FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Romania - Franta 0 - 0

«123457»
w3bmaster09.06.2008 20:47

Biss : suntem mancati

danimarcu09.06.2008 20:50
o sa intre Del Piero in locul lui Camoranesi si jocul se va schimba...o sa vedeti!

inca se joaca!

Cat de disperat sa fii dupa fotbalul italian,incat sa nu vezi de la o posta ca Italia nu avea cum sa revina? :thumbdown: In primul rand pt ca Olanda a jucat perfect,iar in al doilea pt ca lor nu le-a iesit nimic tot meciul...

DelPiero1009.06.2008 20:54
Biss : suntem mancati

Dar suntem greu digerabili,totusi!Nu crezi?

enjoy09.06.2008 21:14

nici un meci nu seamana cu altul. daca nu merita uitati-va la bulgari!

steaua-no109.06.2008 21:30
Vai de capul meu ce meci o sa avem vineri cu Italia ...

si o sa luam lejer 3 bobite daca jucam ca , cu Franta .

bai bobita du-te ba si baga 1000 sau 2000 de euro la pariuri pe victoria italiei cu 3-0 daca esti tu asa sigur si lasa-ne pe noi in durerea noastra. si inainte de meciul cu franta ai spus la fel ca luam nu stiu cate bobite si o sa ne facem de ras, mai taci dreacu si dai drumu la culcare.

metzzz09.06.2008 21:37

Steaua-no1' , prietene :

1. Vb frumos nu te-am insultat.

2. Trebuie sa fim realisti si sa vedem ca in meciul Italia-Olanda chiar s-a jucat fotbal.

3. Ceea ce am zis s-a raportat la meciul nostru , adica am jucat praf , si ceea ce am vazut in meciul Italia-Olanda.

Daca tu imi spui mie ca , cu jocul pe care l-am practicat in meciul cu Franta avem vro sansa in fata Italiei sau Olandei visezi baiatule.

steaua-no109.06.2008 21:44

@metzzz

tu ar trebui in primul rand sa te uiti la valoarea adversarilor din grupa. ei ii au pe malouda, Henry sau ribery.....pirlo, toni sau del piero..........sneijder, van der vaart sau van persie si noi ii avem pe Nicolita, niculae sau codrea. ce mare performanta ai vrea sa faca Romania in grupa asta?

FortuneTeller09.06.2008 21:46

Romania a jucat exact ce trebuia in acest meci. Toti maestrii in fotbal care critica jocul si vor ofensiva ar trebui sa vada cum au ajuns Italia si Franta puteri fotbalistice in anii nostri. Cele doua super-echipe au rezultate pt ca stau in aparare, organizeaza mijlocul in mod defensiv si folosesc contra-atacul. Da, e aiurea sa nu ai nici macar un sut pe poarta, dar parca noi suntem Romania, il avem pe Tamas in aparare si Cocis pierdut undeva pe teren. Singurul fel in care avem vreo sansa in aceasta grupa este prin alergatura multa si dublare in aparare. Acum, avand in vedere ca nu multi jucatori romani stiu sa alerge si nici nu sunt super-dotati tehnic, rezulta ca e mai bine sa stai la cutie si sa te dublezi in aparare. Din aceasta perspectiva, tocmai de aceea Nicolita si Radoi sunt esentiali pt Romania, chiar daca Banel nu stie sa centreze , cel putin face presingul acela necesar in fata apararii. Iar fara acel presing, jucatori gen Malouda sau Ribery ar trece fluierind pe langa Contra sau Rat. Fotbalul se joaca si in aparare, nu numai in atac. Sper ca Olanda sa bata Franta si noi sa facem egal cu Italia. Oricum, dupa primele meciuri Italia TREBUIE sa atace si nu stie sa o faca, deci ar putea fi o paine de mancat pe contra-atac.

greenyes09.06.2008 21:48

Ce m a impresionat....

IMNUL caantat din tot sufletul de toata echipa!!!!

Faptul ca Franta nu a gasit solutii si nu ne a dominat. Meciul a lasat impresia ca lor le a fost frica de noi si noua de ei.

Ce ma pune pe ganduri...

Cum o sa atacam???? Chiar nu stiu. Daca facem egal si cu Italia....cum o sa inscriem noi in mecul cu Olanda???? Bine, Olanda iesa la joc, se arunca peste noi si avem sanse de contra atac. Noi mizam ca nu o sa luam gol primii dar daca trebuie sa revenim eu unul cred ca o sa ne zbatem ca Steaua prin multele noastre meciuri de trista amintire......

Imnul cantat din tot sufletul a fost totul!!!!

metzzz09.06.2008 21:54
@metzzz

tu ar trebui in primul rand sa te uiti la valoarea adversarilor din grupa. ei ii au pe malouda, Henry sau ribery.....pirlo, toni sau del piero..........sneijder, van der vaart sau van persie si noi ii avem pe Nicolita, niculae sau codrea. ce mare performanta ai vrea sa faca Romania in grupa asta?

Pretene , nu ma intereseaza ce au adversarii , mereu ne raportam la ei. Pai atunci hai sa ii lasam sa ne bata. Tu nu vezi ca mereu ne raportam la Vest ?? Sau in ce tara traiesti baiete ??? Daca vrem sa avem rezultate , trebuie si un fotbal pe masura. Daca jucam putin fotbal , atunci sa ne multumim cu putin.

DelPiero1009.06.2008 21:57
Steaua-no1' , prietene :

1. Vb frumos nu te-am insultat.

2. Trebuie sa fim realisti si sa vedem ca in meciul Italia-Olanda chiar s-a jucat fotbal.

3. Ceea ce am zis s-a raportat la meciul nostru , adica am jucat praf , si ceea ce am vazut in meciul Italia-Olanda.

Daca tu imi spui mie ca , cu jocul pe care l-am practicat in meciul cu Franta avem vro sansa in fata Italiei sau Olandei visezi baiatule.

Eu zic ca avem sanse,mai ales cu Italia!Cat timp antrenor la italieni e Donadoni :rolleyes: ,sper doar sa avem mai multa consistenta in atacaltfel vom ramane cu acest punct...hai maxim doua!

Joga Bonito09.06.2008 21:59

@Steaua no-1

la manager tipul a reusit sa castige campionatul mondial cu actuala echipa a Romaniei! si tu te-ai gasit acuma sa-i contrazici teoriile si miscarile tactice? nesimtitule, du-te la culcare... :smile:

Baieti, fotbalul e sportul contradictiilor si depinde mult de sansa. Nu e sah sau tenis cand favoritii castiga mereu, se poate intampla orice. Odata inteles lucrul asta iti dai seama ca meciul se putea termina si 0-0 si 1-0 pt Italia. Norocul Olandei a fost ca a marcat un gol din offsaid si pe momentul de nehotarare a "peninsularilor" a mai punctat odata si normal ca jocul a decurs in favoarea lor si a uimit pe alocuri. Era culmea sa fie invers. Insa repet, per asamblu, ambele echipe au prestat cam acelasi joc. Diferenta a facut-o Buffon si plusul de inspiratie al olandezilor.

Sunt curios cum o sa jucam cu Italia. Cea din urma fiind o fiara ranita in cautare disperata de puncte. Asa ca se poate intampla orice, putem castiga cu 1-0, putem pierde la scor, italienii sa nu-si revina din soc si noi sa bagam autobaza si sa se termine egal. Depinde de mai multi factori.

Insa va rog sa va pastrati clarviziunea si bunul-simt. Sa nu ii urcati prea rapid pe piedestal si apoi sa ii huiduiti in stilul caracteristic romanilor, ca apoi mai prindem un turneu final peste 10 ani.

greenyes09.06.2008 22:00
BAIETI EU SUNT DIN R. MOLDOVA , NE-AM ADUNAT IN CENTRU VREO 2 mii de oameni intr-un sport-bar Improvizat. TOTI AM STRIGAT LOZINCI GEN "HAI Romania!" , "NOI SUNTEM ROMANI!!" "TRAIASCA , TRAIASCA, TRAIASCA SI-NFLOREASCA MOLDOVA, ARDEALUL , SI TARA ROMANEASCA!" TOTI NE-AM BUCURAT DE SCOR, SCANDAM LA FIECARE ATINGERE A TRICOLORILOR SI II HUIDUIAM PE fRANCEZI

UN LUCRU VREAU SA STITI : NOI SUNTEM CU Romania , NOI SUNTEM ROMANI .. NU "MOLDOVENI" SI VORBIM ACEEASI LIMBA - LIMBA ROMANA.

AM SURPRINS SI CATEVA IMAGINI ... PACAT CA NU AM FILMAT CUM CANTAM IMNUL Romaniei, sau cand il vedeam pe BASESCU strigam in gura mare ROOOMAAAANIIIIAAAAAA

Dumnezeu sa va dea sanatate si la ceialti romani minte sa se trezeasca! Trezirea din somnul in care ne au adancit cei care manevreaza tara si astazi, sper sa se realizeze intr o zi pana nu o sa fie prea tarziu.

Bundy09.06.2008 22:11

Cu tot respectul pt jucatori & Piturca, chiar ma bucur pt acest egal, dar nu putem sa bagam autobaza la fiecare meci. Nu ar fi rusinos, dar cu 3 egaluri din astea "muncite" nu ne calificam si la urma constatam ca am alergat degeaba. Eu cred ca daca tot suntem la Euro, trebuie sa jucam si ceva fotbal. Oricum, felicitari pt joc, hai Romania! Stie Piti ce are de facut.

refresh09.06.2008 23:13
@metzzz

Pretene , nu ma intereseaza ce au adversarii , mereu ne raportam la ei. Pai atunci hai sa ii lasam sa ne bata. Tu nu vezi ca mereu ne raportam la Vest ?? Sau in ce tara traiesti baiete ??? Daca vrem sa avem rezultate , trebuie si un fotbal pe masura. Daca jucam putin fotbal , atunci sa ne multumim cu putin.

Du-te si culca-te mai baiatule, ca visezi cai verzi pe pereti. Daca jucam cum a facut-o Italia, multe ocazii, 0 goluri marcate si 3 primite, incepeai sa critici ca de ce nu ne-am inchis. Lasati-ne fratilor cu ipocrizia, decat sa criticati mai bine mergeti la somn ca Euro nu e de voi. Piturca a inceput foarte bine Euro, cu un egal mare cu VICECAMPIOANA MONDIALA! Un egal care da incredere baietilor. Italia o sa vina sa joace, o sa ne lase spatii. O sa putem sa-i prindem. Voi criticati-ma acum, aveti patru zile la dispozitie. Vineri seara o sa vin din nou si o sa va spun cat de ipocriti sunteti. Ma rog doar unii dintre voi.

Hai Romania!

metzzz10.06.2008 04:15

@refresh , sa dea domnu sa fie ca tine si sa batem Italia (fara Boloni) :yeahh:

dar iti spun ca pentru noi fazele fixe si cornerele sunt vitale. Parerea mea e ca Daniel Niculae era depasit de miza. Mereu era ba prea in fata mingii , ba prea in spate. Nu a jucat nicio minge ca lumea. Defensiva am spus-o si o spun din nou poate nu ai citit , a fost ceas. Dar nu inscriem si noi ??? Ca altfel nu ne calificam. Putem sa o facem si cu 3 egaluri ( Italia-Romania X , Olanda-Franta 1 , Olanda-Romania X , Italia-Franta x) , dar e greu de crezut...ne trebuie o victorie altfel e greu de crezut. Poti sa spui orice vrei tu , dar ne trebuie mai multa consistenta in atac , cel putin la fazele fixe si pe contre.

Zaurus10.06.2008 05:14

Pentru cei care spun ca nu avem sanse cu Olanda:

Olanda are un joc clasic, extrem de ofensiv , cu trei atacanti, dar au si mari probleme in aparare.

Daca le iese jocul fac spectacol,daca nu le iese poate iesi dezastru pentru ei...

Cum era sa castige Italia cand jocul lor era defensiv prin excelenta,dar si-au pierdut sufletul apararii,tocmai pe capitanul lor? Aveau sanse daca prima repriza se termina 1-0. Dar la 2-0 au fost obligati sa joace ce au vrut olandezii.

Pentru noi ar fi suficient un Mutu care sa straluceasca in urmatoarele meciuri si o tactica la fel de desavarsita ca in meciul cu Franta.

Eu vad iesind din grupa Olanda si Romania.

Bravo Van Basten, o adevarata lectie de fotbal ieri!!!

stelistul stelist10.06.2008 05:28

Goe si cu Mirel au fost de neuitat si de netrecut , Banel fuge , fuge si iar fuge , pe cand marile vedete Chivu si Mutu parca nici nu au jucat , nu-i condamn , mai ales pe Adi dar chiar am asteptat la mult mai mult de la ei , iar celelate 2 partide ramase cred ca nu vom mai scoate nici un punct totusi strig cu putere HAI Romania!!!

vlad7510.06.2008 05:37

Mutu chiar are o scuza pentru jocul prost.Inaintea problemei cu banii si-a pierdut o fiinta draga lui. Nu a putu fi la inmormantarea bunicii sale,normal ca era afectat. O scuza nu are Piturca,care l-a folosit in acest meci pe Mutu. Probabil ca spera pe o ambitie a lui Mutu dar a neglijat psihicul omului,daramat dupa nenorocirea care s-a abatut asupra lui.

In alta ordine de idei,am fi avut si noi nevoie de un Piturca la meciul Dinamo-Steaua. Acolo ne trebuia o tactica bine pusa la punct.

Nu cred ca avem sperante pentru acest turneu cu stilul asta defensiv. Sper sa se intample o minune.

David_Steaua200710.06.2008 05:38

1.Destept baiat George Ogararu, care a zis INAINTE de Romania-Franta ca vom face egal cu francezii si cel mai greu meci al nostru va fi cu Olanda(cam asa si este)

2.E bine ca avem antrenor.(cu toate bubele lui,Piti asta e antrenor)

3.Tactica din meciul cu Franta ar merge muuuullt mai bine cu Italia(care 100% va trebui sa atace).Asta e partea buna,de acum italienii nu vor mai putea face meciurile specifice lor,cu contraatacuri devastatoare )

4.Am avut una dintre cele mai smechere galerii de la Euro(pe primul loc ar fi Croatia si apoi Turcia).

5.Mutu a jucat slab da s-a vazut ca pana si vedetele pot fi schimbate daca nu dau randament(sa speram ca se revanseaza cu broscarii)

6.Hai Romania!! :)

steaua-no110.06.2008 05:48
Goe si cu Mirel au fost de neuitat si de netrecut , Banel fuge , fuge si iar fuge , pe cand marile vedete Chivu si Mutu parca nici nu au jucat , nu-i condamn , mai ales pe Adi dar chiar am asteptat la mult mai mult de la ei , iar celelate 2 partide ramase cred ca nu vom mai scoate nici un punct totusi strig cu putere HAI Romania!!!

Mutu si Chivu nu au jucat mai nimic pentru ca sunt cei mai importanti oameni ai nostri si antrenorul francezilor si-a facut bine temele anihilandu-i pe astia 2 si inca vreo 3 care credea el ca sunt mai periculosi. astfel au iesit in evidenta jucatori ca Banel sau ceilalti din aparare.

steaua-no110.06.2008 06:02

@metzzz

frate tu trebuie sa intelegi ca egalul asta e tot ce puteam scoate intr-un meci cu franta la un turneu final, nu ai cum sa le ceri mai mult, e ca si cum ai pune un logan sa intreaca un passat. noi trebuie sa-i sustinem pana la sfarsit si sa speram in miracole (vezi constanta 2007).

p.s. imi cer scuze pentru posturile de aseara, nu am vrut sa te jignesc.

stelistul stelist10.06.2008 06:20
Mutu si Chivu nu au jucat mai nimic pentru ca sunt cei mai importanti oameni ai nostri si antrenorul francezilor si-a facut bine temele anihilandu-i pe astia 2 si inca vreo 3 care credea el ca sunt mai periculosi. astfel au iesit in evidenta jucatori ca Banel sau ceilalti din aparare.

ce au facut frate francezii l-au anihilat pe Chivu??? el si Mutu s-au anihilat singuri , dar la Mutu gasesc scuze

amarel10.06.2008 06:20

Atacul nostru ......a fost extraordinar,dar a lispit cu desavarsire , vorba unui clasic!!! Si TAMAS, mi-a parut putin cam lent si nesigur !!!!!Trageam sperante sa batem OLANDA, dar dupa ceea ce am vazut ieri cu ITALIA,....cred ca ramanem cu 1 punct !!!

Daniel NICULAE a fost inutil,...GABORUL lui Piturca !!!!!!

Astristul10.06.2008 06:21
BAIETI EU SUNT DIN R. MOLDOVA , NE-AM ADUNAT IN CENTRU VREO 2 mii de oameni intr-un sport-bar Improvizat. TOTI AM STRIGAT LOZINCI GEN "HAI Romania!" , "NOI SUNTEM ROMANI!!" "TRAIASCA , TRAIASCA, TRAIASCA SI-NFLOREASCA MOLDOVA, ARDEALUL , SI TARA ROMANEASCA!" TOTI NE-AM BUCURAT DE SCOR, SCANDAM LA FIECARE ATINGERE A TRICOLORILOR SI II HUIDUIAM PE fRANCEZI

UN LUCRU VREAU SA STITI : NOI SUNTEM CU Romania , NOI SUNTEM ROMANI .. NU "MOLDOVENI" SI VORBIM ACEEASI LIMBA - LIMBA ROMANA.

AM SURPRINS SI CATEVA IMAGINI ... PACAT CA NU AM FILMAT CUM CANTAM IMNUL Romaniei, sau cand il vedeam pe BASESCU strigam in gura mare ROOOMAAAANIIIIAAAAAA

Creste inima in mine cand vad astfel de manifestari din partea fratilor de peste Prut. Tineti-o tot asa! :beer2:

Romania a jucat tactic. Franta a cam stat la 'cutie' in prima repriza, in a 2-a parca ne-a ghicit jocul dar Piti a stiut ce indicatii sa le dea jucatorilor nostri.

Imi pare rau ca a castigat Olanda aseara, speram la un egal, sau o victorie a Italiei, dar asa ... suntem practic eliminati. Italia o sa-si joace ultima sansa cu Romania, si nu cred ca o sa putem sa-i invingem daca jucam ca aseara.

Sigur, victoria ESTE SINGURA SANSA pentru a putea spera ca vom ajunge in sferturi. Asta si pentru ca mi-e greu sa cred ca vom obtine macar un egal cu Olanda! :rolleyes:

Este posibil ca italienii sa fie foarte demoralizati si sa-i prindem cum i-a prins si Olanda ieri. Nu zic sa-i batem cu 3-0, dar macar cu 1-0! :tongue:

Sper ca Piti sa faca sedinte tactice cu invatarea jocului practicat de Olandezi. Daca vrem sa batem Italia, trebuie sa jucam ca Olanda! CLAR!

HAI Romania !!!

steagro

«123457»