carc0tasu
Pai fratele meu, faptul ca ai istoria asta in spate, faptul ca esti respectat, faptul ca ai un nume, astea te obliga niste treburi.
Ia ghici ce treburi?
Iti zic doar atat.Sa iei bataie cu 3-0 nu e una din ele.
carc0tasu
Pai fratele meu, faptul ca ai istoria asta in spate, faptul ca esti respectat, faptul ca ai un nume, astea te obliga niste treburi.
Ia ghici ce treburi?
O echipa cu pretentii. O echipa cu palmares. O echipa mare. Si cand DOARME nu mananca bataie cu 3-0. De ce nu incercati sa priviti adevarul, chiar daca doare.
sa iei bateie cu 3-0 e intradevar nasol , dar si mai nasol e sa ai in teren jucatori ca Lovin,surdu,ionescu,Stancu sau Nicolita , mai ales cand esti o echipa cu pretentii la cupele europene ...
@Adrian & toti care il contesta pe Marius Lacatus
Va propun sa faceti un steag in care sa scrieti mare "**** Laca" si sa va duceti in centrul Bucurestiului sa protestati ca nu joaca cum vreti voi.
prietene,cei de la cassa loco cred ca pt tine au facut melodia aia..."nu esti tu umpic....".
carc0tasu
Ia ghici ce treburi?
Asta incercam sa iti spun. E normal ca atunci cand zici Steaua Bucuresti sa iti vina in cap o finala CCE castigata, inca o finala CCE pierduta, o semifinala CCE, o semifinala UEFA, 5 prezente in UCL. E normal ca aceste lucruri sa te faca sa mananci gazonu, sa-l ari, insa in momentul de fata nu avem posibilitatea sa ne mai ridicam la nivelul acelor ani cand realizam performante in Europa. Acum suntem o echipa FOARTE respectata, cunoscuta in Europa (dovada ca la noi scrie STE in loc de BUC la tabela - vb lui ultrash), insa pe langa astea suntem o echipa care nu mai inspira frica adversarilor, nici macar in campionatul intern. Ti-am mai spus, in Europa de EST sunt cel putin 5 echipe peste noi, fara VEST si A de SUD.
Pânã la urmã, în existența oricãrei echipe existã perioade de performanțã ce alterneazã cu cele de secetã. Din 2003 și pânã în 2007, performanțele Stelei au crescu de la an la an. Acum urmeazã perioada de secetã (2 ani la rând fãrã niciun trofeu), da' sper ca sã nu fie atât de mare seceta sã ne dorim iar calificarea în grupele Cupei UEFA.
Dupã perioada din 85-90 Steaua n-a mai fãcut mare lucru în 90-93, dupã perioada 93-99, performanțe zero între 99 și 2003 (mulțumitã și actualului selecționer).
Totuși, ce mã intrigã cel mai mult, e cã jijidiotu nu vrea sã facã din Steaua o echipã mãcar de mâna a 2a în Europa, ca Dinamo Kiev, ªahtior, Galatasaray, Sparta Praga, Rosenborg, de la care jucãtorii sã plece doar la echipe de 5 stele (Man Utd, Milan, Real Madrid, Barcelona). Steaua alimenteazã în continuare echipe de mâna a 2a și a 3a din Europa, sau chiar mult mai slabe (Ajax, Rimini, Catania, Dinamo Kiev sau ªahtior). Pentru cã el nu vrea sã dea bani. Cã dacã le-ar fi dat lui Dicã, Paraschiv, Ogãraru și Goian salarii de 600-700.000 de euro sau de un milion, sigur lui Dicã i-ar fi venit motivația la loc.
ªi nici mãcar nu sunt promovați tineri. Pãi Adi Ilie a declarat anul trecut, dupã împrumutul lui Ochiroșii la Buzãu, cã el n-avea loc de Neaga, Surdu, Cristocea și Croitoru. Lițu și Simion au fost dați, pe Al. Iacob nu înțeleg la ce l-a mai luat, Bicfalvi nici mãcar n-a fost luat în cantonament. Da' problema mai mare e cã niciunul dintre acești jucãtori tineri n-a fost crescut de la 10 ani la club. Ultimul jucãtor crescut de club de când a intrat pe poarta albastrã de la complexul sportiv a fost Ogãraru. În ultimii 10 ani io altu' nu mai știu. Daniel Orac, Al. Pițurcã, Andrei Stîngã (de ãsta chiar cã n-am mai auzit nimic) au fost împrumutați pe la echipe din Liga a 2a unde, bineînțeles cã n-aveau ce demonstra și e motivație sã mai aibã când ei au plecat din vestiarul Stelei.
Dimpotriva prietene, dupa primele 10 etape o sa avem 5-6 p avans si o sa ne calificam in C.L. dupa o dubla mansa cu Anderlecht/Rapid Viena/Dinamo Zagreb (una dintre ele). Si in campionat o sa facem spectacol...
Eu asta sper la fiecare inceput de campionat.Din pacate sunt contrazis de fiecare data de realitatea din iarba.
Eu zic sa nu sarim ca arsi,e mult prea devreme.Totusi,au dreptate AdrianUltras25 si ceilalti care s-au revoltat!E o mare umilinta sa luam bataie cu 3-0,fie si intr-un meci amical...Va rog sa va amintiti cine suntem si cat de rare in istoria noastra sunt infrangerile la asemenea scor...
Acum,la oile noastre.Sau la ciobanul nostru.Spunea mai devreme pe prost.ro ca Rada e ca si vandut.Pai si atunci nu e normala intrebarea lui Jenei:de ce au jucat azi jucatori care sunt pe picior de plecare?Fratilor,il iubesc pe Lacatus la maxim.Dar deja are aproape un an la Steaua,si echipa tot nu are nici o idee de joc!Voi nu intelegeti ca antrenorul Stelei este Becali?De cativa ani incoace,am avut doar doi antrenori care l-au ignorat :Protasov si Hagi!In rest,jocul nostru a fost mereu dupa felul in care vede Becali fotbalul!Amin!
Pai cum vrea el sa joace Steaua ca Spania,cu "jucatori" ca Lovin ,Banel sau Surdu?
Mai bine isi alegea alt exemplu,Rusia,care a facut un excelent turneu final de CE dupa ce a pierdut amicalul cu Romania cu acelasi scor de 0-3!Poate vom impresiona si noi ca rusii... ![]()
Bine macar ca nu e lipsa de scuze.Parca-l aud pe Laca: "lipsa omogenitatii","jucatorii sunt foarte obositi dupa turneul final"( :biggrin: ),"am intalnit un adversar foarte motivat",etc.
Sa auzim de bine,desi nu prea cred!... ![]()
O echipa cu pretentii. O echipa cu palmares. O echipa mare. Si cand DOARME nu mananca bataie cu 3-0. De ce nu incercati sa priviti adevarul, chiar daca doare.
O echipa mare are si suporteri mari. Noi suntem niste pseudo-suporteri. Si tu ar trebui sa stii mai bine, doar ai o functie pe acolo.
Putini oameni inteleg conceptul de fotbal, aia sunt antrenori, manageri, iar restul sunt suporteri si privitori de rand. Punct!
@I.N.Money, de la un retur cu partide castigate chinuit, in minutul 90', cu arbitrii si brichete a devenit unul senzational? Vezi cum ne pacalim singuri. Si Protasov a fost desfiintat in cele 6 luni cat timp a antrenat, iar Zenga injurat si scuipat. Dupa aceea au devenit eroi. Suntem la ipocriti cu gramada, si ne inmultim exponential dupa chipul si asemanarea lui Becali.
Nu degeba s-au retras van, daffy, si altii care au avut ceva de zis. N-ai cu cine, dom'le. In conluzie, ma retrag si eu, incet incet forumul asta o sa devina o labareala continua.
Va astept pe 13 iunie 2009, cand vom sarbatori cel de-al 24-lea titlu din palmares. Mandru ca sunt stelist!
Nu degeba s-au retras van, daffy, si altii care au avut ceva de zis. N-ai cu cine, dom'le. In conluzie, ma retrag si eu, incet incet forumul asta o sa devina o labareala continua.
Ipocritule!Unde te retragi,pe topicul de mistouri?
Sau pe ala a lui Adda?...
@carc0tasu-Steaua Bucuresti e una dintre marile echipe ale Europei de Est alaturi de Steaua Rosie Belgrad-singurele detinatoare din Est ale Cupei Campionilor.Nu traieste nimeni din trecut.Trecutul face mare o echipa si istoria clubului. Cand joaca echipele romanesti in Europa pe tabela de marcaj scrie "BUC" cand joaca Steaua scrie "STE" ASTA E DIFERENTA
Steaua e una din marile echipe ale estului alaturi de Steaua Rosie, Dinamo Kiev, TSKA Moscova sau Zenit St. Peterburg.
Cand a jucat CFR cu Anorthosis tot BUC a scris? Sau Brasovul cu Inter?
Joga,cand unii nu-s de acord cu tine,inseamna ca trebuie sa te retragi?
Un meci BUN in prima repriza in care Szekely a jucat foarte bine iar Dayro mi s-a parut cu 10 clase peste Dica. O a doua repriza execrabila , dar avand in vedere ca relatiile de joc nu sunt bine conturate , la echipa ajungand mai multi jucatori noi care nu au jucat impreuna foarte mult , pot sa spun ca Steaua in seara asta a fost cam de nota 6,5 spre 7.
Mai cred ca Laca trebuie lasat sa isi faca treaba , sa nu-l mai contestati atat. Echipa are nevoie de liniste din partea suporterilor si are nevoie ca noi sa fim alaturi de baieti , sa nu-i critcam indiferent ca e Surdu ori Zapata , Banel ori Dayro... Trebuie sa ne sustinem echipa in continuare si sa ne gandim ca acest meci a fost totusi un meci de pregatire. Nu trebuie sa facem scenarii acum ca in sezonul care va urma vom fi dezastru , luand in calcul decat acest meci. Trebuie sa asteptam inceputul de campionat si apoi putem vorbi.
Eu sunt optimist , si cred in Lacatus , cred in baieti , cred ca sezonul care urmeaza vom castiga titlul cu nr 24 si cred ca ne vom descurca foarte bine si in CL (cel putin locul 3 in grupa)...
Forza Steaua!!! Spre 24 ![]()
Steaua e una din marile echipe ale estului alaturi de Steaua Rosie, Dinamo Kiev, TSKA Moscova sau Zenit St. Peterburg.
Din pãcate nu-i. Pentru cã, așa cum am zis mai sus, Dinamo Kiev, ÞSKA Moscoșa sau Zenit dau salariide 1 milion, pe cân Jiji nu vrea.
Mda, aceleasi curente, pe de o parte anti-stelistii (aka realistii) reprezentati de Adrian si pe de alta parte stelistii adevarati (aka naivii) condusi de Joga.
Tinand cont de numarul de internationali din lot, avem lejer cel mai bun lot din Romania si nu avem voie sa ratam campionatul. Din pacate avem pe banca un idol simpatic (vorba cuiva, "unul dintre noi"), dar nu un antrenor si asta ramane adevarat oricat si-ar dori "suporterii adevarati" sa fie fals. Se cere rabdare, dar nu se ofera nici cea mai mica urma de sperante, dupa aproape un an de zile...
meci de tot kktu cu niste caricaturi mari in repr.2 nu ca in repr 1 nau fost (vezi aici Banel) ,nu conteaza primu stagiu da daca din stagiul 2 si 3 nu se vad imbunatatiri e grav, totusi Banel ,Lovin ,surdu chiar si Neaga tre sa plece , de ce se incearca pastrarea in circuit a lu Petre Marin cand ,pustiu ala mustata a jucat peste ei (din ce a scris toata presa) chiar si rusu poate sa fie peste Badea , pe Badea il stie toata lumea ce poate , ce stie sa faca ,barem in primu stagiu sal fi jucat pa rusu mai mult de 15 min ,pentru ce dracu mai joaca rada daca in cateva zile il vinde??:-?
@carc0tasu-Steaua Bucuresti e una dintre marile echipe ale Europei de Est alaturi de Steaua Rosie Belgrad-singurele detinatoare din Est ale Cupei Campionilor.Nu traieste nimeni din trecut.Trecutul face mare o echipa si istoria clubului. Cand joaca echipele romanesti in Europa pe tabela de marcaj scrie "BUC" cand joaca Steaua scrie "STE" ASTA E DIFERENTA
Cand Dinamo Kiev o fi detinatpare de CCE sa ma anuntati si pe mine,pana atunci eu stiu din est ca Steaua a castigat o CCE ,o Supercupa a Europei,a mai jucat inca o finala de CCE si o semifinala cu Benfica Lisabona,si inca o semifinala in UEFA cu Boro,plus un sfert in Cupa Cupelor in 94...93 ceva de genul
-ma refeream la echipele din Bucuresti
Intr-adevar e si D Kiev o mare echipa a estului dar niciodata la nivelul Stelei Rosii Belgrad,ma refer la palmares si istorie.
E si TSKA pt ca a luat acea Cupa UEFA,si Zenit si Sahtior,Partixan Belgrad,TSKA Sofia etc
tipati la mne, acuzati-ma ca nu sunt stelist insa eu tot o sa spun. parerea mea e ca Lacatus nu trebuie sa invete antrenoratul pe Steaua
.....Si tu ar trebui sa stii mai bine, doar ai o functie pe acolo.......
Ai putea sa-mi explici si mie ce ai vrut sa insinuiezi. Eu sunt mai batran, mai greu cu capul si ar trebui sa-mi scrii deschis, nu subtil ca nu ma duce mintea.
P.S. Pentru cultura ta generala. Sunt doar un simplu iubitor al clubului Steaua, asa ca tine si ca multi alti, in rtest nu am nicio legatura cu clubul. Poate imi explici si mie de unde ai scos-o "..doar ai o functie pe acolo......."
Cand Dinamo Kiev o fi detinatpare de CCE sa ma anuntati si pe mine,pana atunci eu stiu din est ca Steaua a castigat o CCE ,o Supercupa a Europei,a mai jucat inca o finala de CCE si o semifinala cu Benfica Lisabona,si inca o semifinala in UEFA cu Boro,plus un sfert in Cupa Cupelor in 94...93 ceva de genul
-ma refeream la echipele din Bucuresti
Intr-adevar e si D Kiev o mare echipa a estului dar niciodata la nivelul Stelei Rosii Belgrad,ma refer la palmares si istorie.
E si TSKA pt ca a luat acea Cupa UEFA,si Zenit si Sahtior,Partixan Belgrad,TSKA Sofia etc
Prietene, nu te agita asa ca faci riduri. Si nu e bine de la varsta asta. Dinamo Kiev are o Cupa UEFA in '86 si o semifinala de Liga Campionilor, nu CCE, ai inteles?
TSKA si Zenit au Cupa UEFA recent, cand e destul de dificil. Iti repet, din punct de vedere al palmaresului mai sunt echipe in Est.
Nu te mai agita degeaba.
P.S. Ai scris echipele din Romania nu din Bucuresti.
Cand joaca echipele romanesti in Europa pe tabela de marcaj scrie "BUC" cand joaca Steaua scrie "STE"
Nu trebuie dramatizat.E bine ca am pierdut acum si nu intr-un meci mai important.Insa trebuie trase niste concluzii dupa acest meci.1)Nicolita nu are ce cauta titular in nicun meci al echipei Steaua Bucuresti.2)Sistemul de joc este unul defensiv bazat pe centrari si lansari.3)Nu stim sa construim.4)Avem mari probleme in aparare la fazele fixe si la actiunile in viteza.5)Atitudinea jucatorilor lasa de dorit.
Astea sunt concluzile mele dupa meciul pe care l-am urmarit.Nu invinuiesc pe nimeni acum,cum nimeni nu ar trebui sa o faca,insa daca nu se vor schimba lucrurie de mai sus cu siguranta va spun ca va urma al 3-lea an la rand cand nu vom face nici-o performanta...sau probabil ne vom multumi cu locul 2 iarasi...
Astept campionatul,insa meciul de azi mi-a lasat un gust amar...mai ales in privinta atitudinii jucatorilor.Parca am vazut meciul cu Dinamo inca o data.Mesajele de la Sud din meciul cu Buzau sunt 100% justificate!
Goian trebuie vandut cat mai repede...nu se mai gandeste la joc:( asta vede numai euro!!!Banel sa plece cat mai departe de Steaua!Oare aia de Groznii nu-l vor?
Szekely e un jucator fff bun!Cel mai frumos moment al meciului a fost cand Ionescu i-a zis-o tusierului "da-te ba in p^^^ mea!" ![]()
![]()
Bai astia care il criticati pe Lacatus, voi stiti ca titularii nu au jucat pana acum impreuna? voi stiti ca rezervele din a doua repriza nu se pot ridica la nivelul titularilor?(o spunea maestrul Ienei de altfel)! Lacatus face treaba buna la Steaua si mai terminati cu criticile ca asa a fost criticat si Hagi si dupa ce a plecat a fost si mai rau! ce trebuie sa facem e sa-l sustinem pana la capat si daca da gresh atunci sa ne dam cu parerea! Nimeni in lumea asta nu poate munci sub presiune din cate stiu eu asa ca ar fi bine sa-l sustinem pt ca e ultima legenda nepatata si daca il mai patam si pe Laca e clar mai jos nu putem cadea! Numai bn si FORZA Laca!
Bai astia care il criticati pe Lacatus, voi stiti ca titularii nu au jucat pana acum impreuna? voi stiti ca rezervele din a doua repriza nu se pot ridica la nivelul titularilor?(o spunea maestrul Ienei de altfel)! Lacatus face treaba buna la Steaua si mai terminati cu criticile ca asa a fost criticat si Hagi si dupa ce a plecat a fost si mai rau! ce trebuie sa facem e sa-l sustinem pana la capat si daca da gresh atunci sa ne dam cu parerea! Nimeni in lumea asta nu poate munci sub presiune din cate stiu eu asa ca ar fi bine sa-l sustinem pt ca e ultima legenda nepatata si daca il mai patam si pe Laca e clar mai jos nu putem cadea! Numai bn si FORZA Laca!
Ar fi bine ca toti sa gandeasca asa!
Asta este mentalitate!
sunt stelist de cand ma stiu,insa..niciodata nu l-am considerat pe Lacatus simbolul Stelei.Daca nu ar fi existat Tudorel Stoica,Hagi,Balint,Dumitrescu, ad.Ilie si multi altii la care nu am stat sa ma mai gandesc probabil Lacatus nu era ce a fost si nu ajungea unde a ajuns.Sunt jucatori mult mai emblematici pentru Steaua,jucatori cu caracter profesionist,nu zbuciumati.Nu uitati ca Lacatus a incheiat cariera a 3 fotbalisti,a fost un spargator de lemne si un oportunist,profitand de mingiile trimise catre el de ceilalti mari jucatori pe care i-am enumerat mai sus.Un simplu gol din penalty intr-o finala nu-l poate transforma in emblema Stelei.Mult mai emblematic ar trebui sa fie Duckadam daca stam sa ne facem embleme dupa finale.Toate acestea au fost in calitate de jucator.Ca antrenor Lacatus este zero barat.Daca cand a fost jucator a mai profitat de baloanele trimise de coechipierii sai,acum nu profita de sansa pe care o are pentru ca..nu are ce sa ii faca.El nu stie sa antreneze..Nici Hagi nu a fost stralucit,insa tind sa cred ca Hagi daca ar fi stat un an de zile la Steaua facea echipa puternica si juca numai cu cei mai in forma fotbalisti.Lacatus prefera sa joace cu Nicolita surdu si multi altii.Lacatus te rog frumos citeste acest mesaj si simta-te..lasa locul unui antrenor capabil sa duca in spate numele si istoria Stelei.Cat despre suporteri,acestia ma vor injura dupa ce am scris,dar nu ma intereseaza.In sinea mea iubesc Steaua si stiu ce simt cu adevarat.De suporteri de tastatura sunt satul.FORZA Steaua
Bai astia.......... legenda nepatata.
Noi "ASTIA" il criticam pentru ca avem DE CE si intotdeauna critica face bine, iar referitor la LEGENDA NEPATATA...numai ce se murdareste ascultand de cioban. Devine si el unul din mieluseii ciobanului, unul care isi calca personalitatea in picioare numai pentru a-si pastra locul. Noi "ASTIA", sau unii dintre noi il stimam si-l iubim pe Lactus, unii dintre noi fac parte din aceasi generatie cu el si poate ca il stiu mai bine decat alti, dar noi "ASTIA" iubim mai mult Steaua si nu putem sa privim impasibil la distrugerea ei.