FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Contracandidatele La Titlu - Sezonul 2008-2009

«11011121314»
Daniel-Ionut23.03.2009 14:25
locul 8...ce sa mai zicem nu jucam nimic

Problema este ca JUCAM... da nu reusim sa castigam meciurile...

Daca ai vedea putin mai la rece meciurile cu FC Arges si Vaslui... ai vedea ca echipa JOACA... da nu castiga...

Asta este cea mai mare problema... :no:

Sfarsitul e aproape "Planeta se scufunda" cum ar zice cineva cunoscut* :laugh:

*Copos

Ronnie23.03.2009 14:34

Excelent jucator Florin Costea. O sa ajunga de 5 ori cat este Mutu. Fantastic!

MoWeed23.03.2009 15:21

Nici frate-su nu este de lepadat...

nemilosul23.03.2009 16:04
Excelent jucator Florin Costea. O sa ajunga de 5 ori cat este Mutu. Fantastic!

daca il aducem si intra pe mainile maestrului Lacatus in 3 sapt ajunge la buzau

ar fi bun mai ales ca Lacatus duce lipsa de fundas dreapta :wanker:

mountytoma23.03.2009 18:39
nu suntem departe, vreo 12 puncte :))

adica, in patru etape suntem langa medias si buzau si Iasi? daca vor ramene alea acolo, ca joaca fotbal mai nou, spre deosebire de altii...

Alexandru H.23.03.2009 18:52
adica, in patru etape suntem langa medias si buzau si Iasi? daca vor ramene alea acolo, ca joaca fotbal mai nou, spre deosebire de altii...

Haideti sa nu exageram, ca vad ca se poarta moda asta a "12 puncte de retrogradare". Am fi in pericol doar daca toate echipele de sub noi ar bate pe echipele de peste noi, ceea ce e imposibil. Cred ca echipa de pe locul 15 la finalul returului nu va avea mai mult de 35 de puncte, deci e clar ca nu suntem in niciun pericol.

batranul23.03.2009 20:03

azi am auzit inca una buna!!! atentie contracanditatelor!!! Steaua campioana cu 5,6 puncte avans!!! Doamne tu il mai suporti pe handicapatul asta de Berbecali???ce tampenii scoate...

mountytoma23.03.2009 20:06

mai, si batran si din munti, ma asteptam sa fii mai intelept.

tu mai stai sa asculti ce vomita boul ala si ling ziaristii?!

batranul23.03.2009 20:10
mai, si batran si din munti, ma asteptam sa fii mai intelept.

tu mai stai sa asculti ce vomita boul ala si ling ziaristii?!

sincer maestre eu tremur de nervi cand ii aud declaratiile... dar daca nu ar declara nu ar linge nimic nici ziaristii...nu stiu de ce dracu mai casca gura aia imputita...defapt vorba ta...nu vorbeste,VOMITA!!!

danimarcu23.03.2009 20:24
sincer maestre eu tremur de nervi cand ii aud declaratiile... dar daca nu ar declara nu ar linge nimic nici ziaristii...nu stiu de ce dracu mai casca gura aia imputita...defapt vorba ta...nu vorbeste,VOMITA!!!

Eu schimb canalul de cate ori apare ciobanul...

Steaua a ajuns bataia de joc a acestui oligofren putrezit.Si ce e mai deranjant este ca mai are si fani care se cred stelisti.

Ciobane,afara din Ghencea!!!Si ia-ti si trepadusii care te aplauda cand pleci...

LE:mai dati-l in ma-sa de figurant,ce tot spurcati forumul toata ziua cu numele lui?

E bun,e rau,e drogat,treaba lui.Aici e site-ul Stelei,frustratii nu ar trebui bagati atata in seama...

mountytoma25.03.2009 09:29
sincer ........? eu tremur de nervi cand ii aud declaratiile... dar daca nu ar declara nu ar linge nimic nici ziaristii...nu stiu de ce dracu mai casca gura aia imputita...defapt vorba ta...nu vorbeste,VOMITA!!!

amice, sterge chestia aia te rog, aici suntem toti la fel.

referitor la becakatul ala, va marturisesc ca mi-a iesit o data in cale cu maybachul, venea din sens opus, si poate si din cauza varstei si mai ales a familiei am trecut peste impulsul de moment de a intra in el in plin cu masina mea. el e prea smecher ca sa poarte centura, asa ca scapam de el... dar nimeni nu merita sa iti sacrifici viata, mai ales un asemenea jegos!

fiecare pasare pe limba ei piere, si va veni si ziua cand becalul va ajunge sarac lipit. o pedeapsa mai mare pentru el nu exista. cu atat mai mare va fi bucuria noastra, sa il vedem pe razboinicul luminii stinse cum linge pe altii in cur pentru a putea sa mance si el ceva resturi de pe jos!

revenind la topicul asta, Dinamo are prea multi aliati (mitica, prunea si lupescu, arbitrii, plus toti cei pe care i-a umilit sau pacalit Gigi), asa ca anul viitor ii vom vedea jucand la piatra neamt dar nu in Liga a IIa unde merita ci in Liga Campionilor, pe punctele Stelei si Rapidului.

DelPiero1025.03.2009 11:18
Haideti sa nu exageram, ca vad ca se poarta moda asta a "12 puncte de retrogradare". Am fi in pericol doar daca toate echipele de sub noi ar bate pe echipele de peste noi, ceea ce e imposibil. Cred ca echipa de pe locul 15 la finalul returului nu va avea mai mult de 35 de puncte, deci e clar ca nu suntem in niciun pericol.

Oricum e jenanta situatia.Si ca ne GANDIM la asa ceva e jenant...asta ca sa-ti dai seama in ce stare e Steaua acum...

clausblaus25.03.2009 11:35
Dinamo .......ii vom vedea jucand la piatra neamt dar nu in Liga a IIa unde merita ci in Liga Campionilor, pe punctele Stelei si Rapidului.

Sper din toata inima sa nu se intample asta!

Decat Dinamo,mai bine oricare alta echipa.Daca va fi sa fie Dinamo,va fi cea mai neagra zi din viata mea!

mountytoma25.03.2009 15:38
Sper din toata inima sa nu se intample asta!

Decat Dinamo,mai bine oricare alta echipa.Daca va fi sa fie Dinamo,va fi cea mai neagra zi din viata mea!

toata lumea de pe acest site spera sa nu joace dinamoie in Liga Campionilor, dar vezi ca ei sunt mai tari acum, multumita becalopitecului!

Daniel-Ionut25.03.2009 17:22
toata lumea de pe acest site spera sa nu joace dinamoie in Liga Campionilor, dar vezi ca ei sunt mai tari acum, multumita becalopitecului!

Ce joaca Dinamo ca nu joaca NIMIC!

Ce vedeti voi la Dinamo? :confused:

A avut un inceput lejer dar au facut egal cu Gaz Metan (meci in care trebuia sa ii rupa gazu) si egal cu Otopeni...

Asa ca sunt praf :thumbdown:

redondo25.03.2009 17:50

A avut un inceput lejer dar au facut egal cu Gaz Metan (meci in care trebuia sa ii rupa gazu) si egal cu Otopeni...

Asa ca sunt praf :thumbdown:

sunt ma praf...asa e. Dar au 9 puncte peste noi.

mountytoma25.03.2009 20:52

ionut, bine ai venit in lumea reala! campionatul nu il castiga echipa care joaca cel mai bine! il castiga echipa care termina pe primul loc. nu conteaza cum a ajuns acolo la sfarsitul celor 34 de etape si cui si cat a dat pentru asta. investitia se amortizeaza printr-o participare in Liga Campionilor!

Ronnie08.04.2009 17:50

Cred ca singurul obiectiv al Stelei ramas pentru sezonul acesta ar fi sa nu castige Dinamo campionatul.

Alexandru H.08.04.2009 18:43

Felul in care joaca Florin Costea la Craiova si la echipa nationala ma convinge ca Piturca e praf.

metzzz08.04.2009 18:59

Pe mine felul in care joaca Craiova uneori , caci nu e o echipa constanta , ma face sa fiu sigur in acest moment ca , Lacatus-Antrenorul e foarte slab.

Bravo lor ca joaca fotbal si sincer as prefera un mititel care sa faca ceva pentru echipa decat un oier prost.

clausblaus08.04.2009 19:02

Fratii Costea ne dau ceva motive de satisfactie!

Sa speram ca Dinamo si-o fura,asa cum a facut-o si Rapidul.

radusteaua2308.04.2009 19:04

cand o sa juncam cu ei o sa fiu multumit ca vad fotbal chiar daca ne bat

Alexandru H.08.04.2009 19:04
Pe mine felul in care joaca Craiova uneori , caci nu e o echipa constanta , ma face sa fiu sigur in acest moment ca , Lacatus-Antrenorul e foarte slab.

Bravo lor ca joaca fotbal si sincer as prefera un mititel care sa faca ceva pentru echipa decat un oier prost.

In retur au jucat senzational. Si nu o fac cu un milion de straini, ci au curaj sa promoveze jucatori din pepiniera proprie, jucatori tineri. Pe mine ma incanta dezinvoltura lui Mihai Costea, pare genul de tanar care joaca de placere. Nu e la fel de bun ca fratele sau dar pune piciorul, alearga iar cand e in fata portii nu rateaza...

Edit: ce as vrea ca echipa aia imbracata in albastru sa se cheme Steaua :(

radusteaua2308.04.2009 19:05

degeaba si-o fura daca si noi ne-o furam oricum suntem praf

clausblaus08.04.2009 19:08

@radusteaua23

Ai dreptate,dar decat sa vad Dinamo pe primul loc...........................

Ne bucuram si noi de raul altora.

«11011121314»