FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Red Bull Salzburg - Steaua București

«1239»
fcsteaua.ro04.07.2008 12:09

Steaua a inceput meciul in urmatoarea formula: Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, P. Marin - Nicolita, Plesan, Tiago, Szekely - Dayro, Stancu.

Circa 100 de suporteri stelisti stabiliti in Austria, au fost prezenti la meci.

Inca din minutul 2 Red Bull preia conducerea, printr-un gol cu marcat capul dintr-o lovitura libera. A surprins reactia intarziata a lui Goian si Zapata.

In continuare jucatorii nostri combina frumos, cu pase dintr-o singura atingere si ajung cu usurinta in careul advers. Din pacate suturile puternice ale lui Dayro si Szekely sunt aparate de Timo Ochs, portarul celor din Salzburg.

O prima repriza echilibrata in care s-a remarcat cu prisosinta Dayro. Intregul 11 a evoluat bine.

Dupa pauza vin schimbarile si neasteptat Steaua pierde din vitalitate, organizare si coerenta. Nesu, Ionescu, Neaga, Surdu, Neagoe, Badea, Rada, Baciu, i-au inlocuit mai mult sau mai putin bine pe cei schimbati.

Poate ca nu ar fi contat atat de mult jocul slab din repriza secunda, daca nu ar fi primit inca doua goluri fara sa marcheze. Precum se stie Steaua e in plina campanie de pregatire, iar varful sportiv il va atinge in jurul datei de incepere a campionatului, 26 iulie.

Relatiile de joc ale celor intrati in a doua repriza nu prea au existat, o justificare constituind-o faptul ca multi dintre ei sunt nou veniti la echipa. Se poate spune si ca, a fi jucator al Stelei, e o palarie prea mare pentru unii.

Scor final: Red Bull - Steaua 3 - 0 (1 - 0)

Un meci in urma caruia speram ca Lacatus sa ia masurile care se impun pentru a evita astfel de catastrofe. Nimeni nu are dreptul sa se joace cu imaginea Stelei.

MVP-ul Stelei: Dayro Moreno.

steaua_gloria04.07.2008 12:13

In sfarsit meci transmis :). :hai_steaua:

think_again04.07.2008 12:39

sper ca Steaua o sa invinga lejer!!!

Virgil04.07.2008 12:45

Champions League qualifiers come to test UEFA Cup qualifiers.

Preview: Red Bull Salzburg v Steaua Bucharest,

Friday 4 July 2008 – 7:00 pm FREE ENTRY!

Open day Saturday 5 July 2008, 3pm – 7pm, Red Bull Arena.

content_header_soccer.jpg

A castigat de 4 ori campionatul Austriei. In 1994, 1995, 1997 si in sezonul 2006/2007. In sezonul trecut a ocupat locul secund.

Echipament: alb/rosu/alb

Jucatori: 7 austrieci, 2 germani, 1 moghior, 2 sârbi, 2 tunisieni, 2 croati, 1 Antilele Olandeze, 2 elvetieni, 2 cehi, 2 camerunezi, 1 olandez, 1 japonez, 1 ugandez si 1 slovac. O echipa cosmopolita.

In comparati cu primele 2 meciuri, Steaua va avea o misiune mai grea. Exista insa premise ca la sfarsitul meciului sa consemnam a 3-a victorie consecutiva di acest turneu de pregatire.

Ros-albastrii s-au antrenat azi la Salzburg, pe stadionul celor echipei Red Bull, pe care o vor intalni, in aceasta seara, incepand cu ora 20:00 (ora Romaniei). Elevii lui Marius Lacatus au efectuat o pregatire de acomodare cu terenul sintetic al stadionului, care a constat in jocuri de 5 contra 2, alergari si sprinturi. Dupa antrenament, ros-albastrii au revenit la Hotelul Hubertushof, unde s-au cazat inca de aseara. Delegatia Stelei va parasi Austria la ora 22:30 (ora Austriei), de pe aeroportul din Salzburg.

stelistul stelist04.07.2008 13:17
Jucatori: 7 austrieci, 2 germani, 1 moghior, 2 sârbi, 2 tunisieni, 2 croati, 1 Antilele Olandeze, 2 elvetieni, 2 cehi, 2 camerunezi, 1 olandez, 1 japonez, 1 ugandez si 1 slovac. O echipa cosmopolita.

ca si Steaua in ultima vreme :biggrin:

w3bmaster04.07.2008 13:42

Sa vdem cu ce echipa va evolua Steaua

Rezultatu e mai utin important acu conteaza pregatirea tactica fizica si crearea relatiilor de joc .

Forza Steaua

Heart_For_Steaua04.07.2008 14:22

Astept ca in meciul acesta sa-i vad si pe jucatorii mai buni ai Stelei , sa-i vad cum se descurca pe noii veniti live, nu din texte de pe site-ul oficial ( care ii fac pe jucatori sa para super fotbalisti ). Astept de asemenea un meci bun si un rezultat pe masura jocului.

Forza Steaua !! Spre 24 :)

vasea sinaia04.07.2008 14:37

ii batem lejer cu 2 goluri diferenta :steag_cruce_invers: sezonul asta nimeni nu ne mai sta in cale

1uLy4Nn04.07.2008 15:59

bate Steaua...vedem spectacol :P

the_ace04.07.2008 16:13

e bine ca joaca in -alb rosu aia de la salzburg poate ne ambitionam putin si vdm spectacol:D

Erik3304.07.2008 16:22

Red Bull??? Macar e un meci tranzmis! Eeee da acuma o sa-i vedem pe "noii stelisti". fular-campionii

steaua_gloria04.07.2008 16:24
Eeee da acuma o sa-i vedem pe "noii stelisti". fular-campionii

Stiu si eu ... probabil nu o sa bage de la inceput grosul.

nemilosul04.07.2008 16:47

Zapata

Golanski, Goian, Ghionea, Petre Marin

Nicolita, Lovin, Tiago, Szekely

Dayro Moreno, B. Stancu

ce bine ca stricam 2 jucatori(szekely si Ochirosii) ca sa nu il "demoralizam" pe ciordel lingurita

spiritul de solidaritate a tiganilor se vede din nou,multumim Lacatus!!

steaua_gloria04.07.2008 16:51

Banel :noexpression:

AdrianUltras2504.07.2008 16:53

Nicolita, Lovin, Tiago, Szekely

E clar.

Laca o sa ne ingroape.

Pacat.

A inceput super.

Chiar speram la o linie de mijloc cu Ochirosii in stanga si Szekely in dreapta.

Asta e.

Pacat!

Raulredblue04.07.2008 17:06

un link plsss...unde pot vedea meciu` pe net..plsss

zloty04.07.2008 17:07

pt ca tu esi foarte inteligent ai un post precum inteligenta ta! asa ca...

Raulredblue04.07.2008 17:37

nu imi zice si mie nimeni unde vad meciul pe net?...plssss

Marius04.07.2008 17:44

Bai nene, cu riscul de a fi catalogat carcotas, etc. Thiago ala joaca? Sau el inca face legatura? Intre cine si ce, numai el si comentatorii stiu.

Apoi, tactica "maestrului" e clara: 7 oameni in defensiva si jucam pe contra-atac... la "ce-o fi"... aruncati mingea la Dayro sau Szekely si vedem ce iese. Daca nu iese nimic, ne imbufnam putin pe banca, da' ne trece repede ca suntem glorii...

Next. Fratele meu, Dayro n-are cu cine sa joace. Toti tacticienii aia care il injurati pe Pepe Moreno, ati vazut acum diferenta? Pepe iesea frate la combinatii, Bogdanel Stancu face ce ii spune "maestrul" sta ca vita asteptand sa vina mingea la el...

In fine, Forza Steaua, Forza Lacatus! Hei Hei Hei! :wall::wall::wall:

metuzu04.07.2008 18:01

Preferam sa nu transmita meciul!!! Era frumos cu "live text" pentru ca baietii nu aveau replici de genul "Banel are o incursiune pe partea dreapta si si si ... centreaza din nou prin spatele portii" sau "Lovin este omul cel mai jucat al Stelei, ia mingile din fata si le trimite lui Zapata" sau "Golanski e prea plictisit ca sa joace fotbal azi. Nu-i cereti prea mult ca nu are chef"

A doua repriza prefer sa "vizionez" meciul pe siteul oficial !! E mult mai palpitant si chiar invingem daca ma uit acolo !!! :)))

radusor04.07.2008 18:02

problema reprizei intai e ca thiago a fost inexistent, iar Lovin si Banel au jucat pentru adversari.

Imi pare rau ca thiago e atat de fricos, nu se demarca, si cand o face se duce astfel incat sa nu fie o solutie tocmai buna. szekely e bun, Stancu are potential..si acu il astept pe Claudiu ionescu sa ii dribleze pe astia ;)).

de remarcat e jocul bun al lui Petre Marin, iar Dayro ne demonstreaza ca nu avem de ce sa ne facem probleme pentru plecarea lui Dica.

AdrianUltras2504.07.2008 18:03

Pai nu jucam nimic.

Golanski si fundasii centrali sunt aerieni.

Petrica trage tare ca a jucat Nesu bine in primele 2 meciuri.

Nicolita e varza.

Tiago parca e clona lui Lovin.Amandoi fac acelasi lucru.Strica joc.

Inca nu am vazut nici o pasa de geniu de la portughez.

Szekely e mijlocasul dreapta de care aveam nevoie.

Dayro Moreno joaca super.

Bogdan Stancu nu s-a vazut deloc dar are scuza ca e nou.

Sper sa intre Ochirosii in stanga in locul lui Banel si Neaga in locul lui Bogdan Stancu ca intra mai bine in combinatii in viteza.

Atentie.

Red Bull Salzburg e o echipa slaba.

Jucam slab cu o echipa slaba.

Bine ca e meci amical...

c.ronaldo1704.07.2008 18:07

Iar au inceput managerii de pe forum. Dupa o repriza e clar: meciul mai bine nu se transmitea, Tiago e o petarda, Bogdan Stancu e varza, fundasii sunt aerieni, Szekely nu stie fotbal samd. Penibil! Dupa jumatate de meci sa spui astfel de aberatii.

Toti copiii de 15 ani isi dau pe net cu parerea

Cu privire la ...

Mie chiar mi sa parut ca Steaua joaca bine.

axl04.07.2008 18:11

Nu stiu la ce meci va uitati voi dar eu vad o Stea ofensiva, cu relatii de joc care incet, incet se incheaga. Rabdare, micutilor.

Joga Bonito04.07.2008 18:12

@marus, calm ... calm... calm... Nici Golansky nu a jucat nimic la inceput, asa ca ai rabdare cu Bogdan Stancu si Thiago. Trebuie sa le dam timp pt a se acomoda, pt ca si Pepe era inexistent in primele 3-4 meciuri (remember Iasi, CFR, Pandurii).

Lovin joaca pt ca Ov. Petre, Radoi, Plesan sunt indisponibili, iar "Ochi" si Neaga vor intra dupa pauza si probabil vor schimba fata jocului, care repet e unul amical.

Nu'ti inteleg deloc reactia puerila. O sa ne dam cu presupusu' despre valoarea lui Laca dupa cateva meciuri oficiale, nu dupa 45 de minute.

Per asamblu se incearca un joc combinativ, in viteza, cu goluri din actiune(!), eu personal am numarat 4 actiuni frumoase de atac. Insa multi dintre ei nu se cunosc inca, trebuie sa le dam ceva timp, sa se finalizeze relatiile de joc. Ce plm, doar e al 3-lea joc amical.

«1239»