Sferturi de finala,tur:
Manchester United - FC Porto 2-2.
Rooney,Tevez - C.Rodriguez,Mariano
Villareal CF - Arsenal 1-1
M.Senna - Adebayor
Sferturi de finala,tur:
Manchester United - FC Porto 2-2.
Rooney,Tevez - C.Rodriguez,Mariano
Villareal CF - Arsenal 1-1
M.Senna - Adebayor
Deci sper ca Porto se va califica mai departe, si Sapunaru va fi primul roman in semifinalele ligii dupa ceva ani ![]()
Ieri pe gardul peluzei lui Villareal am vazut un steag al Stelei ![]()
Ieri pe gardul peluzei lui Villareal am vazut un steag al Stelei![]()
Pai mereu este acolo un steag al Romaniei... ![]()
Sferturi de finala , tur :
Liverpool FC - Chelsea Londra 1-3
F.Torres `6 - Ivanovic `39 `62 , Drogba `67
FC Barcelona - Bayern Munchen 4-0
Messi `9 `38 , Eto`o `12 , Henry `43
Sferturi de finala , tur :Liverpool FC - Chelsea Londra 1-3
F.Torres `6 - Ivanovic `39 `62 , Drogba `67
FC Barcelona - Bayern Munchen 4-0
Messi `9 `38 , Eto`o `12 , Henry `43
Cine s-a uitat la Barca-Bayern a putut oberva ca 4-0 e un scor prea bland...intre Liverpool si Chelsea n-aveam preferinte,amandoua sunt echipe grele.E clar:Barca-Chelsea e prima semifinala.
Eu am vazut meciul de pe Camp Nou...si inca sunt sub influenta jocului Barcei...sunt pur si simplu socat!
Nu imi vine sa cred cum joaca.In ritmul asta spulbera absolut pe oricine.
In sfarsit..
Afara cu echipa ce are cei mai "minunati" suporteri !
FC Barcelona - Bayern Munchen 4-0Messi `9 `38 , Eto`o `12 , Henry `43
"Foarte interesant"
Pacat de Bayern ![]()
Oricum sper ca isi va gasi "nasul"(Chelsea) in semifinale barcealona ![]()
"Foarte interesant"
Pacat de Bayern
Oricum sper ca isi va gasi "nasul"(Chelsea) in semifinale barcealona
Tot speri ca 'barcealona' isi va gasi nasul.Nu te-ai saturat?Of,viata amara,ce te faci daca Barcelona va repeta performanta de acum 3 ani?![]()
Eu am vazut meciul de pe Camp Nou...si inca sunt sub influenta jocului Barcei...sunt pur si simplu socat!Nu imi vine sa cred cum joaca.In ritmul asta spulbera absolut pe oricine.
oooo sigur ca da... Bayern pierduse cu cateva zile inainte la scor, 5-1 in deplasare la Wolfsburg. Sunt intr-o evidenta scadere de forma.
O sa vedem alt deznodamant in meciul cu Chelsea. Fazele fixe, indeosebi, vor decide viitoarea dubla-mansa. Si stim cine conduce acolo si are initiativa. ;-)
99% sanse sa asistam la o noua finala 100% englezeasca.
Toreadorii catalani au rapus taurii bavarezi si i-au transformat in carnati.Cat despre celalalt meci,un 3-1 pentru Chelsea nu mi se pare un handicap prea mare pentru Liverpol care a demonstrat in primavara aceasta ca este capabila de meciuri mult mai reusite.
Tot speri ca 'barcealona' isi va gasi nasul.Nu te-ai saturat?Of,viata amara,ce te faci daca Barcelona va repeta performanta de acum 3 ani?![]()
Cel mult 15% le dau sanse de a castiga Champions League ![]()
Barca trece si de Chelsea.Individualitatile vor conta mai mult decat forta grupului in aceasta viitoare semifinala europeana.
oooo sigur ca da... Bayern pierduse cu cateva zile inainte la scor, 5-1 in deplasare la Wolfsburg. Sunt intr-o evidenta scadere de forma.O sa vedem alt deznodamant in meciul cu Chelsea. Fazele fixe, indeosebi, vor decide viitoarea dubla-mansa. Si stim cine conduce acolo si are initiativa. ;-)
99% sanse sa asistam la o noua finala 100% englezeasca.
Vezi ca uneori,acel 1%,este decisiv... ![]()
P.S.@Maye,sa speram!
Vezi ca uneori,acel 1%,este decisiv...P.S.@Maye,sa speram!
Chiar daca nu agreez o finala 100% englezeasca... da nici pe 'barcealona' nu o vreau in finala...
Raman tot la Porto ![]()
Si eu vreau sa se califice Porto.Dar n-o va face.Finala va fi Barca-United.Mark my words,m-am trezit cu chef de profetii!![]()
Vezi ca uneori,acel 1%,este decisiv...P.S.@Maye,sa speram!
Pai eu nu sper ca nu tin cu Barca.Dar vorbesc ce vad si vorbesc din ce fotbal mai stiu si eu.
La momentul asta Barcelona e principala candidata la castigarea trofeului.
Cred ca vom vedea o finala Manchester United - Chelsea, din nou.
Cred ca voi trebuie sa va ganditi cum o sa va calificati in semifinale.![]()
Cred ca voi trebuie sa va ganditi cum o sa va calificati in semifinale.![]()
Mizez ca United va castiga la Porto.
Barcelona a aratat ca o merita.Adevarata noastra mare rivala de la '86 incoace este cea mai buna echipa din lume
Mizez ca United va castiga la Porto.
Poate mizezi tu da...
Sper intr-un 0-0 sau 1-1 ![]()
Poate mizezi tu da...Sper intr-un 0-0 sau 1-1
Ai tot dreptul sa speri!
Apropo off topic :La multi ani!
Care face pariu cu mine ca, desi conduce cu 2-0 la pauza, Liverpool nu se califica?