@Adrian
Ochirosii nu a jucat pt ca are arcada dreapta sparta de la meciul cu Karnten...
Fratilor :-< ma uit la posturile voastre si ma minunez,nu`mi vine sa cred.Doamne,un simplu meci de verificare al tuturor jucatorilor si deja maraiti sa plece Lacatus. Voi ganditi? Hai sa o luam incet:
-Ov Petre,Ochirosii,Plesan,Emeghara,Radoi absenti
-Thiago,Stancu,Neagoe,Ionescu nou veniti,cand vroiati sa se acomodeze echipei,in 7 zile de antrenamente?
-RBSzalsburg se afla la finele pregatirii,la ei incepe campionatul pe 9 iulie in timp ce Steaua abia incheie primul stagiu de pregatire.
-nu sesizeaza nimeni jocul bun din prima repriza,traseele,relatiile de joc,un doi`urile
-chiar va intereseaza atat de mult un amical de pregatire?
Nu-i logic ca Laca trebuie sa ii testeze pe toti,sa le vada posibilitatile,valoarea,sa stie ce-i mai trebuie,la cine renunta?
Cum vroiati sa joace noii jucatori alaturi de cei vechi din lot? Daca abia se cunosc,n-au facut nici 10 antrenamente impreuna...
Fratilor,daca taceati filozofi ramaneati,in fine,fiecare cu parerea lui dar incercati sa ganditi inainte sa dati drumul la gura.Analizati si voi imprejurarile,take it easy
Ce am sesizat eu au fost intr-adevar 2-3 petarde:
Banel cu vesnicele centrari prin spatele portii,Lovin n-are nicio treaba cu fenomenul iar Goian alearga in sila....
In rest mi se pare ca avem sperante intemeiate si putem astepta rezultate de la aceasta echipa
Ce-oti fi avand cu Laca?