FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor, Editia 2008/2009

«191011121315»
D4v1dstelist16.04.2009 18:30

Fii sigur ca Barca o sa castige.Uitate la Bayern,o echipa peste nivelul lui Arsenal si cam de nivelul lui Chelsea,ce a patit.Va zic ca Lampard ii sub Ribery.Nu stiu ce credeti voi dar eu zic ca Manchester United iese din calcul,deoarece nici o echipa nu a castigat de doua ori UCL,iar Man United nu are forta sa reziste impotriva lui Messi, Eto si Henry.Post la post,nu prea vad o echipa care sa intreaca Barca,sa fim seriosi,in afara de Cech-Valdes,aici sunt de acord.

Insula sa se pregateasca de doliu!

razvani16.04.2009 19:20

Sunt de acord ca in aparenta Barça pare favorita, ca este invincibila (in special pe Camp Nou), insa totul este posibil. In special in finala, unde intai de toate se joaca o singura partida (si nu pe Camp Nou; iar in deplasari Barça in general nu castiga prea usor). In plus de asta, in caz de realizare a previzibilei si mult-asteptatei finale Man United-Barça, trebuie sa nu uitam faptul deloc neglijabil ca Sir Alex nu a pierdut niciodata o finala europeana.

Asa ca eu (evident si in mod subiectiv, ca fan al lui United) mizez pe istorica cvintupla pe care United o cauta in acest an. Desi recunosc ca in vederea finalei voi avea niste emotii incredibile (asta daca intr-adevar trece Barça; de Chelsea nu ma tem), am incredere in forta de grup a echipei mele, in expertiza in finale si meciuri decisive a lui Sir Alex si in mobilizarea exemplara a lui United in fata acestor mari provocari!

redondo16.04.2009 21:02
Chelsea e nula in fata Barcelonei.

Nu fi atat de sigur.

Dany's16.04.2009 21:03

E greu cu Messi..e perfect omu'

DelPiero1016.04.2009 21:17
Sunt de acord ca in aparenta Barça pare favorita, ca este invincibila (in special pe Camp Nou), insa totul este posibil. In special in finala, unde intai de toate se joaca o singura partida (si nu pe Camp Nou; iar in deplasari Barça in general nu castiga prea usor). In plus de asta, in caz de realizare a previzibilei si mult-asteptatei finale Man United-Barça, trebuie sa nu uitam faptul deloc neglijabil ca Sir Alex nu a pierdut niciodata o finala europeana.

Asa ca eu (evident si in mod subiectiv, ca fan al lui United) mizez pe istorica cvintupla pe care United o cauta in acest an. Desi recunosc ca in vederea finalei voi avea niste emotii incredibile (asta daca intr-adevar trece Barça; de Chelsea nu ma tem), am incredere in forta de grup a echipei mele, in expertiza in finale si meciuri decisive a lui Sir Alex si in mobilizarea exemplara a lui United in fata acestor mari provocari!

United-Barca e finala perfecta.Atat am de spus.Pentru frumusetea fotbalului,sper ca cele doua sa joace cu trofeul pe masa.

Dany's16.04.2009 21:47

Si Barca - Arsenal va fi misto,deoarece Arsenal e o echipa ofensiva si va incerca sa isi ia revansa dupa ultima finala de UCL pierduta cu 2-1 in fata catalanilor.

Ronnie29.04.2009 18:19

Prima semifinala: Barcelona 0-0 Chelsea

PS: Barca 0-0 Chelsea, CFR 0-0 Chelsea => Barca=CFR!!!

DelPiero1029.04.2009 18:56
Prima semifinala: Barcelona 0-0 Chelsea

PS: Barca 0-0 Chelsea, CFR 0-0 Chelsea => Barca=CFR!!!

As putea sa-ti spun ca un meci nu seamana cu altul.Ai intelege asta?Sau trebuie sa-ti desenez?:D

Astristul29.04.2009 19:50

Desi in momentul asta e condusa pe Old Trafford, sper ca Arsenal sa se califice si sa reediteze finala din 2006 cu FC Barcelona! :)

E vremea revansei !!!

Joga Bonito29.04.2009 20:53
Desi in momentul asta e condusa pe Old Trafford, sper ca Arsenal sa se califice si sa reediteze finala din 2006 cu FC Barcelona! :)

E vremea revansei !!!

Arsenal e o echipa de pomanagii. N-au fata de echipa castigatoare de CL.

redondo29.04.2009 22:22

Unii dintre voi ati luato razna rau de tot...ori sunteti doar niste pusti.Cum dracu sa spui ba joga bonito ca Arsenal e echipa de pomanagii? Tu intelegi ceva din fotbalul asta? Ca United e peste,da,corect...dar lasa prietene mistocareala ieftina cand vorbesti de o semifinalista a Ligii Campionilor.

Joga Bonito30.04.2009 06:56

Arsenal e o echipa de pomanagii. Sa-ti pocneasca in cap o vena de ciuda... tz tz tz tz

Iti dai seama ca fotbalul e ca fizica cuantica pt mine. Ce bine ca te am alaturi sa ma luminezi, mai "Mesia" de pe net.

redondo30.04.2009 08:52

Si eu tin cu United smechere si apreciez fotbalul englez inca de pe vremea cand ieseau in bloc in turul 1 sau 2 in cupele europene. Arsenal a tinut steagul Angliei sus o buna perioada jucand in anii 90 doua finale consecutive de cupa europeana. Dar,deh...pustii nu le stiu pe-astea,ca de cand vad ei fotbal,United e cea mai mare.

red&blue_boy30.04.2009 09:22

Nu simpatizez cu nici una dintre cele doua echipe,e mai buna Man.United,are experienta mai multa,la Arsenal se vede si tineretea jucatorilor in multe faze cheie,dar sa zici ca Arsenal e o echipa de pomanagii e cale lunga...Hai sa fim seriosi.

Astristul03.05.2009 15:44
Arsenal e o echipa de pomanagii. N-au fata de echipa castigatoare de CL.

Este parerea ta, dar mi se pare foarte deplasat sa cataloghezi o echipa plina de tineri talentati, care culmea, mai si joaca fotbal, drept pomanagii. Sau vrei sa spui ca asa au ajuns ei in semifinala UCL anul asta? Culmea e ca si in EPL au ajuns pe locul 4 ... tot prin "pomana", nu-i asa? :whistle:

gio_stgloria05.05.2009 16:14

Hai arsenal ! in finala va vreau!

Melku05.05.2009 16:42

Forza Man U ! :thumbup: Nici nu concep sa piarda calificarea dupa meciul tur. Oricum, sunt sigur ca vom vedea un meci de mare calitate.

redondo05.05.2009 16:52

Sper ca United sa joace ca in returul semifinalei din 1999 de la Torino!

Daniel-Ionut06.05.2009 07:33

Chiar daca nu agreez din nou o finala 100% cu echipe din Anglia...

Sper sa se repete cea de anul trecut, si Chelsea sa se califice in finala...

Robinson Rufay Zapata06.05.2009 16:56

Barcelona va invinge , 2-0 si merge in finala

Daniel-Ionut06.05.2009 17:22
Barcelona va invinge , 2-0 si merge in finala

Pentru cat a investit Abramovici, sper ca Chelsea sa castige Liga sezonul asta...

maye06.05.2009 17:35
Pentru cat a investit Abramovici, sper ca Chelsea sa castige Liga sezonul asta...

Au mai investit si altii mult , dar aia au investit cu cap...

Robinson Rufay Zapata06.05.2009 18:05

Mai bine castiga o echipa care a stiut sa creasca oameni pentru a face performanta , Barcelona chiar joaca cu jucatori proprii , pe cand Chelsea joaca cu niste mercenari , jucatori care au capul numai la bani

Kittutza06.05.2009 18:33

BAR-CE-LO-NA, BAR-CE-LO-NA! :steag_sah_mic:

Kittutza06.05.2009 18:45
:( Gol Chelsea
«191011121315»