FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor, Editia 2008/2009

«112131415»
Daniel-Ionut07.05.2009 15:27
Bai retard man,echipa asta cu noroc porcesc v-a dat voua 6-2.Mare noroc ati avut ca a fost doar atat.In locul tau as fi stat cuminte o perioada.

vezi cum vorbesti

zloty07.05.2009 15:27
Oare?Eu zic ca pentru un antrenor de 37 ani,doua trofee(Copa del Rey,Primera) plus inca unul posibil(CL),este foarte,foarte promitator. :look:

Normal e promitator ,dar inca nu e de nivelul lui Hiddink si asta s-a vazut in cele 2 meciuri .

MoWeed07.05.2009 15:42

@DelPiero10, Daniel-Ionut

Noi suntem in primul si in primul rand stelisti. Nu va mai certati pentru niste echipe din afara cu care doar simpatizati...

D4v1dstelist27.05.2009 12:41

Oricum,e mai bun decat Il Muce al Angliei,Ferguson....

Ronnie27.05.2009 12:45

Ce comparatie de rahat! Apropo, Ferguson este scotian.

Manchester United va juca tot in alb in aceasta seara in timp ce Barcelona va juca in traditionalul echipament visiniu-albastru.

Robinson Rufay Zapata27.05.2009 16:07

Barcelona 3-1 Manchester

Daniel-Ionut27.05.2009 16:50

Merg pe mana lui Manchester...

Numai sa nu ia barca Liga! :)

Hai Manchester UTD :excl:

MoWeed27.05.2009 16:51

Chiar nu te-ai saturat de dezamagiri sezonul asta Daniel-Ionut?

Ronnie27.05.2009 17:29
Merg pe mana lui Manchester...

Numai sa nu ia barca Liga! :)

Hai Manchester UTD :excl:

Mereu cand ai spus pe forum ceva s-a intamplat inversul. Acum sunt 99% sigur ca Barca castiga. Pacat!

Felicitari Barcelonei!

Manchester UNITED: VDS - O'shea, Ferdinand, Vidic, Evra - Anderson, Carrick, Giggs - Rooney, Park, Ronaldo

FC Barcelona: Valdes - Puyol, Toure, Pique, Syilvinho - Bosquets, Iniesta, Xavi - Messi, Henry, Eto'o

GLORY MAN UNITED!

Marius27.05.2009 18:06

Daca le da Henry 3 boabe sunt multumit :D

Robinson Rufay Zapata27.05.2009 18:24

Eu sunt multumit sa dea Messi 1 , Henry 1 si Valdes 1 :D

Ronnie27.05.2009 19:23

Iar isi arata Vidic limitele :wall:

zloty27.05.2009 20:00

Ceeee fazaa , englezi si-au aratat limitele iar cel mai basit jucator al planetei nu a reusit nimic.

Robinson Rufay Zapata27.05.2009 20:24

Incredibil!!! Parca o vad pe Steaua bucurandu-se... Felicitari Barca!!!

vlad27.05.2009 20:34

Barcelona nu mi-a inselat asteptarile si a dovedit ca este cea mai buna echipa din lume la ora actuala. Ma mai poate contrazice cineva???

Messi a facut fata cu brio "barbatilor" jucatori din campionatul englez ,a dovedit ca nu este doar un jucator de curtea scolii.

Pana la ifose de vedeta mai este nevoie de seriozitate si de joc in echipa! Ronaldo mai are de invatat despre colectivitate!

Mijlocul Barcelonei este devastator. Nu degeaba au castigat spaniolii Campionatul European. Barcelona a avut o pasa proasta anul acesta exact cat a lipsit Iniesta!

In sfarsit! Sa il aplaudam si pe colegul nostru ,Daniel-IONUT , care a dat dovata de foarte mare consecventa anul acesta si nu s-a abatut de la ideea ca echipa Barcei este o echipa mediocra. :)

Pentru Daniel ,anul acesta au fost foarte triste urmatoarele topice:cel cu Real Madridd , cel cu Barcelona si nu in ultimul rand:ACESTA!

@JOGA,

Asteptam cateva cuvinte despre pipernicitul Messi!:)

FELICITARI BARCELONEI si senzationalului PEP Guardiola !

Adrian27.05.2009 20:44

Nici nu se putea ca Roma sa fie cucerita de altcineva decat de cei care vin din orasul care poarta numele familiei lui Hanibal.

Barcelona a fost mai buna. A jucat mai bine, a avut jucatorii mai buni, a avut antrenorul mai bun.

Manchester are lot bun dar ii lipseste un antrenor. Fergusson e slab. E un fel de Lacatus. A jucat cu un varf si cu Dayronaldo in spatele lui. Poate ca bateau daca il aveau pe Cãpitanos. Dar ei l-au avut pe Bãrbatov. Asta e.

Barcelona e cea mai buna din lume. Manchester e doar o echipa de vedete.

danimarcu27.05.2009 20:47

Felicitari Barcelonei!Demult nu am mai vazut la vreo echipa un joc de pase atat de perfect.Minute in sir nu se intalneau englezii cu mingea...

maye27.05.2009 21:01

Sincere felicitari Barcei pentru faptul ca a distrus masinaria United!

O finala demna de anvergura competitiei.

MoWeed27.05.2009 21:06

Excelent jocul Barcei. Debutantul Guardiola i-a dat o lectie lui Ferguson...

predatorpulse727.05.2009 21:07

Am ras de n-am mai putut la finala asta.Desi nu sunt un suporter al Barcelonei(Real Madrid e preferata mea din campionatul Spaniei)ma bucur sincer pentru victoria lor,mai ales ca e impotriva unor englezoi care au primit atatea limbi in cur in acesti ani in care au dominat fotbalul european.

Bravo lor insa fotbalul spaniol e superior,atat ca rezultate cat si ca stil de joc.Singura echipa care imi place din Anglia e Liverpool pentru ca joaca deschis si nu se dau batuti niciodata.Manchester si Chelsea s-au aparat in meciurile lor cu Barcelona si asta spune totul.Chelsea era cat pe ce sa o scoata pe Barca si asta ar fi fost o mare nedreptate adusa fotbalului,desi recunosc ca au fost dezavantajati in retur de arbitru.Nici o echipa din lume nu poate sa joace deschis cu Barca,Real a facut-o si a luat 6 pe Bernabeu,iar pentru mine asta inseamna fotbal total.

Poate ca sunt subiectiv insa fotbal total nu inseamna contra-atac cu minte lunga la Ronaldo,care apoi va face un dribling pana ajunge cineva in careu,apoi paseaza la atacant si gol.Eficient,insa rareori frumos(exceptia fiind executiile individuale ale lui Ronaldo,un jucator cu glezna foarte fina). Chelsea si Barcelona,ca majoritatea echipelor din insula inseamna forta cu un pic de tehnica,echipe care se pravalesc peste adversari insa rareori cu stil,tocmai d-aia isi iau jucatori cu sange latin pentru a asigura acel plus de tehnicitate.

Mai laudabil la Barca mi se pare faptul ca a facut aceasta performanta cu jucatori spanioli,ca sa nu mai zic ca i-a crescut pe foarte multi dintre ei,o adevarata lectie pentru gibonii din liga1.Englezii in schimb au dat sume astronomice pentru jucatori straini si tocmai d-aia a crescut valoarea campionatului lor.Odata cu venirea jucatorilor straini s-a renuntat,macar partial,la faimosul kick'n'run.

As mai vrea sa vorbesc despre duelul Messi-Ronaldo.Si daca Manchester castiga aceasta finala,tot Messi ramanea cel mai bun jucator din lume.Aproape imposibil de deposedat,da pase incredibile si finalizeaza din orice pozitie,este o incantare sa-l vezi la balon.Si face asta desi n-are o statura impozanta.Astazi a fost decisiv si a aratat din nou de ce este peste c.Ronaldo. C.Ronaldo e un mega-jucator insa e slab in meciurile importante,mai ales in finale.El poate sa-ti castige competitii de anduranta cum ar fi campionatul Angliei insa in finale a jucat dezamagitor mai mereu,fie ca a fost la Euro 2004,fie ca a fost in finala cu Chelsea(cand a ratat si penalty daca nu ma insel),fie acum.

Sunt curios cine o sa ii ia Barcei CL anul viitor.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

redondo27.05.2009 21:14

United a pierdut pe mana antrenorului. Sunat prea beat acum ca sa spun mai multe....poate in zilele urmatoare. Daca era Liverpool ar fi murit pe teren.

KERATOCONUS27.05.2009 22:46
Iar isi arata Vidic limitele :wall:

Dar de golul primit de Edwin van der Sar pe coltul scurt, ce zici?

Ronnie28.05.2009 04:13

Felicitari Barcelonei. Au fost mai buni. Parerea mea este ca balonul de aur ar trebui sa se duca in acest an la Iniesta. Este un jucator senzational.

Si ca sa fiu bulangiu, Barcelona ar trebui sa doneze 1% din profitul finalei si arbitrului din returul cu Chelsea. :)

Daniel-Ionut28.05.2009 05:40
Mereu cand ai spus pe forum ceva s-a intamplat inversul. Acum sunt 99% sigur ca Barca castiga.

Ar trebui sa nu mai zic nimic :laugh:

bodanelu28.05.2009 07:13

@Ronnie.. nu numai Iniesta. Si Xavi. Se completeaza perfect unul pe altul..

«112131415»