Chiar, super-meciuri, respect pentru adversar ! De gogo nu dau, nu l-am vazut niciodata in ultima vreme...
Chiar, super-meciuri, respect pentru adversar ! De gogo nu dau, nu l-am vazut niciodata in ultima vreme...
Maine pe la pranz plec pentru vreo 2-3-4 zile. Cer sa mi se amane etapele. ms !
care parte din cuvantul anulat nu ati inteles-o?
Partea in care suferi aiurea. Am explicat ca nu ne-am putut coordona in mare parte din cauza faptului ca am fost plecat pe la meciuri. Pana la urma e forumul echipei si cam pentru asta intram toti aici si in mod normal timpul nostru liber depinde de Steaua. Mai bine forfeit din partea mea si castiga baiatul cu 3-0 , cum merita.
Etapa 20:
sory_2812 vs. nnmfifa08 1-1
Partea in care suferi aiurea.
Pai ti-o mai explic o data:
Art. 6 - Amanarile
c) In cazul in care un jucator nu poate desfasura un meci oficial in intervalul stabilit de catre organizator, iar acest jucator NU si-a folosit anterior privilegiul enuntat mai sus -in speta amanarea, jucatorul respectiv va pierde meciul la masa verde, cu scorul de 0-3.
Art. 7 - Forfeit
a) In cazul in care un jucator nu se prezinta in intervalul stabilit pentru a-si disputa meciul si nu informeaza in prealabil supervizorul diviziei din care face parte asupra faptului ca doreste sa-si amane meciul, jucatorul va pierde la masa verde (0-3).
b) In cazul in care nici unul din jucatori nu se prezinta in intervalul stabilit de organizator si nu informeaza in prealabil supervizorul diviziei/seriei din care face parte asupra faptului ca doresc amanarea, meciul va fi anulat fara posibilitatea de rejucare, iar ambii jucatori penalizati cu cate 3 (trei) puncte.
Administratorii si moderatorii au intotdeauna dreptate, lucrand cu discernamantul de a mentine forumul curat si interesant pentru toata lumea.
Alte nelamuriri?
Etapa 20 :
yo_jeleus v meph_frumossu 0-1
Etapa 21 :
meph_frumossu v dumy_wazzy am inteles ca este la mare...aman eu etapa
Etapa 22 :
nanu_a2008 v meph_frumossu 0-3 ...si aici din cate vad este exclus..
Intr-un campionat amical regulile ar trebui sa fie interpretate in spiritul lor nu in legea lor. Dar te cheama bubutza, cu tz ![]()
auzi sefu ... vezi ca ma calci pe nervi... ce mare scula de bascula esti tu ma rog?
incepi cu intepaturi? ce mai urmeaza? sa ma faci tigan.. sau bozgor sau ce? comporta-te civilizat ca nu ai 10 ani. Am sa vorbesc si cu Ion pe aceasta tema... de la inceput ai facut circ, apoi l-ai facut bozgor pe badboy , acum vii cu jigniri la adresa mea.
vezi-ti de fundul tau.
et 20 quitarr v buli2buli -- de cateva zile pe mess tot pe IDLE este ..am incercat i-am dat mesaje si nimic
et 21 yamasha_tusca v quitarr...1-3
et 22 quitarr v i0nutz83....2-1
cer 3-0 la masa verde @blu3_kill3r si new1gogo ---> i-am lasat mesaje si nici un semn; gogo n-a avut chef sau timp sa joace
!!! nu aman de 3 zile incerc sa joc cu ei
daca cereti ambii masa verde , tu si blu3_kill3r ma tem ca o sa fie anulat.
intr-un sfert de ora aveti etape si clasament
Just[me] (7/17/2008 3:56:16 PM): salut
Just[me] (7/17/2008 3:56:20 PM): ai timp sa jucam etapa?
astea sunt mesajele care i le`am trimis ... nu cred ca e cazu sa pierd eu bubutza
am pierdut 2 meciuri pe nedrept
eu l`am cautat ... am dovada.
sper sa judeci cat mai corect aceasta faza.
de fiecare data cand am intrat pe mess i-am dat mesaje si nici macar nu a raspuns si in fiecare zii ma fost pe mess in afara de ieri asa dupa 6 asa ca daca vroia sa joace cu mine ii stateam la dispozitie asa ca cer 3-0 la MV
fii bun si posteaza un sprint screen cu un msg pe mess cand m`ai cautat ... daca tot te tii tare ca m`ai cautat ....
desigur ... exceptand mesajele de astazi.
etapa 20
Enquist_ro v i0nutz83 4-5 ![]()
etapa 21
badboy_steaua v Enquist_ro 1-5
mai este etapa 22 cu nm pe care o joc de cum ne gasim
Clasament + Etape !
ATENTIE !!! :Un singur meci nejucat si neamanat de gogo sau adversarul sau , duce la excluderea lui gogo din campionat.Acelasi lucru si pentru nnmfifa
c) La trei meciuri nedisputate (anulate sau/si pierdute la masa verde) jucatorul respectiv este EXCLUS din campionatul FIFA - FcSteaua, cu restrictie de inscriere pentru urmatoarele 3 luni calendaristice, urmand sa piarda absolut toate meciurile din prezentul campionat cu 0-3.
enquist_ro v quitarr 4-5 nu stiu ce etapa ... a spus ca are probleme si a vb cu moderatorul sa joace etapele in avans ...
Etapa 23
nascut_stelist90 v Enquist_ro 0-3 MV
Etapa 24
Enquist_ro - blady_rol 2-3
Etapa 25
sory_2812 - Enquist_ro 0-0
Avand in vedere ca urmeaza sa ma operez la genunchi si implicit sa lipsesc bubutza a fot de acord sa imi joc in avans etapele...dupa care am luat numai batai...asadar cei cu care mai am de jucat sa nu ezite sa ma contacteze
restanta
etapa 22
Enquist_ro - nnmfifa08 4-2
22
Enquist_ro vs nnmfifa08 4-2
De ce am pierdut la masa verde cu blu3_killer ?! Cred ca l-am cautat in cel putin 3 zile diferite
inclusiv duminica toata ziua cand era online dar nu raspundea! :noexpression:
Etapa 20 dumy_wazzy v s3rgyu_adriano_13 1-0 nu mai zic nimic de omu asta si de jocul lui...Cine a jucat cu el cunoaste
Etapa 25 yamasha_tusca v s3rgyu_adriano_13 3-4
etapa 25
badboy_steaua v dumy_wazzy 0-2
etapa 24
dumy_wazzy v i0nutz83 2-1
etapa 23
yamasha_tusca v dumy_wazzy 2-0... cu+w-uri muuulte
etapa 22
dumy_wazzy v buli2buli
etapa 21
meph_frumossu v dumy_wazzy 3-2
etapa 20
dumy_wazzy v s3rgyu_adriano_13 1-0
etapa 31
dumy_wazzy v enquist 5-3... din 18 shuturi pe poarta n-au intrat decat 5
etapa 26
Enquist_ro - blu3_kill3r 4-0
etapa 27
Enquist_ro - rusu_andrey2005 0-3
etapa 28
new1gogo - Enquist_ro v 3-5
etapa 29
Enquist_ro - quitarr 4-5
etapa 30
Enquist_ro - yo_jeleus 1-3
etapa 31
Enquist_ro - dumy_wazzy 5-3
etapa 32
nanu_a2008 - Enquist_ro 0-3 MV
etapa 33
Enquist_ro - s3rgyu_adriano_13 1-2
etapa 34
meph_frumossu - Enquist_ro 3-1
astept sa vad dak prind primele 6 locuri...mi-a facut placere sa joc cu fiecare ... scz dak v-am enervat... si multumesc pt intelegere , maine seara plec la Bucuresti sa ma operez ...si sper sa revin in forma.Succes!!!
steagro
Etapa 23
sory_2812 v rusu_andrey2005 0-1
Etapa 24
rusu_andrey2005 v meph_frumossu 0-0 cel mai bun din tot campionatul , clar
insanatosire grabnica enquist , sa ne auzim cu bine
et 24 quitarr v nnmfifa08 .. 6-2