N-am jucat rau!Destul de ofensiv,mi-au placut toti noi-venitii,cu un plus pentru noul septar!Dayro e clasa,tin mereu sa ma repet!Banel si Lovin n-au ce cauta.
N-am jucat rau!Destul de ofensiv,mi-au placut toti noi-venitii,cu un plus pentru noul septar!Dayro e clasa,tin mereu sa ma repet!Banel si Lovin n-au ce cauta.
Pai nu jucam nimic.
Golanski si fundasii centrali sunt aerieni.
Petrica trage tare ca a jucat Nesu bine in primele 2 meciuri.
Nicolita e varza.
Tiago parca e clona lui Lovin.Amandoi fac acelasi lucru.Strica joc.
Inca nu am vazut nici o pasa de geniu de la portughez.
Szekely e mijlocasul dreapta de care aveam nevoie.
Dayro Moreno joaca super.
Bogdan Stancu nu s-a vazut deloc dar are scuza ca e nou.
Sper sa intre Ochirosii in stanga in locul lui Banel si Neaga in locul lui Bogdan Stancu ca intra mai bine in combinatii in viteza.
Atentie.
Red Bull Salzburg e o echipa slaba.
Jucam slab cu o echipa slaba.
Bine ca e meci amical...
Zau ma?!Stai jos!
Iar au inceput managerii de pe forum. Dupa o repriza e clar: meciul mai bine nu se transmitea, Tiago e o petarda, Bogdan Stancu e varza, fundasii sunt aerieni, Szekely nu stie fotbal samd. Penibil! Dupa jumatate de meci sa spui astfel de aberatii.
Toti copiii de 15 ani isi dau pe net cu parerea
Cu privire la ...
Mie chiar mi sa parut ca Steaua joaca bine.
Prefer sa ne bata astia cu 2-0 si noi sa jucam frumos decat sa spulberam totul ca in iarna si sa ne-o traga Brasovu`(pe post de Iasi).
Da mah... sunt pueril, ce puerilitatea mea?
Un singur amanunt: parerea mea despre "maestru" nu s-a format dupa o repriza a unui amical... pot spune ca imi confirma doar... In fine, hai sa fiu eu doar carcotasul de serviciu si "maestrul" sa ne aduca 15 titluri, 15 cupa si 4 UCL.
joaca bine Steaua,doar ca nu reuseste sa marcheze
(
Un meci placut ochiului in prima repriza. Cu un oarecare regim de viteza la inceput, care a scazut spre finalul reprizei.
Un gol primit dintr-o lovitura fixa, care cu mai multa atentie putea fi evitata.
Faze incheiate cu suturi pe care scria gol, bine aparate de portarul echipei gzda, Ochs. Am fi meritat un gol. Meci echilibrat, sportivitate, public civilizat.
Doua maini moarte: Banel si Stancu.
Oamenii primei reprize Dayro si Ochs. Cine spunea ca Dayro nu-l poate inlocui pe Dica? Fata de Dica Dayro are mai multa vitalitate. Si lucru pe care nu-l prea facea Dica, se repliaza pe faza de atac a adversarilor. Daca mai face 2-3 meciuri bune, il uit complet pe Dica. Ii uit si numele.
Sper intr-o repriza secunda superioara valoric, si sper sa marcam. Sper ca Banel sa fie inlocuit. E penibil.
Laca, incerci sa joci ce jucau spaniolii la Euro sau mi se pare mir?
nu o sa marcam astazi......prima repriza a fost bun ,dar acum nu prea iese nimic...
2 - 0..........ce sa mai zicem
((((((((((nu credeam ca o sa pierdem,dar asta e...e doar un amical,dar si amicalele trebuie castigate!!sa speram ca in cele oficiale sa nu prea pierdem.....Dayro si szekely cei mai buni de la Steaua!!!!
3-0!
what???3-0??....ba da`o....din pacate nu vad meciu....da cum kkt 3-0 vere
Mizerabila repriza a doua... Cum a iesit Dayro, cum s-a ales prafu'!
Na, ca am primit si golu' 3...
Bai, dar primele 2 goluri au fost de circ: Zapata ezitant la ambele, Goian a sarit extrem de putin la primu', iar la al doilea, ala a dat cu capu' de langa 3 (!!!) fundasi de-ai nostri...
E bine ca a rulat tot lotul, dar parca rezultatu' final e destul de ingrijorator...
am cumparat jucatori zic eu buni dar pana nu o sa luam antrenor tot acelasi joc de rahat o sa practicam
in afara de Protasov numai antrenori de antrenori am avut in ultimul timp
ooooooooooooooooooooooooooooooo!!!
da!!!
Ofensiv?
eu am vazut doar 2 jucatori ofensivi pe teren.
Dayro Moreno si Janos Szekely.
Restu nu stiu ce jucau.
P.S. Lovin a fost mai bun ca Tiago.
Salzburgu e echipa incredibil de slaba.Au jucat slab si asta desi noi am fost inexistenti.
Bine ca a fost amical.
Rezultat ciudat si injust. Mi-a adus aminte de Germania - Portugalia. Dovada si zambetul teutonic si rece al austriecilor.
Inainte! Spre 24!
Nu pot intelege nimic, ma abtin sa comentez despre jucatori, dar n-am inteles nimc din acest amical...E pur si simplu frustrant sa vezi atata neputinta, parca am retrait meciul cu Dinamo.Doamne oare ne vom reveni vre-odata? Lacatus, nimic de zis, e amical, dar totusi e blazonul Stelei in joc, ce Doamne iarta-ma !
Meci bun de pregatire in care antrenorul a incercat sa aplice tactica impusa de patron, ''jucam ca Spania''. Concluzia este unu singura: Dumnezeu cu mila si Jiji cu sacosa, ca altfel nu o scoatem la cap nici anul asta...
superb meci...
daca nu era amical ... chiar aveam o problema...nu ca asa nu am avea...
Jucatorii de rezerva au fost pe langa meci . Am avut si un mare ghinion. Szekely putea sa dea 2 goluri si era altceva , va garantez.
mama iar au inceput antrenorii de pe forum! ca suntem varza ca suntem praf ca jucam slab cu o echipa slaba..ce dracu frate cand va vad asa ma ia capu. E o partida de verificare,Laca trebuia sa testeze tot lotu` si in plus in prima repriza eu am vazut o Steaua foarte inchegata,ofensiva,cu relatii de joc care incet incet se cristalizeaza,oricum se vad clar trasee,combinatii...totul merge bine
Dupa un simplu meci de verificare v-ati gasit sa criticati ca Golanski si fundasii centrali sunt paraf si thiago fricos,hai sa fim seriosi...zace in voi un pui de mourinho inca nedescoperit da` mai aveti timp...la ce meci v-ati uitat?ati vazut prima repriza?
pacat ca am pierdut, dar sa nu uitam ca noi inca suntem in pregatire si la ei va incepe campionatul peste o saptamana
Toti copiii de 15 ani isi dau pe net cu parereaCu privire la ...
vorbea batranul de 18 ani ![]()
Am avea nevoie de un antrenor cu nume,unul care sa stie meserie ... Laca ne e simpatic,dar e clar ca nu poate scoate maximul din lotul pe care il avem.
Nu pot sa pricep de ce lui Banel i se face loc in echipa cu orice pret,ma deprima lucrul asta...
Din pacate am furat-o nasol. Ce ar mai fi de comentat la 0-3? Doar ca s-a vazut clar ca Red Bull e mai bine pregatita decat Steaua. Lucru deloc intamplator, campionatul Austriei avand startul peste mai putin de o saptamana.
Mie mi-e rusine pentru acest rezultat. Jucatorilor si tehnicienilor le-o fi?
avem 2 fotbalisti: szekely si Dayro.Restu sunt niste mediocrii.
P.S:era sa uit de zapata
plusuri: szekely si Dayro
minusuri: Lacatus, Adi Ilie si Gigi Becali, care pare ca n-au inteles nimic din fotbal pana acum
Becali si Ilie nu numai ca nu scapa de petardele din lot dar mai transfera in continuare altele,
iar Laca le pune sa mai si joace...
Tiago, B. Stancu, Cl. Ionescu au fost ingrijorator de slabi. Tiago chiar f.f.f. slab.
Neaga,Surdu, Nicolita au jucat la valoarea lor, asa cum ii stim - total inutili
Parca Lovin a mai miscat ceva.
Golanski si Nesu folositi in continuare aiurea ca fundasi.... Golanski este un fundas penibil, a aratat si la euro; poate la mijloc sa mai miste ceva
Goian si Ghionea plictisiti si blazati....
Fara atacant de careu si cu mijlocasi folositi ca varfuri....
frate,nu conteaza cati ani are atat timp cat gandeste! ![]()