Etapa 15:
sory_2812 vs. meph_frumossu 3-2
Greu de tot..Adversar bun..
Etapa 15:
sory_2812 vs. meph_frumossu 3-2
Greu de tot..Adversar bun..
cum pleci tu acu in vacanta ... asa am fost si eu plecat pana acum
oricum cer amanare pt meciu cu quitarr ... jucam cand se intoarce
vacanta placuta ![]()
Pana la urma am reusit sa jucam
RESTANTA - et11 blu3_kill3r v quitarr .....1-4
gg
cel mai bun adversar pe care l`am avut
bafta ![]()
m-am intors!!! salutare la toti!
incepe sa vina lumea de prin tarile calde. poate intram si noi in ritm normal.
Etapa 12
yamasha_tusca v i0nutz83 6-0
Etapa 15
nascut_stelist90 v yamasha_tusca 0-3
Etapa 16
yamasha_tusca v blady_rol 1-1
Etapa 17
sory_2812 v yamasha_tusca 1-2
Gogo , hai sa jucam...Scriu aici ca nu-mi raspunzi pe mess si poate sunt pe ignore sau mai stiu eu ce ai facut...Hai sa jucam pana incepe meciul ...
Etapa 17 new1gogo v s3rgyu_adriano_13 0-3 in minutul 65...Imediat dupa ce a intrat mingea in poarta la golul 3 omul a iesit..>Cer depunctarea adversarului...Asta e nesimtire sincer...Dupa ce ca abia am reusit sa jucam , adik il caut de o saptamana si abia raspunde , acum iasa din joc...Imi pare rau pentru el dar repet : DEPUNCTARE!!!
P.s. Pe mess nici vb sa mai raspunda...L-am intrebat de ce a iesit , dar nimic...
Etapa 15
badboy_steaua v rusu_andrey2005 2-3 ... scuze pentru jocul practicat... am jucat cam urat ...totusi nu am dat nici un gol din qiu+W.
mi-o cazut netu omule
copil disperat de fifa
jucam restu la noapte maine . etc ...
Unii nu au timp de fifa toata ziua ca si tine bye
=))))) Adica exact cand intra mingea in plasa tie ti-a cazut netul??? Hahaha...Esti tare..Scuza penala..>Si de ce nu joci acum???Vorba ta , nu avem atata timp de fifa...maine sunt plecat cred...Si eu nu stau pana la 1 noaptea sa joc cu tine...Andrei te rog ia o decizie...Daca voi fi nevoit sa joc si restul voi juca , pentru ca in 25 de minute , nu mai iau eu 3 goluri...Dar nu prea am cand..>Si in plus e vorba de penalizarea adversarului , cu 5 puncte...E decizia ta daca il penalizezi sau nu...
LE Vad ca esti pe forum..>Hai sa jucam...Eu sunt on pe mess..Tu NU!!!
aman meciul cu blue killer ... nu ne am sincronizat..in week end sunt plecat ..jucam sapt viitoare
Deci , il mai caut pe Gogo 1 saptamana sa jucam si restul de 25 de minute???Sau pierde la MV ??? Ca sa stiu si eu o treaba...Sa nu ma mai uit la meciuri , la Jo , sa-l prind pe el intr-o dispozitie buna.
Meciuri nejucate cu termen pana maine. daca nu le jucati astept amanari . Daca nu incep sa anulez
2:blu3_kill3r v i0nutz83
10:new1gogo v blu3_kill3r
13:blu3_kill3r v dumy_wazzy
17:blu3_kill3r v buli2buli
17:new1gogo v s3rgyu_adriano_13 0-3 in min 65. - voi discuta cu i0n acest caz.
Clasament si etape noi maine la ora 19:00
16:badboy_steaua v nnmfifa08 0-3
Etapa 16
badboy_steaua v nnmfifa08 0-3 i0nutz nu faci un camp pt obsedati de qw sa lase pe altii sa joace cum trebe? ![]()
Etapa 16 :
yamasha_tusca v blady_rol = 1-1
taci, bozgore! Fii demn!
=))))) Adica exact cand intra mingea in plasa tie ti-a cazut netul??? Hahaha...Esti tare..Scuza penala..>Si de ce nu joci acum???Vorba ta , nu avem atata timp de fifa...maine sunt plecat cred...Si eu nu stau pana la 1 noaptea sa joc cu tine...Andrei te rog ia o decizie...Daca voi fi nevoit sa joc si restul voi juca , pentru ca in 25 de minute , nu mai iau eu 3 goluri...Dar nu prea am cand..>Si in plus e vorba de penalizarea adversarului , cu 5 puncte...E decizia ta daca il penalizezi sau nu...
LE Vad ca esti pe forum..>Hai sa jucam...Eu sunt on pe mess..Tu NU!!!
Omule
Era 3-0 pt tine .. mingea era intrata de mult in plasa cand so intrerupt .. Scorul era 3-0 pt tine si mi-o cazut netu
dc te ataci ? pe forum eram ca am intrat de la un vecin sa te anunt ca mio cazut netu ca eram sigur ca faci scandal
vai samar
COpii obsedati ![]()
Nu omule...Tu ai iesit exact cand a intrat mingea...poti zice ce vrei acum...Sa vedem decizia...Nu e problema , eu continui...
taci, bozgore! Fii demn!
Ce sa ceri de la un "om" distrus de soarta.......
Etapa 16 :meph_frumossu v blu3_kill3r 2-1
Nicio problema..>Treaba e sa-l mai gasesc pe om si sa nu mai astept o saptamana..