FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor, Editia 2008/2009

«12315»
Virgil18.07.2008 15:21

Primii pasi ai noii editii au fost deja parcursi. Meciurile din primul tur al calificarilor sau disputat pe 15 si 16 iulie. Pe 22 si 23 iulie se va juca a doua mansa.

Dintre echipele cu sansa calificarii in turul doi preliminar, mentionam pe:

Kaunas, 4-1 in deplasare cu Santa Coloma; BATE, 2-0 pe teren propriu cu Valur Reykjavik; Artmedia, 2-0 in deplasare cu Valletta.

Mai multe astfel de detalii pe http://fr.UEFA.com/competitions/UCL/index.html

Iata datele la care se vor disputa meciurile din celelalte faze ale competitiei:

2. turul doi al preliminariilor, intre 29 iulie si 6 august 2008.

3. turul trei, intre 12 si 27 august 2008. In acest tur isi va juca sansa si Steaua Bucuresti.

4. faza grupelor, intre 15 septembrie si 19 decembrie 2008.

5. optimi de finala, intre 24 februarie si 11 martie 2009. Inceputul celebrei primaveri europene.

6. sferturi de finala, intre 07 si 15 aprilie 2009.

7. semifinala, intre 28 aprilie si 6 mai.

8. finala, miercuri 27 mai, pe Stadio Olimpico din Roma, asa cum arata el in imaginea de mai jos.

464253_mediumsquare.jpg

Este a patra finala care se va disputa pe acest stadion, restul de 4 gazduite de Italia, disputandu-se San Siro din Milano ( 1965, 1970 si 2001) si San Nicola din Bari (1991, cand FK Crvena Zvezda Beograd, Steaua Rosie Belgrad in romaneste, a castigat unicul ei titlu de pana acum).

Finala din 2010 se va disputa pe impunatorul Santiago Bernabeu din Madrid, intr-o sambata a lunii mai, a decretat UEFA.

stelistul stelist18.07.2008 17:10

castigam trofeul anul acesta :tongue:

steaua_gloria18.07.2008 17:16

Defapt cred ca ne oprim in semifinale :P

c.ronaldo1718.07.2008 17:42

As putea sa fac si eu un misto?

OFF TOPIC (cred) : Cred ca Real Madrid va lua Liga anul acesta.

f234567k18.07.2008 18:53
As putea sa fac si eu un misto?

OFF TOPIC (cred) : Cred ca Real Madrid va lua Liga anul acesta.

"The special one" o sa-si faca treaba.

Inter, campioana Europei!

MoWeed18.07.2008 20:02

Favorite ar fi: Inter, Liverpool, Manchester United, Real Madrid.

Cred totusi ca la Inter Mourinho are in sfarsit materialul pentru a castiga iar CL..

steaua_gloria18.07.2008 20:24

A venit randul lui Real Madrid , nu cred ca anul acesta va rata. O alta favorita din puctul meu de vedere este inter. Dar sa nu uitam de Manchester.

stelistul stelist18.07.2008 20:35

Barcelona prin schimbarile din vara aceasta poate castiga CL , o alta mare favorita e actuala castigatoare Mancheste Utd

Defapt cred ca ne oprim in semifinale :P

de fapt nici nu ne calificam...sa fereasca cineva o asa mare tragedie

DIANA COSTACHE21.07.2008 07:18
eu una cred ca ne calificam, dar ne impiedicam de echipele mai mari. forzateaua
bijoux_bz21.07.2008 07:31

cefere va castiga Liga in finala cu Bistrita. ( peste 1000 ani). anul asta ordinea favoritelor ar fi:

1. Manchester

2. inter

3. Real Madrid

4. Chelsea

DelPiero1021.07.2008 12:19

Ce mare branza a transferat Chelsy ca sa fie in topul favoritelor la Cl?Injurati-ma,dar mie Scolari nu mi se pare mare antrenor...Barca sa pregateste sa-l transfere pe Drogba...pai cu Hleb,Drogba sau Dani Alves,plus un antrenor 100 % catalan,Barca este lejer in primele 3 favorite la castigarea trofeului...

1on22.07.2008 14:34
cefere va castiga Liga in finala cu Bistrita. ( peste 1000 ani).

De fapt, cu Anorthosis Famagusta.

Virgil23.07.2008 13:59

La glume suntem buni. Pacat ca nu avem si echipa competitiva. E posibil sa nici nu intram in grupe, dar acest topic va dainui pana la ultimul fluier al finalei de la Roma.

I.N.Money24.07.2008 10:49

Manchester arata cel mai bine in acest moment , insa s-ar putea sa vedem in fazele superioare un Fenerbahce sau chiar un Zenit , daca isi pastreaza ce au mai bun .

Despre sansele Stelei vorbim la finalul lunii viitoare .

1on26.07.2008 22:41

S-a dus coeficientul nostru în cupele europene. Vasluiul s-a calificat în Cupa UEFA (deci se vor împãrți al 7 numãrul de puncte obținute), Urziceniul a luat bãtaie de la Brașov (totuși, o nou-promovatã), Fulgerul Bragadiru a fãcut egal cu o altã nou-promovatã. În scurt timp tot 3-4 echipe vom avea. Dacã mai eliminau și Steaua, mai aveam oleacã și ajungea România sub Muntenegru.

Totuși, partea bunã e cã se va califica în grupele UCL echipa care va merita într-adevãr. Nu pe de-a moaca, ca în acest an.

Fc Alin08.08.2008 12:47

anul acesta castigam UEFA cu vasluiul ajungem in semifinala ligi campionilor cu Cluj si cu Steaua ajungem in finala si castigam cu 5-0 cu arsenal! :tongue: :tongue:

**alex**12.08.2008 15:14

Anul acesta meciurile din turul 3 sunt echilibrate, se intalnesc multe formatii cu istorie bogata si cu suporteri fanatici.

alexynho13.08.2008 10:09

Favorite sunt la fel ca in fiecare an:

1. Liverpool - intrucat in ultimii 4 ani, o semi-finala, o finala, si un titlu :)... numai AC Milan a mai reusit o asemenea performanta.

2. Barcelona - transferuri super, insa acum nu stiu cu antrenorul... daca o fi ceva de capul lui, sau nu... sa nu fie un Lacatus pentru catalani.

3. Chelsea - au niste jucatori fantastici, si pastrarea lui Drogba si a lui Lampard, cresc sansele ca in acest an, trofeul sa ajunga in vitrina londonezilor.

si cam atat... motivele

1. Manchester - ma gandesc ca se va repeta povestea din ultimii 4 ani... castigatoarea va iesi inca din optimi (vezi cazul: Liverpool, Barcelona, Milan)

2. Inter - Mourinho nu a dus'o pe Chelsea in finala cu jucatori mult mai valorosi decat ofera Interul (si o echipa dintr'un campionat net mai puternic), asa ca nu o vad in finala.

3. Real Madrid - povestea ultimilor ani

4. Bayern Munich - s'a antrenat un an in Cupa UEFA, si nu a facut mare branza, cele mai importante rezultate fiind 5-1 cu Anderlecht... si 0-4 cu Zenit

5. Juventus - revine in UCL dupa o pauza de 2 ani... nu o vad deloc ca pe o favorita

6. de restul nu prea are rost sa vorbim

c.ronaldo1713.08.2008 22:01

Famagusta 3-0 Olimpiakos

Levski 0-1 BATE "Berisov"

Marius13.08.2008 22:05

BATE sunt in grupe :)))

Sunt curios daca mai joaca cei doi frati la ei.

DelPiero1014.08.2008 09:33
Favorite sunt la fel ca in fiecare an:

1. Liverpool - intrucat in ultimii 4 ani, o semi-finala, o finala, si un titlu :)... numai AC Milan a mai reusit o asemenea performanta.

2. Barcelona - transferuri super, insa acum nu stiu cu antrenorul... daca o fi ceva de capul lui, sau nu... sa nu fie un Lacatus pentru catalani.

3. Chelsea - au niste jucatori fantastici, si pastrarea lui Drogba si a lui Lampard, cresc sansele ca in acest an, trofeul sa ajunga in vitrina londonezilor.

si cam atat... motivele

1. Manchester - ma gandesc ca se va repeta povestea din ultimii 4 ani... castigatoarea va iesi inca din optimi (vezi cazul: Liverpool, Barcelona, Milan)

2. Inter - Mourinho nu a dus'o pe Chelsea in finala cu jucatori mult mai valorosi decat ofera Interul (si o echipa dintr'un campionat net mai puternic), asa ca nu o vad in finala.

3. Real Madrid - povestea ultimilor ani

4. Bayern Munich - s'a antrenat un an in Cupa UEFA, si nu a facut mare branza, cele mai importante rezultate fiind 5-1 cu Anderlecht... si 0-4 cu Zenit

5. Juventus - revine in UCL dupa o pauza de 2 ani... nu o vad deloc ca pe o favorita

6. de restul nu prea are rost sa vorbim

Bine ca-i mai favorita Liverpool decat United...ma faci sa rad,Manchester are doua clase peste voi in acest moment!Ti-o spune asta un fan neutru...

1on14.08.2008 11:04
Famagusta 3-0 Olimpiakos

Levski 0-1 BATE "Berisov"

Pãcat cã Famagusta va fi ca și kefereu', în ultima urnã valoricã, și nu pot cãdea împreunã.

MoWeed14.08.2008 11:32

Acum o sa apara Andone sa ne explice ca de fapt FArmagusta sunt o echipa mare dovada fiind rezultatul de ieri:)))

DelPiero1014.08.2008 16:49

Echipa mare nu e,dar sa bati cu 3-0 pe Olympiakos nu-i la indemana oricui...

alexynho14.08.2008 17:17
Bine ca-i mai favorita Liverpool decat United...ma faci sa rad,Manchester are doua clase peste voi in acest moment!Ti-o spune asta un fan neutru...

Poate ca joaca mai bine.. insa traditia ultimilor ani, face ca, castigatoarea sa iasa din competitie inca din optimi... si la ultima verificare, Manchester detine trofeul.

«12315»