Etapa 24 s3rgyu_adriano_13 v buli2buli 2-2 meci dominat clar , un gol primit incredibil , ceva in genul Taborda de la Timisoara la Arges si o gramada de ocazii ratate...
Etapa 24 s3rgyu_adriano_13 v buli2buli 2-2 meci dominat clar , un gol primit incredibil , ceva in genul Taborda de la Timisoara la Arges si o gramada de ocazii ratate...
Available pt etape saptamana asta. Pe seara daca puteti ( meph , dumy , quitarr, new1gogo)
plec in tari straine maine ![]()
stau vreo 2 sapt .. daca se poate cer amanare
daca nu asta e
cand ma intorc joc toate meciurile :X
pai de ce nu ti-ai jucat toate meciurile in avans si tu?
In caz ca se termina campionatul pana vii tu... sanatate.
toti din cei testati de mine sunt pe primele 4 locuri,ochiul cunoscatorului domne ![]()
Etapa 23
yamasha_tusca v dumy_wazzy 2-0
Etapa 24
nanu_a2008 v yamasha_tusca 0-3
Etapa 25
yamasha_tusca v s3rgyu_adriano_13 3-4
23:
nnmfifa08 v new1gogo 2-2
etapa 23yamasha_tusca v dumy_wazzy 0-2... cu+w-uri muuulte
2-0 pentru mine amice
Etapa 23 meph_frumossu v s3rgyu_adriano_13 2-1 Gol primit in minutul 90 dupa ce in 89 am avut o bara...Oricum per-total a fost mai bun..E cel mai bun
Etapa 24
Everton(yo_jeleus) v Bolton(badboy_steaua) 4-0
As dori sa-mi aman meciurile ramase, deoarece, pt o scurta perioada de timp nu voi avea net. ms ![]()
Etapa 25 :
buli2buli v meph_frumossu 0-3
et 23 badboy_steaua v quitarr.. 0-7
et 24 quitarr v nnmfifa08 .. 6-2
et 25 nascut_stelist90 v quitarr.. 0-3
mai am etapa 20 quitarr v buli2buli --- nu am reusit sa ne sincronizam .. sper sa jucam curand .. daca nu aman eu .. asta e
etapa 23yamasha_tusca v dumy_wazzy 0-2... cu+w-uri muuulte
2-0 pentru mine amice
scuze
Etapa 25 :
blady_rol v new1gogo = 2-2
Cer 3-0 cu blu3_kill3r etapa amanata ca ieri si azi toata ziua am fost pe mess si am lasat mesaje dar nici nu a intrat pe mess
Cer 3-0 cu blu3_kill3r etapa amanata ca ieri si azi toata ziua am fost pe mess si am lasat mesaje dar nici nu a intrat pe mess
asa a fost si la mine... BUBUTZA imi explici de ce s-a decis la MV impotriva mea ?!
Cer scuze ca nu am putut juca.. am un servici care imi ocupa tot timpul .. klaus stie ,stiu ca nu va intereseaza .. o sa imi joc etapele. sper maine seara
gsptv transmisiuni din toata tara ...
plec in tari straine mainestau vreo 2 sapt .. daca se poate cer amanare
daca nu asta e
cand ma intorc joc toate meciurile :X
e asa greu de citit. In caz ca nu revine pana ce se termina campionatul va pierde toate meciurile restante cu 3-0.
@nnm pentru ca nu te-a gasit si tu nu ai dat nici un semn de viata pe forum (sa-ti amani meciul sau sa ceri 3-0 de exemplu) inafara de niste replici stupide la adresa mea, in timp ce el a mentionat ca nu te-a gasit pe forum.
aveti grija cu meciurile , diseara actualizez.
Adevarul e ca nu stiam ca romgeo e blue_killer. Cu yo_jeleus nu prea ma gasesc, suntem online la ore diferite mai mereu. Daca nu ne gasim, aman.
etapa cu Catalin (buli2buli) sa fie amanata. zicea ca e ocupat. o sa jucam diseara sper. iar cu blu3_killer nu stiu ce sa fac. mi-a dat un semn acum 2 sapt si de atunci nu l-am vazut deloc pe mess
joaca-ti meciul din cupa... asta sa faci ![]()
Etapa 23
nnmfifa08 v new1gogo 2-2
Etapa 24
quitarr v nnmfifa08 6-2
Etapa 25
nnmfifa08 v yo_jeleus 1-1
Etapa 24
Everton(yo_jeleus) v Bolton(badboy_steaua) 4-0
Etapa 25
Espanyol(nnmfifa08) v Everton(yo_jeleus) 1-1
Aman meciul cu ionutz
Interesant. Jeleu nici macar nu s-a obosit sa se uite prin lista, poate eram online la momentul cand a postat amanarea. M-a intrebat aseara daca jucam, in timpul meciului Romaniei. Evident ca am refuzat.
@bubutza: sper sa nu fiu taxat cu 0-3 pentru acest exces de patriotism ![]()