FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Red Bull Salzburg - Steaua București

«1234569»
bogdan04.07.2008 19:34
@yoyoy, calm....calm...calm...

Mai frate...eu il inteleg si are dreptate.

Cat trebuie sa mai rabdam batjocura asta de echipa?

Ce pretentii mai putem sa avem sau sa SPERAM macar, cand te macelareste o echipa nu departe de Famagusta.

Hai sa fim seriosi.

Treziti-va

f234567k04.07.2008 19:37
Ca sa fac niste clarificari.

Eu sunt suporter al echipei Steaua Bucuresti!

Steaua Bucuresti e o echipa de nivel european.Una din marile echipe de pe glob.

Steaua Bucuresti isi propune sa castige toate meciurile.Asta e religia echipei.

SA IEI BATAIE CU 3-0 CAND TE NUMESTI Steaua Bucuresti E O UMILINTA MAXIMA!!!

A fi ultras inseamna a continua sa canti dupa ce ai primit golul infrangerii, chiar daca o faci cu lacrimile in ochi si cu moartea in suflet.

AdrianUltras2504.07.2008 19:39

A fi ultras din pacate nu inseamna sa stai capra!

Nu inseamna sa fii aplaudac tot timpul.

Si nu inseamna sa fii supus.

Ti se pare ca nu tin cu echipa?

Ti se pare ca tin cu alta echipa?

Nu Steaua s-a facut de rusine.

Steaua a fost facuta de rusine.

S-a vazut de catre cine.

Asa ca mai lasati-ma in pace.

Nu jucam nimic!

ultrash04.07.2008 19:40

@Adrian esti sigur ca esti stelist? sa te iei de Laca in halu asta...in fine,tac acum,sa te vad ce ai sa zici cand o incepe sezonu si Steaua chiar o sa joace...

Yoyoyoi04.07.2008 19:41
@yoyoy, calm....calm...calm...

cu extraveral poate.... medicament pe care se pare ca l-au servit si fotbalistii azi la pranz...

Da, meci de pregatire... Cu rezervele am batut doua echipe mai slab cotate cu 5 goluri marcate si cu titularii n-am reusit sa dam niciun gol.

Ce dracu mai cauta Surdu, Lovin, Neaga la echipa nu pricep. Lacatus e absolvit de vina aici, trebuia sa ruleze tot lotul. Iar Tiago ala pe ce post joaca? Atunci cand joaca, normal...

Noroc cu Szekely si Dayro ca au mai miscat ceva, altfel eram de minunea minunilor... Iar marile transferuri facute nu pot decat sa ma faca sa ma rog sa ajungem prin mila Domnului in Cupa UEFA.

Si cica gibonul zice ca nu mai face transferuri. Vedea-l-as mort!

DelPiero1004.07.2008 19:41

Urat acest 3-0,mai ales ca a fost nemeritat!Avem inca jucatori care nu au ce cauta in Ghencea!De Laca nu are rost sa mai zic ceea ce ce au zis si altii si ceea ce am zis si eu din finalul sezonului trecut...asta e,mergem inainte!

f234567k04.07.2008 19:41
A fi ultras din pacate nu inseamna sa stai capra!

Nu inseamna sa fii aplaudac tot timpul.

Si nu inseamna sa fii supus.

Ti se pare ca nu tin cu echipa?

Ti se pare ca tin cu alta echipa?

Nu Steaua s-a facut de rusine.

Steaua a fost facuta de rusine.

S-a vazut de catre cine.

Asa ca mai lasati-ma in pace.

Nu jucam nimic!

Amical Amical Amical Amical Amical Amical Amical Amical Amical Amical Amical

Se incearca diferite formule de joc.

A zis cineva ca e multumit de rezultatul final?

Alte echipe mai mari ca Steaua nu au pierdut meciuri amicale cu echipe mai slab cotate?

Si lasa-ma cu asta ca e echipa foarte slaba ..

Daca am juca cu ei tur retur, nu-mi spune mie ca esti tu sigur 100% ca ne calificam.

Prefer sa pierdem toate amicalele si sa castigam in campionat.

AdrianUltras2504.07.2008 19:45

Ultrash

Sper din tot sufletul ca echipa sa joace fix invers cand incepe campionatul si sa castige tot.

Dar nu o vad capabila.

Pai daca Laca e vinovat...de cine sa ma iau?

De Lovin ca voi?

Pai Lovin face echipa?

f234567k

Bai, daca jucau fotbal spectacol intelegeam mai.

Dar nu au jucat nimic.

In afara de Dayro si Szekely restu' au stat.

Am inteles ca la fotbal e mult mai important sa circule balonul decat jucatorii dar ce s-a intamplat in seara asta a fost ridicol!

Pai in afara de Dayro si Szekely, restu' asteptau mingea pe calcaie.

Asta nu e atitudine de Steaua.

3-0 e umilinta!

I.N.Money04.07.2008 19:47

E timpul sa nu ne mai agitam , Gaybal a anuntat ca a incheiat robinetu la transferuri si ramanem cu ce avem . Probabil o sa mai vina vreun jucator daca Goe si cu Rada o sa plece , in restu o sa ne luptam cu aceeasi oameni .

Asadar , cred ca e timpul sa ne facem aprovizionarea la calmante pentru ca ne asteapta un sezon plin de nervi , dupa ce ultimele doua ne-au epuizat psihic .

c.ronaldo1704.07.2008 19:47

@Adrian & toti care il contesta pe Marius Lacatus

Va propun sa faceti un steag in care sa scrieti mare "**** Laca" si sa va duceti in centrul Bucurestiului sa protestati ca nu joaca cum vreti voi.

predatorpulse704.07.2008 19:48

Mai baieti puteti sa injurati echipa odata ce incepe campionatul,astea sunt meciuri amicale si n-au nici o importanta,poate doar pentru antrenor. Steaua n-a jucat rau in prima repriza iar golul a fost luat pentru ca Goe a fost prins cu 2 jucatori pe el iar zapata a ezitat. Culmea e ca in prima repriza Steaua a jucat mai bine iar Dayro si szekely mi-au placut foarte mult.

A 2-a repriza a fost execrabila iar apararea fara Goian si Ghionea e moarta.

Un lucru imi e clar:daca vrem sa facem ceva in acest sezon trebuie sa jucam cu un singur inchizator(Ovidiu Petre),cu 2 varfuri(dintre care unul sa fie Dayro) si fara jucatori gen Banel sau Lovin in echipa de start. Atacul a inceput sa miste nitel dar vad ca suferim iarasi la mijloc si ca "bonus",mai avem si gauri in aparare. Bag pariu ca multi ati cazut pe spate dupa primele 2 amicale,ei bine,iata ca se poate si altfel. Repet,eu unul astept amicalul cu as roma,o echipa tare chiar daca meciul nu e oficial si inceperea campionatului ca sa imi dau seama cum merge echipa cu adevarat.

Si inca o chestie. Inteleg ca Lacatus face "experimente" dar trebuie sa contureze cat mai curand o echipa de titulari ca transferuri nu cred ca mai facem. Multi ati inceput sa-l injurati pe Lacatus. Eu continui sa cred ca nu are CV-ul necesar pentru a fi antrenor la Steaua dar daca tot nu a fost dat afara de ciobanel,eu vreau ca macar sa incerce o abordare mai ofensiva si sa scoata jucatorii din menghina tactica impusa de Olaroiu,sa-i invete sa mai joace si din placere.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

1on04.07.2008 19:48
Pai daca Laca e vinovat...de cine sa ma iau?

De Lovin ca voi?

Pai Lovin face echipa?

Nu. Echipa o face Jiji și exemplul cel mai elocvent a fost în meciul din Groapã, când niciun antrenor normal la cap nu se apãra pe 2 linii jucând cu 4 atacanți pe teren.

Yoyoyoi04.07.2008 19:49

Va propun sa faceti un steag in care sa scrieti mare "**** Laca" si sa va duceti in centrul Bucurestiului sa protestati ca nu joaca cum vreti voi.

asta ar fi sinucidere curata :laugh:

carc0tasu04.07.2008 19:53
Ca sa fac niste clarificari.

Eu sunt suporter al echipei Steaua Bucuresti!

Steaua Bucuresti e o echipa de nivel european.Una din marile echipe de pe glob.

Steaua Bucuresti isi propune sa castige toate meciurile.Asta e religia echipei.

SA IEI BATAIE CU 3-0 CAND TE NUMESTI Steaua Bucuresti E O UMILINTA MAXIMA!!!

Hai sa nu exageram. Si eu sunt stelist, merg dupa Steaua oriunde joaca, ma bucur si plang de suparare dupa unele jocuri, bune sau rele. Insa sunt constient de un lucru: Steaua nu mai este o mare echipa a Europei, Steaua a fost o mare echipa a Europei. Steaua de azi traieste din trecut, si se pare ca multi din voi traiesc din trecut. Sa fim seriosi, locul pe care il ocupa in clasamentul all-time, 67 parca, e conform in pare parte cu realitatea. Treziti-va. "Una din marile echipe ale Globului". Numai din Est va spun cel putin 5 echipe care sunt clar peste noi ... sa nu mai vorbim de Vest, sau America de Sud. Ca ma astept la insulte din partea voastra e partea a 2-a, insa va mai spun ceva, va rog chiar, TREZITI-VA !!! Mai sunt minori p-aci care intr-adevar cred asta.

Cum nu vii tu Tepes, Doamne, ca punand mana pe ei, sa-i imparti in 2 cete, in cioroi si in catei !!! FORZA Steaua

AdrianUltras2504.07.2008 19:53

Niciodata nu o sa il injur pe Laca.

Niciodata!

Dar nici nu am de gand sa stau capra si sa inghit daca el nu poate antrena Steaua!

Nu. Echipa o face Jiji și exemplul cel mai elocvent a fost în meciul din Groapã, când niciun antrenor normal la cap nu se apãra pe 2 linii jucând cu 4 atacanți pe teren.

Bai da antrenor nu era Lacatus?

De ce nu s-a bagat Laca peste decizia lui Becali?

Sa le fi zis sa joace.

Cu riscul demiteri.

De ce nu a facut el asta pt noi?Pt Steaua?

DelPiero1004.07.2008 19:55

Sa jucam mai ofensiv...toti ne dorim asta,si cred ca in prima repriza s-a reusit cat de cat!Eu zic sa asteptam si urmatoarele amicale,sa speram ca se vor mai face achizitii,pentru ca asta ne ramane,SPERANTA!Din toata cutia Pandorei,este singurul lucru bun...

P.S.Adrian,tare mi-e frica ca Lacatus,varianta antrenor,este ceva mai permisibil decat Fiara ce era pe teren...

Joga Bonito04.07.2008 19:56
E timpul sa nu ne mai agitam , Gaybal a anuntat ca a incheiat robinetu la transferuri si ramanem cu ce avem . Probabil o sa mai vina vreun jucator daca Goe si cu Rada o sa plece , in restu o sa ne luptam cu aceeasi oameni .

Asadar , cred ca e timpul sa ne facem aprovizionarea la calmante pentru ca ne asteapta un sezon plin de nervi , dupa ce ultimele doua ne-au epuizat psihic .

Dimpotriva prietene, dupa primele 10 etape o sa avem 5-6 p avans si o sa ne calificam in C.L. dupa o dubla mansa cu Anderlecht/Rapid Viena/Dinamo Zagreb (una dintre ele). Si in campionat o sa facem spectacol, mai ales ca in primele etape jucam pe Ghencea cu nou-promovatele.

Cine e stelist adevarat are acelasi feeling ca si mine. Nu da gres niciodata! ;)

AdrianUltras2504.07.2008 19:57
Treziti-va. "Una din marile echipe ale Globului". Numai din Est va spun cel putin 5 echipe care sunt clar peste noi ... sa nu mai vorbim de Vest, sau America de Sud. Ca ma astept la insulte din partea voastra e partea a 2-a, insa va mai spun ceva, va rog chiar, TREZITI-VA !!! Mai sunt minori p-aci care intr-adevar cred asta.

Poate tu crezi ce ai spus.

Dar adevarul e ca Steaua e o echipa respectata si cunoscuta la nivel mondial.

ultrash04.07.2008 19:58

@carc0tasu-Steaua Bucuresti e una dintre marile echipe ale Europei de Est alaturi de Steaua Rosie Belgrad-singurele detinatoare din Est ale Cupei Campionilor.Nu traieste nimeni din trecut.Trecutul face mare o echipa si istoria clubului. Cand joaca echipele romanesti in Europa pe tabela de marcaj scrie "BUC" cand joaca Steaua scrie "STE" ASTA E DIFERENTA

Stryker04.07.2008 19:58

am vazut doar repriza 2 ... slab rau de tot ne lispeste in continuare un om de creatie la mijloc asta e clar , speram sa vad si eu mai multe de la acest thiago ...

una peste alta , am si eu niste nedumeriri ... de ce nu a fost arthuro inclus nici macar in lot ...? si ce cauta acesti ionescu si Stancu la Steaua ... ? nu era de ajuns ca-i avem pe Lovin,Nicolita,surdu etc ?

AdrianUltras2504.07.2008 20:00
P.S.Adrian,tare mi-e frica ca Lacatus,varianta antrenor,este ceva mai permisibil decat Fiara ce era pe teren...

Daca ar fi ceva mai permisibil ar fi bine.

Laca e foarte permisibil.

Si permisibilitatea asta cam seamana cu aservirea.

I.N.Money04.07.2008 20:00

@Joga

Asa sa fie , dar daca faci amicale ca asta si te bat Salzburg si urmeaza meciuri cu Nurnberg si Besiktas si ai putea sa le pierzi si pe alea , ce moral sa mai ai inaintea campionatului ? Momentan viitorul nu e deloc roz si avem nevoie ca de aer de jucatori noi . Nu poti sa ii inlocuiesti pe Pepe & Mendoza cu Ionescu si altii, jucatori care cu chiu cu vai si-au facut meseria si au facut un retur senzational alaturi de Steaua .

1on04.07.2008 20:01
Bai da antrenor nu era Lacatus?

De ce nu s-a bagat Laca peste decizia lui Becali?

Sa le fi zis sa joace.

Cu riscul demiteri.

De ce nu a facut el asta pt noi?Pt Steaua?

Pentru cã, probabil, se gândește cã altã șansã de a antrena Steaua nu va mai avea în viitorul apropiat-mediu (cât va fi Jiji tartor), și încearcã sã scoatã maximum din ce are.

Prin comparație cu Hagi, care este respectat și apreciat în toatã România și în Europa și în lume, Lãcãtuș poate confirma ca antrenor doar la Steaua. Nicio altã echipã la fel de mare ca Steaua sau mai mare ca Steaua nu l-ar fi luat antrenor pe Lãcãtuș pentru palmaresul lui de antrenor de pânã atunci. Sper ca Lãcãtuș sã profite de șansa asta.

carc0tasu04.07.2008 20:01
Treziti-va. "Una din marile echipe ale Globului". Numai din Est va spun cel putin 5 echipe care sunt clar peste noi ... sa nu mai vorbim de Vest, sau America de Sud. Ca ma astept la insulte din partea voastra e partea a 2-a, insa va mai spun ceva, va rog chiar, TREZITI-VA !!! Mai sunt minori p-aci care intr-adevar cred asta.

Poate tu crezi ce ai spus.

Dar adevarul e ca Steaua e o echipa respectata si cunoscuta la nivel mondial.

Respectati suntem moshule, dar de ce suntem respectati? pt ca am facut ce am facut in anii 80 si 90 si aceea semifinala din UEFA. Asta incerc sa va zic, suntem cunoscuti si respectati pt trecutul nostru intr-adevar glorios. Insa acum .... nu ma mira locul 67 all-time.

the_ace04.07.2008 20:02

as vrea sa fac un comentariu lung si interesant dar in schimb o sa zic doar atat deci tiago=Lovin ,Bogdan Stancu=Alexandru piurca , inonescu=surdu ,szekely=binisor Dayro=f bine

«1234569»