Probabil ca cei care-si dau cu parerea despre Laca au deschis ochii in fotbal ceva mai curand... Oricum, mizerabila atitudinea asta lipsita de rabdare si judecata vis-a-vis de Lacatus si echipa! Probabil ca sunt aceiasi tembeli care fluiera echipa din min 10, care l-au jignit pe Dica si acum sunt mirati ca pleaca si care arunca cu laturi pe forumuri...
A fost un meci amical, cu o prima repriza buna, cu doua castiguri certe (Szekely si Dayro), cu o viteza de joc superioara celei de anul trecut.
Daca Laca era la inceput de drum aveai dreptate cand ziceai ca e mizerabila atitudinea lipsita de rabdare.Problema e ca Laca e la echipa de vreo 8 luni.
Se poate spune ca pana acum a avut la dispozitie 3 loturi. 2 in sezonul recent incheiat(primul cel facut de Hagi, al 2lea cel facut de el in iarna). O sa ziceti ca Laca ne-a dus de pe 5 pe 2. Dar eu vin in completare si zic:
1.Laca a pierdut titlul.
2.In retur am avut mare noroc ca Dinamo, rapid si Poli Timisoara nu au prea jucat nimic.
3. Desi cele 3 echipe nu au jucat nimic sau erau in pline scandaluri, noi nu am obtinut nici o victorie cu nici una din ele.
4.Toate victoriile au fost chinuite multe venite in urma fazelor fixe ale lui Mendoza.
Nu am zis nimic pana acum dar, daca as fi putut, la sfarsitul sezonului i-as fi pus lui Laca niste intrebari:
1.De ce nu a facut el tactica si echipa cu Dinamo.
2.De ce a renuntat la Mendoza? (Am inteles ca motivul ar fi faptul ca baiatul e mercenar, ca are salariu prea mare si ca joaca doar gandindu-se la bani.Pai care e diferenta intre Mendoza si Goian,Dica sau Ghionea atunci?Si astia 3 vor mai multi bani sau se plece la mai multi bani)
Desi infrangerea cu 3-0 e umilitoare pt Steaua(si salzburgul e o echipa slaba indiferent de buget), pe mine m-a suparat alt lucru.
Faptul ca echipa joaca la fel ca si pana acum.
Adica chinuit!
Am vazut ca multi au zis ca le place ca in prima repriza echipa a jucat ofensiv.
FALS!
FOARTE FALS!
Doar Dayro Moreno si Szekely au jucat ofensiv.Restul jucatorilor au jucat:
Thiago,Lovin,Golanski,Petrica Marin,Ghionea,Goian - fara interes.
Bogdan Stancu - nu a jucat
Nicolita - nu a stiut cum sa joace.
(am ales aici doar echipa din prima repriza pt ca se presupune ca sunt titularii...si stim ca la Steaua nimeni nu scoate titularii din echipa)
Am inteles ca e meci amical si ca inca se lucreaza.
Dar nu ar trebui sa se vada niste rezultate?
Niste scheme ceva?
Tot jocul era "da-i mingea la Dayro si Doamne-ajuta!".
Exact ca si pana acum.Doar ca sezonul trecut era Dica personajul principal.
Daca vedeam si eu niste 1-2 uri, schimbari de directie, devieri, ceva nu ziceam nimic.
Echipa a jucat ca si pana acum.Chinuit!
E clar ca au fost si o serie de minusuri:
- goluri din faze fixe, problema rezolvabila, zic eu, odata cu reintrarea lui O Petre si Mirel, jucatori cu o determinare si concentrare superioare;
Asta desi pe teren erau Goian- 197, Ghionea -189,Lovin - 190, Thiago-185, Golanski -182
- lipsa unui atacant de gura portii;
Steaua nu are nevoie de un atacant de gura portii.Steaua trebuie sa joace cu 2 atacanti medii de viteza care sa stea tot timpul cu fata la poarta.Uitati-va la Manchester,Barcelona, Real,etc.Cate din echipele mari folosesc pivoti?
Echipele mari sunt interesate sa dea goluri nu sa faca spatii pt mijlocasi sau atacantii care vin din linia a 2a.
- rezerve cu valoare indoielnica;
Antrenorul se ocupa cu transferurile.
- relatii de joc in stadiu incipient;
In prima repriza pe teren au fost doar 3 oameni noi: Thiago, Szekely si Bogdan Stancu.
Parca totusi...restul de 7 jucatori de camp...?
Aia au uitat deja relatiile?
Este timp pentru remedierea problemelor, este timp pentru achizitii pe posturi deficitare, este nevoie, insa si de intelegerea suporterilor...
De 2 ani incoace tot de timp si intelegere e nevoie.
Si mai vine o umilinta gen 4-2 cu Dinamo in Ghencea...si iar intelegere si iar timp....