se iarta tot.
PS Se baga peste Napoli...a vandut cred vreo 40 000 bilete pentru acest meci.La 8.30 erau portile deschise,puteai intra,daca aveai loc macar pe garduri.