Ceee goool ![]()
Ceee goool ![]()
BAR-CE-LO-NA, BAR-CE-LO-NA!![]()
sincer, pareai genul de fata rebela ce simpatizeaza cu Man Utd.
oricand poti sa schimbi tabara. Zbarca sucks.
Barca joaca precum Steaua ![]()
Ce ochi ai!
Ce ochi am? :-s
Mic si neprietenos.
Hahahahaha
De ce spui asta? Dar hai ca deviem de la topic.
Din partea mea oricine sa ia cl ,mai putin bashitzi aia de la wankchester.
Doooamneee fereste! Unde drq a fost rosu ma????
Dani Alves, noul Nicolita ![]()
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL BARCAAA!!!!!!
GOOOOOOOOOOOL BAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ce meci ![]()
Sa il omoare Ballack pa chelios:)))
Acu ar fi tare sa dea Chelsea gol ![]()
OLE OLE OLA Barcelona!!! M'am bucurat la golul Barcelonei de i'am sculat pe toti din casa.
Traiasca FOTBALUL ADEVARAT!!!
Manchester - Barcelona. Ce finala!!! Bravo Barcelonei.
Pacat totusi ca arbitrul a tinut sa iasa in evidenta prea mult.
Ah, Barcelona Barcelona :X Am sperat pana in ultima clipa, la fel ca ei.
TE IUBESC BARCAAAAA!Nu-mi vine sa cred!S-a facut dreptate!Pe cuvant de n-am trezit tot blocul.Ce regal!BARCA-United.
Traiasca FOTBALUL ADEVARAT!!!
Fotbalul adevarat a invins in seara asta, dar daca ar fi corect ar trebui sa ofere trofeul lui Manchester. Judecand cel putin dupa cele 4 meciuri din semifinale, United pare echipa mai completa la momentul actual.
Ce bine ca antijocul celor de la Chelsea a fost taxat in cele din urma. Sper ca va fi o finala frumoasa
Fotbalul adevarat a invins in seara asta, dar daca ar fi corect ar trebui sa ofere trofeul lui Manchester. Judecand cel putin dupa cele 4 meciuri din semifinale, United pare echipa mai completa la momentul actual.
O fi Man.U. mai completa , dar un fotbal spectaculos ca a Barcei nu gasesti la nicio alta echipa , asa ca daca "ros-albastra" Romaniei nu joaca nimic , macar sa ne bucuram de jocul "ros-albastrei" din Spania
Vom vedea la finala cine-i mai buna!
Oricum,va fi o finala pe cinste! ![]()