FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Red Bull Salzburg - Steaua București

«1789»
choli07.07.2008 11:55
Cand incepi un meci de fotbal cu Lovin si Banel nu te poti numi antrenor de talia Stelei.CLar

EXCELENT !!! As corecta, totusi ceva : nu te poti numi antrenor. Punct.

Cand citesc aceste pareri nu pot decat sa ma enervez. Voi dati in Laca, "nu e mare antrenor" dar voi ce mari suporteri sunteti? Ce stiti voi despre fotbal? Stiti voi pt ce este Lovin in teren? Va spun eu HABAR NU AVETI DE FOTBAL! In fotbal nu atacul este totul. Sa-ti spun ceva, fotbalul modern se joaca in special pe contraatac, iar daca nu ai aparare buna si nu are cine sa fuga degeaba joci!

Lovin e pus sa strice atacurile adversarilor, Nicolita e pus sa fuga pe contraatac si sa centreze atacantului....ca nu poate e vina lui, dar in nici un caz al antrenorului.

Voi, una doua antrenorul, ba......!!!! sunteti o penibilitate de "suporteri" cu mentalitate zero barat. Dar ce tot ma enervez cu voi..........poate cand mai cresteti si va puteti folosi cerebelul si pentru altceva decat pentru a injura si a da vina pe antrenor(nici macar nu a inceput campionatul)....mai vb.

Inchei cu o intrebare!

Tu te poti numi suporter de talia Stelei?

Lacatus si Nicolita nu au ce cauta la Steaua.

cat mai trebuie sa-l suportam pe Nicolita ? ce trebuie sa se intample ca sa nu mai fie titular, sa cada un asteroid ? de 3 ani e petarda petardelor si cu toate astea tot joaca titular si la nationala si la Steaua.

Si eu cat mai tre' sa te suport pe tine si pe altii ca tine? "Lacatus nu are ce cauta la Steaua" Nu-ti este rusine? [...]

Marius07.07.2008 12:05

La fotbal si politica ne pricepem toti.

Ce nu inteleg eu este cu ce argumente vii tu si spui Va spun eu HABAR NU AVETI DE FOTBAL!

Ce te face pe tine sa crezi ca "stii" mai mult fotbal ca cei pe care ii acuzi?

In fapt, esti la fel ca toata lumea. Modul tau de manifestare e exact acelasi. Doar "tinta" e diferita. Unii useri acuza antrenorul ca nu are valoare sau ca nu "stie" fotbal, tu acuzi acei useri ca nu "stiu" fotbal sa ca nu sunt suporteri. Ar fi totusi un plus pentru tine. Iti asumi o falsa superioritate acuzandu-i pe cei multi, in timp ce ei acuza doar capacitatea unui om.

Fotbalul e doar un sport si e vazut in mod diferit de fiecare individ in parte. Asa ca a veni tu sa spui cum TREBUIE privit fotbalul in general si Steaua in special este o aiureala.

Am DREPTUL sa vad cum vreau EU jocul Stelei si capacitatea antrenorului Lacatus de a pregati echipa. N-am nevoie ca un pseudo-demagog sa imi spuna mie CUM si ce TREBUIE sa gandesc. Am un creier si il folosc si in niciun caz nu esti cel care hotaraste daca gandesc bine sau nu.

choli07.07.2008 12:05
si adica tu nu ii doreai pe Hagi si Laca la Steaua???

Ba da.Dar in alte posturi decat cel de antrenor atat timp cat ei nu pot ajuta echipa din acest post.

Pai haideti odata si ziceti.

Voi cu cine tineti?

Cu Steaua sau cu Lacatus,Hagi, Dica,etc.

Pt ca daca sunteti suporteri de-ai lui Lacatus, de-ai lui Hagi sau cine mai stie cine...vedeti ca aici se discuta despre Steaua.

Istoria Stelei se confunda Cu Acele Nume!!!

Si fara acele nume care au adus atat de multa fericire, tu, si altii ca tine NU ATI FI FOST STELISTI!

Ce nu inteleg eu este cu ce argumente vii tu si spui Va spun eu HABAR NU AVETI DE FOTBAL!

Ce te face pe tine sa crezi ca "stii" mai mult fotbal ca cei pe care ii acuzi?

In fapt, esti la fel ca toata lumea. Modul tau de manifestare e exact acelasi. Doar "tinta" e diferita. Unii useri acuza antrenorul ca nu are valoare sau ca nu "stie" fotbal, tu acuzi acei useri ca nu "stiu" fotbal sa ca nu sunt suporteri. Ar fi totusi un plus pentru tine. Iti asumi o falsa superioritate acuzandu-i pe cei multi, in timp ce ei acuza doar capacitatea unui om.

Fotbalul e doar un sport si e vazut in mod diferit de fiecare individ in parte. Asa ca a veni tu sa spui cum TREBUIE privit fotbalul in general si Steaua in special este o aiureala.

Am DREPTUL sa vad cum vreau EU jocul Stelei si capacitatea antrenorului Lacatus de a pregati echipa. N-am nevoie ca un pseudo-demagog sa imi spuna mie CUM si ce TREBUIE sa gandesc. Am un creier si il folosc si in niciun caz nu esti cel care hotaraste daca gandesc bine sau nu.

AI TOT DREPTUL DIN LUME sa ai ce parere vrei cu privire la fotbal si la antrenor si la club etc.

Dar nu ai niciun drept sa dai in antrenor atat timp cat nici macar nu a inceput campionatul. Ce te intereseaza pe tine cu cine joaca in teren atat timp cat sunt rezultate?

Tu esti suporter si tre' sa sustii echipa pe care o introduce in teren antrenorul, iar cand echipa aceea nu are rezultate,contesti antrenorul...scandezi"demisia". Nu te trezesti si spui ca antrenorul nu are valoare de Steaua.

Acum vezi care este deosebirea intre mine si altii?

Am o alta MENTALITATE!

Pace

Marius07.07.2008 12:29

Nu omule, n-ai alta mentalitate.

Eu nu TREBUIE sa fac nimic. Atata timp cat platesc un bilet, atata timp cat privesc la TV un meci iar clubul incaseaza milioane de euro tocmai pentru ca eu, si alte sute de mii de oameni, ne uitam la ei, AM DREPTUL sa fac exact ce vreau eu! Ai inteles?

Daca eu consider ca Lacatus nu are capacitatea de a antrena Steaua AM DREPTUL de a-l contesta, fie ca a inceput campionatul sau nu, fie ca echipa pierde cu 3-0 sau castiga cu 3-0. Daca nu stii inca, cica traim intr-o tara libera, in care fiecare e liber sa gandeasca ce si cum poate. Traim in tara in care nu am nevoie sa vii tu, oricine ai fi, sa-mi spui tu mie CAND AM DREPTUL sa contest un om!

Esti in urma cu vreo 30 de ani, comunismul (cica) a disparut din Romania.

choli07.07.2008 12:46
Nu omule, n-ai alta mentalitate.

Eu nu TREBUIE sa fac nimic. Atata timp cat platesc un bilet, atata timp cat privesc la TV un meci iar clubul incaseaza milioane de euro tocmai pentru ca eu, si alte sute de mii de oameni, ne uitam la ei, AM DREPTUL sa fac exact ce vreau eu! Ai inteles?

Daca eu consider ca Lacatus nu are capacitatea de a antrena Steaua AM DREPTUL de a-l contesta, fie ca a inceput campionatul sau nu, fie ca echipa pierde cu 3-0 sau castiga cu 3-0. Daca nu stii inca, cica traim intr-o tara libera, in care fiecare e liber sa gandeasca ce si cum poate. Traim in tara in care nu am nevoie sa vii tu, oricine ai fi, sa-mi spui tu mie CAND AM DREPTUL sa contest un om!

Esti in urma cu vreo 30 de ani, comunismul (cica) a disparut din Romania.

Da, ai toate drepturile.....dar obligatii ai?

Si te sfatuiesc sa nu vb. de comunism ca la varsta pe care o ai, nu sti ce a insemnat comunismul in Romania....

Si atat timp cat nu ai nicio obligatie...DREPTURILE TALE SUNT EGAL CU ZERO!!!!!

Marius07.07.2008 12:56

E clar, ai inteles tot :) Traiasca partidul!

La varsta pe care o am nu stiu ce a insemnat comunismul, dar macar scriu si vorbesc, corect din punct de vedere gramatical, limba romana.

Apropo prietene, ca tot vorbim de obligatii. NICIUN suporter nu are OBLIGATIA de a-si sustine echipa favorita. Sustinerea, incurajarea sau cum vrei tu sa-i spui se face BENEVOL si DIN PROPIE INITIATIVA, fara a astepta ceva in schimb.

Deci amice, sustinerea unui club de fotbal nu este in niciun caz o OBLIGATIE.

Si gata, eu am incheiat aici, daca vrei putem continua discutia in privat.

korynna07.07.2008 12:58

Marius nu stiu cum poti sa vorbesti asa.

Aici nu e vorba doar de fotbal in general,e vorba de Steaua!

Daca as fi gandit ca tine,unde se duc banii mei pe bilet,n-as mai fi calcat de mult pe Ghencea,iar daca am avea toti aceeasi parere ca si tine,am dat banu' fac ce vreau cred ca ar cam fi haos.Poate ca asa au aparut si indivizii in galben cu slapi care intra in teren si voi ii acuzati ca sunt huligani..dar au dat si ei un ban si au dreptul sa faca ce vrea...

Ce dezamagire...

Deja am ajuns sa ma cam scarbesc de unele chestii si de cliseele de pe acest site:antrenor prost;Nicolita,Lovin si surdu afara;cioban prost si incult,etc.

Faceti diferenta pe stadion!

Joga Bonito07.07.2008 12:58

Iti arogi multe drepturi, Marius. Insa de responsabilitati ai auzit? Responsabilitatea de ati sustine echipa neconditionat, responsabiliatea de ati respecta fostele glorii si antrenorii care se ocupa de club si altele sunt inexistente pt tine prietene, in contextul postului tau.

Sa-ti dau un caz simplu: George Best sau Sir Bobby Charlton ar antrena Manchester United intr-un sezon. Clasare mediocra, nci un trofeu castigat. Spectatorii englezi de pe Old Trafford l-ar aplauda de fiecare data pe antrenorul respectiv, unii chiar i-ar pupa mana pe strada daca l-ar intalni.

Chinezii, thailandezii, suporterii-hibrizi l-ar fluiera 4-5 minute si apoi ar inceta, vazand ca cealalta parte de tribuna nu ar reactiona.

Doi la mana, care e nelamurirea lu choli...

Tot mai multi copii, de 15-17 ani au inceput sa simpatizeze artificial cu Steaua dupa parcursul european din ultimii ani. Cele mai multe comentarii care iti sar in ochi cand parcurgi acest site sunt "opera" lor. Inteleg ca traim in democratie si sub protectia anonimatului, dar sa nu abuzam de aceste drepturi. Daca se mai gasesc 2-3 dintre noi sa-i urecheam nu vad care e tragedia. Poate chiar ii facem un bine pustiului, va cauta mai mult despre istoria clubului, va incepe sa constientizeze ca nu e bine sa poteze o singura propozitie de genul: "X e praf ca antrenor", poate isi va dezvolta gandirea. Sau cel putin sper.

choli07.07.2008 13:03
E clar, ai inteles tot :) Traiasca partidul!

La varsta pe care o am nu stiu ce a insemnat comunismul, dar macar scriu si vorbesc, corect din punct de vedere gramatical, limba romana.

Apropo prietene, ca tot vorbim de obligatii. NICIUN suporter nu are OBLIGATIA de a-si sustine echipa favorita. Sustinerea, incurajarea sau cum vrei tu sa-i spui se face BENEVOL si DIN PROPIE INITIATIVA, fara a astepta ceva in schimb.

Deci amice, sustinerea unui club de fotbal nu este in niciun caz o OBLIGATIE.

Si gata, eu am incheiat aici, daca vrei putem continua discutia in privat.

Esti greu de cap...pacat!

Nu ai inteles nimic!!!

Marius07.07.2008 13:14

Hai sa ne lamurim

Responsabilitatea de ati sustine echipa neconditionat, responsabiliatea de ati respecta fostele glorii si antrenorii care se ocupa de club si altele sunt inexistente pt tine prietene, in contextul postului tau.

Imi sustin echipa neconditionat. Nu cred ca ai vazut/auzit pe undeva ca am scris/spus "gata, de maine nu mai sunt stelist" sau ceva asemanator. Doi - de fiecare data pe Ghencea am cantat si aplaudat.

3 - Arata-mi si mie unde am aratat eu lipsa de respect fata de fostele glorii ale clubului sau de antrenori. L-am injurat eu pe Lacatus? Nu cred, asa ceva nu imi prea sta in caracter. Ce am facut? I-am pus sub semnul intrebarii capacitatea de a face o treaba pentru care este PLATIT! Prietene Joga, welcome to real life. Cand o sa ai un job o sa ti se intample zilnic ca cineva sa-ti conteste capacitatea de a-ti face treaba.

Ce legatura are ANTRENORUL Marius Lacatus cu FOSTUL FOTBALIST Lacatus? I-am reprosat cumva ca n-a dat 10 goluri in finala cu Milan? Get real.

Cazul tau simplu are o singura eroare. In Anglia managerii se numesc pe criteriul competentei, nu al apartenetei la club sau al statului de idol al tribunelor.

Despre doi la mana. Tu de ce simpatizezi cu Steaua? Nu tot din cauza parcursului bun al echipei? Nu-mi spune ca tu cand te-ai nascut ai strigat "Forza Steaua!". Si inca ceva, cu ce masura judeci tu daca cineva tine "artificial" cu o echipa? Care e criteriul? Cine e "mama tuturor stelistilor" care decide cine e suporter adevarat si cine e artificial?

@ Corina

1. Ma gandesc unde se duc acei bani pentru ca din acei bani este PLATIT Lacatus. Din acei bani sunt PLATITI si Lovin si Banel. Noi DAM bani pentru Steaua. Ei IAU bani de la Steaua. Si tu imi spui ca n-am DREPTUL sa contest capacitatea unora de a-si face datoria, de a-si indeplini obligatiile de serviciu? Eu daca nu imi fac datoria sunt dat afara in 3 secunde. Ei sunt aplaudati. Ciudat nu?

2. Baiatul in slapi a facut un lucru ILEGAL. Eu fac ce vreau atata timp cat sunt in limita legii. Deci, care haos? Legile tocmai pentru asta sunt aici.

korynna07.07.2008 13:23

Pai asta e diferenta dintre noi 2.

Eu nu ma gandesc unde ajung banii aia si nu ma intereseaza,din partea mea pot sa se duca si in Somalia,ii dau pentru a-mi satisface mie nevoia de Steaua,e placerea mea si nu o sa ma gandesc niciodata ce face Steaua pentru mine.Noi trebuie sa facem ceva pentru Steaua,sa fim acolo neconditionat,macar o data in viata sa sustinem din tot sufletul Steaua fara a mai fi nemultumiti(orice s-ar intampla,putem sa fim si campionii campionilor tot o sa fie ceva dezamagitor,incredibil,nu?),sa respectam niste oameni,niste legende,niste jucatori(care nu au nicio vina ca sunt bagati in teren).Fiti suporteri pana la capat!Cateodata am impresia ca fotbalul modern v-a "lovit" pe toti.

Joga Bonito07.07.2008 13:29
Esti greu de cap...pacat!

Nu ai inteles nimic!!!

Am impresia ca toti 4 suntem incapatanati. :laugh:

Si Marius, "Sustinerea unui club de fotbal nu este in nici un caz o obligatie" pt suporterii pe care i-am numit eu.

Pe de alta parte, eu nu te-am acuzat de non-stelism, de aceea era indicat sa-mi raspunzi in postul acela intr-un anume context.

Daca bine tin minte, cu Oleg antrenor am pierdut un amical cu Tavria, scor 4-2 si nu am facut atata tam-tam; si a urmat si un sezon european de exceptie. De ce nu s-ar repeta acel sezon minunat, sub comanda lui Laca?

Marius07.07.2008 13:48

Pentru ca Lacatus e de 8 luni la echipa si jucam aceeasi chestie greoaie fara idei.

Drept sa spun, eu habar nu am de fotbal, asa ca sigur vom castiga titlul si vom trece de grupele Ligii cu Laca pe banca.

c.ronaldo1707.07.2008 13:56

@Marius

Intr`un meci amical, al 2lea din stagiul de pregatire, cu o echipa destul de buna care deja si`a terminat amicalele ai fi vrut sa vezi jonglerii si pase cu ochii inchisi? Sa fim putin seriosi, noi abia am inceput perioada de pregatire, avem "n" jucatori noi in lot, nu poti sa ceri relatii de joc fantastice si scheme tactice de nu stiu ce calitate. Personal mi`e mi sa parut un meci destul de ok dpdv ofensiv. Defensiva parca a mai dormit. Salzburg a avut 3 ocazii, 3 goluri.

Marius07.07.2008 14:00

@ Ronnie

Fiecare are parerea lui. Eu, in ofensiva, n-am vazut nici macar o idee tactica. Tot ce a fost bun a venit din sclipiri INDIVIDUALE alui lui Szekely si, mai ales, Dayro. Care Dayro o sa ma intrebi. Acelasi care in retur a frecat banca. Cine l-a tinut pe banca? ei hai. Sau poate baiatul a explodat acum, in pregatiri. In primavara nu stia sa alerge si acum a explodat iar Laca trebuie sa-l bage...

In fine... who cares...

MoWeed07.07.2008 14:06
Fiecare are parerea lui. Eu, in ofensiva, n-am vazut nici macar o idee tactica. Tot ce a fost bun a venit din sclipiri INDIVIDUALE alui lui Szekely si, mai ales, Dayro. Care Dayro o sa ma intrebi. Acelasi care in retur a frecat banca. Cine l-a tinut pe banca? ei hai. Sau poate baiatul a explodat acum, in pregatiri. In primavara nu stia sa alerge si acum a explodat iar Laca trebuie sa-l bage...

Aici sunt de acord cu tine. In ofensiva nu prea au fost ideei clare, dar atata timp cat jucam cu 2 inchizatori si Banel pe o extrema nu prea cred ca vom avea vreodata un atac extraordinar.

In retur Dayro nu a jucat pentru ca trebuia sa joace Dica in speranta ca se scoteau mai multi bani pe el....de fapt cam acelasi motiv pentru care juca si Banel.

Totusi e al 3-lea meci amical; de-abia am inceput pregatirea. Nici macar nu s-au antrenat 2 saptamani in efectiv complet si in plus meciurile de pregatire sunt irelevante pentru ca se incearca toti jucatorii...

Ar trebui totusi sa mai asteptam putin pana sa-l criticam pe Laca....

c.ronaldo1707.07.2008 15:51
@Marius

Intr`un meci amical, al 2lea din stagiul de pregatire, cu o echipa destul de buna care deja si`a terminat amicalele ai fi vrut sa vezi jonglerii si pase cu ochii inchisi? Sa fim putin seriosi, noi abia am inceput perioada de pregatire, avem "n" jucatori noi in lot, nu poti sa ceri relatii de joc fantastice si scheme tactice de nu stiu ce calitate. Personal mi`e mi sa parut un meci destul de ok dpdv ofensiv. Defensiva parca a mai dormit. Salzburg a avut 3 ocazii, 3 goluri.

A se citi inca odata.

Joga Bonito07.07.2008 21:26
@Marius

A se citi inca odata.

chiar de mai multe ori, cu adaugarea ca cei de la Salzburg au avut 4 ocazii.

Matteo07.07.2008 23:07
Cand incepi un meci de fotbal cu Lovin si Banel nu te poti numi antrenor de talia Stelei.CLar

EXCELENT !!! As corecta, totusi ceva : nu te poti numi antrenor. Punct.

Cand citesc aceste pareri nu pot decat sa ma enervez. Voi dati in Laca, "nu e mare antrenor" dar voi ce mari suporteri sunteti? Ce stiti voi despre fotbal? Stiti voi pt ce este Lovin in teren? Va spun eu HABAR NU AVETI DE FOTBAL! In fotbal nu atacul este totul. Sa-ti spun ceva, fotbalul modern se joaca in special pe contraatac, iar daca nu ai aparare buna si nu are cine sa fuga degeaba joci!

Lovin e pus sa strice atacurile adversarilor, Nicolita e pus sa fuga pe contraatac si sa centreze atacantului....ca nu poate e vina lui, dar in nici un caz al antrenorului.

bai [...] e vina jucatorului dar pe jucator cine dracu tot il baga in teren titular meci de meci, desi el insista cu tarie sa demonstreze ca e cea mai mare petarda din istoria Stelei, si chiar din istoria a campionatului Romaniei ?

Voi, una doua antrenorul, ba......!!!! sunteti o penibilitate de "suporteri" cu mentalitate zero barat. Dar ce tot ma enervez cu voi..........poate cand mai cresteti si va puteti folosi cerebelul si pentru altceva decat pentru a injura si a da vina pe antrenor(nici macar nu a inceput campionatul)....mai vb.

Inchei cu o intrebare!

Tu te poti numi suporter de talia Stelei?

Lacatus si Nicolita nu au ce cauta la Steaua.

cat mai trebuie sa-l suportam pe Nicolita ? ce trebuie sa se intample ca sa nu mai fie titular, sa cada un asteroid ? de 3 ani e petarda petardelor si cu toate astea tot joaca titular si la nationala si la Steaua.

Si eu cat mai tre' sa te suport pe tine si pe altii ca tine? "Lacatus nu are ce cauta la Steaua" Nu-ti este rusine? Ti-as rupe dintii!!!!!

[...]

Editat de Moderatori

«1789»