FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor, Editia 2008/2009

«1131415»
redondo28.05.2009 07:50

United a cazut total dupa ce a primit gol in primele 15 minute.Asa s-a intamplat si la Milano in 2007,si la Madrid in 2003,si la Munchen in 2001,si la finala de acum 10 ani(insa acolo a avut noroc). E clar ca Ferguson nu poate sa-si tina echipa concentrata in astfel de momente.El este un antrenor atipic,e singurul in lume care nu va fi dat afara niciodata.Daca era Liverpool putea sa fie 2-0 si in min 85 si meciul se juca.Asa la 2-0 in min 70 era clar.Ce cauta in primul 11 la finala Park sau Andreson?! Nu pot intelege.De ce in foarte multe meciuri importante joaca Fletcher,jucator de mana a doua,iar nu pot intelege. Asta este Ferguson...are ideile lui fixe si stie ca nu trebuie niciodata sa dea socoteala.Astept sa se pensioneze.

DelPiero1028.05.2009 08:48
Felicitari Barcelonei. Au fost mai buni. Parerea mea este ca balonul de aur ar trebui sa se duca in acest an la Iniesta. Este un jucator senzational.

Si ca sa fiu bulangiu, Barcelona ar trebui sa doneze 1% din profitul finalei si arbitrului din returul cu Chelsea. :)

Unde e ala 4-0?:D

DelPiero1028.05.2009 10:10
Incredibil! Cum poti spune "free football" dupa o victorie a unei echipe care nu a avut decat o ocazie + golul in 190 de minute?

Fotbalul englez este cu o clasa peste fotbalul european.

In locul tau m-as ascunde intr-o grota(gasesti u prin Bacau) si n-as mai iesi de acolo cateva zile. ;) Unde sunteti voi,marii fani ai lui United? :wanker:

redondo28.05.2009 10:27
In locul tau m-as ascunde intr-o grota(gasesti u prin Bacau) si n-as mai iesi de acolo cateva zile. ;) Unde sunteti voi,marii fani ai lui United? :wanker:

Barcelona in mod normal nu avea ce cauta in finala.A castigat semifinala cu arbitrii si noroc. In meciul de aseara,Barcelona a jucat asa cum o face mereu,insa Manchester a facut de rusine spiritul britanic...parca era la un meci de Cupa Ligii in turul 3.

Alexandru H.28.05.2009 10:34

Ma simt razbunat pentru 1999. Nu mai sunt fanul infocat Bayern de odinioara, insa finala aia nenorocita inca imi statea pe suflet.

Robinson Rufay Zapata28.05.2009 10:35
Barcelona in mod normal nu avea ce cauta in finala.A castigat semifinala cu arbitrii si noroc. In meciul de aseara,Barcelona a jucat asa cum o face mereu,insa Manchester a facut de rusine spiritul britanic...parca era la un meci de Cupa Ligii in turul 3.

Nu o mai ardeti acum fratilor. ce noroc oamenilor. Noroc era daca se califica Chelsea pentru ca rezista pana in final cu autobaza lor. BRAVO Barcelona!!! Barcelona!!! Barcelona!!!

Mai e nevoie sa va mai explic odata ca Barcelona a foste cea mai buna in acest sezon competitional? Mai e nevoie?

redondo28.05.2009 10:44

In finala de acum 10 ani United a luptat pana in ultimul minut ca o adevarata echipa britanica si mi-a oferit mie personal o alta vedere asupra fotbalului. Daca iti amintesti,pe atunci era o dominatie a echipelor italiene in general,si astfel de reveniri erau foarte rare. Nu ca acum,cand un gol in ultima secunda apare destul de des. A castigat,bravo,e campionana Europei,dar in opinia mea nu e cea mai buna echipa a momentului.

Robinson Rufay Zapata28.05.2009 10:46
In finala de acum 10 ani United a luptat pana in ultimul minut ca o adevarata echipa britanica si mi-a oferit mie personal o alta vedere asupra fotbalului. Daca iti amintesti,pe atunci era o dominatie a echipelor italiene in general,si astfel de reveniri erau foarte rare. Nu ca acum,cand un gol in ultima secunda apare destul de des. A castigat,bravo,e campionana Europei,dar in opinia mea nu e cea mai buna echipa a momentului.

Dar cine e? Manchester? Real Madrid?

redondo28.05.2009 10:57

Nu mai conteaza acum ce zic eu.Sa-si bage cupa-n cur si sa-l aduca la festivitate si pe norvegianul ala cu chelie.Niciodata n-am suportat aceasta echipa...poate doar daca joaca cu Milan sau Juventus.

Robinson Rufay Zapata28.05.2009 11:07

De ce nu ai suportat-o? Iti fac rau culorile?

DelPiero1028.05.2009 11:09
Nu mai conteaza acum ce zic eu.Sa-si bage cupa-n cur si sa-l aduca la festivitate si pe norvegianul ala cu chelie.Niciodata n-am suportat aceasta echipa...poate doar daca joaca cu Milan sau Juventus.

Hai mah redondo,nu te vedeam capabil de asemeni frustrari.Barca este cea mai buna indiferent de ce crezi tu sau altul. ;)

redondo28.05.2009 11:14

Doar una din cele doua culori imi face rau.Nu o suport deoarece mereu are nevoie de un superjucator sudamerican care sa le faca jocul si mananca rahat cu spiritul lor catalan.

Adrian28.05.2009 11:18
Doar una din cele doua culori imi face rau.Nu o suport deoarece mereu are nevoie de un superjucator sudamerican care sa le faca jocul si mananca rahat cu spiritul lor catalan.

Ca Xavi, nu?

Observ cu mare parere de rau ca sunt prea multi oameni aici carora le pasa de echipe pe care nu le-au vazut live niciodata in viata lor si care de Steaua cam uita.

Ma rog, purtati-va in continuare ca niste frustrati si bateti din gura despre niste echipe pe care le stiti doar de la TV.

redondo28.05.2009 11:23

Sa aiba si 3 de Xavi,ca fara Messi nu ar ajunge atat de departe.

N-a uitat nimeni de Steaua.Ce...acum nu mai putem sa vorbim si despre Liga? Desfinteaza topicul daca te mananca-n cur.

Ronnie28.05.2009 11:29

Urat de tot Olimpico din Roma si echipamentul alb a lui Manchester. A fost o finala careia i-a lipsit acel ceva care sa dea culoare meciului.

Adrian28.05.2009 11:38
Sa aiba si 3 de Xavi,ca fara Messi nu ar ajunge atat de departe.

N-a uitat nimeni de Steaua.Ce...acum nu mai putem sa vorbim si despre Liga? Desfinteaza topicul daca te mananca-n cur.

De ce te bagi ca musca in rahat?

Doar intrebarea cu Xavi era pt tine. Restul era pentru stelistii de pe site, nu pentru suporterii universitatii craivoa.

redondo28.05.2009 11:41

Deci era o intrebare inclusiv pentru mine. Iar incepi cu Craiova?! Cine se baga ca musca in rahat?

Ronnie28.05.2009 11:43

Pentru declaratii de dragoste, aveti privatu' :)

Robinson Rufay Zapata28.05.2009 11:46

Pai realul nu are nevoie de un sud-american? Ronaldo , Robinho , Marcelo , Roberto Carlos ce sunt sau au fost?

redondo28.05.2009 11:56
Pai realul nu are nevoie de un sud-american? Ronaldo , Robinho , Marcelo , Roberto Carlos ce sunt sau au fost?

Si Realul la fel,binenteles. Si Milan si Inter.

Dany's28.05.2009 14:13
Urat de tot Olimpico din Roma si echipamentul alb a lui Manchester. A fost o finala careia i-a lipsit acel ceva care sa dea culoare meciului.

I-a lipsit una din echipe finalei..aceea a fost MU.

p.s. 1495lya.gif

red&blue_boy29.05.2009 06:03

Nu sunt fan Barcelona sau Manchester United,dar Barcelona a meritat clar sa castige sezonul acesta,cu tot cu meciul cu Chelsea.Diferenta s-a facut la mijloc,unde Iniesta si Xavi au facut legea.Manchester degeaba a bagat si patru atacanti,daca n-a avut cine sa-i paseze.O dezamagire Manchester,cum au cazut dupa 10 minute.Inseamna ca nu-i asa puternica precum se crede.Si eu cred ca Liverpool altfel ar fi luptat.

«1131415»