@Mo
Da.Ai dreptate.Dar atunci parca erau mai avansati,in sferturi din cate stiu eu.
@Mo
Da.Ai dreptate.Dar atunci parca erau mai avansati,in sferturi din cate stiu eu.
@ Daniel
Tu chiar crezi ca toate cele 4 echipe englezesti, vor ramane acasa, cand ele sunt favorite certe la calificare ?
Asa vreau sa cred...
Deci... intr`adevar.. Real este, si va ramane pentru multa vreme nr. 1 in Spania, insa in Europa nici gand. 5 Cupe ale Campionilor, au fost castigate, pe vremea cand se jucau cate 4-5 meciuri, asa ca nu se compara. Locul 1 in Europa, este ocupat de Milan, pentru ca majoritatea trofeelor le`au castigat din `89 incoace. Real este o echipe mediocra pentru nivelul european, si la ora actuala (si parerea mea, pentru multi ani), nu are sanse pentru un nou succes european.
Pai daca este sa o luam asa atunci Manchester United este numarul 1 in Anglia. Au castigat de doua ori UEFA Champions League dupa 92 ('99 si 2008), in timp ce Liverpool doar una (2005).
PS: Rog ca toate discutiile despre echipele si meciurile din UEFA Champions League sa se discute pe acest topic.
in timp ce Liverpool doar una (2005).
Ia gandestete mai bine... cate CL are Liverpool... ![]()
In timp ce Liverpool doar una.
Ronnie, daca vorbim strict despre competie in formatul Champions League ai dreptate. Dar, oricum, trofeele lui Liverpool au fost luate in anii 70-80 cand echipele englezesti dominau Europa(in aceeasi perioada Nottigham Forrest a luat 2 CCE si Aston Villa unul).
Parerea mea este ca trofeele sunt la fel de importante, indiferent de anul in care au fost castigate.
@Mo
Pai ma refer strict la perioada care incepe din '92.
Bayern Munich 7-1 Sporting Lisbon (tur 5-0)
Podolski '7, Podolski '34, Polga(og) '39, Schweinsteiger '43, Bommel '74, Klose '82, Muller '90 / Mutinho '42
Juventus 2-2 Chelsea (tur 0-1)
Iaquinta '19, Del Piero '74/ Essien '45, Drogba '83
Chiellini eliminat in minutul 70.
Liverpool 4-0 Real Madrid (tur 1-0)
Torres '16, Gerrard '28, Gerrard '47, Dossena '88
Panathinaikos 1-2 Villareal (tur 1-1)
Mantzios '55/ Ibagaza '49, Llorente '70
Prima preferata a mea s-a dus... (Real)
A doua, Inter, daca va fi si ea eliminata si ea in seara asta... ![]()
AS Roma 1-0 Arsenal (tur 0-1) (6-7 la loviturile de departajare)
Juan '9
Barcelona 5-2 O.Lyon (tur 1-1)
Henry '25, Henry '27, Messi '40, Etoo '43, Keita '90+5/ Makoun '44, Juninho '48
Juninho eliminat in minutul 76
FC Porto 0-0 A.Madrid (tur 2-2)
Manchester United 2-0 Inter Milano (tur 0-0)
Vidic '4, Ronaldo '49
Super goluri Podolski,Ibagaza si Ronaldo.
Sper sa pice Manchester cu Barca cat mai devreme.
Champions League, Champions League...
S-au dus Real si Inter... daca ma intrebi acum cu cine tin pentru castigarea Ligii Campionilor, raspunsul este simplu: FC Porto ![]()
Slabe sanse sa treaca macar de faza urmatoare... dar speranta moare ultima...
Eu vad o finala Manchester - Barca dar nu mar deranja daca s-ar intalni mai devreme adica prin semifinale sau sferturi. 100% una din ele(daca nu chiar amandoua) vor ajunge in finala.
In semifinale se vor intalni invingatoareale urmatoarelor sferturi:
'mon Bayern ![]()
Iar Liverpool cu Chelsea? E a 4-a oara in 5 ani cand se intalnesc astea doua....
Ce frumoasa ar fi o finala Liverpool-United
Finala? ![]()
Barcelona - Arsenal
P.S. Hai celsi ![]()
- VILLARREAL CF - ARSENAL LONDRA
- Manchester UNITED - FC PORTO
- FC Liverpool - Chelsea LONDRA
- FC Barcelona - BAYERN MUNCHEN
In semifinale se vor intalni invingatoareale urmatoarelor sferturi:
- Manchester UNITED/FC PORTO - VILLARREAL CF/ARSENAL LONDRA
- FC Barcelona/BAYERN MUNCHEN - FC Liverpool/Chelsea LONDRA
'mon Bayern
Ce tragere de kkao.Manchester se poate considera deja in finala.Pe celalalt culoar,totul e posbil.Forca Barca!
Ca tot si-a dorit Joga o intalnire Manchester-FC Porto ![]()
Il face varza Sapunaru pe Ronaldo! Se vor intalni castigatorii Balonului de Aur de anul trecut si de anul asta. ![]()
Barcelona cu Bayern. Grea tragere. Nemtii e nemti! S-a vazut si ieri la Instanbul.
Hai Barca!
Ca tot si-a dorit Joga o intalnire Manchester-FC Porto
Il face varza Sapunaru pe Ronaldo! Se vor intalni castigatorii Balonului de Aur de anul trecut si de anul asta.
Barcelona cu Bayern. Grea tragere. Nemtii e nemti! S-a vazut si ieri la Instanbul.
Hai Barca!
Bayern are o echipa buna de mijloc in sus.Dar apararea lor e greoaie.Ii putem surprinde usor.Va fi o dubla spectaculoasa,ambele echipe joaca fotbal adevarat.Culoarul lui United este o gluma nereusita.![]()
Manchester United este prima finalista.
Manchester United este prima finalista.
Si in 2004 era favorita clara in fata lui Porto si a fost eliminata.Trebuie sa se concentreze.
Si se vor califica: Arsenal, Porto, Liverpool, Bayern
- VILLARREAL CF - ARSENAL LONDRA
- Manchester UNITED - FC PORTO
- FC Liverpool - Chelsea LONDRA
- FC Barcelona - BAYERN MUNCHEN
![]()
Visezi,ca intotdeauna.Somn usor. ![]()
Manchester are partea de tablou destul de accesibila , dar daca joaca la fel ca acum sunt sanse sa nu prinda finala.In partea cealalta prevad o semifinala de vis:L`pool-Barca.
Visezi,ca intotdeauna.Somn usor.![]()
Cam da... ![]()