Etapa 7 buli2buli v s3gyu_adriano_13 1-4 ...Un cartonas rosu primit de Cata si meciul a devenit mai usor pentru mine...
Etapa 7 buli2buli v s3gyu_adriano_13 1-4 ...Un cartonas rosu primit de Cata si meciul a devenit mai usor pentru mine...
In ce priveste meciul nnfifa - sergiu, e discutabila iesirea voita din joc a lui sergiu dupa o faza de genul ala. Postarea integrala a conversatiei de pe messenger, cu jignirile de rigoare, este absolut inutila. Am specificat la inceputul sezonului ca discutiile private in care va aduceti insulte nu ne intereseaza si nu trebuie postate pe forum. Conteaza astfel de log-uri doar daca in ele se aduc anumite dovezi, lamuritoare pentru solutionarea unor cazuri. In situatia de fata, meciul ar fi trebuit continuat, iar respectivul gol anulat, potrivit prevederilor regulamentului. Propun rejucare, pentru ca nu este normal ca meciurile sa fie intrerupte astfel.
Meciul s-a continuat...in fine daca asa se decide eu voi rejuca meciul...Totusi as vrea sa stiu cand se va da o decizie finala...
parerea mea e ca e destul de clar deja...![]()
Decizia finala este in sarcina lui bubutza, el este supervizorul acestei serii. Eu doar mi-am dat cu parerea, a nu se intelege ca influentez in vreun fel solutionarea acestui caz ![]()
Etapa 11:nnmfifa08-s3rgyu_adriano_13 va trebui rejucat.
Ok , il astept sa rejucam meciul...
s-au pus in miscare valizele e clar
. Sergyu, ne vedem pe teren! Fara brichete de data asta
.
Chiar ma bucur ca se rejoaca meciul...Macar nu exista suspiciuni...Hai intra pe mess sa jucam...
dupa 1:20 daca mai esti treaz... sau sambata pana pe la 15-16
Pfoai frate da ce faci pana la 1:20???Nush sa vedem daca rezist...Dai si tu buzz pe mess si vezi daca sunt...
nu dau de blu3_killer
Scuze de intarziere dar numa azi am ajuns acasa si nu am avut posibilitatea sa anunt acest lucru...incerc sa joc etapele amanate in urmatoarele zile
Daca un anume adversar a fost pe net in repetate randuri insa nu mi-a raspun niciodata...sau mi-a raspuns o data ca nu avea chef...si pana la ora meciului continua asa, cum procedez:solicit 3-0 sau stau pana ii vine lui cheful macar sa raspunda?
Etapa 11
badboy_steaua v meph_frumossu 0-3
Etapa 9 :
yamasha_tusca v meph_frumossu 5-5
Etapa 10 :
meph_frumossu v i0nutz83 2-1
Etapa 11 :
badboy_steaua v meph_frumossu 0-3
Etapa 12 :
meph_frumossu v nnmfifa08 6-3
Etapa 13 :
nascut_stelist90 v meph_frumossu 0-5
Etapa 14 :
meph_frumossu v blady_rol 2-2
Etapa 6 :(restanta)
s3gyu_adriano_13 v meph_frumossu 1-5
Gata am rezolvat. Am net, incep sa joc din meciuri. Nu stiu ce prind azi, ca ma duc la meci iar maine dimineata am taiat-o la munte.
cand ziceai ca vii de la munte?
Etapa 13
badboy_steaua v yamasha_tusca 1-3 a tras de timp baiatu de numa numa.....si pe mess nici nu a raspuns dupa meci sa dea explicatii asta e om de nota 0 barat
Etapa 10
s3rgyu_adriano_13 v badboy_steaua 4-1 ms la fel
REJUCARE Etapa 11 nnmfifa08 v s3rgyu_adriano_13 0-2
Etapa 13
badboy_steaua v yamasha_tusca 1-3 nu am tras de timp deloc si am plecat sa mananc dupa ce am jucat...nu te mai da victima! bafta!... si faaza cu 0 barat suna a jignire! bafta badboy!
@bubutza: cred ca miercuri...
Etapa 10 s3rgyu_adriano_13 v badboy_steaua 4-1Bft badboy
Am tot incercat sa joc meciul cu gogo...de altfel singurul meci ramas...dak nu da niciun semn pe site pana maine seara la 8 solicit 3-0 iar dak da solicit o amanare fiindca ar fi penal sa pierd eu cu 3-0...ideea e ca eu duminica...adica azi...muncesc toata ziua
restanta
etapa 6
Enquist_ro v nascut_stelist90 3-0 MV...omu' a zis ca el s-a lasat de fifa
etapa 9
blu3_kill3r v Enquist_ro 1-1
Etapa 10
rusu_andrey2005 v Enquist_ro 1-0
etapa 11
Enquist_ro v new1gogo ....
etapa 12
quitarr v Enquist_ro 4-3
etapa 13