Mai baieti puteti sa injurati echipa odata ce incepe campionatul,astea sunt meciuri amicale si n-au nici o importanta,poate doar pentru antrenor. Steaua n-a jucat rau in prima repriza iar golul a fost luat pentru ca Goe a fost prins cu 2 jucatori pe el iar zapata a ezitat. Culmea e ca in prima repriza Steaua a jucat mai bine iar Dayro si szekely mi-au placut foarte mult.
A 2-a repriza a fost execrabila iar apararea fara Goian si Ghionea e moarta.
Un lucru imi e clar:daca vrem sa facem ceva in acest sezon trebuie sa jucam cu un singur inchizator(Ovidiu Petre),cu 2 varfuri(dintre care unul sa fie Dayro) si fara jucatori gen Banel sau Lovin in echipa de start. Atacul a inceput sa miste nitel dar vad ca suferim iarasi la mijloc si ca "bonus",mai avem si gauri in aparare. Bag pariu ca multi ati cazut pe spate dupa primele 2 amicale,ei bine,iata ca se poate si altfel. Repet,eu unul astept amicalul cu as roma,o echipa tare chiar daca meciul nu e oficial si inceperea campionatului ca sa imi dau seama cum merge echipa cu adevarat.
Si inca o chestie. Inteleg ca Lacatus face "experimente" dar trebuie sa contureze cat mai curand o echipa de titulari ca transferuri nu cred ca mai facem. Multi ati inceput sa-l injurati pe Lacatus. Eu continui sa cred ca nu are CV-ul necesar pentru a fi antrenor la Steaua dar daca tot nu a fost dat afara de ciobanel,eu vreau ca macar sa incerce o abordare mai ofensiva si sa scoata jucatorii din menghina tactica impusa de Olaroiu,sa-i invete sa mai joace si din placere.
CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.