sincer ........? eu tremur de nervi cand ii aud declaratiile... dar daca nu ar declara nu ar linge nimic nici ziaristii...nu stiu de ce dracu mai casca gura aia imputita...defapt vorba ta...nu vorbeste,VOMITA!!!
amice, sterge chestia aia te rog, aici suntem toti la fel.
referitor la becakatul ala, va marturisesc ca mi-a iesit o data in cale cu maybachul, venea din sens opus, si poate si din cauza varstei si mai ales a familiei am trecut peste impulsul de moment de a intra in el in plin cu masina mea. el e prea smecher ca sa poarte centura, asa ca scapam de el... dar nimeni nu merita sa iti sacrifici viata, mai ales un asemenea jegos!
fiecare pasare pe limba ei piere, si va veni si ziua cand becalul va ajunge sarac lipit. o pedeapsa mai mare pentru el nu exista. cu atat mai mare va fi bucuria noastra, sa il vedem pe razboinicul luminii stinse cum linge pe altii in cur pentru a putea sa mance si el ceva resturi de pe jos!
revenind la topicul asta, Dinamo are prea multi aliati (mitica, prunea si lupescu, arbitrii, plus toti cei pe care i-a umilit sau pacalit Gigi), asa ca anul viitor ii vom vedea jucand la piatra neamt dar nu in Liga a IIa unde merita ci in Liga Campionilor, pe punctele Stelei si Rapidului.