Am revenit .. Sunt disponibil sa joc etapele.Cei cu care am restante si etapa va rog sa ma cautati ..ca nu mai stiu sigur cu care am jucat si cu care nu
Am revenit .. Sunt disponibil sa joc etapele.Cei cu care am restante si etapa va rog sa ma cautati ..ca nu mai stiu sigur cu care am jucat si cu care nu
Restanta :et13 new1gogo v quitarr . 0-4
............................................................
et16 dumy_wazzy v quitarr ...0-1
nu-mi mai revin bp
@dumy3l: bp ala in alta parte, da ?
trebuia sa zica "nu-mi mai revin bp in alta parte" :laugh:
lol
)))
@i0n: sa traitzi!
Restanta et. 7 i0nutz83 v dumy_wazzy 1-1.
Etapa 16 s3rgyu_adriano_13 v Enquist_ro 3-3 ...De mers a mers ca draq..>Dar asta e...
ei oricum sergiu a fost echilibrat si cu bara aia din ultima faza:))
Mare noroc am avut la bara aia
...Dar hai ca si eu am ratat ceva... ![]()
Gogo esti on pe mess , dar nu raspunzi nicicum!!!
pe blu3_kill3r nu l-am vazut pe mess de cv timp; iar cu gogo si badboy o sa-mi joc etapa
De blu3_killer n-am dat nici eu..Nu l-am vazut in viata mea...
Si de Gogo ma rog de luni sa jucam...Nu imi raspunde pe mess...El joaca meciuri in retea cu mix join si chestii de-astea dar mie nu-mi raspunde deloc...Sa nu creada ca voi sta sambata dupa el sa jucam etapa..Eu voi pleca...Daca are chef sa joace sa dea si el un mesaj...M-a cautat aseara tarziu , da cine juca fifa la ora aia nu stiu.
am fost plecat ... acu 10 min am ajuns acasa ... incerc sa joc ceva in seara asta :-s
restanta -> etapa 11
Enquist_ro v new1gogo 2-1
etapa 15
Enquist_ro v nanu_a2008 3-0 MV
etapa 16
s3rgyu_adriano_13 v Enquist_ro 3-3
etapa 17
Enquist_ro v meph_frumossu 2-1
Deci Gogo joaca cu toata lumea iar mie nu-mi raspunde...Niciun mesaj nu am primit de la el..>Sa zica si el ceva , ca nu poate , ca mai stiu eu ce...Nimic!!
Etapa 17
nnmfifa08 v rusu_andrey2005 0-0
Etapa 15
nnmfifa08 v i0nutz83 4-1
badboy sau zsolty cum te-o chema, da un semn de viata
Etapa 16 :
yamasha_tusca v blady_rol
Nici nu mai stiu de cand nu l-am vazut on... amanam...
Tusca e la mare...Trebuie sa soseasca...
am batut si eu pe cineva in campionatu asta si
s-a retras.
Etapa 15 blu3_kill3r v s3rgyu_adriano_13 0-1 ...Ce greu!! Uff ! Ce emotii...
Etapa 8 restanta:
dumy_wazzy v badboy_steaua 0-2 si prima victorie
:D:D =))))
etapa 15
new1gogo v dumy_wazzy 0-1... meci de tot rahatu
Omule cum ai reusit sa dai de gogo???Deci pe bune mie nu-mi raspunde..>Cred ca mi-a dat ignore..>Cum rezolv si eu situatia asta???Omu nu vrea sa joace...
Reformulez...Omu mi-a raspuns si mi-a spus ca nu poate acum...Il intreb cand poate si nu mai zice nimic...Asta e...
In seara asta plec la mare (7.08) si revin luni sau marti (12.08)
Sunt la zi cu meciurile .. mai putin restanta :
et11 blu3_kill3r v quitarr (nu doresc sa mai aman etapa.. I-am lasat offline la greu .. nu mi-a dat nici un raspuns.. Daca amana el bine daca nu.. sa se aplice regula.. Eu am incercat.