FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania - Franta 0 - 0

«1234567»
stelistul stelist10.06.2008 06:22
Atacul nostru ......a fost extraordinar,dar a lispit cu desavarsire , vorba unui clasic!!! Si TAMAS, mi-a parut putin cam lent si nesigur !!!!!Trageam sperante sa batem OLANDA, dar dupa ceea ce am vazut ieri cu ITALIA,....cred ca ramanem cu 1 punct !!!

Daniel NICULAE a fost inutil,...GABORUL lui Piturca !!!!!!

Daniel niculae un stop nu a reusit...dar eu pe el l-am vrut in teren dar m-a dezamagit , noroc cu Goe si Radoi ca se aruncau in la orice minge nu ca , Chivu sau tamas

dee10.06.2008 07:41

e bine ca am jucat cu Franta primul meci; francezii incep deobicei slab orice campionat european sau mondial, abia pe parcurs isi revin. Trebuie sa tragem cu dintii de partida cu Italia ,sa practicam aceeasi aparare sigura. Daca scoatem un egal, suntem calificati. Franta nu-i poate pune probleme Olandei, iar in ultimul meci, acestia, deja calificati si cu gandul la sferturi, isi vor menaja titularii, iar noi am putea specula asta si sa-i batem. Pana la urma am mai facut-o, nu? ;)

AdrianUltras2510.06.2008 07:58

DaniMarcu

Italienii au fost risipitori!

La 2-0 au irosit cateva ocazii clare de gol dupa care au luat nr 3 pe contre.

Si-au subestimat adverasarul si au platit.

Nu se va intampla acelasi lucru si cu noi.

Noi nu avem jucatori de contra-atac si in nici un caz nu vom rezista daca ne punem cu fundul in poarta!

David_Steaua200710.06.2008 08:12

Cum zice si Dee mai sus,noi ar trebui sa tragem tare de un egal cu Italia ,ca Olanda bate pe Franta(80% sanse,parerea mea) si in ultimul meci facem un mic blat cu Olanda si gata beleaua :)))

Ce frumos suna in teorie!! :)

Vom trai si vom vedea!!Inca odata felicitari galeriei Romaniei pentru prestatia de aseara!!

Hai Romania!!

danimarcu10.06.2008 08:13
si eu sunt de aceeasi parere. cred ca meciul asta inca nu s-a terminat si nu uitati primul gol a fost dintr-un ofsaid cat casa!

Van Nistelrooy a marcat primul gol contra Italiei, fiind in momentul pasei la doi metri in spatele liniei de aparatori italieni. La prima privire a fost ofsaid, dar lucrurile nu stau asa.

La reluarea TV s-a observat, insa, ca un jucator italian era intins pe gazon, in afara terenului, langa poarta lui Buffon.

Regulamentul prevede in acest sens ca, daca arbitrul de centru nu opreste meciul pentru ingrijiri medicale, jucatorul in cauza se considera a fi pozitionat pe linia portii.

Asadar, cu un aparator pe linia portii, Van Nistelrooy a marcat regulamentar.Onlinesport

stelistul stelist10.06.2008 08:20
Van Nistelrooy a marcat primul gol contra Italiei, fiind in momentul pasei la doi metri in spatele liniei de aparatori italieni. La prima privire a fost ofsaid, dar lucrurile nu stau asa.

La reluarea TV s-a observat, insa, ca un jucator italian era intins pe gazon, in afara terenului, langa poarta lui Buffon.

Regulamentul prevede in acest sens ca, daca arbitrul de centru nu opreste meciul pentru ingrijiri medicale, jucatorul in cauza se considera a fi pozitionat pe linia portii.

Asadar, cu un aparator pe linia portii, Van Nistelrooy a marcat regulamentar.Onlinesport

ce regula timpita

MoWeed10.06.2008 08:30
si eu sunt de aceeasi parere. cred ca meciul asta inca nu s-a terminat si nu uitati primul gol a fost dintr-un ofsaid cat casa!

Ce regula de 2 lei....

danimarcu10.06.2008 08:45
ce regula timpita

Ce regula de 2 lei....

O fi,dar important este ca arbitrul a respectat-o... :wink:

Marius10.06.2008 09:14

Cat ma amuza unele posturi. Aceeasi oameni care acum cateva saptamani spuneau ca facem maxim un punct in grupa (dupa un egal cu Olanda, nici nu se punea problema sa incurcam Franta) sau care sperau "sa nu luam o caruta de goluri" sunt acum siderati si revoltati ca Romania a facut DOAR 0-0 cu Franta... Vaaaaaaaaaaai ma managerilor... voi aia care ati criticat selectia, voi care doreati Romaniei maxim 1 punct, tot voi sunteti nemutumiti?

De ce? Ca nu ne-a batut Franta? Ca n-am luat 3 goluri in primul meci ca italienii? Ca a jucat Banel, care a devenit cel mai harnic (daca pot spune asa) jucator al Campionatului European? [finalul ironiei]

Acum serios, ne-am aparat cam tot timpul, dar sa recunoastem ca francezii nu prea au avut ocazii. Si nu stiu ce alt joc am fi putut sa facem in conditiile in care Mutu n-a fost intr-o zi buna, Radoi a fost mai mult al treilea fundas central decat mijlocas la inchidere iar Contra s-a zbatut degeaba pe dreapta.

De la noi mi-a placut mult Cocis, carea fost un fel de Makelele, recupera baloane, pasa in fata, intotdeauna cu capul sus, venea in defensiva. Schimbarea lui chiar n-am inteles-o, daca cineva merita schimbat era Radoi, care numai inchizator n-a fost, iar la pase mi-a amintit de Lovin in zile proaste, numai la fundasi sau in lateral. Cred ca putem numara pe degetele unei maini ocaziile cu care Radoi a trecut in jumatatea adversa... In fine, poate asta a fost tactica.

Mi-a mai placut Daniel Niculae, care sunt aproape sigur ca va fi titular si cu Italia, e varful perfect pentru contraatac. Are viteza foarte buna, are oarece tehnica, gabarit, e oricum peste Marica si Niculae la capitolul jucator de contraatac.

Goian si Tamas au fost ok, cu toate ca au avut mici scapari, Rat a fost excelent, in majoritatea cazurilor i-a blocat bine pe Ribery sau Anelka, a urcat in atac.

Per total, a fost un meci bun daca ma gandesc ca e situatia de Steaua - Cand nu merge Mutu, nu merge nici nationala, iar jucator care sa-l schimbe nu avem.

Despre Olanda-Italia. Prietenii mei, TOATE echipele evolueaza in functie de adversar. Olanda a zburdat pentru ca italienii s-au deschis, au iesit la joc. Cu noi va fi 100% altceva. Absolut toate meciurile noastre de la Euro vor urma tiparul Constanta, cu jocul dus la 0-0, si sperand intr-o faza fixa care sa ne "scoata"... Deci ori facem 0-0, ori 1-0 sau 0-1 pe final... "Caruta de goluri" nu o vom aduce acasa, spre dezamagirea unora.

korynna10.06.2008 09:57

@Marius

Nu sunt de acord cu ce ai spus de Daniel Niculae.Cred ca fost unul dintre oamenii care m-au scos cel mai mult din sarite.Pierdea mingea prea repede,stopuri aiurea,n-a fost in stare sa se demarce si am impresia ca e cam ratangiu.De restul ce sa mai zic,au predominat pasele la adversar.Mi s-a parut un meci anost,am jucat la egal si putin haotic cateodata.Ciudata intrarea lui Dica pentru 2 minute :mellow: ,mi se pare ca ii trebuie ceva mai mult timp ca sa arate ce poate.Cel mai bun jucator:Lobont.

andyro10.06.2008 10:07

Eu nu inteleg, sincer, de ce il lauda presa in general pe Banel - poate din cauza ca o anumita firma de impresari spera sa scoata ceva banuti de pe urma lui dupa Campionatul European.

Nu inteleg, e atat de remarcabil sa alergi de-a lungul terenului 90 de minute ? Uitati-va putin pe statistica meciului de pe UEFA.com, pe langa faulturi - facute si suferite - Nicolita e aproape 0. Printre cele mai putin pase, driblinguri (hahahaha). Pentru un mijlocas lateral OFENSIV, n-a miscat nimic. Cred ca mai des l-am vazut pe Contra in atac, sau pe Cocis, decat pe el. Nu mai zic de demarcari pentru contraatacuri (cand era prins in careul nostru de 16 metri in loc sa fie spre centrul terenului), si preluarea aceea celebra cand a uitat sa ia si mingea dupa el.

Dar vai, a alergat cel mai mult. Vivat Banel !

dee10.06.2008 10:15

mie mi s-a parut ca in a 2-a repriza Banel a recuperat multe baloane din fata careului. E adevarat, asta nu se potriveste cu profilul ofensiv al postului pe care a jucat ieri, insa tinand cont ca ieri ofensiva a fost 0, bine ca a ajutat macar defensiva si nu a alergat 12km degeaba.

Daniel Niculae a fost singurul jucator rupt total de ceilalti, care s-au baricadat in aparare. Pacat ca n-a fost pus in valoare de Mutu si Banel.

@korynna

mie din contra, mi s-a parut un meci f controlat de la inceput,tacticizat, deloc haotic, fiecare avand sarcini precise in defensiva. S-a marsat pe egal si s-a obtinut.

DT10.06.2008 10:35

eu cred ca am jucat ce am stiut noi mai bine. daca incercam mai mult, ne prindeau si ne dadeau gol, sau goluri. un rezultat foarte bun, sunt mandru de stelistii aflati in lot! cat despre calificare, sa fim realisti, este foarte, foarte greu. multumesc!

korynna10.06.2008 10:40

@dee

Poti spune acest lucru cand se incurcau in careu in minge?Cand sa dadeau cap in cap la o respingere?Cand se calcau pe picioare?Cand nu erau in stare sa dea o pasa sau sa o primeasca? :smile: Oricum sunt foarte multumita de rezultat si sper ca pe viitor sa se schimbe tactica.

dee10.06.2008 10:46

eu cred ca am vazut alt meci :)

greseli minore au fost, insa tot ce pot sa spun este ca a fost (poate) primul meci in care nu am avut absolut deloc emotii ca luam gol. La maniera in care ne-am aparat, am fost sigura ca francezii nu au nici o sansa. Bine, nici nu-mi imaginam ca putem inscrie :) a fost anaost, urat, dar bine gandit de Piturca, iar important era sa nu pierdem.

DT10.06.2008 10:50
Eu nu inteleg, sincer, de ce il lauda presa in general pe Banel - poate din cauza ca o anumita firma de impresari spera sa scoata ceva banuti de pe urma lui dupa Campionatul European.

Nu inteleg, e atat de remarcabil sa alergi de-a lungul terenului 90 de minute ? Uitati-va putin pe statistica meciului de pe UEFA.com, pe langa faulturi - facute si suferite - Nicolita e aproape 0. Printre cele mai putin pase, driblinguri (hahahaha). Pentru un mijlocas lateral OFENSIV, n-a miscat nimic. Cred ca mai des l-am vazut pe Contra in atac, sau pe Cocis, decat pe el. Nu mai zic de demarcari pentru contraatacuri (cand era prins in careul nostru de 16 metri in loc sa fie spre centrul terenului), si preluarea aceea celebra cand a uitat sa ia si mingea dupa el.

eu zic ca Banel nu e nicidecum mijlocas ofensiv cum se spune, ci mai degraba este o aripa defensiva, care stie sa zicem sa se descurce si in ofensiva. rolul sau este mai degraba unul defensiv, iar cand joaca in mijloc, dar are sarcini defensive, se descurca extraordinar. acopera foarte bine partea si isi ajuta colegii de pe banda. problema lui apare atunci cand e folosit in ofensiva, cu sarcini strict ofensive. atunci are el probleme mari. intr-un registru tactic cum a fost cel de aseara, Banel si-a facut perfect treaba. intr-o echipa cu pretentii mici, cum este cea a Romaniei, Banel este un jucator fabulos, dar intr-o echipa cu pretentii mari, cum este cea a Stelei, care joaca mereu la victorie, Banel este ineficient. poate suna absurd ceea ce am spus, dar Steaua joaca mereu la victorie si are nevoie de constructie, de jucatori tehnici, iar Romania joaca de multe ori la rezultat, acolo unde Banel ajuta foarte mult. merci

Marius10.06.2008 10:52

Tovarasu' andi,

Banel a intrat in acest meci cu un scop clar, acelasi din meciul cu Olanda de la Constanta - sa blocheze flancul stang al francezilor. Si, daca nu ma insel, Malouda (mijlocas ofensiv la aia.. bla-bla) a fost periculos in fix 2 (DOUA) faze, iar Abidal (fundasu', ala care trebuia sa urce, bla-bla) a centrat fix 1 (UNA) data!

Dar deh, daca nu face 5 biclitete (desi a incercat o data :laugh: ), 4 foarfece, si nu 2 goluri pe meci (indiferent de poarta) Banel nu face nimic... Iata tov. Andyro ca Piturca (da, ala care ne-a calificat dupa 8 >OPT< ani la Euro, ala care a batut Olanda) il joaca titular pe Nicolita si stie cum sa-l aseze ca sa dea randament, ceea ce nu se poate spune de idolul de pe banca noastra.

Dincolo de carcoteli sforaitoare am facut 0-0 cu Franta, vice-campioana mondiala si am castigat "neste" dispute Rat-Ribery, Cocis-Makelele, Contra/Nicolita-Malouda.

Corinuta :)

Niculae a jucat tot meciul singur impotriva a 3 (TREI) francezi, fundasii centrali + un inchizator. De fiecare data cand reusea sa preia astepta secunde bune pana sa paseze IN LATERAL, lui Mutu sau Banel... Sa fim seriosi, Niculae nu e Cr. Ronaldo sau Messi sa plece in viteza, dribland 3 oameni, spre poarta adversa. A jucat ce trebuia, a tinut mai mereu un mijlocas langa el.

Singura mea dilema e jocul prea defensiv al lui Radoi, atat.

eddie the 'ead10.06.2008 11:09

Singurul lucru cu care am ramas din meciul asta e modul in care a cintat Chivu (si ceilalti, dar mai ales el) imnul. Jos palaria, tot respectul.

Cit despre meci, nu stiu daca sa ma bucur de rezultat sau sa ma supere jocul. Pina la urma e de admirat ca lui Piturca i-a iesit ce si-a propus. Cum nu cred ca ne calificam cu 3 puncte, desi e posibil, probabil ca macar intr-unul dintre urmatoarele doua meciuri o sa-si propuna altceva si poate, de ce nu, o sa-i iasa.

m-am bucurat nespus ca Italia a fost distrusa de Olanda, chiar daca asta inseamna ca o sa incerce cu orice pret sa-si revina cu noi... De fapt, asta ar putea fi si in avantajul nostru.

greenyes10.06.2008 11:20
Tovarasu' andi,

Nu o sa fiu absurd si sa spun ca ce fotbal am jucat etc etc, trebuia sa le dam cu caruta. Dar am o intrebare pentru toti care i l critica pe Cartu ca si baga autobaza impotriva echipelor ca Steaua. De ce saritit ca arsi cand echipele mici joaca la fel contrrraa Stelei?????

Bun, deci mioveniul cand joaca cu Steaua cum a facut Romania cu Franta, is tarani dar cand jucam noi, Romania, asa cu marile puteri de pe glob e TACTICA!!!

Mi a placut ca Franta nu ne a calarit. Si noi si ei am jucat la fel. Cand ei aveau mingea noi nu ieseam, cand aveam noi mingea ei stateau la cutie. Dar, daca ii bateam se schimba foaia, eram si noi cineva, deocamdata tot un nimic suntem, depinde numai de noi.

Daca nu batem Italia sau Olanda si o sa facem egaluri pe line, o sa fim Dacia Mioveni a europei, sau cum ar spune "stelistii" taranii aia care baga autobaza cand joaca cu Steaua.

Pana a ne lauda cat de bine tactic jucam e cale lunga. Daca fotbalul de calitate a ajuns in ochii romanilor tactica Dacia Mioveni ii rog pe toti stelistii sa nu mai comenteze nimic la viitoarele meciuri jucate de adversarele noastre aplicand aceasta tactica si sa le recunoasca calitatile de buni tacticieni, pai de, "tactic" vor fi jucat perfect iar noi nu putem juca impotriva taranilor care stau cu curul in poarta.

Noi sa fim seriosi ca Banel alearga. Banel e fotbalist daca trebuie sa distruga....la el fotbalul se opreste cand trebuie "sa joace fotbal".

AdiM10.06.2008 11:27

ce m-as bucura sa ne calificam mai departe cu 2 puncte si fara niciun gol marcat. Si daca Olanda si Romania joaca si restu meciurilor din grupa cum au jucat ieri este destul de posibil steagro

Bundy10.06.2008 11:40
ce m-as bucura sa ne calificam mai departe cu 2 puncte si fara niciun gol marcat. Si daca Olanda si Romania joaca si restu meciurilor din grupa cum au jucat ieri este destul de posibil steagro

Io zic ca ne ajunge si punctul asta pt a ne califica:)

MoWeed10.06.2008 11:44

De acord cu tine ca pentru un mijlocas lateral ofensiv n-a miscat nimic, dar el este un mijlocas lateral defensiv. Ieri a avut un singur scop si anume sa opreasca atacurile adversarilor

stelistul stelist10.06.2008 12:24
De acord cu tine ca pentru un mijlocas lateral ofensiv n-a miscat nimic, dar el este un mijlocas lateral defensiv. Ieri a avut un singur scop si anume sa opreasca atacurile adversarilor

el nu a fost pus ca mijlocas ofensiv , sa fim seriosi , Romania a avut in teren din primul 11 . 6 fundasi si 2 inchizatori + 2 fotbalisti inexistenti

1uLy4Nn10.06.2008 12:39

Banel Nicolita omul meciului :))

Mirel Radoi nu a primit nota dearece a jucat prea putin =))

ziceati ca noi avem ziaristi de c---t :))

HAI Romania

steaua-no110.06.2008 12:57

@mariusmihet

acum crezi ca iesim din grupe impreuna cu olanda. dar nu erai tu ala care acum 3 zile spuneai pe un alt topic ca "esti sigur ca o sa facem fix 0 puncte"?

ce ti-e si cu lumea asta, ce repede se schimba dupa numai un meci.

«1234567»